|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=ZFrv2EvvR6o
Włączcie sobie akcję od 7:15 i zobaczcie jak w lidze juniorskiej bramkarz potrafi wyjść i "skasować" akcję, a mial dużo mniej czasu i dalej od bramki od naszej gwiazdy Buchalika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Online |
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pcuhary to jedno...ale pozycja negocjacyjna Gaszyńskiego to drugie znacznie wazniejsze...nie bez przyczyny postawil cel awansu...zamiast sponsora za 100% bedzie sponsor za 50% kwoty...pilkarze olewaja i sie nie stresuja bo i tak nie maja placone...a to ze beda miec placone kiedys tam to nie jest wytlumaczenia....nie da sie dzisiaj robic czegos na wysokim poziomie, profesjonalnie i konkurencyjnie jesli sie nie ma do tego odpowiednich sródkow...tym bardziej w pilce noznej...właściciel nie dał jasnego sygnału ze ma zamiar byc z Wisła a klopoty sa przejsciowe jak to w biznesie, nie zawsze jest różowo...
wymowna jest frekwencja..na bezmała milionowe miasto plus region...ledwo przychodzi 10 tys ludzi....to nie jest problem miejsca w tabeli... ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Prawda jest taka klub dał do zrozumienia albo miejsce 1-2 (gra od 3 rudny) albo 5 miejsce. Nie ma pieniędzy na zwiedzanie Kazachstanów czy innych ciekawych krajów.
Dudka już ma kontrakt przygotowany od Pogonie Szczecin. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Doraźnie każdy powinien postawic sobie za cel honoru nie tylko przyjść na mecz, ale przyprowadzić chociaż jednego znajomego. W dalszej perspektywie uratuje nas tylko dobrze prowadzony marketing (do dziś pamiętam akcję "Walczymy o mistrzostwo"), którego niesamowicie teraz brakuje. Nie zapominajmy tez o dobrych wynikach drużyny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
W jednym z wywiadów powiedział, że jego zdaniem akcje marketingowe i widoczność Wisły na mieście jest wystarczająca. I nie uważa by więcej plakatów, bilboardów, reklam przełożyło się na większą frekwencję. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Przecież u nas marketing polega wyłącznie ma zrobieniu filmiku przed meczowego. Nie ma już żadnych plakatów, banerów, współpracy ze szkołami nie ma nic. Ludzie są w....ieni, zniesmaczeni to nie chodzą, nikt się nie stara zbudować jakiejś fajnej atmosfery wokół klubu, a piłkarze dorzucają swoje. Wczoraj było mi wstyd, udało mi się wyciągnąć na mecz parę osób, które chodzą sporadycznie, a piłkarze od.......ili taką chałę, że zygać się chce. dudka jebany sabotażysta, co podał to do paprykarzy. Stilic większość decyzji podejmował chujowych. Nie chce mi się wierzyć, że nikt z młodych nie ma potencjału żeby wejść zmienić brożka czy boguskiego i dać coś tej drużynie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeżeli mamy wyjść na prostą, należy zainwestować w kadry. To ludzie są podstawą każdego przedsięwzięcia.
Oczywiście, jeżeli taki wyjazd miałby znacząco odbić się na budżecie, to trzeba zadać sobie pytanie, czy to się kalkuluje. My nie umiemy nawiązać więzi z "klientami"! Nie chodzi mi tylko o ilość i widoczność plakatów/spotów (swoja drogą jadą przez całe miasto codziennie i nic wiślackiego jakoś szczególnie nie rzuca mi się w oczy), ale o wytworzenie więzi. Jak widać, my tego nie potrafimy. Z pewnością nie pomagają wyniki, ale jak pokazują niektóre kluby, to nie jest przeszkodą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
No w 94 błysnął. Boguski zagrał jak junior do środka chcąc ratować piłkę. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Już to pisałęm ,powtarzam jeszcze raz. Za rok grupa spadkowa
. W Klubie wszystko się sypie. Wszystko śmierdzi bylejakością. Na prawdę szkoda się pochylać nad naszymi wyblakłymi gwiazdorami, techniką taktyką , zaangażowaniem ,profesjonalizmem. Zle się dzieje w państwie duńskim. Razi prymitywizm ,lenistwo i minimalizm " kluczowych" graczy. Boli fatalna frekwencja. Niech ten sezon się skończy ,niech komedianci odejdą doić cyca gdzie indziej. Nic nas nie predysponuje do gry w pucharach. Szkoda czasu i wstydu. Rozdziera mnie od środka jak widzę ze moja kochana Wisełka w meczach z OGÓRKAMI na własnym stadionie długimi chwilami rozpaczliwie się broni wybijając piłki jak w siatkówce ,nie umiejąc opanowac , podać czy kiwnąć. . ,krew zalewa jak większosć NIBY kreatywnych kopaczy na 30 metrze bramki rywala stoi do niej tyłem i szuka obrońcy żeby ją wycofać. CIEMNOSĆ WIDZĘ....... ![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Guest
|
|
Jak mieliśmy Żurawia, Franka, Kosę to cały stadion - 10 tys. był sprzedany na karnetach, jakby wtedy była pojemność jak dziś to karnetów byłoby pewnie 15 czy 18 tys. Może być 100 plakatów na mieście i reklamy w komunikacji i tv - to zadziała na 2-3 mecze - przyjdzie 500 osób więcej, zobaczą że to kpiny i dadzą se spokój. Akcja "walczymy o mistrzostwo" - właśnie - wtedy walczyliśmy, a dziś napiszesz - walczymy o puchary, jakiś łoś się skusi, zobaczy jak jest i nigdy więcej nie przyjdzie. Mityczny marketing nie jest żadnym cudownym lekarstwem na bylejakość.
Ostatnio edytowane przez arti : 22.05.2015 o godz. 17:46.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
arti napisał(a):
) , tak więc nie ma co idealizować i zważywszy na to, że wtedy stadion był na 10k to ludzi na meczach było poniżej 10k, a skład z tamtych lat to niebo i ziemia. Wiadomo ciężko porównać suche liczby bo to były inne czasy. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|