|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kupiłem na allegro bilet na mecz i jest on wypisany na inną osobę inie ma pobranej opłaty manipulacyyjnej. Czy jesli nie mam karty kibica to bez problemu wejde na mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Tak, wejdziesz bez problemu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://www.allegro.pl/item630261392_..._warszawa.html
Co za Kretyn 200zł i jeszcze nie napisał na jaki sektor:]... WISŁA-legła Brak słów ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Właśnie się dowiedziałem że WSZYSTKIE bilety dla FC są na E - to ja się do cholery pytam co się stało z przeszło 2000 biletami na D
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A kto Ci powiedział że bilety dla FC są na E?
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pan u którego zamawiałem , mówi że W OGÓLE nie było biletów dla FC na D...I jak tu nie wierzyć w machlojki pracowników WŚ
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jasne że są na D, nie róbcie ściemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
No to ktoś nie wiedział/ żle ci powiedział. Jakb ytak nie było to nie byłoby lamentu przez poprzednie 10 stron że Fancluby wykupiły wszystkie bilety na D
![]() ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kaczyss : byłem 30 min temu odebrać bilety zamówione na fanclub i na E dostałem bo Pan mówił że W OGÓLE nie było dla FC na D!!
![]()
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Widocznie Ci źle powiedział, bo tak na prawde biletów na D prawie nie było w sprzedaży, gdyż 2000 zostało przeznaczone dla FC, a reszta to w większości karnety - dlatego mało kto dostał na D. Może zabrakło?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja też dzis usłyszałem to samo, niby ze w zwiazku z przyjazdem kibicow Lechii czy cos w tym stylu zamiast na D fc dostal bilety na E... To na pewno jakas sciema, w kazdym razie biletu na D nie mam :(((
![]()
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wał, wałkiem pogania...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://www.allegro.pl/item630508864_...wo_polski.html
ciekaw jestem kto to kupuje PS. to jest cena za sztukę!!!!!!!! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mam taka sprawe czy nie bylby ktos chetny sie zamienic biletem z sektoru E na D ? doplace do tej zamiany 10 zl! Jesli ktos jest chętny to prosze o PM ,lub gg 8812942. Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
czy przy wejsciu na stadion potrzebuje jakis identyfikator itp? czy same bilety wystarczaja?
pozdr |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ile wcześniej trzeba być przed meczem żeby wejść?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kiedy chcesz?
Z tego co sie orientuje to zaczynaja wpuszczac 2h przed meczem. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Tak jak napisał przedmówca zaczynają wpuszczać 2 godziny przed meczem,a możesz wejść na stadion np godzinę przed meczem,15 minut przed jak i 5 minut po rozpoczęciu meczu.Ale lepiej być już przed meczem na stadionie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
hmmm
Bilety na hit u koników dwa razy droższe Sprzedaż biletów na mecz Wisła - Legia rozpoczęła się w poniedziałek. Wszystkie wejściówki (cena 40-55 zł) rozeszły się w sześć godzin i już tego samego dnia na aukcjach internetowych można było kupić je po zdecydowanie wyższych cenach. Z kolei przy wejściu na stadion przez cały tydzień stały koniki. W piątek oferowali bilety na sektor D po 100 zł. - Mam ich sporo, przy większej liczbie mogę zejść z ceny - namawiał kilkunastoletni chłopak. Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mam pytanie od kiedy beda w kasach bilety na mecz ze Ślaskiem Wrocław?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
od poniedziałku za tydzień
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dzieki za informacje
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie:
Jak sie dostac na mecz ME? Tzn sa jakies bilety? Nigdy w życiu nie byłem na takim meczu a dzisiaj mam ochote sie przejsc |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
idziesz, kupujesz bilet, jezeli sie nie myle 10 zl, i wchodzisz
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
MESA powninna być za free..
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
orientuje sie ktos czy w sprzedazy od poniedzialku beda bilety na D wyliczylem ze Fc dostana 1091 doliczajac do tego Ślask moze byc ciezko jesli ktos sie orientuje prosze o odpowiedz z gory dziekuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
bardzo wątpliwe, z Lechia nie bylo biletow na D wiec mysle ze i tym razem ludzie bez karnetu beda musieli sie zadowolic miejsce na E
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dolicz sobie jeszcze kolo tysiaca biletow ktore dostanie Śląsk, i wyjdzie ze bedzie tyle ile na Wisła-Legia.
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|