|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Transfer Vladavicia medialnym wymysłem
Bośniak Admir Vladavić nie wzmocni drużyny Wisły Kraków. - To wymysł polskich mediów - mówi właściciel klubu MSK Żilina. Jak informowała poniedziałkowa prasa, Wisła miała być blisko podpisania kontraktu z zawodnikiem zespołu MSK Żilina, Admirem Vladaviciem. - Praktycznie doszedłem już do porozumienia z polskim klubem. Wszystko powinno być sfinalizowane w ciągu kilku najbliższych dni - miał powiedzieć piłkarz "Super Expresowi". Tymczasem, sam zainteresowany przekonuje, że o transferze dowiedział się ze słowackiej telewizji, oraz że nie udzielał żadnego wywiadu polskim mediom. - Nikt z Polski, ani z innego kraju, nie kontaktował się ze mną i nie prosił o wypowiedź w sprawie transferu do Wisły - przyznaje bośniacki skrzydłowy. - Mam ważny kontrakt z Żyliną, z którą wyjeżdżam na obóz do Austrii - dodał. Także właściciel klubu MSK Żilina przekonuje, że zamieszanie wokół Vladavicia musi być wymysłem polskich mediów. źródło:http://sport.wp.pl/kat,32282,title,T...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Hit transferowy - ze Sportingu Lizbona pod Wawel?!
Milan Purović nie sprawdził się w Sportingu Lizbona. Z Czarnogórcem wiązano niemałe nadzieje, ale on zamiast dawać z siebie wszystko na boisku, wolał kłócić się z trenerem. Teraz może zostać partnerem Pawła Brożka w linii ataku Białej Gwiazdy W najbliższym czasie komplet informacji na temat Purovicia trafi na ręce Macieja Skorży. Nad sprowadzeniem do Krakowa reprezentanta Czarnogóry mocno pracuje menedżer Karol Glomb. Wisła nie jest jedynym klubem zainteresowanym usługami napastnika Sportingu. O podpis pod jego kontraktem zabiega również jego były klub - Crvena Zvezda Belgrad. Ostatie pół roku Czarnogórzec spędził na wypożyczeniu do tureckiego Kayeserisporu. Rozegrał w nim szesnaście spotkań spotkań i zdobył zaledwie trzy bramki. Co ciekawe wszystkie trafienia zanotował... w debiucie w nowej ekipie. "Super Express".
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 23.06.2009 o godz. 09:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Rorys Aragon (bramkarz Standardu Liege)
http://sport.onet.pl/0,1248699,1995664,wiadomosc.html ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dziś ma wrócić do Krakowa Miroslaw Bozok, który po badaniach przebywał na Słowacji. Lewoskrzydłowy, mimo zastrzeżeń co do długości kontraktu, postanowił przystać na warunki wiślaków.
Źródło: Przegląd Sportowy |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Diaza obserwuje Celtic:
http://www.11.pl/rytm_pilki/diaza_obserwuje_celtik |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rumuńskie media: Florin Lovin może trafić do Wisły
Wciąż pojawiają się spekulacje transferowe dotyczące Wisły Kraków. Teraz rumuński portal Fotbal Top twierdzi, iż do klubu z Reymonta może trafić Florin Lovin, który na boisku pełni zazwyczaj rolę defensywnego pomocnika. Wydaje się niemal pewne, iż kariery w zespole Steauy Bukareszt nie będzie kontynuował Florin Lovin. 27-letni piłkarz jakiś czas temu popadł w konflikt z klubowym kolegą, Mihăiţą Pleşanem. W tej sytuacji działacze stołecznego klubu chcą się jakoby pozbyć defensywnego pomocnika. Odejście Lovina ze Steauy wydaje się niemal przesądzone, o czym może świadczyć fakt, iż trener Cristiano Bergodi ogłosił w tym tygodniu, iż nie zamierza go zabrać na zgrupowanie w Austrii. Jednak wydaje się, iż jeśli nawet faktycznie Wisła interesuje się pomocnikiem, to ma on zapewne oferty z innych zespołów. Źródło: http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...afic-do-wisly/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
19-letni Paweł Bylak znalazł się na celowniku czołowych klubów Ekstraklasy. O zawodnika Agrykoli Warszawa starają się Legia, Wisła i Lech.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ciekawe, a przecież Junior Diaz ostatnio zapowiadał ze nie chce się nigdzie z Wisły ruszać :/
Cytat:
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Według dzisiejszej Gazety Krakowskiej (a własciwie wg Jacka Bednarza):
- Bożok odpada (za drogi) - Carlinhos jeszcze jest szansa - Nurkowić - jedzie na obóz w celu dalszego testowania ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z Panathinaikosu trafi do Wisły Kraków?
Cytat:
![]()
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki To się może skończyć źle [*] |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Bożok nie dla Wisły?
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Andraz Kirm na testach medycznych?
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mariusz Jop wróci do Wisły?
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Aby nie siać zamętu :
Wisła nie rozmawia z Jopem Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brożek i Smolarek też w Rubinie?
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Brazylijski snajper z Wisłą Kraków
http://sport.onet.pl/74319.wk,124869...wiadomosc.html Agent: David Braz na 90 procent w Wiśle http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez cichy_71 : 02.07.2009 o godz. 11:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Cytat:
(10 znaków) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ale podobno znów pracuje pan nad transferem do Polski?
- Jest możliwość przejścia Admira Vladavicia z Żiliny do Wisły Kraków. Tylko że Polacy zaoferowali 350 tysięcy euro, a realna cena to 600 tysięcy. http://legia.com.pl/pl/25761,Agent_z...owa_Legii.html ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zatrudnienie Słoweńca Kirma jest dopiero początkiem realizacji planów wzmocnienia drużyny - informuje serwis Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków.
Według portalu skwk. pl kolejnym wzmocnieniem może być 21-letni zawodnik występujący w klubie, grającym w jednej z czterech najlepszych lig europejskich. Potem wszystkie siły zostaną przerzucone na finalizację transferu Carlinhosa i Mariusza Jopa, którego powrót w szeregi Białej Gwiazdy jest już podobno niemalże przesądzony. Kolejnym wzmocnieniem ma być pozyskanie bramkarza i podpisanie umowy z zawodnikiem, który będzie konkurentem Mariusza Pawełka do gry w pierwszym składzie. A może się okazać, że to wcale nie będzie jeszcze koniec transferów tego lata... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|