The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2011, 06:14
no brawo, zajebiscie to wychwyciles, mi to sie podoba
Odpowiedz cytując
Wi$l@1906
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 05.08.2011, 23:34
Gdybym to JA byl trenerem:

Ja wrocil bym do systemu 4-4-2. Gargula jest stworzony do tego systemu i on nigdy nie powroci do swojej dyspozycji w 4-3-3 a zatracamy bardzo dobrego gracza. Prawda ze kontuzja zrobila swoje ale mysle ze w odpowiednim ustawienu wrocil by do dawnej dyspozycji. Meliksona na lewa, z ktorej i tak bedzie schodzil do srodka. Sobol jako defensywny, Gargula jako ofensywny (jak w Belchatowie). Nie mysle ze ten pomysl jest tak oddalony pomyslem ale wiadomo ze RM nigdy na niego nie postawi. Mamy zbyt malo okazji ofensywnych jak na sklad jaki mamy. (P.S. Nazwiska w nawiasach to gdzie widze zmiennikow)
Ostatnio edytowane przez Wi$l@1906 : 06.08.2011 o godz. 00:42.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.09.2011, 17:45
Chciałbym, aby Maaskant zdecydował się na nieco bardziej ofensywne ustawienie - chciałbym zobaczyć Wisłę, która od pierwszych minut atakuje, gra ofensywnie, dlatego w mojej 11 na Bełchatów jest dwóch ofensywnych pomocników - Garguła i Melikson. Jaliensa już nie mam siły oglądać, dlatego uważam, że w pierwszym składzie Maaskant powinien wystawić kogoś z trójki Jovanović, Czekaj, Bunoza. Jeśli Maaskant uważa, że Jovanović nie nadaje się do gry na stoperze, to można go wystawić na prawej obronie w miejsce Lameya - wolę oglądać twardo grającego, świetnego w defensywie Serba, aniżeli jeźdźca bez głowy Michaela. Przypominam, że wszystkie mecze (2 - z Apoelem i Lechem) w których Jovanović wyszedw pierwszym składzie wygraliśmy...ł
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 17.09.2011, 18:09
Dokładnie. Najlepszą obroną jest atak. Jak atakowaliśmy z Lechem czy Odense to nie było obaw pod naszą bramką. Jak się cofnęliśmy to się zaczęło dziać.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.09.2011, 20:11
------------Biton----Genkov

Melikson------------------------Iliev
---------Garguła--Sobolewski

-Bunoza-Chavez--Jaliens--Jovanovic

----------------Pareiko
Odpowiedz cytując