|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...staje_skautem/
Jeżeli pracę skauta będzie traktował równie profesjonalnie jak grę w piłkę, jestem spokojny o jej efekty. Za to co dotychczas, wielkie słowa uznania. Dużo zdrowia i powodzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Poprostu dziękuję.
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeden z moich najukochańszych piłkarzy. Profesjonalista. Do tego wspaniałe podejście do kibiców. Cudowny człowiek. Mam nadzieję, że praca skauta przyniesie mu wiele radości, ale i pożytku dla Wisły
No i przede wszystkim życzę mu powrotu do pełni zdrowia. Mam nadzieję, że swoje najlepsze cechy przekazał dalej w genach ![]() Dziękuję za te wszystkie lata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wszystkiego najlepszego i końskiego zdrowia życzę.Wspaniały piłkarz i człowiek!
Trzeba szukać jak najszybciej stopera ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Cleber!!
Na zawsze pozostanie w pamięci gol strzelony Barcelonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dzięki za wspaniałe lata
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cleber to był prawdziwy twardziel boiskowy,powodzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wszystkiego dobrego. Obyś został managerem na prawdziwym mistrzowskim poziomie.
Dziękujemy za wszystko co zrobiłeś dla Wisły i POWODZENIA !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dzięki Cleber!
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dziękuje Cleber!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Cleber
Muito obrigado por tudo! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dziękuje Ci Cleber za godne reprezentowanie mojego ukochanego klubu jakim jest Wisła Kraków, dziękuje za każdą z bramek jakie strzeliłeś (w szczególności Cracovii oraz Barcelonie), dziękuje za każdy wślizg który zrobiłeś, za każdą krople czy to potu czy krwi którą wylałeś. Życzę Ci dużo zdrowia, bo to jest najważniejsze, i marzę abyś Pracował w Wiśle wiele lat i sprowadzał nam pod Wawel wiele wspaniałych piłkarzy. Miejmy nadzieje, że Twoje pociechy pójdą w ślady ojca i w przyszłości będą godnie reprezentować Ten Klub.
Dziękuje! ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wielkie dzięki za grę teraz pokaż polskim skautom jak się pracuje xDD
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ogromny szacunek i jeszcze większe podziękowania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wielkie Dzięki za to co zrobiłeś dla Klubu, odkąd przyszedlem to nie raz pokazywałeś ze Wisłę Kraków masz w sercu jak wielu z nas
![]() Czy wiadomo kiedy owa umowa zostanie podpisana i kiedy Cleber zacznie prace juz jako nowy Skaut Wisły Kraków? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
PROFESJONALISTA nic więcej nie trzeba dodawać,mam nadzieję,że sprowadzi tych 3 zawodników do Wisełki
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Dziękujemy Wiślaku!
Zróbmy coś wyjątkowego dla niego na wiosnę. Niech inni zobaczą, że jak się zap******* to kibice to doceniają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A już się obawiałem, że do takiej sytuacji nie dojdzie.
Dziękuję, że byłeś naszym piłkarzem. Powodzenia Clebi na wiślackie dziś i na jutroi! Dla Ciebie i dla nas. |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dziekuje
Powodzenia w nowej roli ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Na boisku pokazał, że można na Nim polegać, liczę, że w nowej pracy również się sprawdzi.
Dziękuję i powodzenia! ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Fajnie że zostaje przy Wiśle. Takich ludzi nam trzeba, jestem spokojny o efekty jego pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
CLEBER jesteś najlepszy! dziękuje!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cleber dzięki za wszystko ! Jesteś wielki ! Bardzo dobrze, że zostaje i bd pracował w Wiśle dalej tylko w innej roli
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jedno słowo. a może dwa.
WIELKI SZACUNEK. za grę, za postawę, za wszystko. mam nadzieję, że ten pożegnalny mecz zostanie na R22 rozegrany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jestem naprawdę wdzięczny za to, że taki profesjonalista grał w naszym klubie. Cieszę się, że Cleber wciąż będzie z nami, tylko że w innej roli. O profesjonalne podejście do swoich obowiązków w jego przypadku możemy być raczej spokojni.
Dziękuję, Cleber, byłeś moim ulubionym piłkarzem - za charakter. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cleber był jednym z najbardziej udanych transferów do Wisły w czasach tele-foniki. Lider defensywy, profesjonalista w każdym calu. Nie bojący się wyprowadzania piłki. Będę pamiętać bramkę w derbach, no i zwycięskiego gola z kosmiczną Barceloną.
Mam nadzieję, że teraz ten profesjonalizm pokaże w pracy skauta. Cleber - obrigado por tudo! ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Materiał filmowy z pożegnania Clebera:
http://kiks.tv/2010/12/cleber-zegna-sie-z-boiskiem/ |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdy walczył o piłkę byłem zawsze o niego spokojny, pełen profesjonalista. Dziękuję Ci za wszystko, zdrowiej!
![]()
Miłość, wierność, całe życie z Wisłą, honor, przyjaźń jest sprawą oczywistą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dzięki za te lata ! Powodzenia i mam nadzieję że zwiążesz się z Wisełką na długie lata.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cleber jak stał z tyłu (w czasach formy) to byłem spokojny o wynik.
Jeden z najlepszych obcokrajowców w Wiśle Kraków. Profesjonalista pełną piersią. Takich zawodników potrzeba Wiśle Kraków. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|