|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nie rozumiem czemu Q gra w pierwszej jedenastce.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Boguski, Genkow, Bunoza, Małecki i bardzo możliwe, że Maor kontuzjowani... Kadra nam się może cholernie skurczyć a grać trzeba na 3 frontach.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_i_meliksona/ Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Ventigo : 25.09.2011 o godz. 18:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ciekaw jestem czy będzie jeszcze próba dookoptowania Maora do naszej kadry za jakiś czas - grudzień, luty czy Lato&Smuda odpuszczą. Wydaje mi się, że albo Polska albo nic. W Izraelu Maor chyba ma już przej.bane na wieki wieków... Ale może się mylę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A ja troszke z innej beczki...być moze w "nawale" ostatnich "afer" z Małym czy z Melexem nie wszyscy to zauważyli...chodzi mi o naszego kapitana i jego zachowanie po meczach.
Na boisku zapieprza aż miło, jest wszędzie, walczy, jeździ na dupie....natomiast po meczu, gdy piłkarze podchodzą do trybun jest tylko przy trybunie za bramką....potem gdy drużyna idzie do trybuny "piknikowej" Sobol odwraca się na pięcie i ucieka do szatni....robi to bardzo oscentacyjnie.....tak było po meczu z Bełchatowem, tak było po dzisiejszym.... ...nie wiem co o tym myśleć....solidaryzuje się z Małym Co myślicie o zachowaniu naszego kapitana? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
spytaj kogoś kto w tv oglądał mecz, być może do wywiadu zszedł chodź znając sobola mało prawdopodobne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Odkad Sobol jest kapitanem dosc czesto udziela wywiadow po meczowych (jak na niego) wiec calkiem mozliwe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
||
Przecież wybrał Izrael. Był tam na kadrze. |
||
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Zachowania Sobola trudno nie zauważyć. On nigdy się nie opieprzał na boisku, z Lechią dawał z siebie maks a jego naładowanie do walki i wk..rw na bezsilność zespołu widać było choćby w desperackich bombach z dystansu. A po meczu wszyscy równo dostali gwizdy. Gwiżdżący mają co chcieli, są przecież klientami Wisły tak samo jak Poczty Polskiej bo płacą za usługę i wymagają. To i Sobol w 90 minucie kończy prace.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
znaleźć nie mogę wcześniej, może jeszcze nie było
Chavez na weszlo http://www.weszlo.com/blog/36 Cytat:
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Gwiaździsty....WAM
chodze na R22 od 35 lat i nie jedno widziałem i przeżyłem.....swoje za piłkarzami też wyjeździłem na każdego przyjdzie czas ze stanie się "piknikiem"...z różnych powodów... może czas najwyższy skończyć te bezsensowne podziały wszyscy mamy przecież Białą Gwiazdę w sercach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Myślę, że skoro banda pajaców gwizdała na niego po meczu w którym zostawił na boisku masę zdrowia, to nie musi później do tych samych kolesi po wygranym meczu podchodzić. Zakładając, że taki był powód. Ogólnie - macie problemy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.09.2011 o godz. 20:28.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Po co prowokujesz?! Wygrany mecz, świetna atmosfera, sprawa z Małeckim przycichła (dostał przy schodzeniu brawa od pikników), ale zamiast się cieszyć, najlepiej komuś d..dolić! Ochłoń chłopie....
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Zakończmy najlepiej ten temat, bo nic dobrego z tego nie wyniknie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przy drugim golu dowodził że hohohoho. Najbardziej lubię jak asekuruje piłkę do linii końcowej. Widać klasę i spokój, ja też jestem spokojny... że zaraz ją straci.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|||
Jeśli chodzi natomiast o "decydowanie" to się mój wiślacki przyjacielu mylisz. Ja zawsze decydowałem o tym co śpiewam i kogo wspieram. Np. nigdy nie spiewam "Wisła to jest potega..." pomimo, ze gniazdowy to intonuje. Natomiast w skali makro to nawet powinieneś się cieszyć, ze to ja własnie nie decyduje. No chyba, ze jesteś zwolennikiem monarchii absolutnej. Nigdy natomiast nie gwizdałem na piłkarzy Wisły, a wierz mi mogłem. Widziałem wiele "cudownych" spotkań, zarówno w ekstraklasie jak i na jej zapleczu. Ale i tak nie gwizdałem, wolałem bezpośrednio wyrazić swoją dezaprobatę kiedy miałem na to ochotę. Po prostu, gwizdanie jest dla kibiców sukcesu, a ja nim nigdy nie byłem, nie jestem i nie bedę. Ps. O znowu otrzymałem ostrzeżenie. I znowu w jezyku angielskim. Czy któryś z szanownych modów mógłbym przyjać do wiadomosci to, iż my tutaj dyskutujemy w języku ojczystym i ja wcale nie musze znać (bo i nie znam) języka angielskiego. Do czego to doszło...
Podaj jakieś argumenty na to, ze Melikson nie zasługuje na nagonkę, oczywiście nagonkę medialną.?
Ostatnio edytowane przez Rosomak : 25.09.2011 o godz. 21:57.
![]()
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKI!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Sobol po raz kolejny pokazuje swoją wielkość ! Wielka Wisła ! Pewnie boi się ,że może usłyszeć gwizdy... <ironia>
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 25.09.2011 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|||||
|
Ciebie i innych "obrażonych świętych" przeczytałem, wysłuchałem i obejrzałem.
Rosomak napisał(a):
jakkfk napisał(a):
Reksio33 napisał(a):
Reksio33 napisał(a):
Reksio33 napisał(a):
Ostatnio edytowane przez kot : 26.09.2011 o godz. 00:10.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() Bluza AJ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Armani Jeans
![]() Ale znając Patryka, to wybór pewnie nie przypadkowy... ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
co z kontuzja MAORA? czemu nie ma jeszcze zadnych wiesci..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...em,1699539,812
"Przez pierwsze 30 minut graliśmy w dziesięciu, a nawet dziewięciu ze względu na kontuzje" - przyznał po meczu trener krakowskiego zespołu Robert Maaskant. Mimo straty dwóch podstawowych zawodników "Biała Gwiazda" wygrała z Ruchem 3-2. Zwycięstwo obrońcom mistrzowskiego tytułu przyszło z dużym trudem, a "Niebiescy" zaprezentowali się z bardzo dobrej strony. "Patryk Małecki nastąpił na piłkę i przez to skręcił nogę. Myślę, że będzie poza grą przez tydzień, a potem zobaczymy, czy będzie zdolny do występu w meczach" - opisał uraz skrzydłowego trener Maaskant. Oznacza to, że Wisła będzie sobie musiała radzić bez Małeckiego w wyjazdowym meczu Ligi Europejskiej z Twente Enschede i prawdopodobnie w hicie 9. kolejki T-Mobile Ekstraklasy z Legią Warszawa na Łazienkowskiej. "Maor Melikson brał udział w starciu. To on sam zaatakował przeciwka. Dotknął nogą rywala i przez to stało mu się coś ze stopą. Musimy zaczekać do poniedziałku, żeby wyjaśniło się, jak poważny jest uraz. On sam nie ma dobrych odczuć co do tego, bo miał podobną kontuzję wcześniej w Izraelu, ale naprawdę musimy zaczekać na wyniki badań w szpitalu" - powiedział o kontuzji Meliksona trener Maaskant. ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zero informacji ! Kazdy portal , strona sportowa milczy. Musial by chyba powiedziec ze jednak zagra dla Izraela to moze by jakis " madry " redaktorek przypomnial o nim i w ostatnim zdaniu kilku stron oszczerstw napisal by ze wlasnie leczy kontuzje kostki i bedzie pauzowal 3 dni !
Zjechac to mieli kogo , a jak juz wazna informacja to milcza. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|