|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Wisła nie wygrała żadnego meczu, gdy on przebywał dłużej na boisku i miał wpływ na cokolwiek. Wchodził co prawda z ławy w końcówkach wygranych meczów, ale jego zasługi są zerowe: 89 minuta - Lechem (2-0) 83 -//- - Śląskiem (4-2) 90 -//- - Jagiellonią (4-1) 84 -//- - Zagłębie (3-1) Skoro tak niektórzy wierzą tu w Kazka Moskala, to powinni zaufać jego wyborom i trzymaniu na ławce Cywki. Tym jakby przyznał się do pomyłki, gdy zatwierdzał transfer tego zawodnika. Wydaje mi się, że ostatni trener Cywki na Wyspach miał rację wydając taką, a nie inną opinię o nim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Chyba ci się Cywka z Popoviciem pomylił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W Kielcach na szpicy powinien wyjsc Drzazga od poczatku meczu ku... mamy mlodego napastnika czemu go kisza na lawce a noz chlopak odpali a jak nie to chociaz doswiadczenie zlapie.
------------------- Miskiewicz ------------------- Jovic------Glowacki----Guzmics----Sadlok ------- Popovic----Brlek----------- Małecki ------Wolski-----------Balaszow -----------Drzazga------
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 05.03.2016 o godz. 13:46.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak nie wygramy z Korona to walczymy ze Slaskiem i Gornikiem o utrzymanie. Owszem bedzie jeszcze dzielenie punktow i przewaga np do Lechii czy Gornika Łeczna zmaleje ale te druzyny przynajmniej cos wygrywają a reszta ma z tym problemy. Kurde tyle by nam dało to zwyciestwo wczoraj to zaprzepascilismy taka okazje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Na pewno musia zagrac Wolskim na srodku...
Na pewno nie możemy zagrac na 2 napastnikow czyli na Brożka w niby pomocy niby w ataku... |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mam szaloną teorię, że skoro w meczach z drużynami z dołu tabeli przegrywaliśmy i remisowaliśmy (Łęczna) to z drużynami z górnej części tabeli Wisła zacznie wygrywać, bo to w końcu Ekstraklasa. Problem w tym, że Korona zalicza się do tej pierwszej grupy więc ślepo wierzę w cud i punkty wywiezione z Kielc.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sędzia Tomasz Kwiatkowski z Warszawy poprowadzi wtorkowy, zaległy mecz w ramach 25. kolejki Ekstraklasy, w której Wisła Kraków zmierzy się z Koroną Kielce.
No to wygralismy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawia mnie w jakiej formie jest Crivellaro, skoro nie gra, mimo niezłej postawy w sparingach. Zamiast niego jesteśmy skazani na popisy Bogusa- piłkarza na niby, oraz Urygi.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
od tego meczu bedzie sporo zależeć jeszcze remis ok ale porażka spowoduje ze bedziemy wśród 3 klubów walczacych o utrzymanie. Najlepiej zwyciestwo dało by nam to troche spokoju
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
Mój skład jaki bym widział na mecz z Koroną
------------ Miskiewicz ---------- Jovic------Glowacki----Guzmics----Sadlok ------- Crivellaro-----Brlek----------- Boguski------Wolski---------Balaszow -------------Ondrasek------------- Zmiany: Ondrasek <-> Drzazga Crivellaro <-> Pietrzak Broniszewski na bank da Brożka A Geurrier może już grać ![]() TYLKO Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Crivellaro tez...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kogo
![]() TYLKO Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dla mnie niepojęte jest niegranie Crivallero, szczególnie gdy mamy juz Wolskiego do pomocy oraz Brleka z zadaniami defensywnymi. Kompletnie nieporozumienie. To byl najlepszy pilkarz sparingow.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Trener Marcin Broniszewski spotkał się z dziennikarzami na konferencji prasowej przed jutrzejszym meczem z Koroną. Wiślacy do Kielc udadzą się bez Crivellaro, Sarkiego i Guerriera, reszta zawodników jest do dyspozycji sztabu szkoleniowego i po dzisiejszym treningu zapadnie decyzja dotycząca osiemnastki meczowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chory jest.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale to była moja 11 ( jaką bym chciał zobaczyć) a nie jaką wystawi Broniszewski
![]() TYLKO Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
I Wolski tylko na środku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pierwsze mecze wiosną pokazały że:
Pietrzakowi należy się odpoczynek, do środka wraca Rysiek więc na bokach mogą zagrać Jović i Sadlok chociaż ten drugi z Piastem popełniał takie szkolne błędy że aż się słabo robiło. Musimy grać ofensywnie za Urygę w środku Popović, za Boguskiego robiący dużo wiatru Bałaszow a do tego Brelak wymiennie z Wolskim jako fałszywi skrzydłowi (choć na tej pozycji marnuje swoje największe atuty). W ataku koniecznie dwójką Brożek Ondrasek, pisanie że Brożek nie da rady psychicznie w Kielcach jest śmieszne. Liczę że na pełnej sprężarce po zmarnowanym karnym walnie ze dwie bramki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Balashov i Małecki powinni wejść dopiero w 60 minucie. Mam wrażenie, że role jokera najlepiej odzwierciedla ich obecne możliwości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tez mi nowina ze Sarki nie zagra......on chyba juz nigdy nie zagra.....
Niech Broniszewski pokaze jaja,i w koncu cos wygra.Bo on ma w zwyczaju tylko gadac,a wynikow zadnych. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę ostatnie wyczyny panów Sadloka i Pietrzaka zastanowiłbym się nad wystawieniem na lewej obronie Cywki. Grał na tej pozycji w jednym meczu i wypadł przyzwoicie jak na ńiego
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim.zdaniem jak Małecki chodzi ze zmiany to wtedy jest z niego pożytek, a Bałaszow zapomniał jak sie gra w piłke.
![]() TYLKO Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z okazji dnia kobiet życzę scyzorom gładkiego 0-3 w dupę
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
pozostaje mieć nadzieję, że nasi piłkarze nie wezmą sobie za bardzo do serca dzisiejszej daty, i nie zagrają jak panienki..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mój dzień dzisiaj, to se mogę wymagać - mają być trzy punkty i nic innego mnie nie interesuje. Do roboty, panowie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Sklad praktycznie idealny (może jeszcze Cywka na LO, ale nie przesadzajmy), chyba Bronek poszedł po rozum do Głowy
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Do idealnego to brakuje braku Bogusia ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jestem dziwnie spokojny, że wywalczymy dziś 3 punkty. Pierwszy powód to że nie ma Urygi w składzie, a drugi, to że nie mogę oglądać spotkania. To się u mnie często sprawdza
Typuje wygraną 3-1. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na jesieni w koncowce przegrywalismy bo nie było kim grac, teraz mamy kim grac wiec zwyciestwo to kwestia czasu. Oby dzisiaj
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|