The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2009, 14:18
kto mi ukradł avatar?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
jaitylkoja
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 17.07.2009, 15:35
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=49231

SPAM
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..

Odpowiedz cytując
NowaHutaWNH
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 17.07.2009, 21:46
co to za cenzura na forum? Dlaczego zostały usunięte dwa ostatnie posty w temacie 'Nasze zgody...' ?
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER]
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 18.07.2009, 09:41
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=265 - spam
Odpowiedz cytując
KrystekABG
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 20.07.2009, 17:40
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=42854

proponuję się przyjrzeć temu użytkownikowi... ma jeden post piszący żeby napisać jej na priva swoje imię, nawisko i pesel jak ktoś nie wie o której zbiórka na wyjazd
Ostatnio edytowane przez KrystekABG : 20.07.2009 o godz. 17:42.
Good night left side.
Odpowiedz cytując
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.07.2009, 13:35
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...241#post765241

Mam nadzieje, że podbijający bezsensownie temat i napinający się będą też odpowiednio nagrodzeni.
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
Odpowiedz cytując
mathouse
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 21.07.2009, 21:09
http://wislakrakow.com/forum/search.php?searchid=643123

HimenWisłaRCJ napisał(a):Wyświetl post
Grafy są zajebiste!;D
PSrzyjedzcie na Ruczaj i zobaczcie jak się sracoviacy rozkozaczyli,grafy nam wszędzie robią na 3 str.(nie jest ona w całości wiślacka,żeby nie było!)i wszędzie te napisy anty wisła,.......e cię wiślacki psie itd.ale cóż,oni zawsze muszą pisać coś anty o wiśle...;/ Trzeba będzie to z chłopakami jakoś zamazać i zrobić grafy Wisełki,takie zajebiste
Prawpodobnie pasozyd z 3 strony Ruczaju bo jude
ostatnio na ichniejszym forum szaleje z kompetentymi postami
w stylu "RCJ 3 STRONA CRACOVIA!!!!" w temacie powiedzmy o
korupcji w pilce noznej.... Wiec chyba sie postanowil Uoś przeniesc
do nas.

A post napisany prawpodpobnie w celu napinkowym
Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 22.07.2009, 16:51
Ja chciałem przeprosić osobę do której w sposób żartobliwy, chociaż jednak wulgarny napisałem na forum.
Nie pomyślałem.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 22.07.2009, 20:15
Zauważyłem że ledwo co włącznone forum a już pierwsze wpisy typu żenada itp. Proponuje dopiero jutro włączyć forum gdzyż teraz jest troche zbyt wiele złych emocji.
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.07.2009, 22:10
A ja co do tych złych wpisow mam przemyslenia. Powiem tak, jak kazdy kibic Wisły czuje teraz ogromny smutek i rozzalenie, owszem piłkarzom, trenerom, Cupiałowi naleza sie słowa krytyki ale jesli juz to krytyki konstruktywnej. Moje zdanie (ciekawe jak Wy myslicie) jest takie ze na forum kibiców Wisły nie powinno sie w momencie dotkliwej porazki kopac swojego ukochanego klubu i tu pytanie, czy moznaby cos zrobic z tymi "kibicami" ktorzy mozna powiedziec wyżywaja sie na Wisle na JEJ forum?! To nie jest dla mnie normalne, to tak jakby przyszedł ktos do mojego domu i mi naublizał. Czy ktos zyczyłby sobie takiej sytuacji? Traktuje to forum jak cos wiecej niz tylko miejsce słuzace do wymiany pogladow na temat Wisły. To forum jest dla mnie czescia Wisły i nie podoba mi sie jak osoby mieniace sie kibicami na jej forum, w jej domu ublizaja klubowi. Rozumiem ze mozna byc rozgoryczonym ale wylewac swoje zale mozna na inne sposoby niz wchodzenie na forum Wisły i ublizanie jej!

Tutaj przykłady takich postow:

brylant17

Cytat:
"Brożek może jechać do Fulham niech grzeje ławe król od siedmiu bolesci strzelców.Polska Liga jest słaba i dlatego jest taki dobry.Mario DZIĘKUJEMY!!!"
No prosze, Paweł był Krolem jeszcze miesiac temu a teraz chłopak chciałby Go zrownac z gownem, jakze ironicznie podziekował Mariuszowi Pawełkowi za gre. Czy to jest normalne ze jak idzie dobze i mamy majstra to wszyscy chwala Wisłe pod nibiosa a jak jest zle to sie jedzie po tych samych piłkarzach z ktorych niedawno robiono Bogów? Czy chcemy na forum kibicow Wisły czytac takie posty ktore obrazaja nasz klub, posty kibicow sukcesu? Czy chcemy aby to forum nalezało do kibicow sukcesu? Czy chcemy zeby Wisła poprzez forum była kojarzona przez inne kluby jako kibice sukcesu, bo gdziez indziej jak nie w sieci w dobie internetu kształtuje sie zdanie na temat kibicow? To forum to wizytowka kibocow Wisły, pozwalajac na pisanie takich postow przez kibicow sukcesu zezwalamy na to zeby inni kibice własnie kojarzyli nas tak- jako kibicow sukcesu

Wujor
Junior Member

Cytat:
"transfery - niech lepiej nikt nie pisze że to wina braku tzw "transferów" , z tymi patałachami to juniorzy powinni wygrać. Kompromitacja jakiej inne polskie kluby nie dokonały..."
Oczywiscie jak zawsze wiele do powiedzenia maja "Junior Member" czyli osoby ktore na forum sie mało udzielaja (bo z tego co wiem to raga podnosi sie po zdobyciu odpowiedniej ilosci postow) ale kiedy przychodzi porazka to oczywiscie na forum sie zaloguja i dorzucaja swoje trzy grosze, dziwne

WLD-SZRW
Junior Member
Cytat:

"Ci co oddali by serce Wiśle , nie byli wstanie nawet wyjsc do prawdziwej walki ...
gdzie ta sila? ambicja
Sama ambicja mozna wygrac mecz..
nie mowiac o umiejetnosciach"
Jakie obiektywne zdanie. Nie widzac meczu wie juz ze zagralismy bez ambicji chociaz patrzac na statystyki własnie nasuwa sie odmienne stwierdzenie.

lekers
Junior Member

Cytat:
"Dramat!!!
Chciałoby się powiedzieć chytry dwa razy traci, ale patrząc na zarobki piłkarzy Levadii ciężko nazwać Cupiała chytrym. Płaci 'frajerom' dużo większą kasę niż klub w Talinie. Jak na tym wychodzi sami dobrze wiemy. Z biznesowego punktu widzenia poniósł ogromną porażke i to w czasie kiedy prosperity jego firmy pikuje w dół-może już nie wybaczyć Wisełce kolejnego ciosu. Tylko kto kupi od niego tych 'grajków'?"
Ja nie chce zeby nazywano piłkarzy Wisły frajerami, nawet jesli to sie wezmie w cudzysłowie. Teraz wchodzi na forum jakis Legionista czy Lechita i sie smieje ze kibice Wisły jada na swoich od frajerow. Ok Legionisci i Lechici tez nie byli gorsi ale po ppierwsze oni teraz sie smieja z tego ze "kibic" Wisły jedzie po niej od frajerow a tego co Lechici pisali w tamtym sezonie to teraz nie pamietaja. A po drugie czy Wy, prawdziwi kibice sie nie smialiscie jak Legionisci swoich wyzywali od frajerow, szmaciarzy itp w koncowce tamtego sezonu na forum? Pamietam jak tak pisali i to było własnie załosne jak jechali po swoich. Czy u nas musi byc tak samo? :O

sharkey
Senior Member

Cytat:
"Panowie podaje adres do skrótu meczu Wisły!

http://www.youtube.com/watch?v=7HTa8Zt5o2Y
Pepe grał jak osioł, Małecki jak osioł, a Brożek jak dwa osły... no i Pawełek jak k**as tyle w temacie!"
O prosze jakie ladne podsumowanie, osioł, osioł, 2 osły i kutas. Bardzo miło to sie czyta. Juz 2h po meczu a nadal niektorzy jeszcze nie potrafia dojsc do siebie i nie ublizac Wislakom na ich forum. Powtarzam po raz kolejny, krytyka ok, ale konstruktywna, jesli chcesz sobie kutasami porzucac to moze wybierz inne miejsce niz forum kibicow Wisły Kraków?

Marcin(L)
Senior Member

Cytat:
"Nie chce się nad Wami pastwić bo to robią ciule
Mam tylko taką refleksję:
Platini zreformował kwalifikacje tak, żeby było łatwiej. Jak zobaczyłem potncjalnych rywali Wisły to sobie pomyslałem, że nareszcie wejdziecie, zgarniecie ostry hjs i zostawicie nas i Lecha daleko z tyłu.
A tu jednak nie, myliłem się, najlepsza drużyna w Polsce odpada w pierwszym podejściu
Mamy w Polsce Panowie LIGĘ KELNERÓW i trzeba się z tym pogodzić, szkoda tylko, że ci kelnerzy udają wielkie gwiazdy i zarabiają po 250 tys. ojro rocznie a media budują otoczkę wokół "ekstra"klasy, na którą my jelenie dajemy się nabrać"
A tutaj dla odmiany post kibica Legii ktory potrafi wejsc na nasze forum i napisac cos madrego i sie nie smieje z nas, to Legionista nam sie w oczy nie smieje, nie wyzywa Wisły a Nasi kibice jada po Wisle!! Jeszcze warta podkreslenia jego mysl: "Nie chce się nad Wami pastwić bo to robią ciule" czyli tak jak pisałem wczesniej, ten kto ubliza swojemu klubowi na jego foru m jest zalosny, jak widac nie tylko w moich oczach ale i tego kolegi. I napewno on czyta te posty "kibicow" Wisły i sie smieje jak to swoich wyzywa sie od kutasow i frajerow

T-omek
Member

Cytat:
"Ale wstyd, Wisła siegneła dna absolutnego. Proponuje złożyć wniosek o rozwiązanie druzyny seniorów, żeby wiecej taka żenada się nie powtórzyła.
Możecie mnie zwyzywac od najgorszych ale dzisiejszy dzien na zawsze okryje hańbą piłkarską Polskę."
No i czy on napisął cos madrego? Klub ktory spieprzył dwumecz w Europejskich Pucharach osiagnał dna. Zdobywanie mistrza Polski to jest dno? Zwykły malkonent ktory lubi narzekac na wsyztsko w koło!!

To taka moja odezwa zebysmy nie zrobili z tego forum forum dla dizeci neo i kibicow sukcesu ktorzy swojego klubu nie szanuja. Prosze moderatorow zeby zajeli sie ta sprawa i napisali swoje zdanie na ten temat, czy tacy kibice powinni sie udzielac na forum
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 22.07.2009 o godz. 22:26.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 22.07.2009, 23:29
Ja bym do tego dodal posty uzytkownika Pysio "Krola Banicji". Mialbym tez prosbe zeby ktos mu odlaczyl prad, wyjal wtyczke z kontaktu i pozlozyl spac.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.07.2009, 23:31
Panowie moderatorzy prosze zadziałajcie juto z rana, bo dzisiaj to juz chyba nikt nie ma checi do czego kolwiek :( i tych narzekaczy ktorzy wyzywaja nasz klub ukazcie jakos. No to sie w głowie nie miesci jaka oni wystawiaja laurke kibicom Wisły :(
Odpowiedz cytując
Jachcik
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.07.2009, 17:46
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=49370
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.07.2009, 18:04
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=49570
ten uzytkownik chyba tez do kosza, jeszcze ogloszenie o szaliku wrypał do KIBIC POTRZEBUJE POMOCY.. :/
Odpowiedz cytując
born2b3k
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.07.2009, 10:38
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...5&postcount=26 spam
Odpowiedz cytując
spinnaker
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 26.07.2009, 01:17
Da się zmienić forumowiczowi podpis? O ten pod postem mi chodzi bo król banicji się chyba trochę zagalopował z tym apelem do Prezesa o "głosie kibiców Białej Gwiazdy"... Z tego co widzę to nie tylko mnie to razi w oczy.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.07.2009, 01:40
Kolegow od spraw technicznych prosze o przywrocenie tematu "oryginaly stadionowych piosenek"
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
RoS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.07.2009, 07:24
Proszę o odklejenie starego Typera:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4684

I przyklejenie Typera na nowy sezon:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6082
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 26.07.2009, 10:52
Rzadko się ostatnio wypowiadam, ale teraz już muszę, bo i czytać się odechciewa. Ja wiem, że kolega Pysio jest znanym od lat prowokatorem, a każdy jego post jest co najmniej ironiczny, ale nie zmienia to faktu, że rozpieprza każdą dyskusję w sposób żenujący. Nie wiem, dlaczego jeszcze nikt mu odpoczynku od klawiatury nie zafundował. Dla mnie bez znaczenia jest jego staż i to, że może niektórzy mają ubaw, jak udaje mu się podpuścić i sprowokować praktycznie każdego. Przez niego każda dyskusja nadaje się do śmieci - czytać się nie da. Do tego chyba lekko przesadził ze swoim podpisem o Skorży - nie wiem, czy kogoś to jeszcze śmieszy, jak ten idiota (przepraszam za wyrażenie, ale inne określenie mi do głowy nie przychodzi) oczernia i kompromituje Kibiców Białej Gwiazdy?
Przeciętny użytkownik za chociażby jeden post pokroju tych Pysiowych wyleciałby z hukiem. Nie wiem zatem, co to za nietykalność mu przysługuje.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 26.07.2009, 10:58
Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
... Pysio jest znanym od lat prowokatorem, a każdy jego post jest co najmniej ironiczny...
ironiczny jak cholera :/
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 26.07.2009, 11:00
Gwarantuje Ci, że nic z tego, co on pisze nie jest pisane na poważnie. A czy jest to ironia czy denna prowokacja, to juz kwestia nazewnictwa. Sens ten sam
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 26.07.2009, 11:40
http://www.wislakrakow.com/forum/sea...earchid=645351
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.07.2009, 12:02
Dla tego kolegi raczej ban
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=49664
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.07.2009, 12:09
Mam pytanie, czy dałoby się zwiększyć ilość widocznych wątków w dziale "Armia Białej Gwiazdy"? Jest tam mnóstwo przyklejonych tematów, i pod spodem obecnie zostają zaledwie 4 "ruchome". I tak na przykład zginął wątek "To i owo, na luziku", "Muza o Wiśle" czy "Wiślacki projekt rapowy".
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.07.2009, 12:16
Mistel napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie, czy dałoby się zwiększyć ilość widocznych wątków w dziale "Armia Białej Gwiazdy"? Jest tam mnóstwo przyklejonych tematów, i pod spodem obecnie zostają zaledwie 4 "ruchome". I tak na przykład zginął wątek "To i owo, na luziku", "Muza o Wiśle" czy "Wiślacki projekt rapowy".
Jak jakiegos tematu nie ma w 'ostatni ona forum' to wpisuje w google np. 'Muza o Wisle wislakrakow.com' - Dziala. Polecam.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 26.07.2009, 12:26
Mistel napisał(a):Wyświetl post
panel uzytkownika-->edytuj opcje-->Opcje wyświetlania tematu-->i tam ostatnią opcje przestawiasz
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.07.2009, 13:22
Dobre Dzięki za pomoc, nigdy nie szperałem tam w opcjach
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 26.07.2009, 14:02
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=49703

Jakiś sfrustrowany zwijacz kabli, warto zerknąć na jego twórczość
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 26.07.2009, 14:07
Kamil napisał(a):Wyświetl post
panel uzytkownika-->edytuj opcje-->Opcje wyświetlania tematu-->i tam ostatnią opcje przestawiasz
albo na samym dole wybierasz z ilu ostatnich dni ma pokazywac tematy
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.07.2009, 14:24
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=49704

Pierdut do kosza....
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów