|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
FRANEK WRÓC !!!!! i pokaz kto jest tak naprawde judaszem Ty czy oni czyli ci ktorzy dzialaja na szkode wlasnego klubu zeby tylko udowodnic mijające siue z prawdą wymysly!!!!!!!!
Powód: To nie jest temat do oceniania moderatorów.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.03.2009 o godz. 01:13.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Nie żebym od nowa chciał rozpoczynać ten 'serial' ale atakujesz jednych(którzy wpływ na polityke transferową mają żaden), a nie widzisz nic złego w postępowaniu drugiej strony.A to był jeden z bardziej jaskrawych przykładów olania pracodawcy(że i kibiców to pomijam) i działania na szkodę klubu ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To nie jest temat do oceniania moderatorów. Radzę o tym pamiętać.
Posty naruszające regulamin forum można zgłaszać w "Pytania do moderatorów(...)", albo ikonką w prawym górnym rogu każdego z nich.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.03.2009 o godz. 01:17.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
1q2 a jak teraz Cleber odszedł bez słowa, sprzedano go w podobnej sytuacji, to jakoś nikt nie ma do niego pretensji.
Przecież mógł powiedzieć, ze chce zostać w Wiśle, a tego nie zrobił. Zostawcie Franka w spokoju, było jak było, nic tego nie zmieni ( po Uche nikt nie jezdzi tak ostro, a wg mnie zachowal sie gorzej od Franka) tyle w temacie ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To niesamowite ile w dzisiejszych czasach znaczy PR... Wystarczy, że Frankowski powie kolejne słowa "pokazujące" jego miłość i przywiązanie do trójkolorowych barw, a wywołuje orgazm wśród... forumowych fanatyków (ciężko już stwierdzić czy Białej Gwiazdy czy owego kopacza). Jestem w stanie się założyć wręcz, że jeśli przegramy z Jagiellonią po bramkach F. to część stwierdzi, że dobrze się stało, bo teraz wszyscy widzimy ile staciliśmy, dobrze tak Bednarzowi itd... Moim zdaniem "miłość" F. do Wisły jest nie przypadkowa. Śmiem twierdzić (co przynajmniej mnie by nie zdziwiło), że nie po raz pierwszy próbuje on uciec jak szczur ze statku (zdegradowana Jagiellonia), a w ten sposób nauczony doświadczeniami przeszłości, próbuje sobie przygotować podłoże na bezpieczne lądowanie. A tak co do miłości... jeżeli F. tak kocha Wisłe... to rozumiem, że zrezygnuje z występu przeciwko ukochanemu klubowi lub zasymuluje kontuzje...
A co do tych, którzy szukają "sprawiedliwości", za nazywanie Frankowskiego... legendą... powinniście wszyscy zostać zbanowani... bo to obraża kibiców Wisły... a Henryk Reyman...to chyba przewraca się w grobie... Edyta: -------------- Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kurt : 16.03.2009 o godz. 01:36.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie jest gdy klub otrzymuje zaproponowaną przez siebie kwotę, jako sumę odstępnego.
dobre. Jak by pracodawca powiedział nie to nikt z tego klubu by nie odszedł! Wielu mówił nie i nie odchodzili, więc teraz nie rób z Frankowskiego dyktatora który wpada do Cupiała i mówi nara, zwijam kramik i spadam do Hiszpani i cmoknij mnie w 4 litery.Teraz Lech ma Kikuta na którego można się zrzygać i wszyscy powiedzą dobrze mu tak bo zajbeał, tak my mieliśmy Frankowskiego, po odpadnięci z Ligi Mistrzów z któej nie powinniśmy odpaść! Był żal u wszystkich, on nie wytrzymał, odszedł. Z perspektywy czasu sądzę że dobrze zrobił. Wywiad że zostanie tutaj był po meczu z PAO w Krakowie gdzie każdy czuł się już w grupie w LM. Była euforia, high life itp. NIestety życie zweryfikowało tamto, a jemu się dostaje za to że wszedł w ten hura optymizm. Do Kurta o "kibicach Wisły" Nie nazywam Frankowskiego "legendą" ale jako kibic Wisły również nie czuję się obrażony tym że ktoś o nim tak mówi drogi Kurcie. Więc może pisz we własnym imieniu a nie wyrażaj zdania za grupę "kibiców Wisły" bo pamiętamy nauczeni historią pewnych stowarzyszeń że nie było to zawsze dobrze odbierane. Do 1q2 Może trzeba było brać kogoś na gwałt a może było to zgodne z zamierzeniem Engela w tym czasie, pamiętaj że Frankowski nigdy dla tego gościa nie był zawodnikiem cennym i wartościowym. Do reprezentacji się nie łapał, Za to Pawełek powołania dostawał regularnie, występował również regularnie. Co tu dużo mówić był jego pupilem i jestem więcej niż pewny za zamiana Frankowski na Kryszałowicza w tamtym okresie dla Jurka E. była idealnym rozwiązaniem.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 16.03.2009 o godz. 02:01.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W ogóle to mecz z Jaga zbliża się wielkimi krokami i temat na forum wróci, jednak najciekawsze rzeczy to mogą się dziać w trakcie meczu ,bo mamy u nas 2 a nawet 3 obozy(przeciw/olewaczy/za/, z których ten pierwszy na bank zamanifestuje swoja niechęć do Franka. wiesz MatMario - Garbaty to akurat był takim strzałem na ostatnią sekundę, właśnie przez to że trza było kogoś na gwałt brac, gdzie oczywiście ja nie bronie złotoustego - Garbaty i Gołoś to jego wynalazki które kosztowały/kosztują nas krocie i którzy kompletnie nic pozytywnego do klubu nie wniosły.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 16.03.2009 o godz. 01:49.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Frankowski jest legenda dla zdecydowanej wiekszosci kibicow, takie sa fakty. Ci ktorzy na niego najezdzaja nie zrobili 1/100 tego co on dla naszego klubu. Nie mowie juz o tym, ze klub chcial go sprzedac i dostal za niego godziwa sume(nawet bardzo, patrzac na jego wiek) - 1 mln euro. Nie wspominam tez o tym, ze najlepsze lata spedzil tutaj, chcial je spedzic i dopiero praktycznie pod koniec swojej przygody z pilka, sprobowal sil za granica. Nie wspominam o tym, ze klub odsprzedawal kolejno w kazdej rundzie swoich najlepszych zawodnikow i mamil takiego Frankowskiego, ze beda wzmocnienia i bedzie LM. Nie wspominam o tym, ze owczesny trener Wisly - Engel nie przepadal(delikatnie mowiac) za Tomkiem...
P.S - Nie wiem na jakim swiecie niektorzy zyja. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
jak te male pieski ktore musza ujadac na maxa zeby przestraszyc przeciwnika. w tym samym czasie duzy pies sobie lezy i odpoczywa bo zna swoja wartosc i nie musi tak szczekac Ja napewno nie bede stal biernie. kiedy zobacze jakas szmate na temat franka, bede gwizdal z calych silna nasza ultraske, wstyd ale tak trzeba a druga rzecz nie wrzuce do puchy juz ani jednej zlowowki. Niech ktos z gory sie zastanowi i walnie piescia w stol czemu ma to sluzyc!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
i kocham waś wsiśtkich, pamietacie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
B. W czym to mierzysz w strzelonych bramkach? Jeżeli tak to trudno... się z Tobą sprzeczać... Jeżeli nie... to straszny farmazon piszesz obrażając wiele ludzi... którzy na Wiśle spędzają pół swojego życia... Oczywiście, których znając życie nawet nie szanujesz... Cytat:
------- na dzisiaj dobranoc...
Ostatnio edytowane przez Kurt : 16.03.2009 o godz. 02:32.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kurt, czy napisalem nieprawde? Czy wy naprawde nie umiecie inaczej tylko musicie obrażac ikone naszego klubu? Mozesz pisac co chcesz, ale prawdy nie oszukasz. Wiekszosc Wislakow szanuje Franka i tego nie zmienisz. Was jest garstka!!!
Powód: Nie kijem go, to go pałą!
Ostatnio edytowane przez Niekonik : 16.03.2009 o godz. 18:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
b) Mowie tutaj przede wszystkim o pocie, lzach i krwi, ktore to zostawil na boisku grajac w barwach Wisly. Mowie o mistrzostwach, ktore m. in. dzieki jego bramkom Wisla zdobywala. Takze o ogromnej lojalnosci, kiedy Wisla z sezonu na sezon systematycznie sie oslabiala, a dzialacze oklamywali kibicow, pilkarzy i trenerow... Kogo ja niby obrazilem? Powiedz, prosze Cie bardzo. Rzucasz pustymi haslami, za ktorymi nic nie stoi. Kogo obrazilem? Przede wszystkim mowilem o robieniu czegos(klania sie czytanie ze zrozumieniem) dla Wisly, dla tego klubu, dzialaniem na jego rzecz. W tym momencie mnie kolego pomawiasz...kogo tez nie szanuje? Widze, ze dokladasz do mojego postu rzeczy, o ktorych nie napisalem...dziwna forma dyskusji, a wlasciwie manipulacja bardzo niskich lotow. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A skąd Ty masz to niby wiedzieć? - wszystko ujawni się na meczu - gdzie ja nie mam nic przeciwko wygwizdywaniu Franka ,bo to działa deprymująco= na naszą korzyść, natomiast nie chciał bym by go lżono z trybun , ale że wiadomo że nic ode mnie ani od Ciebie nie zależy, to mam jedynie nadzieje że nie dojdzie do jakiś rękoczynów, bo to była by tragedia ale nie wierze by coś takiego miało mieć miejsce.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ja się tak zastanawiam, co będzie się działo jeśli Franek strzeli bramkę na Reymonta i Wisła nie daj Boże przegra ten mecz. Mogę się założyć, że zostanie tutaj jeszcze bardziej potępiony niż jest teraz, chociaż nie mogę sobie wyobrazić mocniejszego słowa niż judasz co do Franka.
Do kurt: A niby czemu miałby zrezygnować z występu przeciwko Wiśle Przypominam Ci kolego, że on chciał wrócić do Wisły, ale klub i najlepsi w swoim mniemaniu kibice go nie chcieli. Zastanawiam się czy iść w ogóle na mecz z Jagą, bo jak mają być wyzwiska, gwizdy albo jakiś transparent to ja nie zamierzam się wstydzić na stadionie. A tak w ogóle to można założyć osobny temat z Frankowskim, założyć tam ankietę i zobaczymy jakie są proporcje. Tam można by pisać o Franku, bo w tym temacie za dużo miejsca zajmuje jedna sprawa ![]()
Ostatnio edytowane przez michel : 16.03.2009 o godz. 09:41.
![]()
TOMASZ FRANKOWSKI NAJLEPSZY NAPASTNIK POLSKI.
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Podoba mi się w Wiśle i w Krakowie - zapewnia. - A moi synowie i żona tak dobrze zaaklimatyzowali się w Polsce, że wychodzi na to, iż z całej rodziny to ja najsłabiej znam polski - śmieje się wiślak. - Ale zaraz po podpisaniu dwuletniego kontraktu zaczynam brać lekcje - obiecuje. Za dwa lata Cleber będzie miał 35 lat. Czy to oznacza, że właśnie w Krakowie chciałby zakończyć karierę? - Jeśli za dwa lata będzie forma i zdrowie, a klub wyrazi taką chęć, to może pogram tu kolejny rok - zastanawia się Brazylijczyk. - Chciałbym zakończyć karierę w Wiśle! Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
zim zum napisał(a):
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Tom'ash : 16.03.2009 o godz. 09:49.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
michel, tak się zastanawiam, czy jest jakis Twój post na forum w którym nie używasz fraz: "Franek, Tomek, Tomasz, Frankowski..."
![]() swoją droga mam pytanie: czy ktoś wie co obecnie robi nasz były piłkarz Zbigniew Płaszewski? trenuje gdzieś kogoś? czy zakończył jakąkolwiek działalność w sporcie? |
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam to Moskal został sprzedany do Lecha wbrew jego woli, więc to nie jest dobry przykład....
![]()
TOMASZ FRANKOWSKI NAJLEPSZY NAPASTNIK POLSKI.
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
no faktycznie, mój błąd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/raport/elms2...brozka,1275516 ---------> Sosin za Brożka w kadrze.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wywiad z jednym z moich ulubionych zawodników Białej Gwiazdy - Bogdanem Zającem , warto obejrzec
http://www.futbol.pl/index_0001.php |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Deklaracja - "nie mam nic przeciwko zakończenia kariery w Wiśle jeśli forma pozwoli i dogadam się z klubem" nie znaczy to samo co "kocham Wisłę, czuję się Wiślakiem i chcę tu zakończyć karierę". ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sam podkreśliłeś słowa Clebera "chciałbym zakończyć karierę w Wiśle"
jak dla mnie to jest jakaś deklaracja ktoś napisał że Franek nas zdradził, ale jakoś nie zagrał w żadnym klubie z którym się nie trawimy, naprawdę skończmy ten wątek. Chciał wyjechać za granicę wyjechał, zasmakował tamtejszej piłki, zasmakował. Ja mu dziękuję za te piękne bramki dla Wisełki, ale dla nas to rozdział skończony. Myślę ze mimo wszystko Franek nie strzeli nam bramki :d zobaczycie ;p ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chcieć a móc to dwie różne sprawy,nie wiem co skomplikowanego jest w jego wypowiedzi ? Jeżeli dogada sie z klubemi wszystko będzie ok to skończy karierę a jeżeli napłynie jakaś oferta interesująca obydwie strony to odejdzie proste.To żadna deklaracja jak dla mnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
czyli stół i pięść w akcji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WILU TS a gdzie tam, w wypowiedzi wzmianka o innym klubie niż Wisła?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
żeby nie było to ja żadnego z nich nie potępiam, stało się tak a nie inaczej my mamy teraz swoje problemy
a oni swoje. Proszę was, skończcie wypisywać te bluzgi na Franka i skupic się na aktualnym składzie naszego klubu i kibicujmy tym, którzy dla nas graja. ![]() ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|