|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
dziękuję emsi
(załamana - bo wyśniłam sobie na stopie taki jeden przepiękny motyw..) no to muszę jeszcze pospać i pomyśleć gdzie mniej mi się zetrze ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Kobieta_Wislak- Jak chcesz sobie zrobic i masz jakis fajny wzor/napis to nie ma zadnego problemu.. przejdz sie do jakiegos studia i pogadaj z kolesiem na ten temat to ci powie wszystko co i jak
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jest problem, ze względu na nietrwałość, a co pół roku poprawiać i do tego przez 4 na 6 miesięcy potencjalnie ma źle wyglądać i jest bezsensu. PS: A są studia i STUDIA. w jednym ci zrobią wszystko bez mrugnięcia okiem, bo liczy się przerobienie gotóweczki, w innym ci nie polecą, bo wiedzą, że to na całe życie i lepiej podpowiedzieć dziarkę w jakimś innym miejscu i fachowo doradzić, niż ktoś potem będzie żałować złego wyboru. Zresztą róźnica między dobrym studiem i tatuatorem to temat rzeka, zaczynając od higieny pracy salonu, po talent i rękę do robienia prawdziwych dzieł sztuki, a nie drapania wzorków na ciele. ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Emsi- Miejsce na dziare moze nie jest najlepsze ale jesli Jej sie podoba i chce miec akurat w tym miejscu, to niech sobie tam zrobi.. a co do salonow to najlepiej pogadac ze znajomymi na temat sprawdzonego studia bo isc w ciemno do jakiegos salonu o ktorym sie nic nie wie to wielka niewiadoma
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
no to na pewno ...
ja się naoglądałam "miami ink'" i "l.a ink" to wiem czego oczekiwać od Pana w salonie ![]() ma mnie spytać czy jestem pewna, czy nie znudzi mi się za 5 tygodni, nawet ma mi odradzić na początku że dziewczyna, że taki tatuaż ... no i opinie znajomych i wtedy dam się ukłuć ale tak serio to w życiu bym nie poszła do pierwszego z brzegu ... czy takiego niesprawdzonego... brrr żeby nie było jak z tą laską co "usnęła" i kolo jej ponad 50 więcej gwiazdek na twarzy wytatuował niż chciała .... http://poszkole.pl/news,Ale_szok_wyt...y,36281,1.html w życiu nie uwierzę że usnęła... i kolo się rozpędził ... ale swoją drogą durna jak but że nie będąc pewną twarz sobie dała wydziarać ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kobietas bo ona nie usnęła ściemniła rodzicom, bo się wystraszyła ich reakcji. Był chwilę temu o tym artykuł
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A czy ten napis wiernośc we Wrocławiu jest zakazany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
dziabaj do woli,prędzej się o to ktoś ze śródmieścia u was dowali niż osoba z Krakowa
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No własnie i oto mi chodzi chciałbym zapytac się teraz Wiślaków o zdanie ;];];]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panowie gdzie zrobic tatuaz....WIŚLACKI i gdzie najtaniej?
macie jakies sprawdozne meijsca? |
|
|
|
Wielka Wisła
Offline |
|
|
Prześledź ten temat...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() by Pan Ponton - Kult.
Ostatnio edytowane przez kms : 05.08.2009 o godz. 13:42.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
poszukuje studia Krk badz Wieliczka(bylem w rozowej kamienicy i widzialem prace kolesia sa nawet dobre)
gdzie w miare tanio i dokladnie zrobia tatuaz (plecy) dajcie jakies propozycje// ktorys z ponizszych wzorow http://www.bloodpaintattoo.eu/WZORY/...7;20(308).html http://www.bloodpaintattoo.eu/WZORY/...r%20(389).html http://www.bloodpaintattoo.eu/WZORY/...zor%20(8).html
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 05.08.2009 o godz. 13:51.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kult a dokladnie Agrype. Jak nie wiesz sam czego chcesz to nie rob nic. Tatuaz robisz dla siebie nie innych wiec nie pytaj tez innych o zdanie.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ostateczny projekt przemyśl tysiąc razy! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 03.2006
Offline |
|
na pewno studio Kult przy Szpitalnej ale tam słono sobie liczą. Ja sama robiłam tatuaż w Grafie na Grodzkiej, załoga wiślaków, na pewno bedziesz zadowolony. i ceny rozsądne. pozdrawiam ![]()
jedna miłość, jeden klub.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałbym sobie zrobić coś podobnego (taki pomysł mam już od jakichś 2 lat) co ma kolega na forum:
![]() Tyle że napis ze 2 razy mniejszy (bo na ramieniu) i powyżej niego jedną gwiazdę mniej/więcej takiej wielkości jak na zdjęciu. Ile mnie to może kosztować w Kulcie (czy zmieszczę się w 200 zł) i ile czasu to zajmie? Nie potrzebuję dokładnych danych, mogą być przybliżone. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Przecież kryzys jest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko zalezy od czasu, ktory artysta bedzie musial poswiecic na Twoja dziarke
![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w Kulcie biorą 100 za godzinę czy 200?
A jakie jeszcze polecicie (może być na PW) bezpieczne studia w Krakowie. Bo pewnie nie wszyscy na forum robili dziary w Kulcie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mistel- Nie cala godzina i na bank sie zmiescisz w 200zl
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kms co do Twojego pytania to z drugiej strony jest grecki krzyż równoramienny z inicjałami i data w środku. Ponieważ jest zachowany w 100% według greckiego wzornictwa stąd musiałem przerobić herb.
Mistel nie załatwiaj takich rzeczy drogą email'ową tylko podejdź i porozmawiaj a wtedy wszystkiego się dowiesz. Ja za swoje dwa robione za jednym razem miałem zapłacić między 800 a 900 zł ale po wykonaniu ustaliliśmy cenę na poziomie 700 i każdy był zadowolony Ponadto tak jak napisał diablo885 tatuażu nie wycenia się na godziny tylko na poziom trudności, wielkość itp. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłem, zapytałem. Muszę jeszcze odłożyć trochę kasy, bo usłyszałem kwotę 450 zł (za mały tatuaż) z racji trudnej czcionki (gotycka).
Więc póki co to chyba sobie samą gwiazdę wytatuuję, a potem dołożę napis... |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Powód: nie aktualne
Ostatnio edytowane przez Tisu : 26.02.2023 o godz. 16:56.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koło 300-400zł
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym powiedział że nawet 600. Ja chciałem taką samą czcionką dużo mniejszy napis (gdzieś 8x3 cm) i usłyszałem 450 zł.
|
|
|