|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Grubo - czyli Nasi piłkarze to nie mysie cipki tylko twardziele
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Żyjemy w czasach, w których świat ma się stać strefą komfortu. Myślę, ze kraje skandynawskie nie są dobrym kierunkiem dla trenera, który rzuca teksty w stylu Janusza Wójcika
.„Trener kiedy trzeba musi pogłaskać, musi dać marchewkę albo ananasy, ale kiedy trzeba to ma wyjąć pałę i lać, aż będą podskakiwać.” „Biało-czerwona na maszt i ładujemy frajerów w kakao!”. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/in...ycznie/r19k29v
Trzeba powiedzieć, że Hyballa szaleje w nowym klubie. Niesamowite, że przed długi czas broniłem tego trenera, szukając na początku wyłącznie winy u naszych zawodników... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Paradoksalnie gdyby nie Hyballa to Starzyński kopał by się w CLJ-ce, a Gruszkowski klepał w 3 lidze w Lublinie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Coraz krotszy lont ma Hyballa i coraz szybciej wybucha.
Ciekawe z jakiego kraju sie nabiora teraz. Bo juz coraz mniej zostaje ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie sądziłem, że szambo tak szybko się wyleje. U nas Helmut chyba był "grzeczny" z uwagi na Kubę w szatni.
Ok, to kto klęka po dobroci i przeprasza za tygodnie pisania farmazonów typu "gwiazdkom nie kce sie biegać" i plucia na Kubę zanim sypne liste użytkowników propagujących Helmuta w temacie o trenerze |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
akurat całe szczęście, że pogonił tego Halla parodyste, bo mielibyśmy na kontrakcie studenta z rumuni vol2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
No przeploszenie Halla to jedyna zasluga Hyballi
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Reszta piłkarzy jest na tyle utalentowana że by się obroniła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
ciekawe co na to Czerapach czy znowu bedzie bronic guru niemiaszka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
@ Lucjusz : cały czas uważam ze wkłady nie wiedza co to praca, a takimi występami plują nam kibicom w twarz. Kiedyś podawałem Tobie inny przykład a teraz podam Wasyla. Wysokości kontraktu nie będę komentował. Fakt, często spóźniony, czasami głupie faule szczególnie w końcowym okresie pobytu u nas. ALE czy widziałeś kiedyś brak zaangażowania po wyjściu na boisko? A teraz spójrz na nasze byle i obecne gwiazdeczki. No przykład Halla mógłbyś sobie darować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Bo to wizjoner, ktory nie moze pracowac z cipiiiikami
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Dodalbym do tego 4-5 z Miedzią Legnica. To było człapanie, a nie poważna gra.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 08.07.2021 o godz. 19:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
|
Widzę że niektórzy dalej robią ....ę z logiki i próbują się wybielać po kocopołach jakich nawypisywali w kwietniu i maju
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tylko że teraz od początku wiadomo, co się piłkarzykom nie podoba. A u nas były jakieś śmieszne podchody...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Śmieszne podchody? Jakby od początku zaczęli krzyczeć, że trener jest chory psychicznie i latać do prasy z podobnymi relacjami z treningów jak teraz Duńczycy, to by tu forumowa brać ich zjadła żywcem. Dziennikarze podobnie.
Okazało się, że nasi piłkarze mieli na tyle dyscypliny i woli ciężkiej pracy, że wytrzymali z psycholem naprawdę bardzo długo.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 09.07.2021 o godz. 09:03.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Wiem wiem dalej się wygłupiam... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam jakiś dysonans. Czy naprawdę to co robi Hyballa w Danii wydaje się komuś czymś niezwykłym w środowisku piłkarskim? A wielką aferą jest to, że każe robić piłkarzom pompki i jednemu z nich powiedział, że ma piersi większe niż żona?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Starzyński został sprowadzony pół roku wcześniej jako super zdolny chłopak. I dostawał szansę na treningach. Zanim zadebiutował u Hyballi wszyscy dziennikarze wróżyli mu szybki debiut. Możesz poszukać wypowiedzi Migi. Mówił, że to jest chłopak już do debiutu i wszystkich zaskoczy. Skoro więc pismaki dostrzegły talent to chyba trener musiałby być ślepcem. ![]()
Ad augusta per angusta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jakby to napisać - znajdzie się kilku trenerów w Polsce i jeszcze więcej na Świecie którzy nie są specjalnie mili dla zawodników. Nie wiem jak jest teraz, ale swego czasu Probierz był niezłym burakiem, że o dawnych czasach Smudy czy Wójcika nie wspomnę. Karne bieganie etc. to chyba wszyscy stosowali, jak przeczytałem o karach fizycznych to myßlałem że ich kijem bił A Hall gdzie teraz gra? P.S. Jednak poszedłbym tropem cycków żony piłkarza, bo niby skąd Hybala wie?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.07.2021 o godz. 14:00.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Zacznijmy od tego, jak to jest mozliwe, ze zawodowy pilkarz jest tak zatluszczony ze ma cycki?
Ja mu sie troche nie dziwie. Sam bym nie tolerowal takiego poziomu olewactwa dbania o siebie. A ze ma niewyparzony jezor i krotki lont plus w Dani wychowuje cip.euncje a nie mezczyzn to taki efekt, ze jak ktos na nich pokrzyczy i wymaga to jest placz |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Zacznijmy od tego że takie metody i krzyki są raczej oznaką słabego charakteru właśnie Hyballi.Tak drodzy wyznawcy kościoła hyballistów ja to was w tej chwili nawet podziwiam za nieskażoną wiarę w waszego bożka,pora jednak zdać sobie sprawę z tego że jedyną cipką jest właśnie niemiiecki trener
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
|
|
|