The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2009, 19:47
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
skoro błędy popełnia obrona i bramkarz, to atak powinien walnąć tyle goli ile trzeba. Ile mieliśmy sytuacji? Całą jedną czy mi się tylko wydaje? A to już chyba wina Leo, że nie ma pomysłu na grę. Jakoś Barcelonie błędy VV aż tak bardzo nie przeszkadzają (wiem, że nie ta klasa porównania)
Może i racja. W każdym bądź razie jesteśmy w dupie

Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.03.2009, 19:48
Mam już tego dośc. Dlaczego Leo zmienił Jelenia, który jako jedyny coś biegał, walczył i starał się grac głową? Dlaczego Roger, który potyka się o własne nogi nadal jest na boisku? Darek Dudka to z taką formą nie załapałby się do składu Pelikana Łowicz.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.03.2009, 19:49
Hmmm teraz gdy przestalem ogladac ten mecz to tak na chlopski rozum kim my mamy wygrywac mecz? Borucem, Zewlakowem, Blaszczykowskim, Jeleniem, Brozkiem? To tlyko 5 pilkarzy, reszta grzeje lawki albo to nie ten poziom. Mamy w Europie ledwo 5 pilkarzy ktorzy sa w stanie walczyc i nic poza tym...
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 28.03.2009, 19:49
przydałby się Arboleda i Astiz
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.03.2009, 19:51
Leo mówił, że najlepszą piłkę gra Leszek.. wziął 5-ciu zawodników.. i jakoś nie widzę tej piknej gry.. nie ma co.. trzeba się modlić żeby wtopy nie zaliczyć z San Marino bo nas jakiś mechanik pokona
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 28.03.2009, 19:52
Arboleda jak najbardziej...ale mamy przeciez kilku ciekawych mlodych: Janota czy Salomon. Jodlowiec gra tez calkiem przyzwoicie, a nie ma go w reprezentacji(jest emeryt Bosacki, ktory ostatni dobry mecz rozegral 3-4 lata temu).

Ale co robi Beenhakker przez te wszystkie miesiace? Mial jezdzic na mecze i ogladac tych pilkarzy, a z tego co ja wiem, to on siedzial w Holandii...
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.03.2009, 19:52
I wszyscy razem LEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOO!
Kochamy Ciebie, hej LEON kochamy Ciebie!
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 28.03.2009, 19:53
No cóż , nie da sie tego oglądać , dopóki młodzież nie bedzie miala warunków do tego aby się uczyc od podstaw grac w piłke , to tak bedzie . Na kazdym osiedlu powinno byc boisko ze sztuczną nawierzchnią , tylko wtedy nasza młodziez nie bedzie siedziec w domu i grac w te popierzone gry na kompie . Moj 10 letni syn nie ma gdzie grac bo wszedzie tylko bloki stawiają i nawet skrawka trawy nie ma pod blokiem .
Odpowiedz cytując
Toldo
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 28.03.2009, 19:53

Przy tym co robi Boruc to najlepsi obrońcy nam nie pomogą
When you touch my face
When you call my name
I`m burn with desire...

http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s
Odpowiedz cytując
carpenter
Senior Member

Stary 28.03.2009, 19:54
Trzecia bramka to nie wina Boruca tylko Żewłakowa który przy takim doświadczeniu nie wie tego że
piłka zagrana do bramkarza nie ma prawa iść w światło bramki, zwłaszcza na takim pastwisku jakie jest
w Irlandii. A to że gramy tak jak gramy, to nie wina Leo tylko wszystkich tych złodziei którzy
dorabiając się na naszej chorej lidze sprawili, że najlepszy reprezentant 40 milionowego narodu
reprezentuje barwy klubu który walczy o utrzymanie w średniej lidze europejskiej.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 28.03.2009, 19:54
TTJ ma rację. Strata goli to jedno. Ale samemu też coś wypadało by coś strzelić. Ktoś tam obok Jelenia w ataku był?
Podobno Lewandowski, as z Lecha. W protokole sędziowskim owszem, ale chyba zapomniał na boisko wejść, pewnie drogi nie pokazali z szatni.

Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Stary 28.03.2009, 19:58
I nie dość, że byśmy przegrywali to jeszcze grali w dziesięciu po ostatnim występie Astiza, może mu w krew wejdzie?

p.s. gramy kawał dobrego futbolu.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Bati_NS_TSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 28.03.2009, 19:59
Zrobili z Borucem, to co u nas stało sie z Dolhą, Kale itd
Padaka
Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!!
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 28.03.2009, 20:01
Dokładnie, Lewandowskiego gwiazdowanie czas zakończyć ? Trochę szybko, miało się pół Europy o niego bić , zobaczymy.
Już wiem, w tym DZIADOSTWIE jest metoda, nasi będą mieli 3 lata czasu na bezstresowe przygotowanie do Euro12 . Genialne ,prawda ?
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 28.03.2009, 20:03
Hmm, Lewandowski to mlody pilkarz, wiec trudno jego i w dodatku jednego pilkarza obciazac za porazke. Nasza reprezentacja bedzie miala z niego naprawde duza pocieche. W takim meczu to doswiadczeni pilkarze powinni sie wykazac...
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 28.03.2009, 20:03
te eliminacje już trzeba przeznaczyć na wprowadzanie nowych zawodników. Jodłowiec, S.Gancarczyk, Grosicki (dla mnie on ma duży talent), Dawid Nowak, Komorowski, Borysiuk, może Rybus. Z tej kadry zostawiłbym Jelenia, Błaszczykowskiego, Pawła Brożka, Roberta Lewandowskiego (musi mieć z kim grać). Rogera bym nie skreślał, Boruca również, ale dałbym mu trochę odpocząć od kadry. Do tego doświadczeni i ciągle grający dobrze Wichniarek i Sagan

Wojtek_Lok to ironia czy nie? Bo nie wiem jak się do tego ustosonkować

PS w kadrze brakuje Reissa, on by zwycięstwo załatwił
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 28.03.2009 o godz. 20:06.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.03.2009, 20:05
Bo Lewandowskiego Roberta to chyba wstyd było zdjąć z boiska,przecież on tam tyle szumu robi w ataku. A Rafał siedzi na ławce...U Kuby też niestety widać jeszcze jako taki brak ogrania :/ Ale cóż w środę będzie lepiej
Oo i Mareczek właśnie strzelił
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.03.2009, 20:05
3-2 wynik zdecydowanie lepszy od naszej gry.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.03.2009, 20:07
Może i lepiej, że nie dostaniemy się do tych mistrzostw!? Pewnie i tak odpadlibyśmy w przedbiegach...

Szkoda, że nie uciszyliśmy tych buraków, którzy gwizdali podczas hymnu... Mam nadzieję, że odwdzięczymy się im u nas.
Od dziś Wawrzyniak, Bandrowski i spółka są moimi idolami. Ma ktoś może ich plakaty? Z chęcią powiesiłbym je sobie nad łóżkiem :|

PS. Jak sądzicie, Boruc nadaje się już na testy do Wisły!?

Cytat:
KONIEC. DUPA. DNO. ŻENADA. KLĘSKA. WSTYD. HAŃBA. TRAGEDIA.
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 28.03.2009 o godz. 20:11.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 28.03.2009, 20:08
Hej Artur gooool! Lalalala! Naprawdę dawno mi nikt tak humoru nie poprawił Jest fajnie!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.03.2009, 20:09
ROZPACZ

Dzieki Leo. Mysle, ze jeszcze latami bedzie sie zachodzic w glowe jakim cudem nie udalo sie awansowac z najlatwiejszej grupy w historii reprezentacji. O stylu gry nawet nie bede pisal, bowiem dosyc mam juz traumatycznych przezyc. Jedynym wyjatkiem byl mecz z Czechami. W pozostalych to co bylo grane, to piach. Najbardziej jednak boli sromotna przegra z takimi drwalami grajacymi w trzeciej lidze angielskiej.
Kiedys ogrywalismy ich z palcem w dupie, ale to bylo zanim Leoooo dostal stolek selekcjonera.

Boruc - szacunek
Przegral nam juz dwa mecze w tych eliminacjach i to w nadzwyczajnie kompromitujacym stylu. Biorac pod uwage ilosc jego kiepskich interwencji i wybic pod nogi rywala, az dziw bierze, ze ten dorobek nie jest znacznie wiekszy. TEMU PANU JUZ DZIEKUJEMY !!

Ciekawe czy Siwy poda sie wreszcie do dymisji
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Stary 28.03.2009, 20:09
te eliminacje już trzeba przeznaczyć na wprowadzanie nowych zawodników. Jodłowiec, S.Gancarczyk, Grosicki (dla mnie on ma duży talent), Dawid Nowak, Komorowski, Borysiuk, może Rybus. Z tej kadry zostawiłbym Jelenia, Błaszczykowskiego, Pawła Brożka, Roberta Lewandowskiego (musi mieć z kim grać). Rogera bym nie skreślał, Boruca również, ale dałbym mu trochę odpocząć od kadry. Do tego doświadczeni i ciągle grający dobrze Wichniarek i Sagan

Wojtek_Lok to ironia czy nie? Bo nie wiem jak się do tego ustosonkować

PS w kadrze brakuje Reissa, on by zwycięstwo załatwił
Podobny klimat jak Twoja wypowiedź o Piotrze R. Swoją drogą "Nędza" gdyby grała to by coś ustrzeliła.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 28.03.2009, 20:10
Mam nadzieje, ze po zmianie trenera wrocimy do grania systemem 4 - 4 - 2, bo wtedy gra wygladala zdecydowanie najlepiej. Nie mamy pilkarzy do 4 - 2 - 3 - 1, juz testowanym za Janasa.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 28.03.2009, 20:12
3-2 to nie 3-1. Przynajmniej bez kompromitacji w wyniku (bo gra, cóż).

I nie skreślać repry za szybko, matematycznie jest jeszcze wszystko możliwe. Piłka jeszcze w grze, zdarzy się niejedno.
(pod warunkiem, że z San Marino nie będzie wtopy ).

Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 28.03.2009, 20:14
Bandrowski masakra ;/ Dudka to samo jakby na wakacjach był ;/ Boruc dwa fatalne błędy ale pewnie atmosfera meczu i stadionu go zniszczyła żal mi go. Jak już ktoś powiedział te eliminacje trzeba już przeznaczyć na wprowadzanie nowych zawodników bo niektórzy z honorem powinni już zakończyć kariere
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.03.2009, 20:15
Załosne spotkanie

farbowany Polak powinien wypie....,to samo Dudka i Krzynówek.

Jelen i Saganaowski na plus,dlatgeo szkoda ze grali krótko. R.Lewandowski na reprezentacje jednak narazie za slaby....
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Wiem, że moze to niektórych zdziwić ale moim zdaniem przegraliśmy przez fatalną murawę. I nie ma co pieprzyć powiedzeń w stylu "złej baletnicy przeszkadza i rąbek u spódnicy" itd. Trzecia bramka wypaczyła wynik meczu, a była spowodowana tylko i włyącznie fatalnym stanem murawy.

Nie wierzę w to że nasi zawodnicy nie umieją prosto kopnąć piłki. Na tej nawierzchni po prostu nie dało się grać szybko i z pierwszej piłki. Skandalem jest, że mecz o takiej randze rozgrywa się na murawie niegodnej A-klasy. Tyle ode mnie na ten temat.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

mam nadzieje, ze Boruc zachowa resztki honoru i da sobie spokoj z gra w kadrze na jakis czas
ma problemy z glowa ale to jego problemy i dlaczego caly narod ma za to cierpiec
ale qrwa jak Zewlakow podal to juz wiadomo bylo, ze gol
nie wiem czemu Szpaku placze, ze odpadamy z gry - Ulster ma raptem 3 punkty od nas wiecej
ale tez jeden mecz wiecej
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 28.03.2009, 20:19
Szanse pewnie sa, bo grupa jest tak slaba, ze kazdy z kazdym bedzie tracil punkty, ale brak stylu i koncepcji na gre, to najbardziej uderza. Dlatego po meczu San Marino trzeba ladnie podziekowac panu Beenhakkerowi i pozegnac sie w zgodzie. O ile oczywiscie nie zlozy w dniu dzisiejszym dymisji.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 28.03.2009, 20:19
no to czekamy, jak się pan Engel et consortes za rycie wezmą.
Umieją po mistrzowsku, gorzej , że o trenerce jeszcze gorsze pojęcie od Leo mają.

G...o będzie, jak oni się pojawią. Ale za to ładnie w tv będą gaworzyć, jacy oni najmądrzejsi

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów