The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Co wydarzy się w sobotę na Reymonta?
Kibice z Kielce w końcu trafią do Krakowa! 26 28,57%
Passa Korony bez zwycięstwa na wyjeździe zostanie zakończona 12 13,19%
Wisła w końcu wygra przekonująco! 39 42,86%
Będzie piknik, typowe 0:0 i punkt bliżej utrzymania. 27 29,67%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 91. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2013, 11:06
Na kadrze jest.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.05.2013, 11:16
Wertian napisał(a):Wyświetl post
Garguła wszedł i przy pierwszym kontakcie z piłką, kiedy nie potrafił jej przyjąć, pokazał, że wpuszczenie go nie było dobrą decyzją. Obecność na boisku tego Pana irytuje niesamowiecie. Nawet Lobo w swoich najgorszych czasach nie był tak irytujący.
True.

Dlatego poprosiłem o kilka 'ciepłych' słów na temat Garguły kolegę Thechris'a. Lubie czytać jego dosadne posty jak idą w sukurs z moim wyobrażeniem.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.05.2013, 11:22
fialo napisał(a):Wyświetl post
Na kadrze jest.
kadra zakończyła zgrupowanie w czwartek , informacja o rzekomych testach pojawiła się w niedzielę , także nic nie jest takie pewne..

poza tym inni zawodnicy którzy byli na kadrze i grali w meczu U-18 np Adrian Cierpka z Lecha czy Marcin Cebula z Korony zagrali w meczach ME w niedzielę.. innych nie sprawdzałem , ale póki co argument o kadrze jest nieaktualny
Ostatnio edytowane przez Karherop : 13.05.2013 o godz. 11:28.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.05.2013, 11:24
Karherop napisał(a):Wyświetl post
młody Buksa jest ( podobno ) na testach w Espanyolu Barcelona , tyle się nacieszyliśmy dobrze rokującym zawodnikiem...
A co w tym dziwnego? Jeżeli ma perspektywę grać za frytki do 30' to próbuje szczęścia gdzie indziej. Tam gdzie płacą za dobrą grę, a nie traktują wychowanków jak wyrobników. Jak tacy kończą w Wiśle pokazuje wiele wcześniejszych przykładów.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.05.2013, 11:31
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A co w tym dziwnego? Jeżeli ma perspektywę grać za frytki do 30' to próbuje szczęścia gdzie indziej. Tam gdzie płacą za dobrą grę, a nie traktują wychowanków jak wyrobników. Jak tacy kończą w Wiśle pokazuje wiele wcześniejszych przykładów.
nic dziwnego , tyle tylko że kolega wyżej nawoływał do wystawienia Buksy przez Kulawika w najbliższym meczu

PS. Buksa to żaden wychowanek, Krakowianin z Garbarni grający u nas dopiero kilka miesięcy
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 13.05.2013, 19:00
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
True.

Dlatego poprosiłem o kilka 'ciepłych' słów na temat Garguły kolegę Thechris'a. Lubie czytać jego dosadne posty jak idą w sukurs z moim wyobrażeniem.
Na temat tego żujoguma już się wypowiadałem kilka razy i więcej nie zamierzam. Wypowiedzieli się również inni kibice Wisły w pamiętnym kibicowsko meczu ze Śląskiem skandując "wyższy kontrakt dla Garguły". Moje komentarze przy tym bledną. Dosadniejsze teksty na temat tego lesera można było przeczytać również na weszlo w swoim czasie... im też już Garguła się znudził. Jego żenujące występy już na nikim "nie robią wrażenia". Musiałby po porostu wziąć piłkę do rąk i wbiec do swojej bramki, żeby jeszcze kogokolwiek zaskoczyć. Swoją drogą ciekawe czy sędzia odgwizdałby rękę czy zastosował przywilej korzyści? Albo nie wiem... może mógłby udusić się gumą do żucia na środku boiska.

Obejrzałem skróty i to co wyjął Miśkiewicz to było niezłe. Cokolwiek co zasługuje na określenie "niezłe" w kontekście czegokolwiek związanego z Wisłą wymaga odnotowania i wyciągnięcia przed nawias tego całego dziadostwa.

Pareiko od ponad roku to jeden ze słabszych bramkarzy w lidze więc Miśkiewicz czy Bieszczad trudnego zadania nie mają. Pareiko owszem miewa niezłą interwencję w meczu ale co z tego jak regularnie puszcza strzały w środek jak żaden inny bramkarz ligi? Kilka niezłych interwencji z rzędu tak jak Miśkiewicz to Estończyk ostatnio zanotował sprzed czasów Apoelu czyli epokę temu.

Miśkiewicz okey, Bieszczad okey... Pareiko out. Serial z bramkarzami chyba nam w przerwie letniej nie będzie potrzebny. Przynajmniej tyle.
Ostatnio edytowane przez thechris : 13.05.2013 o godz. 19:06.
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 13.05.2013, 19:27
thechris napisał(a):Wyświetl post
Obejrzałem skróty i to co wyjął Miśkiewicz to było niezłe. Cokolwiek co zasługuje na określenie "niezłe" w kontekście czegokolwiek związanego z Wisłą wymaga odnotowania i wyciągnięcia przed nawias tego całego dziadostwa.

Pareiko od ponad roku to jeden ze słabszych bramkarzy w lidze więc Miśkiewicz czy Bieszczad trudnego zadania nie mają. Pareiko owszem miewa niezłą interwencję w meczu ale co z tego jak regularnie puszcza strzały w środek jak żaden inny bramkarz ligi? Kilka niezłych interwencji z rzędu tak jak Miśkiewicz to Estończyk ostatnio zanotował sprzed czasów Apoelu czyli epokę temu.

Miśkiewicz okey, Bieszczad okey... Pareiko out. Serial z bramkarzami chyba nam w przerwie letniej nie będzie potrzebny. Przynajmniej tyle.
thechris lejesz miód na moje serce
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 13.05.2013, 20:53
Na temat tego żujoguma już się wypowiadałem kilka razy i więcej nie zamierzam. Wypowiedzieli się również inni kibice Wisły w pamiętnym kibicowsko meczu ze Śląskiem skandując "wyższy kontrakt dla Garguły". Moje komentarze przy tym bledną. Dosadniejsze teksty na temat tego lesera można było przeczytać również na weszlo w swoim czasie... im też już Garguła się znudził. Jego żenujące występy już na nikim "nie robią wrażenia".
Gwoli sprawiedliwości: miał chyba dwa dobre mecze w tym sezonie i już się wydawało ... że będzie OK
nawet ponoć pod niego była budowana drużyna na wiosnę ..
Przyszła kontuzja ...
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 13.05.2013, 21:07
Karherop napisał(a):Wyświetl post

PS. Buksa to żaden wychowanek, Krakowianin z Garbarni grający u nas dopiero kilka miesięcy
Wychowanek, wrócił z wypożyczenia z Garbarni.
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.05.2013, 21:30
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Gwoli sprawiedliwości: miał chyba dwa dobre mecze w tym sezonie i już się wydawało ... że będzie OK
nawet ponoć pod niego była budowana drużyna na wiosnę ..
Przyszła kontuzja ...
Dzięki za poprawienie humoru przed snem.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 13.05.2013, 22:22
skoro mowa o "mlodych" to mampytanie ...z racji pobytu poza granicami tego rezimowego panstwa chcialem zapytac co z takim mlodym napastnikiem ( chyba Kaminskim) ktorego polski Pep-krasomowca nawet wystawil w 1 skladzie w meczu otwarcia sezonu / jest w Wisle ? kontuzja ? czy tak slaby ze tak o nim cicho
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.05.2013, 08:16
... może mógłby udusić się gumą do żucia na środku boiska.
Dziękuje. O to mi szło.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów