|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam już tego dośc. Dlaczego Leo zmienił Jelenia, który jako jedyny coś biegał, walczył i starał się grac głową? Dlaczego Roger, który potyka się o własne nogi nadal jest na boisku? Darek Dudka to z taką formą nie załapałby się do składu Pelikana Łowicz.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Hmmm teraz gdy przestalem ogladac ten mecz to tak na chlopski rozum kim my mamy wygrywac mecz? Borucem, Zewlakowem, Blaszczykowskim, Jeleniem, Brozkiem? To tlyko 5 pilkarzy, reszta grzeje lawki albo to nie ten poziom. Mamy w Europie ledwo 5 pilkarzy ktorzy sa w stanie walczyc i nic poza tym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
przydałby się Arboleda i Astiz
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Leo mówił, że najlepszą piłkę gra Leszek.. wziął 5-ciu zawodników.. i jakoś nie widzę tej piknej gry.. nie ma co.. trzeba się modlić żeby wtopy nie zaliczyć z San Marino bo nas jakiś mechanik pokona
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Arboleda jak najbardziej...ale mamy przeciez kilku ciekawych mlodych: Janota czy Salomon. Jodlowiec gra tez calkiem przyzwoicie, a nie ma go w reprezentacji(jest emeryt Bosacki, ktory ostatni dobry mecz rozegral 3-4 lata temu).
Ale co robi Beenhakker przez te wszystkie miesiace? Mial jezdzic na mecze i ogladac tych pilkarzy, a z tego co ja wiem, to on siedzial w Holandii... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
I wszyscy razem LEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOO!
Kochamy Ciebie, hej LEON kochamy Ciebie! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No cóż , nie da sie tego oglądać , dopóki młodzież nie bedzie miala warunków do tego aby się uczyc od podstaw grac w piłke , to tak bedzie . Na kazdym osiedlu powinno byc boisko ze sztuczną nawierzchnią , tylko wtedy nasza młodziez nie bedzie siedziec w domu i grac w te popierzone gry na kompie . Moj 10 letni syn nie ma gdzie grac bo wszedzie tylko bloki stawiają i nawet skrawka trawy nie ma pod blokiem .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Przy tym co robi Boruc to najlepsi obrońcy nam nie pomogą ![]() ![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzecia bramka to nie wina Boruca tylko Żewłakowa który przy takim doświadczeniu nie wie tego że
piłka zagrana do bramkarza nie ma prawa iść w światło bramki, zwłaszcza na takim pastwisku jakie jest w Irlandii. A to że gramy tak jak gramy, to nie wina Leo tylko wszystkich tych złodziei którzy dorabiając się na naszej chorej lidze sprawili, że najlepszy reprezentant 40 milionowego narodu reprezentuje barwy klubu który walczy o utrzymanie w średniej lidze europejskiej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
TTJ ma rację. Strata goli to jedno. Ale samemu też coś wypadało by coś strzelić. Ktoś tam obok Jelenia w ataku był?
Podobno Lewandowski, as z Lecha. W protokole sędziowskim owszem, ale chyba zapomniał na boisko wejść, pewnie drogi nie pokazali z szatni. ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
I nie dość, że byśmy przegrywali to jeszcze grali w dziesięciu po ostatnim występie Astiza, może mu w krew wejdzie?
![]() p.s. gramy kawał dobrego futbolu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zrobili z Borucem, to co u nas stało sie z Dolhą, Kale itd
![]() Padaka ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Dokładnie, Lewandowskiego gwiazdowanie czas zakończyć ? Trochę szybko, miało się pół Europy o niego bić , zobaczymy.
Już wiem, w tym DZIADOSTWIE jest metoda, nasi będą mieli 3 lata czasu na bezstresowe przygotowanie do Euro12 . Genialne ,prawda ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm, Lewandowski to mlody pilkarz, wiec trudno jego i w dodatku jednego pilkarza obciazac za porazke. Nasza reprezentacja bedzie miala z niego naprawde duza pocieche. W takim meczu to doswiadczeni pilkarze powinni sie wykazac...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
te eliminacje już trzeba przeznaczyć na wprowadzanie nowych zawodników. Jodłowiec, S.Gancarczyk, Grosicki (dla mnie on ma duży talent), Dawid Nowak, Komorowski, Borysiuk, może Rybus. Z tej kadry zostawiłbym Jelenia, Błaszczykowskiego, Pawła Brożka, Roberta Lewandowskiego (musi mieć z kim grać). Rogera bym nie skreślał, Boruca również, ale dałbym mu trochę odpocząć od kadry. Do tego doświadczeni i ciągle grający dobrze Wichniarek i Sagan
Wojtek_Lok to ironia czy nie? Bo nie wiem jak się do tego ustosonkować PS w kadrze brakuje Reissa, on by zwycięstwo załatwił ![]()
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 28.03.2009 o godz. 20:06.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Bo Lewandowskiego Roberta to chyba wstyd było zdjąć z boiska,przecież on tam tyle szumu robi w ataku. A Rafał siedzi na ławce...U Kuby też niestety widać jeszcze jako taki brak ogrania :/ Ale cóż w środę będzie lepiej
Oo i Mareczek właśnie strzelił ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
3-2 wynik zdecydowanie lepszy od naszej gry.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może i lepiej, że nie dostaniemy się do tych mistrzostw!? Pewnie i tak odpadlibyśmy w przedbiegach...
Szkoda, że nie uciszyliśmy tych buraków, którzy gwizdali podczas hymnu... Mam nadzieję, że odwdzięczymy się im u nas. Od dziś Wawrzyniak, Bandrowski i spółka są moimi idolami. Ma ktoś może ich plakaty? Z chęcią powiesiłbym je sobie nad łóżkiem :| PS. Jak sądzicie, Boruc nadaje się już na testy do Wisły!? Cytat:
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 28.03.2009 o godz. 20:11.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Hej Artur gooool! Lalalala! Naprawdę dawno mi nikt tak humoru nie poprawił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ROZPACZ
Dzieki Leo. Mysle, ze jeszcze latami bedzie sie zachodzic w glowe jakim cudem nie udalo sie awansowac z najlatwiejszej grupy w historii reprezentacji. O stylu gry nawet nie bede pisal, bowiem dosyc mam juz traumatycznych przezyc. Jedynym wyjatkiem byl mecz z Czechami. W pozostalych to co bylo grane, to piach. Najbardziej jednak boli sromotna przegra z takimi drwalami grajacymi w trzeciej lidze angielskiej. Kiedys ogrywalismy ich z palcem w dupie, ale to bylo zanim Leoooo dostal stolek selekcjonera. Boruc - szacunek Przegral nam juz dwa mecze w tych eliminacjach i to w nadzwyczajnie kompromitujacym stylu. Biorac pod uwage ilosc jego kiepskich interwencji i wybic pod nogi rywala, az dziw bierze, ze ten dorobek nie jest znacznie wiekszy. TEMU PANU JUZ DZIEKUJEMY !! Ciekawe czy Siwy poda sie wreszcie do dymisji |
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
Swoją drogą "Nędza" gdyby grała to by coś ustrzeliła.![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze po zmianie trenera wrocimy do grania systemem 4 - 4 - 2, bo wtedy gra wygladala zdecydowanie najlepiej. Nie mamy pilkarzy do 4 - 2 - 3 - 1, juz testowanym za Janasa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3-2 to nie 3-1. Przynajmniej bez kompromitacji w wyniku (bo gra, cóż).
I nie skreślać repry za szybko, matematycznie jest jeszcze wszystko możliwe. Piłka jeszcze w grze, zdarzy się niejedno. (pod warunkiem, że z San Marino nie będzie wtopy ).![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Bandrowski masakra ;/ Dudka to samo jakby na wakacjach był ;/ Boruc dwa fatalne błędy ale pewnie atmosfera meczu i stadionu go zniszczyła żal mi go. Jak już ktoś powiedział te eliminacje trzeba już przeznaczyć na wprowadzanie nowych zawodników bo niektórzy z honorem powinni już zakończyć kariere
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Załosne spotkanie
farbowany Polak powinien wypie....,to samo Dudka i Krzynówek. Jelen i Saganaowski na plus,dlatgeo szkoda ze grali krótko. R.Lewandowski na reprezentacje jednak narazie za slaby.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Wiem, że moze to niektórych zdziwić ale moim zdaniem przegraliśmy przez fatalną murawę. I nie ma co pieprzyć powiedzeń w stylu "złej baletnicy przeszkadza i rąbek u spódnicy" itd. Trzecia bramka wypaczyła wynik meczu, a była spowodowana tylko i włyącznie fatalnym stanem murawy.
Nie wierzę w to że nasi zawodnicy nie umieją prosto kopnąć piłki. Na tej nawierzchni po prostu nie dało się grać szybko i z pierwszej piłki. Skandalem jest, że mecz o takiej randze rozgrywa się na murawie niegodnej A-klasy. Tyle ode mnie na ten temat. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
mam nadzieje, ze Boruc zachowa resztki honoru i da sobie spokoj z gra w kadrze na jakis czas
ma problemy z glowa ale to jego problemy i dlaczego caly narod ma za to cierpiec ale qrwa jak Zewlakow podal to juz wiadomo bylo, ze gol nie wiem czemu Szpaku placze, ze odpadamy z gry - Ulster ma raptem 3 punkty od nas wiecej ale tez jeden mecz wiecej ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szanse pewnie sa, bo grupa jest tak slaba, ze kazdy z kazdym bedzie tracil punkty, ale brak stylu i koncepcji na gre, to najbardziej uderza. Dlatego po meczu San Marino trzeba ladnie podziekowac panu Beenhakkerowi i pozegnac sie w zgodzie. O ile oczywiscie nie zlozy w dniu dzisiejszym dymisji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to czekamy, jak się pan Engel et consortes za rycie wezmą.
Umieją po mistrzowsku, gorzej , że o trenerce jeszcze gorsze pojęcie od Leo mają. G...o będzie, jak oni się pojawią. Ale za to ładnie w tv będą gaworzyć, jacy oni najmądrzejsi ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|