|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Dobra, nie żebym broniła jakoś wybitnie nasze BP i sp, ale zorientuj się ile osób pracuje tam na (L) a ile u nas?
I masz efekty. A pretensje o taki stan rzeczy kierować proszę do Myślenic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy zauważyliście różnicę w jakości skrótu z ostatniego sparingu, pomiędzy tym zamieszczonym na stronie oficjalnej a tym na TWSD, ten na oficjalnej to jakaś żenada bardzo słaba jakoś.I nawet patrząc po samym opracowaniu na TWSD podane składy, minuta i strzelec bramki, a na oficjalnej nic.
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
To aż strach pomyśleć ilu ludzi przygotowuje kronikę kryminalną w piątkowym dodatku do Słowa Wienciórki... A poważnie Żmijko, niestety ale miejsce Ochalika w rankingu rzeczników OE nie jest raczej przypadkiem ani specjalnym błędem i złośliwością dziennikarzy. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ja tu się zgadzam ze Żmijką, choć mogę tylko przypuszczać że tak jest. Nie da się bez ludzi i bez pieniędzy, zrobić czegoś konkretnego. I nie zgadzam się ze Spoxsterem - który od niedawna zrobił się naczelnym obrońcą patologii w naszym klubie, że to iż na stronie nie ma praktycznie niczego o stadionie to wina burdelu i tego że nie wiadomo co , gdzie i kiedy. Po części pewnie tak ale za to Wisła swoim totalnym olewactwem w tej sprawie, też odpowiada - Gdyby nie pewien 'szalony'(oczywiście w pozytywnym sensie) Radny to pewnie niczego byśmy nie wiedzieli. Poza tym większość rzeczy jest stała i nie da się tego już zmienić, nie mówiąc już o marketingu , zachęcaniu do przyjścia na nowy stadion, nakręcaniu atmosfery że już niedługo Wisłę czeka wielka chwila. U nas nie ma NICZEGO - wyjdzie jeden porobi fotki i walnie mini wykład na temat kładzenia murawy.Nie ma nawet jednej głupiej wizualizacji, jednego zdjęcia, jednej informacji Taka amatorka to wstyd na całą Polskę.Można by odnieść wrażenie że na R22 budowany jest jakiś miejski stadion na którym może zagramy Oczywiście nie mam powodów winić za to 'ludzi ze strony oficjalnej'.Domyślam się że jak położone są w Wiśle inne aspekty, tak i strona oficjalna jest traktowana jako zło konieczne i w skrócie - jaka płaca, taki efekt. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Spartan:
Dobra, ale nie było mowy o "raporcie dziennym" tylko większej i zróżnicowanej ilości newsów - newsy, wywiady, video, foto. I uwierz, że tego nie jest stanie zrobić jeden człowiek - tzn jest, ale nie na takim poziomie, który byłby zadowalający. O to chodzi. Jak nie wierzysz o spróbuj jeden dzień. Ja parę razy tak egzystowałam na zgrupo i uwierz, nic fajnego i lekkiego. Oczywiście, że nasz klub nie wykorzystuje całkowicie potencjału i możliwości jakie ma (dostęp do kopaczy, trenerów, materiałów), ale nie jest to tylko wina ludzi. Rzecznik prasowy to inny temat, w większości klubów nie zajmują sie oni pisaniem newsów i stroną jako taką. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żmijko:
To za co jestem wdzięczny Tobie czy Nikol, TWSD czy SKWK jest czym innym od tego czego wymagam od oficjalnej strony klubu i klubu jako całości. Wam należy się szacunek i podziw za zapał, chęci, poświęcanie czasu i środków, omijanie zakazów i przeszkód bo robicie to z własnej woli i dla dobra Wisły. Natomiast klub.... Od kluby wymagam 100% profesjonalizmu (żeby nie pisać 1906%), rzetelności, dokładności, poszanowania kibiców, szybkości w prezentowaniu materiałów i prezentowaniu newsów. Wisła jest dla mnie zbyt ważna abym mógł darować bylejakość. Tak jestem naiwnym optymistą ale chcę żeby ten klub funkcjonował jak Man Utd albo real Madryt. I nie musi być bogaty jak one. Bo uwierz mi, że aż tak wielkie pieniądze nie są potrzebne aby sprawnie pokazywać to co się w życiu drużyny dzieje. Do tego trzeba talentu i kreatywności. A jeśli komuś go brak to naprawdę nie powinien w Wiśle pracować. To brutalne ale w pracy zawodowej nie wystarcza dobre chęci bo nie za nie jest się rozliczanym. Czas skończyć z rozgrzeszaniem wszystkich za wszystko bo ten jest sympatyczny a tamten oddany. Trudno. Przywołałem Ochalika. Jeśli jego pozycja jest słaba to wcale nie oznacza, że jego wina jest mniejsza. A jesli on jest słaby to niech go Basałaj zwolni i zastąpi kimś kto będzie w stanie ogarnąć BP, pracowników i współpracowników. Jestem dziwnie pewien, że za godziwe wynagrodzenie można znaleźć oddaną i pomysłową osobę, która się tym zajmie. A gdybyś uznała, że godziwe to zbyt wiele dla kluby to pewien jestem, że ten w gruncie rzeczy niewielki wydatek w strukturze opłaciłby się bardziej niż wiele innych. Niestety poruszyliśmy temat BP ale równie dobrze moglibyśmy zająć się każdą komórką w Wiśle i wnioski byłyby takie same. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cytat:
3-4 lata temu strona oficjalna radziła sobie bardzo dobrze. Dopóki był faust wszystko było poukładane. Faust odszedł, i od tego momentu wszystko stanęło w miejscu. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Po prostu u nas nie ma ludzi do roboty. Nie trzeba byc geniuszem zeby tego nie zauwazyc. Do niedawna nie mielismy nawet prezesa wiec brakuje tez ludzi na nizszych szczeblach- bo skoro Wisla to Wisla i nawet prezesa nie musi miec to az strach pomyslec ilu ludzi brakuje na tych mniej waznych szczeblach. Teraz przyszedl Basalaj i sie zajmuje wszystkim a tez nie powinno tak byc. Jak on sam mowi chce zatrudnic osobe ktora osobiscie zajmowalaby sie marketingiem i wlasnie o to chodzi. Musza byc osoby ktore beda zajmowac sie jednym zadaniem np 1 osoba od marketingu, jedna osoba od pilnowania spraw stadionu (no teraz to juz raczej za pozno na takiego kogos), jedna osoba ktora na serio ogarnie strone oficjalna, osoba ktora sie zajmie sprzedaza pamiatek. A u nas sie uwaza ze jestesmy doskonali, ze nigdzie nam sie nie spieszy, ze stadion sam sie zapelni, ze po pamiatki klubowe beda sie pchac drzwiami i oknami. To wyglada tak jakbysmy zdobyli te kilka tytulow MP i osiedli na laurach myslac ze sukces sportowy wszystko zapewni.
Szkoda ze w klubie nikt nie mysli madrze bo naprawde przy odrobinie dobrej woli, takiej checi zajecia sie klubem, zapalowi i mysle ze niewielkich funduszy (bo watpie zeby wiekszosc dziedzin pochlaniala tyle pieniedzy co np roczna pensja Łobo) to wszystko jest doogarniecia. Tylko trzeba chwilke posiedziec i pomyslec: aha strona oficjalna jest slaba wiec tam trzeba ludzi ktorzy sie nia zajma itd ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A ja mam pytanie, czy w związku z odbudowaniem marketingu i PR Wisły wraz z przyjściem pana Basałaja, Wisła zamierza ZATRUDNIĆ nowych ludzi? Dziś oglądałem np. filmik - skrót z meczu Legia - GKP na oficjalnej stronie Legii, gdzie dwóch facetów komentowało przebieg meczu.
W związku z tym, że mam doświadczenie w pracy jako dziennikarz sportowy bardzo chciałbym podjąć jakąś pracę związaną z byciem klubowym redaktorem, czy pracy w radiu Biała Gwiazda, które mogłoby relacjonować takie sparingi właśnie! Teraz to już musztarda po obiedzie, ale w zimowej przerwie i okresie przygotowawczym możnaby zrobić to i owo - relacje ze sparingów, więcej wywiadów i materiałów promocyjnych, co wpłynie pozytywnie na marketing Wisły. Moje pytanie jest takie - czy Wisła zamieszcza w ogóle gdzieś ogłoszenia o pracę? W jaki sposób można złożyć aplikację i podjąć się jakiegoś wyzwania? Choćby na początku za darmo - w ramach sprawdzenia przydatności pracownika dla klubu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ja pier^#%&, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że cała polityka naszego klubu to polityka śmieszności, chaosu i jeden wielki kabaret...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tak rola rzecznika jest faktycznie zaparzenie cieplej herbaty dziennikarzom ktorzy przeprowadzaja wywiad z pracownikiem klubu, ale jednoczesnie jego rola jest tez nie dopuszczenie do zadawania przez nich kretynskich pytan i pozniej wyslanie wywiadu do druku. A ze niestety poziom dziennikarstwa sportowego i wogole jakiegokolwiek w polsce jest taki a nie inny to niech sie weszlo nie dziwi ze to wyglada tak a nie inaczej.
Jak dziennikarze nie beda zadawac kretynskich pytan(watpie czy sa w stanie zadawac normalne pytania) to nie bedzie mialo miejsca takich sytuacji. To raz, dwa ciekawi mnie czemu sie nie doczepiaja do jakiegokolwiek innego klubu w szczegolnosci do Legii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Do zadań rzecznika należy to co mu szef każe a nie to co by chciało weszlo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jarosław Krzoska to idealny kandydat na to stanowisko. Jest to czlowiek doswiadczony, ktory na kazdym kroku podkreslal swoja milosc do Wiselki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Widzę że siętydzień dobrze zaczyna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Swój chłop. Na pewno będzie się dobrze dogadywał z piłkarzami. Ale tak prawdę mówiąc, to zamieniał posadkę w tvp na noszenie brudnych skarpet piłkarzy ? Dziwna decyzja
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Michał Kobylarczyk szefem marketingu Wisły
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Michał Kobylarczyk szefem marketingu Wisły
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak dziwna. To już nie stary dobry kiero, tylko jak powiedział prezes, Team Manager
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
niby wszystko ladnie, Basalal mowi o strukturach, ze 1-15 sierpnia bedzie dyrektor sportowy i szef skautingu, wszystko ladnie
ale gdzie wzmocnienia? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli zbymak miał racje jesli chodzi o Krzoske
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jak poinformował prezes Bogdan Basałaj, dyrektorem marketingu Wisły Kraków SA został Michał Kobylarczyk.
![]() http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_marketingu/ Wkrótce dyrektor sportowy i szef skautingu http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zef_skautingu/ ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powoli nastaje normalność.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krok w dobrą stronę. Ale nie zapominajmy, że cieszyć się powinniśmy z efektywnych działań marketingowych, a nie z samego faktu zatrudnienia kogoś na stanowisku szefa marketingu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie pytanie mam przy okazji. Czy były dyrektor marketingu Grzegorz Falk to były rugbysta Juvenii?
![]() ![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
yessssssss
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I reprezentant Polski
Swoją drogą ciekawe czy sądzi się z Wisłą w końcu. Bo wiem, że rozważał tą opcję, po tych jajach ze zwolnieniem.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|