The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2009, 19:31
Bardzo fajna zabawa. Pierwszy raz uczestniczyłem i nie od poczatku wiec nastepnym razem licze na lepsze miejsce.

WISLAZWE - SZACUN!!
Jovanovic - masz plusa.
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 13.12.2009, 09:09
Gratulacje dla zwycięzcy oraz osób z 2 i 3 miejsca. Podziękowania dla WISLAZWE za włożony trud w organizacje konkursu. Szkoda tylko, że 2 raz zająłem 24 pozycje, ale można powiedzieć, że formę mam wyrównaną
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.12.2009, 09:22
Gratulacje dla zwycięzcy. Szacunek dla WISLAZWE !
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.12.2009, 12:53
Gratulacje dla tragez88 oraz wielki szacun dla WISLAZWE za tą całą kupę roboty.

Mam nadzieję że następna edycja będzie jeszcze bardziej emocjonująca
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 13.12.2009, 18:12
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Gratulacje dla zwycięzcy oraz osób z 2 i 3 miejsca. Podziękowania dla WISLAZWE za włożony trud w organizacje konkursu. Szkoda tylko, że 2 raz zająłem 24 pozycje, ale można powiedzieć, że formę mam wyrównaną
Dziękuję bardzo
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 13.12.2009, 19:26
Najgorsze możliwe miejsce... 4 :( Po kilku kolejkach liderowania złapałem słabszą forme
Gratulacje dla czołowej trójki.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 13.12.2009, 20:22
Gratulacje dla najlepszej ... 10 i wielkie dzięki dla organizatora za organizacje konkursu.
Szkoda,że zagapiłem 1 kolejkę .... ehhhh chociaż 16 miejsce też nie najgorsze
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

arti
Guest

Stary 14.12.2009, 09:37
Wielkie dzięki dla WISŁAZWE za świetne prowadzenie zabawy, gratulacje dla zwycięzców, a dla Wszystkich - Wesołych Świąt i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 14.12.2009, 20:53
Jeżeli znajdę czas ( przygotowanie do matury), to z chęcią poprowadzę kolejną edycję Konkursu O Wiśle. Chyba, że na powrót zdecyduje się prawowity twórca konkursu gregor07, to wtedy zwolnię miejsce.
A jak nic nie ulegnie zmianie to na wiosnę mogę prowadzić Konkurs dalej.

Pozdrawiam.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

ChinoRios
Senior Member

Stary 14.12.2009, 23:55
Bardzo fajnie konkursu, dziekuje bardzo dla wszystkich. Nadzieje kontynuowac w przyszlym roku.

Gratulacje dla top 3 i caly top 50

Aguante Wisła Kraków!!! Tylko Nasz TS !!!
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 19.02.2010, 15:02
Witam serdecznie, jako że za tydzień ruszają rozgrywki Ekstraklasy to mam nadzieję, że i my ruszymy z 7 edycją konkursu o Wiśle.

Regulamin jest znany ( na pierwszej stronie tematu) ale oczywiście jest jeszcze trochę czasu do rozpoczęcia rozgrywek więc chciałbym wiedzieć czy proponuje Cię jakieś zmiany, urozmaicenia dodatkowe punkty itp rzeczy.
Jestem otwarty na wszelkie propozycje i wszystko można przedyskutować.
Więc zapraszam do dyskusji w temacie lub jak co to pisać PRIV.
Chciałbym abyśmy uzgodnili wszystko najpóźniej do niedzieli aby od poniedziałku zacząć typować na mecz z GKS Bełchatów w nowym temacie.

Pozdrawiam.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 20.02.2010, 10:38
TUTAJ poprzedni regulamin.

Jakieś pytania sugestie pisać, proponować żebyśmy mogli ruszyć od poniedziałku z typowaniem na Bełchatów.

Kraków, 9 marca 2012.

filoo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 20.02.2010, 14:31
|| Konkurs Super||
Tylko jedno zastrzeżenie:
Nikt ze sztabu trenerskiego nie powinien brać udziału
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

G 'n' R
BRTS39
Senior Member

Stary 20.02.2010, 14:39
Mi wszystko pasuje.
Jovanovic - masz plusa.
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 20.02.2010, 22:36
Mam pewną uwagę. W regulaminie jest pewna luka, ponieważ można w każdym meczu dać wynik 4:0, 5:1 i jako strzelców wymienić pół drużyny. A ponieważ w każdym meczu Wisła strzela przynajmniej jedną bramkę, więc jest zawsze z 50% szans że się trafi strzelca.
Proponowałbym aby przykładowo:
jeżeli poda się wynik 5:0 i pięciu strzelców, a Wisła strzeliłaby mniej niż 50% bramek podanych w typowaniu (czyli jedną lub dwie), a osoba typująca wytypowała strzelca bramki to żeby tego nie uznawać.

Inna możliwość to, jeżeli ktoś obstawi wynik 5:0 a Wisła strzeliłaby 3 bramki, to żeby uznawać tylko trzech pierwszych typowanych strzelców wg kolejności (a w przypadku 2 bramek dwa pierwsze typy).

Wiem że trochę skomplikowane, ale wypełniłoby lukę
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 20.02.2010, 23:06
Ja już się z propozycją zapoznałem, moim zdaniem ciekawy pomysł.

Rozumiem to w ten sposób:

TYP: Wisła- Polonia 5-0
Strzelcy: Brożek, Małecki, Kirm, Marcelo, Jirsak.
Wynik w meczu padł 3-1 bramki strzelili Brożek, Kirm, Jirsak
Czyli pod uwagę brane są tylko nazwiska Brożek i Kirm. Czyli 2 punkty zamiast 3.

Jeszcze jakieś ciekawe propozycję, odważnie dawać przedyskutujemy wszystko, bo Wy tworzycie konkurs. A ja tylko zliczam punkty.

Kraków, 9 marca 2012.

WislakP
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.02.2010, 14:29
Jak dla mnie może być. Choć uważam, że mecze z większą ilością bramek powinny być lepiej premiowane, bo przecież im więcej bramek tym trudniej trafić dokładny wynik...

Gdybym miał coś dodać to... typowanie wyniku do przerwy (oczywiście za mniej punktów niż wynik końcowy).
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 21.02.2010, 22:44
Też właśnie myślałem nad wprowadzeniem wyniku do przerwy tylko nie wiedziałem jak to punktować.
Myślę, że za 1 punkt mogłoby to przejść.
Widać większość nie jest zainteresowana wprowadzeniem jakiś zmian, ale jeszcze jest trochę czasu.

Nowy temat Konkurs O Wiśle Edycja 7 założę jutro wieczorem.

Jutro także podam ostateczny regulamin, który będzie obowiązywał na rundę wiosenną.
Pozdrawiam

Kraków, 9 marca 2012.

arti
Guest

Stary 22.02.2010, 08:41
WISLAZWE napisał(a):Wyświetl post
Też właśnie myślałem nad wprowadzeniem wyniku do przerwy tylko nie wiedziałem jak to punktować.
Myślę, że za 1 punkt mogłoby to przejść.
Widać większość nie jest zainteresowana wprowadzeniem jakiś zmian, ale jeszcze jest trochę czasu.

Nowy temat Konkurs O Wiśle Edycja 7 założę jutro wieczorem.

Jutro także podam ostateczny regulamin, który będzie obowiązywał na rundę wiosenną.
Pozdrawiam
Super, że jesteś i chcesz dalej prowadzić zabawę!Dziękujemy!
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 22.02.2010, 21:43
Nowy temat zapraszam do typowania

http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7022

Kraków, 9 marca 2012.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów