|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
no brawo, zajebiscie to wychwyciles, mi to sie podoba
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Gdybym to JA byl trenerem:
![]() Ja wrocil bym do systemu 4-4-2. Gargula jest stworzony do tego systemu i on nigdy nie powroci do swojej dyspozycji w 4-3-3 a zatracamy bardzo dobrego gracza. Prawda ze kontuzja zrobila swoje ale mysle ze w odpowiednim ustawienu wrocil by do dawnej dyspozycji. Meliksona na lewa, z ktorej i tak bedzie schodzil do srodka. Sobol jako defensywny, Gargula jako ofensywny (jak w Belchatowie). Nie mysle ze ten pomysl jest tak oddalony pomyslem ale wiadomo ze RM nigdy na niego nie postawi. Mamy zbyt malo okazji ofensywnych jak na sklad jaki mamy. (P.S. Nazwiska w nawiasach to gdzie widze zmiennikow)
Ostatnio edytowane przez Wi$l@1906 : 06.08.2011 o godz. 00:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Chciałbym, aby Maaskant zdecydował się na nieco bardziej ofensywne ustawienie - chciałbym zobaczyć Wisłę, która od pierwszych minut atakuje, gra ofensywnie, dlatego w mojej 11 na Bełchatów jest dwóch ofensywnych pomocników - Garguła i Melikson. Jaliensa już nie mam siły oglądać, dlatego uważam, że w pierwszym składzie Maaskant powinien wystawić kogoś z trójki Jovanović, Czekaj, Bunoza. Jeśli Maaskant uważa, że Jovanović nie nadaje się do gry na stoperze, to można go wystawić na prawej obronie w miejsce Lameya - wolę oglądać twardo grającego, świetnego w defensywie Serba, aniżeli jeźdźca bez głowy Michaela. Przypominam, że wszystkie mecze (2 - z Apoelem i Lechem) w których Jovanović wyszedw pierwszym składzie wygraliśmy...ł ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dokładnie. Najlepszą obroną jest atak. Jak atakowaliśmy z Lechem czy Odense to nie było obaw pod naszą bramką. Jak się cofnęliśmy to się zaczęło dziać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
------------Biton----Genkov
Melikson------------------------Iliev ---------Garguła--Sobolewski -Bunoza-Chavez--Jaliens--Jovanovic ----------------Pareiko |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|