The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2011, 08:55
Nie dadza mu ciule swietego spokoju przed meczami ligowymi i pucharowymi tylko caly czas ciagna go do tej zalosnej kadry. Maor dzisiaj ma sie wypowiedziec - mam nadzieje, ze postapi rozsadnie i powie, ze bedzie grał dla Izraela. Powolanie na najblizsze mecze na pewno dostanie i moze w koncu uda mu sie w tej kadrze wystapic przez co ta durna saga sie skonczy.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 21.09.2011, 09:00
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Proponowałbym wstrzymać się z komentarzami do czasu wyjaśnienia sytuacji.

Nie wiemy czy, nie wiemy dlaczego ?

A to, że komuś się coś wydaje bo mu tak do obrazka pasuje nic nie znaczy.

Nie zastanowiła Was ta ankieta w izraelskiej gazecie. Gdzie ma grać Polska/Izrael 50/50 % aktualnie. Wiecie co wydarzyło się na tym nieszczęsnym zgrupowaniu po którym Maor wrócił z pociętą twarzą ?

Jak się sytuacja wyjaśni, wtedy będziemy oceniać decyzję Maora. Kadra i Smuda mnie nie interesuje

No dwa zejebiste powody dlaczego Melikson ma się odwrócić od kraju w którym spędził całe życie, ankieta w gazecie i sznit na twarzy sprezentowane od jakiegoś psychopaty
Nie wiem czy cię interesuje faza eliminacyjna do euro bo mamy zapewniony awans, przypomnę ci tylko że 3 tygodnie temu Izrael miał 13pkt, Chorwacja 13pkt a Grecja 14pkt, zobacz jak teraz wygląda ich tabela i dodaj 1+1.Na razie nie osądzam Meliksona bo to tylko jakieś artykuły, jeżeli faktycznie jest to prawda to żenada.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 21.09.2011, 09:35
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
No dwa zejebiste powody dlaczego Melikson ma się odwrócić od kraju w którym spędził całe życie, ankieta w gazecie i sznit na twarzy sprezentowane od jakiegoś psychopaty
Nie wiem czy cię interesuje faza eliminacyjna do euro bo mamy zapewniony awans, przypomnę ci tylko że 3 tygodnie temu Izrael miał 13pkt, Chorwacja 13pkt a Grecja 14pkt, zobacz jak teraz wygląda ich tabela i dodaj 1+1.Na razie nie osądzam Meliksona bo to tylko jakieś artykuły, jeżeli faktycznie jest to prawda to żenada.
Jakie powody ?

Sorry, żle sformułowałem post, mógł być żle zrozumiany (za mało kawy rano).

Z drugiej strony przyjmowanie za pewnik, że powodem decyzji jest to, że gramy na Euro jest wydawaniem wyroku z góry, czyż nie ?
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 21.09.2011, 09:56
Kurde Panowie, czy tylko Ja mam jakieś dziwne wrażenie czy jest Nas więcej, że ostatnio Wiślacką brać dzielą piłkarze i zaczynamy sami po sobie jeździć? Czy aby co niektórzy nie przesadzają? Większość z Was deklaruje, że nie ogląda, nie interesuje się i ect. kadrą więc po co głos zabierać? To jest tak jak z wyborami. Nie idziesz, nie głosujesz, nie interesuje Cię to? To się nie wypowiadaj i nie krytykuj. Facet jest dorosły i sam wybierze co będzie uważał za lepsze dla Niego. Czy to będzie słuszny wybór czy nie będzie można oceniać po tym jak dany fakt zaistnieje. Na dzisiaj nikt tego nie potwierdził i nie wiadomo czy wogóle jest to prawda, czy nie przypadkiem kolejna fantazja leśnych dziadków i Franza "Dyzmy" Cuda. Jestem tylko jednego ciekawy. Niektórzy teraz jeżdżą po Maorze jak po starej kobyle bez honoru. Ba! Niektórzy nawet nie chcą go już widzieć w Wiśle. Pytanie zatem co będzie jak okaże się to totalną bzdurą i kaczką dziennikarską? Znowu będzie cacy? Ja osobiście przyjmę każdą Jego decyzję bo to Jego życie i sprawa. Kadra jaka jest każdy widzi i nie ma co się nad Nią zbytnio rozwodzić.

Pozdrawiam i bez napinki Panowie.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 21.09.2011, 10:19
Nie mam zamiaru go usprawiedliwiać tylko dlatego bo jest czołowym ogniwem Wisły a jego występy spędzają niektórym tu sen z powiek, cenie go za umiejętności tylko czemu z tego powodu mam patrzeć na wszystko przez palce?Decyzje tak dużej rangi należy podejmować w odpowiednim momencie jeśli być już konsekwentnym.A jak już chce bardzo grać dla Polski to niech pokaże charakter i odpuści euro, zaraz to ktoś wyśmieje bo chyba w tym jest cały sęk.Chłop urodził się i wychował w Izraelu, ciekawe jakbyś się zapatrywał na jakiegoś dobrego polskiego grajka, który w wieku 26l pojechał grać do Anderlechtu, a po paru miesiącach wzięło by go na granie w barwach belgijskich.Granie w barwach narodowych to powinien być honor, a w ostatnim czasie robi się z tego cyrk kosztem statystyk.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 21.09.2011 o godz. 10:22.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 21.09.2011, 10:26
Reprezentacja polski opiera sie na lapance i zasadzie nie wazne skad jestes wazne jak grasz, poczuj sie Polakiem.
Paranoja.

Co do Maora, po co po nim jechac? Wykorzystuje okazje jesli to prawda, ma obrotnego menagera. Pilkarz to tez czlowiek musi zarabiac a jak kazdy z nas chce zarabiac jak najwiecej. Nawet jesli nagle "stanie sie Polakiem" to jedyny wpływ na klub jest taki, że bedzie można za niego więcej wziąć. Oceniac go zdrajca czy nie zdrajca jest bezsensu nie tylko on wykorzystuje sytuacje gdzie pilkarze w kadrze narodowej pochodza z lapanki na calym swiecie.
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.09.2011, 10:29
Nie chcę Maora w reprezentacji i mam nadzieję, że jak to ktoś już pisał wcześniej "Smuda najebał się z Kręciną i pomylił Meliksona z Rasiakiem". Nie chcę też żadnych Ojgenów, Perquisów czy Obraniaków. Ludzie, którzy NIGDY nie mieli nic wspólnego z naszym krajem, nie umieją SŁOWA po Polsku nie powinni grać w reprezentacji narodowej. Tyle.

Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.09.2011, 10:32
dwdx1906 napisał(a):Wyświetl post
Szczerze? Boli bardziej niż Polański, Roger i reszta pier polaków. Czekam na dementi. Jeśli to prawda to Maor powinien zostać wyjebany.
wyjebany to powinieneś ty zostać z tego forum!!!
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 21.09.2011, 10:39
Kadrę trzeba olać i tyle. Alkoholik bez matury niech sobie powołuje kogo chce. Jeśli ma zamiar powołać Meliksona, Dudu z Widzewa, Cionka z Jagiellonii, czy kogoś tam jeszcze, proszę bardzo. Nikt normalny tej kadrze nie kibicuje. Potem degenerat będzie mówił, że Niemcy są farbowanymi lisami. Tyle, że u nich tylko Cacau jest takim przypadkiem, a u nas: Obraniak, Boenisch, Polanski, Roger, Perquis + jeszcze kilku, których ma dostać obywatelstwo. Skład na EURO: Szczęsny - Cionek, Perquis, Arboleda, Boenisch - Melikson, Polanski, Pekalski, Matuschyk, Roger - Obraniak, czyli jeden Polak i dziesięciu najemników.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 21.09.2011 o godz. 10:47.
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 21.09.2011, 10:42
Ja oczywiście w to nie wierze. Ci co jada po Maorze niech się walna w pałę, bo za niedługo sprawa się wyjaśni i będzie wam głupio.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 21.09.2011, 10:53
tylko_na_kilka_dni napisał(a):Wyświetl post
Ja oczywiście w to nie wierze. Ci co jada po Maorze niech się walna w pałę, bo za niedługo sprawa się wyjaśni i będzie wam głupio.
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/d...8,artykul.html

No sprawa powoli sie wyjaśnia. Jeszcze miesiąc temu grał dla Izraela, masakra...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.09.2011, 10:54
Niezły cyrk w tym temacie.
Proponuję:
- poczekac do ofcjalnej wiadomości
- jeśli plotka okaże się prawdą poczekać co powie sam Maor
- nie osądzac nikogo przedwcześnie
- jesli nie interesujemy sie "reprezentacją" nie zwracać uwagi na krążące wokół niej ploty
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.09.2011, 11:03
Jak dla mnie jedno w tym wszystkim jest pewne: manager Meliksona to prawdziwy Żyd
the end
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 21.09.2011, 11:10
Oczywiscie...wszyscy zli, tylko Maor dobry i sila zostaje wciagniety do reprezentacji Polski . Pretensje, to trzeba miec przede wszystkim do tego pilkarza, bo taki Smuda wielokrotnie wypowiadal sie na temat jego klasy pilkarskiej(podobno kiepskiej) i na temat tego, ze nie jest mu potrzebny w reprezentacji. Prawda? A Melikson o tym nagle zapomina . Pilkarz, ktory wielokrotnie mowi kim jest, kim sie czuje i dla kogo bedzie gral...nagle zaczyna kochac nasz kraj!? Dla mnie to jest sytuacja jeszcze bardziej skandaliczna, niz sprawa z Polanskim. Tutaj mamy gracza, ktory dopiero co wystepowal w meczu pierwszej reprezentacji Izraela, a bylo to kilka tyg. temu. Wiadomo, ze ta kadra nie ma szans na granie w wielkich imprezach, wiec co robi Maor...? Jezeli to okaze sie prawda, to Melikson, Smuda i Lato sa siebie warci.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.09.2011, 11:13
jeśli to prawda to
WSTYD,WSTYD,WSTYD
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 21.09.2011, 11:18
WSTYD jak ........
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 21.09.2011, 11:23
Masakra .........
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 21.09.2011, 11:30
Nie rozumiem skąd te pretensje do Maora.
Przecież to Smuda wysyła powołania.
To samo dotyczy importowania innych piłkarzy. Przecież to Smuda i PZPN ich ściąga.

Jeśli chodzi o piłkarzy to ich prywatna decyzja co chcą robić w życiu. Mnie cieszy to że Maor chce i gra w Wiśle.

Może skierujcie swoje żale do szanownego "selekcjonera" któremu się nogi ze strachu trzęsą bo wie że samymi rodzonymi Polakami to może pograć z Tajlandią, Wietnamem i Koreą Płn. a nie w EURO 2012.

Może też wypadałoby zwrócić uwagę na PZPN i cudowny "system" szkolenia młodzieży w ramach polskiej myśli szkoleniowej. Skoro Lato tak radośnie przyklaskuje na ściąganie graczy do kadry zza granicy, a potem wraz z innymi leśnymi ludkami spuszcza się nad polską myślą szkoleniową to chyba jest tu coś nie tak?
c.d.n.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.09.2011, 11:31
Szczerze? Lepszy Maor niż Olisadebe, Roger czy ostatnio Arboleda.

Ma mamę Polkę, więc jest półkrwi Polakiem i tyle. Niektórzy tutaj chyba za dużo się zeszło na czytali i traktują ich opinię jak wyrocznię (A ich ostatni tekst o Maorze napisany w stylu 16 letniego rozemocjonowanego dziecka jest po prostu żenujący). Na pewno jest lepszym kandydatem niż każdy z wymienionej 3 czy Obraniak, który jest tylko w 1/4 krwi polskiej.

Ja tam się będę cieszył, bo Maor to fajny piłkarz i fajny człowiek, gra też w Polsce i na pewno oprócz krwi coraz więcej ona w niego wsiąka. Czego nie można powiedzieć o Perquisach, Obraniakach, Boenishach czy Polanskich ;>
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Stary 21.09.2011, 11:36
lazy napisał(a):Wyświetl post

To samo dotyczy importowania innych piłkarzy. Przecież to Smuda i PZPN ich ściąga.

Jeśli chodzi o piłkarzy to ich prywatna decyzja co chcą robić w życiu. Mnie cieszy to że Maor chce i gra w Wiśle.

Może skierujcie swoje żale do szanownego "selekcjonera" któremu się nogi ze strachu trzęsą bo wie że samymi rodzonymi Polakami to może pograć z Tajlandią, Wietnamem i Koreą Płn. a nie w EURO 2012.

Może też wypadałoby zwrócić uwagę na PZPN i cudowny "system" szkolenia młodzieży w ramach polskiej myśli szkoleniowej. Skoro Lato tak radośnie przyklaskuje na ściąganie graczy do kadry zza granicy, a potem wraz z innymi leśnymi ludkami spuszcza się nad polską myślą szkoleniową to chyba jest tu coś nie tak?
Sorry ale Smuda to jeden problem, ale w moim odczuciu nie główny. Gdybysmy nie mieli Euro Maor nigdy by nie wpadł na to żeby grac dla Polski. Smuda powołuje, ale to czy przyjmiesz powołanie zalezy od piłkarza. Człowieku on miesiąc temu grał dla Izraela! W oficjalnym terminie UEFA! My aż do Euro gramy tylko mecze towarzyskie. Czyli Maor sobie u nas pokopie i jak sie okaze, że w jego miejsce gra ktoś inny albo go zwyzywaja kibice na meczu to wróci do Izraela? Co to ....a jest bazar? Handel towarem?
W głowie się nie mieści jak mozna być tak cynicznym.
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 21.09.2011, 11:38
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
Większość z Was deklaruje, że nie ogląda, nie interesuje się i ect. kadrą więc po co głos zabierać? To jest tak jak z wyborami. Nie idziesz, nie głosujesz, nie interesuje Cię to? To się nie wypowiadaj i nie krytykuj.
Problem w tym, że spora część ludzi nie zrezygnowała z oglądania i interesowania się kadrą dlatego, że nagle się im odwidziało, tylko z pewnego konkretnego powodu (kupczenia miejscami w drużynie). Co więcej - oni dalej chętnie by tej drużynie kibicowali, ale coś im nie pozwala...

Powiem przewrotnie - ja rozumiem piłkarzy którzy tak robią (promocja, udział w wielkim turnieju, kasa). Rozumiem nawet Smudę (podobne przesłanki). Ale wiele osób (także pewnie tutaj) najbardziej boli to (nie rozumieją tego) - że także spora część społeczeństwa (ba - nawet kibiców, którzy są tak wyczuleni na pewne sprawy, co widać choćby po tym jak traktowana jest Amica Poznań) - jest gotowa na wszystko, byle tylko mieć szansę na osiągnięcie jakiegoś "sukcesu".

Właśnie - to bardzo dobry przykład. Kibice Amiki są właśnie takimi, którzy za szansę na sukces bez żalu sprzedali swoje przekonania i swój honor. Bo przecież według prawa - też w Poznaniu wszystko jest ok - podobdnie jak z obywatelstwem
tego czy innego piłkarza.

Bo (podsumowując) nie o Maora samego tu chodzi, ale o pewnien proces - który w PZPN przybrał rozmiary karykaturalne i który się albo akceptuje, albo nie.
Odpowiedz cytując
CelticusABG
Member

Stary 21.09.2011, 11:39
Nie chcecie Maora w kadrze? Nie chcecie innych "importowanych" zawodników? Dobrze. Tylko, że jak potem dostaniemy od jakiejś Hiszpanii czy tam Holandii 5 albo 6 do zera, grając wyłącznie Polakami, to się znów zacznie narzekanie i przeklinanie na tę kadrę. Jeśli chcemy grać Polakami to może wypadałoby ich najpierw wyszkolić i nauczyć od podstaw jak się w piłkę gra...

Będzie system szkolenia, będą bazy treningowe i akademie piłkarskie - będzie POLSKA reprezentacja. A na razie musimy wykorzystywać ten potencjał, który jest dostępny.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Cytat:
Ale powołania to nie są wyroki sadu , które egzekwuje się pod przymusem...
Ja osobiście miałbym(gdyby powołanie stało się faktem) zdecydowanie mniejsze pretensje do Maora niż do sterników ,,reprezentacji'' , ale jakąś część odpowiedzialności by ponosił , bo wolną wolę posiada.

Cytat:
Tylko, że jak potem dostaniemy od jakiejś Hiszpanii czy tam Holandii 5 albo 6 do zera, grając wyłącznie Polakami,
Lepiej przegrać szanując zasady.
Nie mam piłkarzy , to się trzeba wziąć za reformę ich ,,produkcji'' a nie importować ,,wyprodukowanych'' gdzie indziej.
Ja bym nie miał szacunku dla zwycięzcy/medalisty jakiejś imprezy gdyby jego skład mijał się z pojęciem kadra ,,narodowa''.
Związki niektórych naszych ,,reprezentantów'' z Polską są czysto formalne.

Cytat:
Jeśli chcemy grać Polakami to może wypadałoby ich najpierw wyszkolić i nauczyć od podstaw jak się w piłkę gra...
To zróbmy to i czekajmy na zasłużone sukcesy.
Wynikające z tego , że kraj który jest reprezentowany przez drużynę narodową jest w stanie zapewnić odpowiedni nabór do tejże drużyny i dzięki temu odnosi ona sukcesy , które są identyfikowane z sukcesami kraju.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 21.09.2011 o godz. 11:45.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Sorry ale Smuda to jeden problem, ale w moim odczuciu nie główny. Gdybysmy nie mieli Euro Maor nigdy by nie wpadł na to żeby grac dla Polski.
Gdyby nie euro to nie było by nawet połowy obecnej kadry "reprezentacyjnej", od tego trzeba zacząć.
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 21.09.2011 o godz. 11:43.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Stary 21.09.2011, 11:43
CelticusABG napisał(a):Wyświetl post
Nie chcecie Maora w kadrze? Nie chcecie innych "importowanych" zawodników? Dobrze. Tylko, że jak potem dostaniemy od jakiejś Hiszpanii czy tam Holandii 5 albo 6 do zera, grając wyłącznie Polakami, to się znów zacznie narzekanie i przeklinanie na tę kadrę. Jeśli chcemy grać Polakami to może wypadałoby ich najpierw wyszkolić i nauczyć od podstaw jak się w piłkę gra...

Będzie system szkolenia, będą bazy treningowe i akademie piłkarskie - będzie POLSKA reprezentacja. A na razie musimy wykorzystywać ten potencjał, który jest dostępny.
Co ma k*rwa jedno do drugiego Co to w ogóle za twor myslowy bo go nie ogarniam? Wygramy samymi polakami z Portugalia to jest zajebiscie a potem przegramy tez polakami z Hiszpania i już trzeba obcokrajowców? O czy Ty człowieku piszesz? To jest pilka, piłkarze grają i reprezentuja poziom danego kraju. Co z tego, że jesteśmy słabi? Trzeba kupowac piłkarzy? Może kupmy sobie mecze od razu. Nawet nie potrafie odpowiednio dobitnie odnieść się do tego argumentu bo jest to najgłupsze zdanie jakie w życiu czytałem...
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 21.09.2011, 11:47
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Ale powołania to nie są wyroki sadu , które egzekwuje się pod przymusem...
Ja osobiście miałbym(gdyby powołanie stało się faktem) zdecydowanie mniejsze pretensje do Maora niż do sterników ,,reprezentacji'' , ale jakąś część odpowiedzialności by ponosił , bo wolną wolę posiada.
Racja, dlatego napisałem że to prywatna decyzja danego piłkarza. Mnie tam nic do tego. Tak samo sobie nie wyobrażam żeby ktoś mi się dopier.... do tego w jaki sposób prowadzę firmę. Albo jakie wybory podejmuję w życiu.

Natomiast nie podoba mi się to co robi ten pseudoselekcjoner, którego jedynym pomysłem na grę, taktykę, przygotowanie itd. jest importowanie grajków. Faktem jest że oni są lepsi od naszych rodzimych kopaczy, ale to nie jest rozwiązanie! Chyba że patrzymy na sprawę krótkowzrocznie tj. "byle do Euro".
c.d.n.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.09.2011, 11:50
CelticusABG napisał(a):Wyświetl post

I uwierz, że wolę ponarzekać przez miesiąc, pow....iać się, niż potem mieć świadomość, że na najważniejszej piłkarskiej imprezie w POLSCE, dobry wynik POLSKIEJ REPREZENTACJI zagwarantowali NIE-POLACY.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 21.09.2011, 11:52
Niektorzy tutaj pokazuja kim sa i ze dla wyniku zrobiliby wszystko...zenujace. A sam pilkarz nie ma honoru, bo jesli Smuda pluje mu w twarz(swego czasu), a ten udaje ze pada deszcz i przyjmuje powolanie... Nie wspominam juz o tym, ze jeszcze tydzien temu kochal swoj kraj - Izrael i reprezentowal jego barwy na arenie miedzynarodowej.Albo ma sie jakies zasady, albo sie ich nie ma... Napewno trudno oceniac teraz naszego pilkarza jako swietnego czlowieka, skoro dla promocji odwraca sie od kraju, w ktorym sie urodzil, ktorego barwy reprezentowal i ktory podobno kocha.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 21.09.2011, 11:56
Cytat:
Racja, dlatego napisałem że to prywatna decyzja danego piłkarza. Mnie tam nic do tego. Tak samo sobie nie wyobrażam żeby ktoś mi się dopier.... do tego w jaki sposób prowadzę firmę. Albo jakie wybory podejmuję w życiu.
Tylko że reprezentacja , to nie jest prywatny folwark Lato , Kręciny , Smudy , czy piłkarzy do niej powołanych.
,,Trochę'' inne zasady dotyczą prywatnej firmy/wyborów w życiu podejmowanych przez prywatne osoby , a inne reprezentacji/reprezentantów , bo tutaj mamy do czynienia ze sferą publiczną.
Był zdaje się tutaj poruszany kiedyś temat , czy reprezentantów zabawiających się z .....ami na zgrupowaniu należy oceniać jak osoby prywatne , czy publiczne.
Tutaj sprawa jest podobna.
To czy Maor przyjmie powołanie powinno podlegać komentarzom i ocenie publicznej.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.09.2011, 11:59
A co kogo obchodzi, że się zabawiali z ....ami Mareq Litości

Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień, hahaha
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów