|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Kiedyś na Wiśle słynelismy z tego, ze każdy miał głeboko gdzies tego typu akcje. lech pisał petycje, legia to samo, inne kluby wydawały jakies oswiadczenia (srodowiska kibicowskie) itp. a mysmy z tego wszystkiego lali. Gardziliśmy kibicowskimi politykami, którzy zamiast kibicowaniem zajmowali sie własnie polityką, bo chcieli gdzieś zaistnieć. Wisła w ogóle nie powinna sie przyłączać do tego protestu i cały mecz spiewac "barak szósty..." i inne hity
Bez dopingu wyjdziemy na tępych debili po prostu. Do meczu z kuchenkorzem nie ma co wracać. Apeluje tylko do niektórych gówniarzy z G (na które sam chodzę), żeby się opamiętali i mieli szacunek do kibiców z E. Wielu jest tam takich, którzy jeździli na wyjazdy w czasach, w których wy ssaliscie cycka matce. Gdy w rodzinie młodszy brat gardzi ze starszego, to świadczy to tylko o słabości tej rodziny, a przede wszystkim o słabości młodszego brata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A mógłby mi ktoś logicznie wytłumaczyć co przez akurat taką formę protestu kibice mają niby osiągnąć?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
RAFi89 masz poniekąd rację tylko musimy razem działać... bo wyjdzie jak z lechem a to się nie może powtórzyć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
tu masz blizej http://www.facebook.com/pages/Stowar...34505196604012 |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
matheo91 napisał:
Cytat:
Dla mnie liczy się tylko to aby Wisła była mistrzem i wygrała derby A NASZYM OBOWIĄZKIEM JEST ŚPIEWAC NA MAKSA NA WSZYSTKICH MECZACH NASZEJ UKOCHANEJ DRUŻYNY I JĄ DOPINGOWAĆ. !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
cobra1906 nie zgadzam się z Tobą, bo to właśnie polityka miesza się do kibiców nie kibice do polityki! nie widzisz różnicy?! jak mogą zabraniać robić wyjazdów, opraw i innych tego typu rzeczy?! nie mogą sobie dać rady z hoolsami to mamy wszyscy cierpieć?! nie!!! ja tam uważam że rząd zrobił przegięcie i musi ponieść tego konsekwencje... sklepu się nie zamyka dlatego że grasują w nim złodzieje, ulic bo jeżdżą pijani kierowcy tylko się ich łapie... a czym się różni stadion od drogi czy sklepu? że trzeba go zamknąć bo są pseudokibice?! k.rwa bez jaj!!!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zrozumcie że nie można się ugiąć!!! WTEDY WSZYSCY PRZEGRAMY NIE KIBICE LEGII LECHA CZY ARKI TYLKO WSZYSCY SYMPATYCY PIŁKI W POLSCE !!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Kur..a widze ze z baranami kibolopodobnymi nie ma co dyskutować.
....a dzieci udające kibiców. krakus76 powodzenia życzę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie mam do was pytanie
Bardziej kochacie Wisłę, czy bardziej nienawidzicie tych rządów, zarządów etc? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Protestujcie sobie jak chcecie, gdzie chcecie i kiedy chcecie, ale nie zmuszajcie do dziwnych zachowań innych ludzi. To są ważne mecze teraz i wygaduj mi że nie przyjdę na Flotę Świnoujście bo jestem ja jak i tysiące innych ludzi na każdym meczu. ....a czy u Was każdy człowiek z E jest oportunistą Co planujecie na jutro? Napiszcie, żeby wiedzieli wszyscy. Zachowujecie się jak zakon jakiś... ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
trafiłeś w sedno. ![]()
ania
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pismejker to nie ma nic do rzeczy... Jak zamknĄ nam stadion to co wtedy?! Gdzie bĘdziesz chodziŁ?! ZamknĘli stadion ŚlĄska i zagŁĘbia nasz zamknĄ na fete mistrzowskĄ i wtedy dopiero bĘdziecie pŁakaĆ, ale nie bo przecieŻ to siĘ nie liczy Że innym siĘ krzywda dzieje... Ogarnijcie siĘ!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
![]()
"Prawdziwy kibic tym różni się od zwykłego obserwatora, że wierzy i ma nadzieje nawet wtedy gdy siła beznadziei doszczętnie go druzgocze."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jak już ktoś kiedyś wspominał II wojnę światową to ja też się do niej odniosę. Ciszą i brakiem jakiegokolwiek dopingu na meczu panowie niczego nie uzyskamy, bedziemy się zachowywać jak żydzi na wojnie, zastosujemy bierny opór. Mi też się nie podoba traktowanie w taki a nie inny sposób kibiców przez rząd ale najlepszym protestem bedzie glośny doping i kilka haseł, w której wyrazimy nasza złość na to co się dzieje. bez bluzgów, cisza to najgorsze co moze sie stac. to bedzie porazka nas kibiców a wlasnie o to chodzi donldowi
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dobra protestuje sobie. Ale ten prostet jescze bardziej skłóć nas kibiców Wisły. W niedziele Derby, mistrzostwo POlski a atmosgera jabysmy do I ligi spadali. Ale ok nie chc bedzie tak atmosfera i wyzyiska kierowane z sektora G ( bo to ONi są przecież Wisłą i kibicami) a sketor E jest tylko pikoniami i tym złym sektorem! Nie ide na derby! Mam dość atmosfey jak panowała na meczu z Amiką at eraz jak widac szykuje powtórka .
Mam nadzieje ze po meczu niedizlnym piłkarze oleja sketor G i nie podzieukja im . Zresztą za co dziekowac za cisze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rozbi89 ale musimy pokazać tuskowi że stanowimy jedność w całej Polsce jak cała Polska nie będzie śpiewać na meczach to on będzie musiał wziać pod uwagę następne kroki jakie możemy podjąć, np protesty na ulicach, obywatelską inicjatywę ustawodawczą... czy inne formy walki z bezmózgami z rządu...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
a i jeszcze jedno - ' w jedności siła" na amice było tak jakby byli przyjezdni. pikniki chyba jednak nie zrozumiały przesłania. przecież nie chodzi o to by się przekrzykiwać i obrażać na siebie. WISŁA to jedność wiec możne ogarnijmy się.
![]()
ania
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w jedności siła i o tym pamiętajcie... jeżeli cała Polska kibiców powie jednym głosem nie dla działań rządu możemy wtedy mieć szansę na zmianę tych decyzji, a tak każdy klub i jego kibice oddzielnie nic nie zdziała... to jest paranoja za rok euro a oni w kulki z nami lecą... może na euro też będą na stadionie kibice tylko jednej reprezentacji z grających właśnie mecz?!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie porównujcie tego protestu do protestu na Ległej bo tam był konflikt tylko na linii zarząd kibice a tu jest rząd kibice i brakiem dopingu uderzamy w Wisłe a nie tam gdzie należy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
to podaj kroku propozycję jak uderzyć w rząd... śpiewając na meczach "kochamy donalda tuska"?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie - 15 minut bez dopingu a potem na pełnej k.rwie! Protest uderzy w naszych piłkarzy... Pamiętajcie - Reymonta 22 powinno być piekłem dla naszych przeciwników!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zgadzam sie się ze 10- 15 minut bez dopingu wytarczy. Niestey ten doping udezry w piłkarzy i jescze bardziej skłóci i podzieli kibiców. Ale róbice co chcecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Sprawa jest prosta. Jak nie będzie dopingu na derbach to szybko na R22 się nie pojawię. Sorry ale jak dla kogoś ważniejszy jest Tusk niż Wisła to ja mam gdzieś takie klimaty.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
martonas a umiesz czytać ze zrozumieniem?! to powtórzę w całej Polsce kibice mają w ten sposób zaprotestować aby pokazać że możemy działać wspólnie w słusznej sprawie!!! to jest pierwszy krok, drugi krok to prawne ruchy przeciwko takim decyzjom, bo na pewno da się ugryźć to od strony prawnej, a w między czasie można robić protesty w miastach np blokując aleje... przechodząc przez światła cały dzień...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
thechris a jak Ci zamkną stadion to gdzie pójdziesz, wypłakać się do donalda czy może mamie w spódnicę?!
Ostatnio edytowane przez PSYCHOLTSW : 13.05.2011 o godz. 13:20.
|
|
|