|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Bardzo fajna zabawa. Pierwszy raz uczestniczyłem i nie od poczatku wiec nastepnym razem licze na lepsze miejsce.
WISLAZWE - SZACUN!! ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Gratulacje dla zwycięzcy oraz osób z 2 i 3 miejsca. Podziękowania dla WISLAZWE za włożony trud w organizacje konkursu. Szkoda tylko, że 2 raz zająłem 24 pozycje, ale można powiedzieć, że formę mam wyrównaną
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Gratulacje dla zwycięzcy. Szacunek dla WISLAZWE !
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gratulacje dla tragez88 oraz wielki szacun dla WISLAZWE za tą całą kupę roboty.
Mam nadzieję że następna edycja będzie jeszcze bardziej emocjonująca ![]() |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Najgorsze możliwe miejsce... 4 :( Po kilku kolejkach liderowania złapałem słabszą forme
![]() Gratulacje dla czołowej trójki. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gratulacje dla najlepszej ... 10
i wielkie dzięki dla organizatora za organizacje konkursu.Szkoda,że zagapiłem 1 kolejkę .... ehhhh chociaż 16 miejsce też nie najgorsze ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Wielkie dzięki dla WISŁAZWE za świetne prowadzenie zabawy, gratulacje dla zwycięzców, a dla Wszystkich - Wesołych Świąt i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeżeli znajdę czas ( przygotowanie do matury), to z chęcią poprowadzę kolejną edycję Konkursu O Wiśle. Chyba, że na powrót zdecyduje się prawowity twórca konkursu gregor07, to wtedy zwolnię miejsce.
A jak nic nie ulegnie zmianie to na wiosnę mogę prowadzić Konkurs dalej. Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo fajnie konkursu, dziekuje bardzo dla wszystkich. Nadzieje kontynuowac w przyszlym roku.
Gratulacje dla top 3 i caly top 50 ![]() ![]() ![]() Aguante Wisła Kraków!!! Tylko Nasz TS !!! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Witam serdecznie, jako że za tydzień ruszają rozgrywki Ekstraklasy to mam nadzieję, że i my ruszymy z 7 edycją konkursu o Wiśle.
Regulamin jest znany ( na pierwszej stronie tematu) ale oczywiście jest jeszcze trochę czasu do rozpoczęcia rozgrywek więc chciałbym wiedzieć czy proponuje Cię jakieś zmiany, urozmaicenia dodatkowe punkty itp rzeczy. Jestem otwarty na wszelkie propozycje i wszystko można przedyskutować. Więc zapraszam do dyskusji w temacie lub jak co to pisać PRIV. Chciałbym abyśmy uzgodnili wszystko najpóźniej do niedzieli aby od poniedziałku zacząć typować na mecz z GKS Bełchatów w nowym temacie. Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
TUTAJ poprzedni regulamin.
Jakieś pytania sugestie pisać, proponować żebyśmy mogli ruszyć od poniedziałku z typowaniem na Bełchatów. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|| Konkurs Super||
Tylko jedno zastrzeżenie: Nikt ze sztabu trenerskiego nie powinien brać udziału ![]() ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi wszystko pasuje.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mam pewną uwagę. W regulaminie jest pewna luka, ponieważ można w każdym meczu dać wynik 4:0, 5:1 i jako strzelców wymienić pół drużyny. A ponieważ w każdym meczu Wisła strzela przynajmniej jedną bramkę, więc jest zawsze z 50% szans że się trafi strzelca.
Proponowałbym aby przykładowo: jeżeli poda się wynik 5:0 i pięciu strzelców, a Wisła strzeliłaby mniej niż 50% bramek podanych w typowaniu (czyli jedną lub dwie), a osoba typująca wytypowała strzelca bramki to żeby tego nie uznawać. Inna możliwość to, jeżeli ktoś obstawi wynik 5:0 a Wisła strzeliłaby 3 bramki, to żeby uznawać tylko trzech pierwszych typowanych strzelców wg kolejności (a w przypadku 2 bramek dwa pierwsze typy). Wiem że trochę skomplikowane, ale wypełniłoby lukę |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Ja już się z propozycją zapoznałem, moim zdaniem ciekawy pomysł.
Rozumiem to w ten sposób: TYP: Wisła- Polonia 5-0 Strzelcy: Brożek, Małecki, Kirm, Marcelo, Jirsak. Wynik w meczu padł 3-1 bramki strzelili Brożek, Kirm, Jirsak Czyli pod uwagę brane są tylko nazwiska Brożek i Kirm. Czyli 2 punkty zamiast 3. Jeszcze jakieś ciekawe propozycję, odważnie dawać ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie może być. Choć uważam, że mecze z większą ilością bramek powinny być lepiej premiowane, bo przecież im więcej bramek tym trudniej trafić dokładny wynik...
Gdybym miał coś dodać to... typowanie wyniku do przerwy (oczywiście za mniej punktów niż wynik końcowy). |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Też właśnie myślałem nad wprowadzeniem wyniku do przerwy tylko nie wiedziałem jak to punktować.
Myślę, że za 1 punkt mogłoby to przejść. Widać większość nie jest zainteresowana wprowadzeniem jakiś zmian, ale jeszcze jest trochę czasu. Nowy temat Konkurs O Wiśle Edycja 7 założę jutro wieczorem. Jutro także podam ostateczny regulamin, który będzie obowiązywał na rundę wiosenną. Pozdrawiam ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|

|
||||||
![]() |
|
|