|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
@filipski- tak jak myślałem, nie umiesz wprost odpowiedzieć na proste pytanie tylko śmieszkujesz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Nie może wprost odpowiedzieć na pytanie. To nie jest na to czas. Różne rzeczy się dzieją na drugim planie, tego nie widać.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Mnie nie płacą za udzielanie informacji. Ale jako kibic chcę po prostu wskazać wyraźnie tych, którzy w sposób wyłączny odpowiadają za tę sytuację. Jedno już im się udało - heheszki z Ly i reszty lecą po całości. Przyznaję, rozegrane bezbłędnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
to jest potwierdzenie tego co wszyscy rozsądnie myślący ludzie w PL, Krk i czort wie gdzie jeszcze wiedzą od dawna Wisłą rządzą bandyci, podstawieni ludzie i ich "firmy" dopóki nie wkroczy państwo ze swoim apartem CBA, CBŚ, prokuraturą (ciekawe że minister Z. nie jest wyrywny do tego żeby to wypalić żelazem do cna...) to NIKT poważny i normalny do klubu nie wejdzie i go nie uratuje bo będzie się bał miśkoidów ps. i nie łudźcie się że jeśli Wisła wyląduje w IV lidze to cokolwiek się zmieni. Miśkoidy zostaną jeśli nikt nie wypali tej zarazy do cna ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Skoro nowi inwestorzy chcą pomóc, to te heheszki nie mają znaczenia.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Zatem roboty będzie miała dość sporo.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Chciałem, cytując Targosza, uświadomić innym to, co Ty wyżej napisałeś. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Boniek w rozmowie z Błońskim powiedział że Wisła nie spadnie do IV ligi tylko dogra sezon do końca i póki co degradacja jej nie grozi
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A na stronie Skwk brak jakiegokolwiek oświadczenia, opinii,informacji na temat tej sytuacji.Jakbdla mnie to potwierdza wszystkie wyżej wymienione zarzuty.Gangsterka wyciągnęła za daleko swoje łapy.Shame!Shame!Shame!!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
A ktoś wie co się dzieje z Pietrowskim ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a ci tam na górze zajęci swoimi bzdurnymi gierkami mają w de wszystko smutne to jak i to, że klub który istnieje 112 lat można tak zniszczyć ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zostaje Wawel i inne podobne obiekty (na jakie będzie nas stać), ale czy Ekstraklasa pozwoli nam grać na takim stadionie?
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.12.2018 o godz. 11:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ciekawe że wszyscy udają że wszystko jest ok ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
TS przemówiło brak przelewu oczekują na wyjaśnienia. No to teraz powoli można stawiać krzyżyk na tym wyczekiwanym przelewie który prawodopodobnie nigdy nie miał opuścić banku w Luksemburgu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
To jest czas by ja uratować. Pójda nam na reke bo Wisła im robi przychody. Choćby za oglądalność. Trzeba to wykorzystac. Konieczna jest jednak wola ze strony Towarzystwa do współpracy chocby z Bonkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
ciekaw jest w co gra TS
Rozwinę: Przelew nie miał przyjść na konto TS, tylko SA. Skąd więc TS miałoby wiedzieć cokolwiek o tym czy przelew przyszedł czy nie?
Ostatnio edytowane przez FraMat : 29.12.2018 o godz. 11:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Wg mnie dopóki nie stanie ktoś wiarygodny na czele Wisły zarówno SA jak i TS I nie zacznie w trybie natychmiastowym robić porządków a jednocześnie nie zacznie na.powaznie szukac inwestora to nic z tego nie bedzie. Wisła jest jeszcze do uratowania Ale trzeba zacząć od znalezienie osoby która wykona czarną robote a niestety takiej nie widac.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego jeszcze nikt z Was nie złożył zawiadomienia do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bo nikt z nas nie chce mieć spalonej firmy czy domu, zajebanej matki żony i kochanki etc. Dziwi Cię to? Ciekawe czemu ekipa z biura prasowego nadal gra jak orkiestra na Titanicu. Po ....?
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
Nawet jak TS chce śmieszkować, to gdyby inwestor był poważny uciąłby te niby śmieszkowanie w 5 minut, ale nie ucina bo kupił nas jakiś twór z Kambodży mieszkający w Francji albo w Szwajcarii ze spółką w Anglii gdzie prezesem jest Szwed, ale dokumenty wskazują, że nie jest prezesem firmy, do pomocy wzięli sobie tłumacza wróć agenta piłkarskiego niby Polaka, ale na jakieś śmiesznej niemieckiej licencji, o którym cała Polska tydzień temu nie słyszała. Jak nic TS śmieszkuje, a inwestor wiadomo zajęty to dostaje nieświadomie po reputacji ![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A ja mam pytanie ogólne do mądrych głów.
Jeżeli dogramy sezon do końca juniorami, zajmiemy miejsce spadkowe, ALE spłacimy te 12 baniek, to 19/20 zagramy w 1 lidze ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Teoretycznie tak, praktycznie to pogrążanie się w maraźmie. Nie mamy żadnych szans wyjść z długów grając w Ekstraklasie (bez inwestora), a co dopiero w 1 lidze.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
Z prawnego punktu widzenia - przecież nowi inwestorzy spełnili wszystkie warunki i sa właścicielami, co to miałoby zmienić? I dlaczego mieliby sie sami zasłaniać jakaś poufnością, skoro druga strona w dość rażący sposób kłamie w ich kwestii?
Ostatnio edytowane przez Deteinate : 29.12.2018 o godz. 11:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie wiem na co Wy czekacie, piszecie o państwie żeby interweniowało, a jednego papierka nie ma kto złożyć w Prokuraturze, żeby ruszyło śledztwo...
Czekamy więc dalej na odważnego...
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.12.2018 o godz. 11:25.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ponoć prezes Mięta podpisał wypłatę 140tys 3-miesiące dla Sarapaty.
Do tego z pieniędzy za mecz z Lechem wypłacono towarzyszowi życia Sarapaty 60tys redagowanie gazetki Reymonta22. już wiemy gdzie poszła kasa z meczów topowych ![]() |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|