|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Lampard zaliczył w tym meczu już hattricka w klasyfikacji POPRZECZEK hehe
![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Za webba za rileya angolom baty należą się
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mangaung/Bloemfontein
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Brawo Niemcy!!
Wielu może nie trawić Niemców ale ja mam takie same odczucia w stosunku do zadufanych Anglików |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Chyba juz po meczu... 3:1... Niemcy nie dadza sobie wbic 2 bramek.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale brama!
i ze sprawiedliwości stała się zadość ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Chyba żartujecie z tym kibicowaniem Niemcom!
3:1 dla Helmutów poprawka: już 4:1, a szkoda.. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Goooooooooooooooooooool !!!!!!!!!!!!
4:1 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niesamowite ... 4:1. Kto by sie spodziewał , że Niemcy wygrają aż tak wysoko...
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To samo można powiedzieć chyba żartujecie o kibicowaniu Anglii nie rozumiem czemu nie można zrozumieć że ktoś ma inne sympatie...
Niemcy pojechali Angoli |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ySUM0ZERdA4
W 1966 roku sędzia uznał Anglikom nieprawidłowego gola w dogrywce finału MŚ. Suma szcześcia zawsze wychodzi na zero |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłoby 2;2 byłby inny mecz, a tak już po zabawie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dajcie sobie na wstrzymanie z rozkminkami o tym, komu powinien kibicować prawdziwy Polak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dwie mistrzowskie kontry Niemców.Brawo,Brawo,Brawo
![]() A Thomas Mueller to chyba wnuk Gerda Muellera ![]() Anglicy mają beznadziejną obronę i nie zasługują na awans.W meczu z Argentyną zostaliby zmasakrowani.A tak Klose,Poldi i spółka mają szansę na mistrzostwo świata.Będą bronić honoru Europy. |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Niemcy graja lepiej wiec wynik jest sprawiedliwy. Mozna sie sprzeczac czy mecz wygladalby tak samo gdyby bylo 2:2, jednak nie ma to wiekszego sensu.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jurukuru no to widzisz a mi się bardziej podoba Niemiecki styl gry, i zdecydowanie nie lubię Anglików, sugerujesz mi że jesteś fajniejszy bo kibicujesz Anglii ? Bo lubię piłkarzy którzy grają w ich reprezentacji uważasz że to gorsze argumenty do kibicowania w tym meczu Niemcom niż twoje
Poza tym Niemcy na tym mundialu pokazali zdecydowanie więcej niż zadufani w sobie Anglicy i Capello |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Główną rolę w porażce Anglii odegrała zła selekcja trenera. Zabranie starych dziadków zamiast młodych gniewnych Capello postąpił jak nasz były Maciuś. Dobitnie to pokazuje przykład Joe Cola - kilku zawodników domagało się jego gry to go wystawia pomimo to, że koleś jest zupełnie bez formy.Wielki żal, myślałem że to dobry trener a tu takie gówno.........
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W dzisiejszych czasach nie ma co wracać do historii biorąc pod uwagę kwestię kibicowania drużynom w piłce nożnej.
A Anglicy którym uratowaliśmy tylki w II wojnie światowej powinni mieć więcej szacunku do nas, a nas olewają z resztą tak samo jak i Niemcy A ja wolę niemiecki (polski ) futbol |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Przestancie juz o wojnie bo admini sie zdenerwuja
![]() Anglicy tez maja sporo sytuacji ale to za malo ....wielka szkoda. Oby Argentyna przejechala Meksyk i Niemcow w kolejnej fazie ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem. Każdy ma prawo kibicować komu chce, ja was nie krytykuję że wolelibyście Anglię. W starciu tych dwóch ekip zdecydowanie wole mieszankę wszelkiej maści niż Anglików. W każdym innym meczu bym kibicował przeciwnikowi Niemców. Co do pytanie o zadufanie. To nie lubię reprezentacji która wychodzi sobie tak pokopać bo i tak na pewno wygramy jak było z Anglikami w grupie, do tego gadka Capello jest strasznie irytująca. To że macie inne odczucia to wasze zdanie, tylko dziwnym jest to że ja nie mogę być za Niemcami bo się to komuś na tym forum. Trochę więcej wyrozumiałości i tolerancji a nie chamskiego podejścia. Bo on jest za Niemcami miał pewno dziadka w wermachcie. ha ha
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak myślicie, jaki wynik w meczu Argentyny z Meksykiem
Ja obstawiam 3:1 dla drużyny boskiego Diego, choć liczę, że po puchar sięgnął Hiszpanie ![]() Koniec meczu, szkoda Anglii. ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz Argentyna Meksyk może być ostrym strzelaniem patrząc na obronę Argentyny i tym samym jej atak.
Meksyk nieźle w ataku gra więc może 2 strzelić. Ale chłopaki Diego dużo potrafią więc obstawiam 4:2. Messi na przełamanie 2 bramki strzela. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ehhh szkoda Anglików ;/ Niemcy graja jak nie Niemcy( bo wiekszosc reprezentantow to nie Niemcy ;D)
poziom sedziowania zalosny ;/ mam nadzieje ze Argentyna przejdzie dzis Meksyk i Niemców rozjedzie Messi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Chyba jestem za Meksykiem ale pewności nie mam
![]() A mecz się zakończy dopiero po dogrywce A ciekawsza od meczu będzie debata.. będzie więcej strzelania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tylko Argentyna, tylko Maradona
![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|