The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2013, 21:24
element napisał(a):Wyświetl post
Od reprezentowania Polski jest reprezentacja.

Wisła, Lech czy Legia reprezentują siebie, a nie Polske. Chyba że gdy Legia gra w pucharach Ty za nich trzymasz kciuki, bo ja osobiscie mam na nich wyjebane i zycze im jak najgorzej i vice versa. Bo graja dla siebie i Wisla nic z tego mieć nie będzie. Nawet złamanego centa. Tak, tak, punkty do rankingu, które chuja zmieniają.
W takim razie, Boże, chroń Kraków i Gdańsk przed takimi reprezentantami w pucharach jak Wisła i Lechia.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 02.04.2013, 22:00
Poziom meczu.... przemilczę. Zapamiętam na pewno występ Silvera tuż przed oraz oprawę. Jeszcze gdzieś świta mi w głowie sytuacja Rafała Boguskiego, który mógł nam załatwić mecz ale się odsunął i zaczął wolniej biec jak zobaczył, że bramkarz wychodzi.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.04.2013, 23:50
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze gdzieś świta mi w głowie sytuacja Rafała Boguskiego, który mógł nam załatwić mecz ale się odsunął i zaczął wolniej biec jak zobaczył, że bramkarz wychodzi.
O tym że Boguski odstawia nogę wiadomo od lat. Już Iwan apelował do niego na łamach prasy tłumacząc, że nie można być zawodowym piłkarzem bojąc się kontaktu z przeciwnikiem.

Dlaczego więc gra? Spójrzcie na naszą ławkę rezerwowych...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 03.04.2013, 00:53
wolfy napisał(a):Wyświetl post
...Dlaczego więc gra? Spójrzcie na naszą ławkę rezerwowych...
Fakty są trochę inne - ławka nie ma nic do rzeczy. W ataku gra ten kto ma największe szczęście.

Historycznie rzecz biorąc Kulawik nie mógł skorzystać z Genkova i wybierał pomiędzy Rafałem 'nie jest gotowy na 90 minut' Boguskim a Patrykiem Małeckim. Padło na Boguskiego który jak to Hajto ujął "pewnie sam nie wie, jak to strzelił" ale strzelił dwie bramki. I tak się licznik rotacji zatrzymał.

P.S.
Tak sobie myślę że jak u Kulawika o wyborach personalnych będą decydować względy taktyczne to chyba zjem własne kapcie.

Edit:
"Kulawik dopytywany, czy występem w Gdańsku Genkow wywalczył sobie miejsce w podstawowym składzie, odparł: - Tak, ale pod warunkiem, że będzie zdrowy."
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 03.04.2013 o godz. 10:24.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.04.2013, 14:36
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
P.S.
Tak sobie myślę że jak u Kulawika o wyborach personalnych będą decydować względy taktyczne to chyba zjem własne kapcie.
Jak decydowały, to grał Sikorski. Tylko - niestety - miał problem z oddaniem strzału na bramkę. Mamy ofiary losu w składzie i na ławce - deal with it.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów