|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak trzeba było wywalić Probierza miesiąc temu, to się go trzyma (choć to nowa tradycja), a trzeba było kogoś przytrzymać, to się go wypieprza.. Komuś tu wyraźnie brakuje timingu. Jeśli chodzi o Liczkę, to z pewnością może się panu C. kojarzyć z milionami za Błaszczykowskiego. Na forum wszystkich przygniotła sytuacja Wisły. Już nawet nikt nie rzuca nazwisk zachodnich trenerów. Fantazja stępiona, pełna rezygnacja. Amen.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdyby była plotka to bym wogóle nic nie pisał
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie wiem czy jest sens myśleć o Smudzie czy Lenczyku na stanowisku trenera Wisły. Przecież musi być tanio a to trenerzy z górnej (polskiej) półki, więc trochę będą kosztować. Dostaniemy trenera z okręgówki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nawałka w obecnych realiach nie byłby zły, ponieważ i tak nie stać nas na nikogo lepszego. Są jednak 2 problemy:
1. Jaki interes miałby Nawałka w przyjściu do Wisły, z której w każdej chwili może zostać zwolniony, a w Górniku ma posadę na lata? 2. Jaki interes miałby Górnik w puszczeniu Nawałki? B.C. sypnie groszem za wcześniejsze rozwiązanie umowy? Wątpliwe. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to ja tez wyraze swoje zdanie. Nie chce Smudy w Wisle - chciałbym zobaczyc w Naszym zespole Piotra Nowaka. Uznany trener w MLS - lepszego w tym momencie nie widze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Popatrz na przygotowanie fizyczne Górnika i potem zaczniemy dyskutować o przygotowaniu.
Dyktator się nie sprawdzi -> tutaj potrzebny jest lider-motywator -> potrafiący stworzyć zespół i jednoczyć przy dążeniu do celu(patrz poczatek pracy Maaskanta) Petruscu był i go piłkarze wywali ale jego nawet sprzątaczki sie bały więc nie tedy droga... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Byle nie ten parch Lenczyk. Mógł dziad szanować ryja jak był na Filipiakowym garnuszku a nie pier.dolić byle co, byle pasowało parchatym pi.zdom. Dla mnie przestał istnieć i nie chcę dziada nigdy widzieć zatrudnionego na Reymonta.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
kto kocha ten czeka
evviva Pasieka! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
PS. Taki Błaszczykowski też jest Wiślakiem, a myślisz, że jakby teraz dostał propozycję powrotu i kontrakt motywacyjny na poziomie 200 tys. Euro, to by go podpisał, czy raczej wyśmiał? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
moim zdaniem jednak jest tak - że nikt rozsądny Wisły nie weźmie. Nie ma kasy na nic: na boiska treningowe, na dobrych piłkarzy, na pensje dla tych co u nas obecnie grają - prawda jest taka, że my nie potrzebujemy trenera a MAGIKA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
E tam będzie jak u Anioła w Alternatywach:
"NIe będzie teatru, będzie chór!" a następnie "NIe będzie chóru, będzie kabaret". Dopóki wpływ na podejmowanie decyzji przez p. Cupiała będą mieli pp. Rogala, Kapka, Bednarz to niestety każda kolejna decyzja klubu to będzie kabaret. Bo przecież żadne normalny trener nie będzie z siebie robił idioty. Podejrzewam, że nawet Tarasiewicz nie dałby się wmieść w to g.... Co do kandydatur pojawiających się na forum: Smuda- wiadomo co; Lenczyk - nie nadaje się za wypowiedzi, gdy prowadził pejsiastych; Ulatowski + Kafarski - mogą tylko przyspieszyć upadek i zagwarantować spadek Nawałka - raz uniósł sie honorem, gdy dowiedział sie, że wzmocnień nie będzie, drugim razem zgodził się na wszystko i zaliczył wpadkę - trzeci raz nie będzie ryzykował W sumie jeżeli nie Smuda to najbardziej prawdopodobny wydaje się Werner Liczka - zagraniczna myśl szkoleniowa jak sie patrzy, a Cupiał lubi wracać do tych samych (Smuda, Kasperczak czy Niezatapialny) ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Chyba się własnie naoglądali filmu i kazdy z nich nucił sobie pod nosem "Jesteś Bogiem"
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nawałka jako pierwszy, Kulawy na asystenta ....wziąłbym.
Ciekawi mnie tylko czy Adaś by sobie sztab szkoleniowy i reszte dobierał czy został ze starymi. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
na asystenta Bogdan Zając.
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie jest to plotka więc proszę mi niezasłużonych banów nie rozdawać. Tyle co mogę napisać za potwierdzeniem kolegi który jest pracownikiem Telefoniki, żaden z w/w trenerów w tym temacie nie będzie trenerem Wisły.
Dziś pojawił się zupełnie inny trener na którego zupełnie nie stawiacie. Nie mogę więcej napisać, gdyż znajomy miałby nieprzyjemności. No dodam tylko że jest mniej więcej w wieku Maaskanta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a jakiej jest rasy
E: a może w końcu sięgnie Boguś po szafera który już miał kilka podejśc ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kto bedzie lub nie bedzie, burdel ten sam bedzie tyle w temacie.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Z Nawałką, to sobie chyba zartujecie? Z Górnika nikt go nie pusci(mial juz przejsc do Slaska po zwolnieniu Lenczyka), a jak pusci, to trzeba bedzie za niego zaplacic duze pieniadze.
Bedzie Smuda i tyle w temacie, dlatego wszelkie dywagacje wydaje sie dla mnie dziwne, bo to jedynie zyczenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Panowie zejdzcie w koncu na ziemie, zrozumcie ze w obecnej sytuacji Wisła nie jest atrakcyjnym ze tak powiem produktem, i wie to kazdy trener. Nie ma szans na Nawalke ktory w Gorniku ma fajna druzyne, graja ciekawa pilke, klub ma duzego sponsora, kibicow.
Kazdy liczacy sie trener wie jakie w Wisle jest cisnienie na wygrywanie i obecnie niejasna przyszlosc bo nie wiadomo czy Cupial sie zwinie z interesem czy cos dolozy. Dochodza tez kwestie finansowe przy ktorych Wisla raczej nie moze sobie pozwolic na trenera z nazwiskiem. Obecnie po Wisle zostala jedynie marka i historia a trzeba patrzec w przyszlosc, z takimi graczami nie mamy poprostu szans na mistrzostwo, stac nas jedynie na walke o EP. To juz nie te czasy gdzie wszyscy sie nas bali, teraz jestesmy przecietniakiem i trzeba to przyjac na klate, mamy kilku klasowych pilkarzy ale sa oni bez formy a do tego nie maja oni zmiennikow, sama mlodzieza nie ugramy nic bo tez nie jest ona jakas super zdolna. Mam tylko nadzieje ze nastepnym trenerem nie bedzie nikt z tzw 'polskiej mysli szkoleniowej' czyli Michniewicz,Tarasiewicz,Ulatowski,Kafarski itp itd. ktorzy tylko zmienaja kluby jak rekawiczki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
tu nie ma żartów.
Jak Cupiał go będzie chciał to go będzie miał. Toni Polster, Michael Skibbe, PIOTR NOWAK i Bert van Marvijk. Wybierz se Boguś ![]()
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
BAKO z Polonii
![]()
RALFO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Pep_Guardiola |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Rudi Völler ?
Jürgen Klinsmann ? Zbigniew Boniek ? Grzegorz Lato ? Jean Tigana? Apoloniusz Tajner ? Mirosław Okniński ? Robert Radwański ? Roger Mayweather ? kto ?! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
wolna PMS : Bajor, Grembocki,Jonczyk, Jakołcewicz,Kafarski,Kowalik,Mikulski, Motyka, Murawski
![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A ja Wam napiszę od siebie, że ja bym wziął Bogdana Zająca z Zabrza na pierwszego.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Smuda
Liczka Białas Pasieka Sasal Janas Tarasiewicz Michniewicz któryś z nich zostanie trenerem Wisły. I teraz pytanie kto z nich będzie najlepszym wyborem? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|