|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakie filmy najbardziej lubicie oglądać? | |||
| Zdecydowanie nowości |
|
216 | 34,18% |
| Stare klasyki - do nowości nie mam zaufania |
|
35 | 5,54% |
| Raczej starsze,ale czasem i nowościami nie pogardze |
|
201 | 31,80% |
| Obojętnie jakie - żeby tylko była okazja się piwka napić |
|
88 | 13,92% |
| Jakie mi znajomi polecą |
|
72 | 11,39% |
| Nie lubie oglądać filmów |
|
20 | 3,16% |
| Głosujących: 632. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jeśli szukacie filmu innego niż wszystkie to polecam ''Locke'' z Tomem Hardy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A ja polecam fanom futbolu dokument "Maradona by Kusturica". Dość ciekawy, jedynie wkurzają głupie wstawki z "animacją" bramki stulecia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zaginiona Dziewczyna, faktycznie daję radę.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=lYY0lHpU6nY
Najlepsza beka z Platiniego i Blattera, wielkich obrońców sprawiedliwości, wypowiadających się na początku dokumentu. Jaki tupet mają oszuści to masakra. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
SUBORRA -polecam wszystkim oprócz dzieci.
https://www.youtube.com/watch?v=vuuWTpYWFbo http://www.mymovies.it/film/2015/suburra/trailer/
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 07.03.2016 o godz. 09:57.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Rowniez polecam. 8,5/10
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Podobne filmy do Suburry zna ktoś?
Gra aktorska na najwyższym poziomie Powód: .....
Ostatnio edytowane przez sergio : 01.04.2016 o godz. 18:44.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Podbijam pytanie bo też strasznie film mi się spodobał, może jakieś ksiązki ktoś poleci również o podobnej tematyce?
Saviano mam ogarniętego. ![]()
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Gdzie w necie oglądnę pitbulla nowe porządki? szukam ale wszystko pokasowane a już chyba nawet na dvd wyszedł. gdyby mi ktoś link do ściągnięcia nawet podesłał będę wdzięczny.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jesteś pewny,że jest na dvd ? jeszcze nie widziałem premiery.....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.empik.com/pitbull-nowe-po...w&gclsrc=aw.ds
wiec dlatego mnie dziwi że nie ma nic na necie. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Premiera dvd 20ego. Dzień czy dwa później na necie już będzie zripowana wersja z dvd
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko żeby nie było tak jak z filmem Wkręceni,że przychodziły pisma by się wstawić na policji ws.wyjaśnień
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dlatego chciałem bez ściągania tylko online na jakimś cda oglądnać
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Już jest tutaj: http://kinoman.tv/film/pitbull-nowe-porzadki
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja wlasnie wczoraj na kinomanie ogladalem Pitbula i powiem ze ogladałęm z zaciekawieniem az do napisow.
Troche przesadzone, ale ogolnie zajebisty ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Imię róży.
![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poleci ktoś dobry film z Van Dammem prócz Kickboxer,Krwawy sport ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dobry film z van Dammem?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie ma sieczki do jakiej nas przyzwyczaił Van Damme ale za to trzyma do końca w napięciu.
Polecam ![]() https://www.youtube.com/watch?v=M7FIvfx5J10 ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Brylant17,
http://www.filmweb.pl/person/Jean+Claude+Van+Damme-317 Tu masz całą filmową biografię Van Damme, z tych jeszcze zjadliwych, które ja pamiętam z dzieciństwa to na pewno: Uniwersalny Żołnierz oraz Nagła Śmierć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brylant17,
http://www.filmweb.pl/person/Jean+Claude+Van+Damme-317 Tu masz całą filmową biografię Van Damme, z tych jeszcze zjadliwych, które ja pamiętam z dzieciństwa to na pewno: Uniwersalny Żołnierz oraz Nagła Śmierć. Jeśli polubiłeś tego aktora to możesz ze spokojem oglądać wszystko ocenione powyżej 6, na pewno nie będziesz miał odruchów wymiotnych ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przełęcz ocalonych
Sully Boss Akurat je obejrzałem przez weekend szczerze polecam Przełęcz Ocalonych ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przelecz ocalonych. Rewelacyjna, prawdziwa historia. Rewelacyjnie pokazane sceny walk z Okinawy. Reszta srednia - ckliwa muzyka, slabo aktorsko, zabraklo moim zdaniem "tego czegos". Dla mnie za kolorowo. W ostatrcznym rozrachunku 7/10 czyli dobry ale tylko dzieki scenom bitewnym.
Sully. Ciekawie ujete wydarzenie, o ktorym, zdawaloby sie, nie da sie zrobic ciekawego filmu fabularnego. A jednak. 6/10 czyli niezly. Boss. Super temat. Aktorsko spoko. Dobrze sie oglada ale to glownie zasluga samej historii opisanej w filmie. 6/10 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli ktoś nie lubi musicali, a kino to dla niego czysta rozrywka polegająca na odprężeniu i chwilach relaksu przy nie wymagającej historii to polecam La La Land. Film mnie kupił od samych początkowych scen, mimo, że historia infantylna, główni bohaterowie nie posiadają za grosz talentu wokalnego, to cała oprawa audiowizualna (kapitalna bajkowa muzyka), scenografia i zdjęcia rekompensują wszystkie inne wady.
Tak jak napisałem jeżeli ktoś nie lubi musicali (nie miał z nimi styczności) to La La Land powinno mu się spodobać. Do tej pory nie wiem jak można dać za 14 nominacji (w tym za scenariusz!) no ale to jest film adresowany do Hollywood i o Hollywood. Za to wytrawnym kinomaniakom polecam z całą mocą: Nocturnal Animals - cud miód i orzeszki ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jako forumowy krytyk filmowy, z ktorego maja beke na SB, pozwole sobie wystawic oceny tym filmom
La la land . Niby tylko musical, niby prosta historia, niby Gosling to nie Farinelli z osmiooktawowa skala glosu a Stone to nie Violetta Villas. Oglada sie bardzo dobrze, muzyka super. Taki film dla niepoprawnych marzycieli ale nie do konca. 8/10 Nocturnal Animals. Jak kolega wyzej. Wyzsze progi. Trzeba sie dobrze skupic zeby wylapac wszytkie detale. Film raczej nie na jeden raz. Genialnie wpleciony watek kryminalny w cala fabule. Shannon, Adams, Gylenhaal najwyzszy poziom. 8/10 Z nowszych, ktore widzialem i moge polecic: polski "Jestem morderca" i "Arrival" Villeneuve'a. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 25.01.2017 o godz. 20:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Potwierdzam, "Nocturnal Animals" kapitalne. Miałem przyjemność widzieć obraz w kinie i ujął mnie już od pierwszej sceny. Rzadko zdarza mi się rozmyślać nad filmem kilka dni po seansie.
Zgadzam się też co do "Jestem mordercą" i "Arrival". Ten pierwszy bardzo dobry, drugi natomiast sprawił, że o nowego Blade Runnera jestem spokojny. Villeneuve ma kapitalną serię udanych produkcji.Wczoraj z kolei widziałem "Paterson". Polecam, ale z zastrzeżeniem, że nie jest to film dla wszystkich i niektórych po prostu wynudzi, ja jednak wyszedłem z kina w pełni usatysfakcjonowany. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jim Jarmusch to nie moja bajka nie mój klimat, nie ruszam tego typu kina, pozostawiam go większym napaleńcom ode mnie
. Wieśniak Tobie podobało się La La Land ? Moja kobita wyszła wynudzona, a ja natomiast rozpromieniony w głowie nucąc co chwila motyw przewodni. Nocturnal Animals - nie muszę nic dodawać, krótko, zwięźle i trafnie to przedstawiłeś, szkoda tylko, że Amy Adams nie dostała nominacji (niestety nie skrytykowała chyba Trumpa), liczę po cichu na Oskara dla Shannona. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja Jarmuscha bardzo lubie. Widzialem wiekszosc jego filmow. Taki styl - dlugie sceny, dialogi, minimalizm. "Patersona" akurat jeszcze nie widzialem.
Co do Blade runnera. O to, ze bedzie to udany film raczej nie ma co sie martwic. Fajnie, ze to nie bedzie odgrzewanie kotleta w postaci remaku, tylko tak jakby kontynuacja dziela Scotta. Nie ukrywam, ze oprocz Dunkierki Nolana jest to film, na ktory najbardziej czekam w tym roku. Moze jeszcze na nowego Obcego ale to juz bardziej sentymentalnie. PS. Zapomnialem jeszcze o Trainspotting 2. Do kina sie przejde ale czuje w kosciach, ze to juz nie bedzie "to samo" co pierwsza czesc. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 25.01.2017 o godz. 22:55.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|