|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dogadany z żydami (wróbel)
stachowiak konfident ! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wróbel po słowie z koszernymi, Stachowiak - stanowcze nie dla konfidentów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja na miejscu Łysego spróbowałbym pozyskać Kamila Adamka z Podbeskidzia: http://www.transfermarkt.com/en/kami...er_236227.html
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam dziwne przeczucie, że jeszcze zimą przyjdzie do nas Teodorczyk. Nie wiem dlaczego, tak po prostu.
W dodatku chłopak nie grał w ostatnich sparingach Polonii. http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing9388.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie jego sytuacja jest o tyle patowa, że jeśli nie uda mu się znaleźć nowego klubu już teraz albo podpisać nowej umowy z Polonią to będzie miał pół roku wyjęte z gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
http://www.weszlo.com/news/13405-Teo...zny_od_1_lipca Teodorczyk w Lechu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A szkoda bo to byłby już dobry zawodnik na nowy start. W dodatku za grosze ...
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to faktycznie przeczucie miałem megaśne! ;-)
Ale nie ma czego żałować - Łysy na pewno znajdzie kogoś lepszego do ataku pokroju Kelechi Temple Omeonu lub Beto. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Spokojnie, Bednarz dalej poszuka wzmocnień w Bełchatowie i B-Białej. Przecież zawodnicy z outsiderów Extraklasy to najlepsza gwarancja budowy wielkiej Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Było kilku wartościowych graczy młodych do wyciągnięcia tej rundy i których chętnie bym widział w Wiśle, ale niestety Jacek znów przespał więc zarówno Teodorczyk z Polonii, jak i Tadrowski z Arki wybrali nowych pracodawców... niestety!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Radosław Majewski pisze na swoim Twitterze, że żegna się z Nottingham i jutro ogłoszone zostanie jego przejście do Wisły.
https://twitter.com/RMajewski28/stat...86270689882113 Aczkolwiek styl języka w jakim jest to napisane może świadczyć, że jest fejkowe konto... |
|
|
|
Guest
|
|
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.01.2013 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Przecież to fake, haha wszystkie wpisy w ciągu ostatniej godziny napisane
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ferie ruszyły pełną parą.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Przecież to z gugiel translatora pisane.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może to Andraż Kirm się podszywa ?! Jak by coś było na rzeczy to weszlo by o tym napisało, albo jakakolwiek inna polska strona.
![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jakbyscie ogladali Orange Sport to byscie cos wiecej wiedzieli. Ma propozycje innych klubow z Championship i jest to informacja potwierdzona
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
widziales z nim wywiad czy tylko suche info?
bo na tym twiterze smiesznym pisał cos wczoraj ze odrzucił oferty boro,leeds i czegos tam jeszcze ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślisz, że on jest zacofany, aż tak żeby w taki sposób pisał ? Nie no chyba tylko cwierckretyn by napisał takie zdanie "ludzie mówią, moja polska jest zła jestem dyslektykiem", albo osoba która ledwo mówi po polsku. A czytając wywiady z Majewskim raczej widac, że głupi nie jest.
![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie wiem nie znam go, ale znałem innych grajków wiekszego formatu niż maja którzy potrafili napisać np. Łudź mimo iż w łodzi grali. wiec nie mi oceniac jego inteligencje, po za tym chyba było gdzies w wywiadzie ze maja jest dyslektykiem.
ja zadałem pytanie nt. tego co kolega widział/czytał na orange sport. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No okej. Ale po angielsku daje rade na Twiterze. Ale chyba jego transfer do Wisły byłby zbyt piękny jak na Jacka.
![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|

|
||||||
![]() |
|
|