The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2011, 19:30
Jovanovic na ławce ? Lamey i Pajlic w pierwszym składzie.. Biton na ławce... nieźle :]
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.11.2011, 19:31
To wygląda jak sabotaż.
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 25.11.2011, 19:33
Wydaje się że trzeba się skupić już na meczu z Widzewem bo dziś z takim składem to lepiej na boisko nie wychodzić bo wstyd będzie. Nie wiem czym przekonuje Moskala Jirsak ale ten chłop jest beznadziejny. Boguskiego to zniaszczą obrońcy Śląska. Genkov nie powąchał piłki od 4 miesięcy. Lamey, Paljic, Diaz na obronie = katastrofa. BYleby tylko jakiegoś blamażu nie było...
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

jaki skład ... :(( żal mi tych wszystkich naszych grajków co siedzą na ławie, Biton, Małecki, Jovanovic ;/
Zobaczymy jak to będzie skład jest pewną niespodzianką zobaczymy czy szczęśliwą czy pechową
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Jest Lamey ,jest dobrze !

dla Slaska.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.11.2011, 19:34
oj Maasknt byl zly, faworyzowal Holendrow
jest Moskal i tez na nich stawia i jakos oburzenia nie widze?

Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 25.11.2011, 19:39
Już wyjaśniam czemu skład jest bardzo odpowiedni
Lamey a Jovanovic - Marko słaba forma, natomiast lamey jest w formie, po drugie ten holender znajduje sie w sytuacjach to strzelenia gola, a na tym na zależy.
Biton a Genkov - w meczu z Górnikiem musieliśmy grać środkiem, ponieważ biton ani wysoki ani świetnie grający głową i słabszy fizyczny, tutaj mamy szanse w ataku na wygranie główki a to może być szansa.
Mały - nie zagra przez 90 minut, myślę tu że będzie mógł wejść po przerwie za kogoś z dwójki Tomasa a także za Gervasio
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.11.2011, 19:40
Biton, Jovanovic i Małecki na ławce. O ile trzeciego z nich zaczynającego mecz na ławce jestem w stanie zrozumieć (po dłuższej kontuzji) to już kompletnie nie rozumiem czemu dwóch pierwszych nie gra od 1 minuty...
Odpowiedz cytując
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 25.11.2011, 19:55
syryls napisał(a):Wyświetl post
Lamey a Jovanovic - Marko słaba forma, natomiast lamey jest w formie, po drugie ten holender znajduje sie w sytuacjach to strzelenia gola, a na tym na zależy.
Biton a Genkov - w meczu z Górnikiem musieliśmy grać środkiem, ponieważ biton ani wysoki ani świetnie grający głową i słabszy fizyczny, tutaj mamy szanse w ataku na wygranie główki a to może być szansa.
Mały - nie zagra przez 90 minut, myślę tu że będzie mógł wejść po przerwie za kogoś z dwójki Tomasa a także za Gervasio
Jovanovic jest w słabej formie? Jedyny obrońca, który ma jakieś pojęcie o grze do przodu, jedyny obrońca, który potrafi celnie dośrodkować, jedyny obrońca, który potrafi zrobić przysłowiowy wiatr na połowie rywala....?

Człowieku co Ty pier*olisz za przeproszeniem?! Biton ma 185 cm wzrostu, a Genkov 186 cm. Różnica JEDNEGO cm! Uważasz, że to zrobi różnicę? Jeden centymetr? Myślałem, że instynkt strzelecki, umiejętność ustawiania się w polu karnym powinien decydować o pierwszym składzie lub o ławce. A nie JEDEN cm różnicy we wzroście...

"Żeś pan jest znawca futbolu...."
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 25.11.2011, 20:01
syryls napisał(a):Wyświetl post
A tak,teraz widzę,że sie dobranocka skończyła...
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 25.11.2011, 20:23
Moim zdaniem Lamey jest lepszy od Jovanovicia, który był najsłabszy na boisku w meczu z Górnikiem.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 25.11.2011, 20:32
Skład delikatnie mówiąc głupi !!! Jak w bardzo ważnym meczu który zdecyduje o tym czy będziemy się jeszcze liczyli w walce o Mistrzostwo można narobić takich zmian Dlaczego nasz najlepszy zawodnik defensywny i ofensywny siedzą na ławce ? Czy Jovanović i Biton w ostatnim meczu byli słabsi od innych zawodników ? NIee . Rozumiem żę Moskal mógł chcieć wystawić na prawej stronie Lameya ale dlaczego w takim razie Jovanovicia nie ustawił na środku z Czekajem a przecież to nominalny stoper !! Nikt chyba nie sądzi, że Diaz jest lepszy na stoperze od Marko ? Nie wiem co w pierwszym składzie robi Boguski który ostatni dobry mecz zagrał ponad dwa lata temu a i ostatnio wchodząc z ławki niewiele wnosił - już prędzej na skrzydle można byłoby ustawić Bitona jeśli trener tak napalił się na Genkova i nie zagrałby gorzej od Rafała i w ogóle jak można posadzić najlepszego strzelca na ławce którego autorstwa jest większość bramek jakie zdobywała Wisła w tej rundzie !!? Czarno to widzę ! Trzymam kciuki za naszą drużynę i liczę na zwycięstwo ale z tym składem będzie to cud i jak przegramy to większą winę będzie ponosić Moskal za takie "strzały" ...
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 25.11.2011, 20:36
Ja tam wierze w dobry mecz ze strony Wisły,bo juz nie raz skzana na pozarcie to udawadniła....ze to jednak Wisła
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.11.2011, 20:58
po co Wisla cofa pilke do obroncow jesli ma ja na 30 metrze czy oni potrafia konstruowac akcje tylko od obroncow
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 25.11.2011, 21:18
Remis nic nam nie daje.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 25.11.2011, 21:19
Póki co nieźle.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.11.2011, 21:20
Dobrze na razie Wisła. Jak dotychczas ktoś nie widzi postępu, to gratuluję
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Hmm.. Gra lepsza niż wynik. Drużynie brakuje pewności siebie, dlatego ciężko będzie to wygrać.

E: Boguski gra dramatycznie. Dawno nie widziałem tak zabłąkanego gracza na tym poziomie rozgrywek.
Ostatnio edytowane przez thechris : 25.11.2011 o godz. 21:28.
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

bardzo dobrze to wyglada! w koncu gramy pilka, brakuje tylko bramki i bedzie pieknie!

Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 25.11.2011, 21:24
Nie zachwycajcie się jeszcze tak tą grą ponieważ nie mieliśmy żadnej setki a przecież ten mecz musimy wygrać a bez dogodnych sytuacji się to nie uda .

thechris napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem Lamey jest lepszy od Jovanovicia, który był najsłabszy na boisku w meczu z Górnikiem.
Odważne stwierdzenie ja napiszę tylko ,że mam inne zdanie jednak nie zapominajmy ,że Jovanović jest nominalnym środkowym obrońcą i co wg Ciebie Diaz też jest lepszym stoperem od Marko ? Biton "wg mnie" też lepiej radziłby sobie na skrzydle od Boguskiego i ogólnie jest lepszym piłkarzem i ciągle nie rozumiem tych decyzji personalnych . Co do gry - owszem jest dobra , bez fajerwerków ale ok jednak nawet jak wygramy dalej będę twierdził że z Bitonem i Marko w składzie mamy większy potencjał .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 25.11.2011 o godz. 21:33.
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 25.11.2011, 21:25
A wszyscy Moskala brali na stracenie. Brawo Kaziu , ładnie ten nasz team klepie i gra
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
fidello
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 25.11.2011, 21:28
Zgadzam się. O ile nie rozumiem dlaczego z takim uparto stawiano na Jaliensa, to nie rozumiem też nagonki na Lameya, strzela bramki, potrafi się rozpędzić na skrzydle. Pewnie, że popełnia błędy, ale bezbłędnego piłkarza w Wiśle nie ma, zresztą, chyba nigdzie nie ma nieomylnych, nie licząc oczywiście niektórych komentatorów na internetowych forach
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 25.11.2011, 21:31
No niestety dziś Lamey również byłby najsłabszy gdyby nie udział w meczu pana Boguskiego... bo grą ciężko to nazwać. W sumie Lamey i Jovanović to ten sam niski poziom ale po meczu z Górnikiem trzeba było dokonać tej zmiany.
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Stary 25.11.2011, 21:43
No niestety dziś Lamey również byłby najsłabszy gdyby nie udział w meczu pana Boguskiego... bo grą ciężko to nazwać. W sumie Lamey i Jovanović to ten sam niski poziom ale po meczu z Górnikiem trzeba było dokonać tej zmiany.
Oglądamy inny mecz?
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 25.11.2011, 21:50
Zamiast oglądać skądinąd ciekawy i otwarty mecz, w którym nasza drużyna dobrze sobie radzi, to napierdalasz na swoich. Ciekawe. I jakże polskie.
Odpowiedz cytując
Wichar87
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 25.11.2011, 21:57
A myślałem, że Boguski gra dziś swój najlepszy mecz po kontuzji.
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Stary 25.11.2011, 22:23
yes !!!!!!!!!
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 25.11.2011, 22:24
Mamy zwycięstwo na pohybel naszym żałosnym płaczkom !

Do Wrocławia jedziemy trochę jak na Apoel. Głodni sukcesu Wrocławianie, jeszcze bardziej głodni kibice... i Wisła, która nie radzi sobie nawet z najmniejszą presją. Obstawiam gładkie 3:0.

PS. Ale byłby obciach jak skończymy rundę 1pkt nad Podbeskidziem...
Hahahahaha ! Bez komentarza.
Ostatnio edytowane przez milosz : 25.11.2011 o godz. 22:29.
Odpowiedz cytując
Sancezz
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 25.11.2011, 22:24
Jak zwykle Pareiko najlepszy.
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Stary 25.11.2011, 22:25
no i jak Wisla taka dobra czy Slask taki slaby ?
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów