|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() autoryzowany na 10tą stronę łącznie z pytaniami to widać na kilometr biorąc pod uwagę że Weszło przecież było jednym z autorów ściągnięcia Obiego (via Leśny?) do Wisły , wiadomo że bedą bronić swojego ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
Dwa razy już napisałem (w tym raz w odpowiedzi do Ciebie), że nie chodzi o żaden wielki spisek tylko przemyślaną prowokację w walce o zasługi i chwałę. I już drugi raz sprowadzasz to co piszę do absurdu usiłując sugerować, że wierzę w spiski. W związku z piwyższym oznaczam sobie Ciebie jako osobę niewartą czasu poświęcanego na pisanie posta. Bez odbioru. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Nieprawda. Wystarczy aby go udzielił w rozsądnym czasie po pojawieniu się zarzutów.
Wtedy byłoby to zrozumiałe, oczywiste i trudne do skrytykowania. A on nie tylko wtedy tego nie zrobił ale wręcz na Twitterze sugerował, że dla dobra sprawy pozostanie przy wstrzemięźliwych komentarzach. Mimo to po 7 tygodniach wyskoczył bez żadnych akcji drugiej strony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Co słychać u Kamila Wojtkowskiego?
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wedle wskazań transfermarkt bez klubu, pewnie przebiera w ofertach klubów znajdujących się w pobliżu salonów piękności.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A nie ma go czasem w jakichś reality show? Love island albo coś?
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zaraz pandemia zacznie torpedować rozrywki w kolejnych krajach i tacy piłkarze jak Wojtkowski nie znajdą zatrudnienia nigdzie.
Być może rezygnuje z profesjonalnego uprawiania tego sportu na rzecz mody i show biznesu. Tam widzę dla niego nisze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
widac wlasnie jaki szrot mielismy i dalej mamy na skladzie w postaci takich pilkarzy...
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Wojtkowski trenował z Wisłą Płock, ale ich chyba nie oczarował swoimi emiejetnosciami, bo kontraktu mu na razie nie zaoferowali...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Pandemia to nie jest dobry czas na start biznesu w modzie i show biznesie. Ale myślę, że mimo młodego wieku swoje zarobił, przeczeka i wróci do piłki. Na pierwszą ligę playmaker co się zowie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kolejny gol Ondraska dla Pilzna
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie wiem czy wiecie, ale nasz były bramkarz Julián Cuesta, którego wielu z tutaj piszących niedoceniało i wręcz porównywało negatywnie do Lisa czy Załuski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Powiem, że wcale mnie to nie dziwi, bo gość ma warunki fizyczne i zagrał u nas kilka dobrych meczów, bardzo fajnie grał na przedpolu i generalnie miał potencjał, dobrze łapał piłkę. Był bardzo solidny. Szkoda, że u nas to nie wypaliło. On chyba miał problem z plecami przez pewien czas a później były cyrki z delfinami i odpływ Hiszpanów i zmiana naszej polityki transferowej. Miejmy nadzieję, że Lis się jeszcze wyrobi. On też ma całkiem dobre warunki fizyczne i powinien z tego częściej korzystać, odciążać trochę obrońców przy SFG i wychodzić na przedpole do głębszych dośrodkowań. Noi miejmy nadzieję, że z wiekiem będzie robił tylko mniej baboli, nie będzie wypluwał tylu piłek w polu karnym a częściej je łapał.
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przecież na Cueste nikt nie narzekał. A na pewno nie tak jak na w/w bramkarzy. Nie było nas na niego stać tak jak i na Veleza czy Lloncha i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2020
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja mam pytanie do starej wiary. Piotr Skrobowski. Skrobnie ktoś parę słów o Nim? wyczytałem że zapowiadał się dobrze, pojechał na Mundial 82 i raptem znikł.co się stało?
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Szneka : 18.10.2020 o godz. 18:54.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dziękuję @Vinci
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez pietruch : 26.10.2020 o godz. 08:39.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
I taki to był z niej prawnik.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kamil Wojtkowski piłkarzem Jagiellonii
Kamil Wojtkowski został piłkarzem Jagiellonii Białystok. Podpisał z klubem kontrakt do 30 czerwca 2021 roku z opcją przedłużenia o kolejne dwa lata.22-letni pomocnik ostatnio był piłkarzem Wisły Kraków. W minionym sezonie rozegrał 22 spotkania w PKO Ekstraklasie i zdobył dwie bramki. Wojtkowski będzie grał z numerem 28 Dziwny ruch ze strony Jagi, facet od marca rozegrał w lidze 4 mecze i to tylko dlatego, że był młodzieżowcem... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bez odstepnego , w zaistnialej sytuacji pewnie nie za wysoki kontrakt , ruch raczej rozsadny
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Brak odstępnego = większa prowizja za podpis.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie jest to reguła przecież
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Wzieli go na pol roku sprawdzic czy sie do czegos nadaje, a noz sie trafi potencjal i go wykorzystaja za darmo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Zobaczymy za pół roku czy Wojtkowski wykorzysta swoją szansę. Jak tu polegnie to mogą mu zostać już tylko niższe ligi.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005