The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2009, 17:09
http://www.milanos.pl/video.php?cat=37&id=8804
Starsze panie przechodzą przez jezdnie
Odpowiedz cytując
Wojtek 1906
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 09.01.2009, 17:25
http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=8792
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.01.2009, 18:20
uwielbiam te scene z Symetrii http://pl.youtube.com/watch?v=UljEU2...eature=related

i ta też mi sie podoba http://pl.youtube.com/watch?v=lRFLzO...eature=related
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.01.2009, 19:01
http://widelec.org/film,dowcipy-w-ru...miku,2637.html

chyba bym głosowała na 0:22 i 2:32
ps. śmiechówy dziadzi długo nic nie pobije, co włącze to płaczę ze śmiechu
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 09.01.2009 o godz. 19:09.
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.01.2009, 19:43
Adam Małysz "po pijaku"

http://pl.youtube.com/watch?v=klYX31WXI-I

Velikanka wzięta .......
Ostatnio edytowane przez Illargui : 09.01.2009 o godz. 19:46.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.01.2009, 21:32
trochę okrutne...

dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 09.01.2009, 22:54
http://pl.youtube.com/watch?v=h0fSKE...eature=related
Kabaret - Pazura & Linda
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.01.2009, 23:07
picasso napisał(a):Wyświetl post
...
dla zainteresowanych http://boli.blog.pl/
.
Odpowiedz cytując
miras-allegro
Junior Member

Od: 01.2006

Stary 10.01.2009, 10:57
BMW 0-280 km/h w 38 sekund

Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 10.01.2009, 11:45
Fajniej wygladalo jak spalanie roslo niz predkosc

Wczesny ranek, jezioro spowite mgłą... niezmąconą taflę wody przecina łódka. Na łódce wieszcze: Adam Mickiewicz i Aleksander Puszkin recytują wymyślone na poczekaniu fraszki. Wtem ich oczom ukazuje się druga łódka, w której siedzą dwie przepiękne białogłowy. Puszkin widząc tę piękną scenę wypowiada te słowa:
- Cud nad cudami, dziw nad dziwami, łódka płynie choć jest z dwiema dziurami.
Na to wieszcz Adam:
- Hola, hola mości panie, są dwa kołki na zatkanie.

Kobieta w kwiecie wieku staje przed lustrem i mówi do męża.
- Ech... przybyło mi zmarszczek, utyłam, te włosy takie jakieś nijakie... Zbrzydłam. Powiedz mi, kochanie, coś miłego!
- Wzrok masz dalej dobry!

Dwie stare panny, które razem mieszkają, położyły się wieczorem spać. W pewnej chwili jedna z nich mówi:
- Czy nie wydaję ci się, że w pokoju słychać jakiś szmery?!
- Chyba tak - mówi druga nasłuchując - czyżby dostał się do mieszkania jakiś mężczyzna?!
- Jeśli tak, to pamiętaj, że ja pierwsza go usłyszałam!

Na przyjęciu goście spierają się, kto jest bardziej godny zaufania - kobiety czy mężczyźni.
- Żadna kobieta nie potrafi dochować tajemnicy - powiedział pogardliwie jeden facet.
- Nie wydaje mi się - odpowiedziała kobieta - Trzymam w tajemnicy mój wiek odkąd skończyłam 21 lat.
- Któregoś dnia pani się wyda - upierał się facet.
- Nie sądzę! - odrzekła - Kiedy kobieta trzyma coś w sekrecie przez 27 lat, może zatrzymać go na wieki!

hardcore ;p
Podejrzliwy maż , przeczuwając , że małżonka zdradza go, postanowił bez wcześniejszego uprzedzenia wrócić szybciej z delegacji. Jak zaplanował, tak tez zrobił.
Po przyjeździe do domu, nie mylił sie zastał kochanka swojej żony w łóżku. Ten zaskoczony poderwał sie z łóżka ale opanowany maż powiedział mu , żeby lezał i nie wstawał a on schowa sie w szafie i poczeka az przyjdzie jego zona , tak tez zrobił. Wszedł do szafy , lekko uchylił dzrzwi żeby wszystko widzieć. Po krótkiej chwili weszła jego żona do sypialni , zrzuciła z siebie szlafrok, ukazujac swe piekne ciało kochankowi i mówi do niego-
-weź mnie teraz, zerżnij mnie tak , żebym sie zejszczała!!!!!!
na to przerażony kochanek odpowiada-
-zaglądnij do szafy , to sie zesrasz!!!!

peace
Ostatnio edytowane przez kms : 10.01.2009 o godz. 11:53.
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 10.01.2009, 11:59
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=19880
FUCKT

co za bezmozgi sa w tym szmatlawcu :LOL:
Odpowiedz cytując
palon
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 10.01.2009, 14:33
[FONT=Verdana]Piłkarz Kowalczyk w swojej "książce" o nowym nabytku tego klubu co ma stadion(?) koło hotelu cracovia.[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]
Cytat:
[FONT=Verdana]Może trudno niektórym w to uwierzyć, ale jest polski piłkarz, który się nie myli. Podaje celnie, strzela mocno, biega szybko, skacze wysoko, drybluje bajecznie. Mało tego - nawet gada mądrze. I najwięcej filmów widział, każdą książkę przeczytał, chyba nawet ugotować wszystko potrafi. Ideał. Przedstawiam państwu Macieja Murawskiego, zwanego Murasiem. Mówisz "Muraś", myślisz "mistrz" - mówisz "mistrz", myślisz "Muraś".

Wspomniałem wcześniej o meczu z GKS, przegranym haniebnie 0:2, a także o pomeczowym ocenach trenera Okuki. Jak zapewne wiele osób pamięta, Murawski Maciej w owym spotkaniu odstawił taką żenadę, że żal było patrzeć. W szatni Okuka kolejno mówił, z kogo jest zadowolony, a z kogo nie. Muraś się nigdy nie zgadzał. Nigdy! Z Gieksą straciliśmy śmiesznego gola. Maciek zderzył się bodajże z Jackiem Magierą, gdzieś tam jeszcze zaplątany był Tomek Jarzębowski - na ławce rezerwowych ryk śmiechu połączony z jękiem zawodu. Gdy Muraś zaczął opisywać tę sytuację, to wyszło na to, iż najbardziej zawalił Moussa Yahaya, wówczas napastnik GKS, że tam stał i śmiał strzelić gola. - Po co on tam stał? - pytał MM.

On już tak miał, że niby występował w Legii, a grał w innych meczach niż my. Przynajmniej mówił coś zupełnie odmiennego niż reszta ogółu. Była taka sytuacja po meczu z Zagłębiem Lubin, gdy prowadził nas Krzysztof Gawara. Muraś się z trenerem pokłócił! Że zrobił dobrze, tylko wszyscy się na niego uwzięli i chcą mu wmówić błędy, których nigdy nie popełnia. - Maciek, jest kaseta, obejrzymy to na wideo - padło hasło. Sprawdzimy cię, cwaniaczku. Muraś popatrzył chwilę w ekran, gdzie właśnie leciał film pod tytułem "Jak zawalić bramkę w meczu Legii, na przykładzie Macieja Murawskiego" i stwierdził: - Bo ja zapieprzałem za innym, którego ktoś tam nie pokrył. Nie mogłem go zostawić samego.

- Ale przecież miałeś kryć tego co strzelił gola - odpowiedział Gawara.
- Nie mogłem, bo musiałem pobiec za tym. Bo gdyby tamten zamiast strzelić podał do tamtego, to by było na mnie.
- Przecież ja ci kazałem kryć numer osiem, to kryj numer osiem!

Blisko pół godziny Muraś udowadniał wszystkim, że czarne jest białe. Na innym meczu był. Nawet Zielek mu tłumaczył: - Maciuś, zawaliłeś.

Nic z tego! On się nie myli! Do Okuki też mówił, że nie zgadza się z oceną. Panie, ja i błąd! Ja błędów nie robię. Mam w meczu 70 odbiorów i 69 strat, więc jestem na plusie. To był naprawdę jedyny bezbłędny piłkarz jakiego znałem. Gdy dostawał żółtą kartkę, to sędzia się pomylił. Gdy zmarnował dobrą sytuację, to bramkarz rzucił się tam gdzie nie potrzeba. Gdy komuś urwał nogę, to ta paskudna noga sama się urwała. Mało tego. Jakkolwiek irracjonalnie to zabrzmiało. Muraś uważał, że umie rozgrywać. On w to szczerze wierzył!

Na treningach umieraliśmy ze śmiechu, gdy demonstrował swoje zagranie w stylu Laudrupa. Patrzył w prawo, a kopał w lewo. Skutek zawsze był taki sam - zanim Muraś zorientował się gdzie jest piłka, już był przechwyt i jazda z kontrą. - Muraś, ty weź zagraj na dwa metry, a nie kombinuj - powtarzaliśmy. A on swoje. Kiedy w czasie meczu wyprowadzał akcję ofensywną, każdy podchodził do tego sceptycznie. Oho. Muraś będzie rozgrywał! Niby robiło się wtedy krok w przód aby się pokazać, ale w myślach dwa kroki w tył. Już każdy tylko czekał na sygnał do powrotu, już prawie krył rywali. Bo skoro Muraś zaraz poda, to znaczy, że zaraz będzie strata i pojadą z kontrą. Założenie było proste - z takiej akcji nic poza kontratakiem wyjść nie może. Po chwili występował oczywiście pas do przeciwnika, przechwyt, krzyk i dawno planowany powrót.

Tak, Muraś miał w meczu więcej strat niż wszyscy pozostali zawodnicy razem wzięci. To był w zasadzie najlepszy rozgrywający naszych przeciwników. Słał piłki-marzenie.

Wydawało mi się, że zawodnicy ligowi tak drewniani nie bywają. Murawski jest bardziej drewniany niż mój parkiet w domu. Gdyby urodził się w Grecji, pewnie nazywałby się Drewnopoulos, a w Turcji Drewnologlu. Za moch czasów w Legii w życiu by nie zagrał. Mało tego, nie załapał by się do dwudziestki piątki. Taka postać za Wójcika czy Janasa po prostu nie miała prawa bytu. Oczywiście sam Muraś uważał się za lepszego od Zbyszka Mandziejewicza, i od Radka Michalskiego, ale bądźmy poważni - wtedy nawet Mirek Trzeciak się nie załapał, a co dopiero Murawski?

No bo dla przykładu rozbierzmy go na czynniki pierwsze. Strzał? Podobno ma dwójkę dzieci i to by było na tyle. Wprawdzie ktoś mi mówił, że kiedyś strzelił gola w Wodzisławiu, ale to musi być pomyłka. Gra głową? Wyskok dobry, ale głowa tragiczna. przy takim wyskoku powinien pakować bramę za bramą, a on zazwyczaj uderzał wyżej niż dalej. O dryblingu wolę nie pisać. Nie wiem, może się na tym nie znam.

Ta opowieść zaczęła się od bramki z GKS Katowice, którą Maciek zawalił, a do której się nie przyznawał. Moja opinia jest taka - gdyby tam w polu karnym nie było Murasia, ten gol by nie padł. A przez to, że Muraś tam był, każdy się przestraszył, że zaraz przyjedzie piła i urżnie nogę. Na widok długowłosego kolegi wkradła się nerwowość, a może i panika. Gdy zobaczyłem tę akcję, pomyślałem: - No ładnie, to moi koledzy na Bródnie jak grają po pijaku, lepiej na nogach się trzymają...
[/FONT]
[/FONT]
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
Odpowiedz cytując
MackoTSW_(konto_usuniete)
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 10.01.2009, 14:52
Małżeństwo przed telewizorem.
Żona: “Chyba nie masz zamiaru oglądać teraz jekiegoś idiotycznego meczu piłki nożnej. Dzisiaj leci mój ulubiony film z Richardem Gere”
Mąż: “Przecież widziałaś go już z 10 razy!”
Żona: “ A co, jak Legia gra z Wisłą to jeszcze nie widziałeś?”

Przychodzi lekarz do lekarza
- Słucham, co dolega?
- Rano mnie mdli, kręci mi się w głowie, zbiera na wymioty...
- To kac. Trzeba wziąć coś na kaca.
- Poważnie? Uff... to jednak dobrze powiedziałem tej pacjentce.

Dzwoni facet na sekslinię. Słyszy w słuchawce ponętny głos:
- Cześć, kotku. Marzę o tobie, spełnię twoje każde życzenie...
- Każde?
- Taaak, każde...
- Dobra, to uważaj...
- Nie mogę się doczekać, cała drżę z podniecenia...
- Oddzwoń do mnie.

Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 10.01.2009, 16:34
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 10.01.2009, 17:03
Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek...
Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.
Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!".
Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.
Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zaje**sty!".
Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora.
Facet w szafie myśli: "Ten Rysiek, to ekstra gość!".
Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa.
Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny"
W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy...
Facet w szafie myśli: "Ja pie****ę! Ale wstyd przed Ryśkiem"
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
dzwd
Member

Od: 10.2008

Stary 10.01.2009, 18:20
http://nasza-klasa.pl/profile/15430494/gallery/164

Oczywiscie chodzi mi o artykuł fuktu
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 10.01.2009, 19:50
http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno...QAdIdZ98758679
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 10.01.2009, 22:24
http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=8779

http://nasza-klasa.pl/profile/17291033/gallery/28 ( 7- letnia gangsta Górnika)
Powód: ;
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 11.01.2009 o godz. 01:28.
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 10.01.2009, 23:12
Rzecz się dzieje na wsi.
- Józek, wszyscy mają komórkę, ja też chcę.
Józek niewiele myśląc bierze młotek, gwoździe, dechy i zbija komórkę.
W nocy pijane małolaty wracają z dyskoteki i malują napis "Zocha to k****a".
Rano Józek patrzy przez okno i woła:
- Zocha, masz smsa.
W nocy Kowalski wraca pijany do domu. Żona śpi, w sypialni jest zupełnie ciemno. Kowalski przez chwilę obija się o meble, w końcu zdenerwowany woła:
- Ty, Zocha! Zacznij narzekać, bo nie mogę znaleźć łóżka!
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 10.01.2009 o godz. 23:36.
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 11.01.2009, 01:52
- Czym się różnią austriackie kobiety od wina?
- Niczym. Jedne i drugie dojrzewają w piwnicy.
Odpowiedz cytując
PrzemyślABG
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 11.01.2009, 11:20
http://allegro.pl/item524149687_zest...via_wisla.html

patrzcie na tytuł strony hehe
Krakowska Wisła !
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 11.01.2009, 11:56. ciekawostka
Nie wiedziałam gdzie to wkleić więc tu. Taką informację znalazłam przeglądając PS z 18.XI.1945 r nr 29 str 4:

SKRA ULEGŁA W PRUSZKOWIE ZNICZOWI

Warszawa 18.XI (tel. wł.). Do przerwy wynik bezbramkowy. Gra bardzo ostra. W II połowie 4 graczy Skry zniesiono z boiska. Sędziował nieudolnie ob. Gutman. Skra II - Znicz II 3:4.

A panuje opinia, że obecnie gra się brutalnie....
Ostatnio edytowane przez Ala1955 : 11.01.2009 o godz. 11:59.
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.01.2009, 13:37
Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post

http://nasza-klasa.pl/profile/17291033/gallery/28 ( 7- letnia gangsta Górnika)

chłopie nie wiem o co ci chodzi - to już nie może sobie dzieciak zrobić zdjęcia w szaliku, bo będzie krążył po forach jako kolejny super-ekstra-mega siedmioletni net-hools w kapciach?!
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 11.01.2009, 13:52
Porada lekarska
Facet u seksuologa
Doktorze, moja żona bardzo dziwnie zachowuje się podczas orgazmu..
- Proszę się nie martwić - kobiety bardzo różnie zachowują się w takiej chwili - jęczą, stękają, krzyczą, drapią, niektóre nawet gryzą..
- No i o to chodzi, doktorze. A moja tylko łyka i patrzy na mnie taka obrażona...

Archeologj
ak doprowadzić archeologów do białej gorączki?
Trzeba pokazać im zużyty tampon i zapytać z jakiego pochodzi okresu
Szlaban
Wchodzi dwóch mocno zawianych gości wieczorem do domu jednego z nich z zamiarem wypicia jeszcze jednej flaszki. W progu wita ich zła jak osa żona i z wyrzutem mówi:
Nie, no Rychu, teraz to przesadziłeś! Masz na miesiąc szlaban na sex!
Kolega Ryśka zaczyna się śmiać patrząc na głupią minę przyjaciela, a pani domu na to:
No i co tak rżysz, Stachu! Ten zakaz i ciebie dotyczy!!
Ankieterzy
- Woli pan seks w parze, czy grupowy?
-Grupowy
- A dlaczego?
-Bo przy grupowym można odpocząć.
Ostatnio edytowane przez picasso : 11.01.2009 o godz. 13:57.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Stary 11.01.2009, 15:19
Bal przebierańców.
Wszyscy po przebierani,jest zorro,batman,dwóch spidermanów itd.
Nagle na balu pojawia się... naga kobieta, cała naga i wymalowana na biało...
Na sali konsternacja... wszyscy szeptają "za kogo ona się przebrała"...
Nikt jednak się nie odważył zapytać.W końcu pod koniec balu jeden z gości
nie wytrzymał... podszedł do kobiety i pyta: "Przepraszam panią,bardzo podoba mi się pani
strój.Jednak ciekawi mnie za co się pani przebrała...?" Na co kobieta podnosi jedną nogę i mówi... ... ...
"Za DZIURĘ W ZĘBIE".
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Stary 11.01.2009, 16:03
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 11.01.2009, 16:12
Chyba jeszcze nie było http://pl.youtube.com/watch?v=ZInaKg47k3w niezłe
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów