|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
kto mi ukradł avatar?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
co to za cenzura na forum? Dlaczego zostały usunięte dwa ostatnie posty w temacie 'Nasze zgody...' ?
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=42854
proponuję się przyjrzeć temu użytkownikowi... ma jeden post piszący żeby napisać jej na priva swoje imię, nawisko i pesel jak ktoś nie wie o której zbiórka na wyjazd
Ostatnio edytowane przez KrystekABG : 20.07.2009 o godz. 17:42.
![]() Good night left side.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...241#post765241
Mam nadzieje, że podbijający bezsensownie temat i napinający się będą też odpowiednio nagrodzeni. ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/search.php?searchid=643123
ostatnio na ichniejszym forum szaleje z kompetentymi postami w stylu "RCJ 3 STRONA CRACOVIA!!!!" w temacie powiedzmy o korupcji w pilce noznej.... Wiec chyba sie postanowil Uoś przeniesc do nas. A post napisany prawpodpobnie w celu napinkowym ![]() ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja chciałem przeprosić osobę do której w sposób żartobliwy, chociaż jednak wulgarny napisałem na forum.
Nie pomyślałem. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zauważyłem że ledwo co włącznone forum a już pierwsze wpisy typu żenada itp. Proponuje dopiero jutro włączyć forum gdzyż teraz jest troche zbyt wiele złych emocji.
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
||||||
|
A ja co do tych złych wpisow mam przemyslenia. Powiem tak, jak kazdy kibic Wisły czuje teraz ogromny smutek i rozzalenie, owszem piłkarzom, trenerom, Cupiałowi naleza sie słowa krytyki ale jesli juz to krytyki konstruktywnej. Moje zdanie (ciekawe jak Wy myslicie) jest takie ze na forum kibiców Wisły nie powinno sie w momencie dotkliwej porazki kopac swojego ukochanego klubu i tu pytanie, czy moznaby cos zrobic z tymi "kibicami" ktorzy mozna powiedziec wyżywaja sie na Wisle na JEJ forum?! To nie jest dla mnie normalne, to tak jakby przyszedł ktos do mojego domu i mi naublizał. Czy ktos zyczyłby sobie takiej sytuacji? Traktuje to forum jak cos wiecej niz tylko miejsce słuzace do wymiany pogladow na temat Wisły. To forum jest dla mnie czescia Wisły i nie podoba mi sie jak osoby mieniace sie kibicami na jej forum, w jej domu ublizaja klubowi. Rozumiem ze mozna byc rozgoryczonym ale wylewac swoje zale mozna na inne sposoby niz wchodzenie na forum Wisły i ublizanie jej!
Tutaj przykłady takich postow: brylant17 Cytat:
Wujor Junior Member Cytat:
WLD-SZRW Junior Member Cytat:
lekers Junior Member Cytat:
sharkey Senior Member Cytat:
Marcin(L) Senior Member Cytat:
T-omek Member Cytat:
To taka moja odezwa zebysmy nie zrobili z tego forum forum dla dizeci neo i kibicow sukcesu ktorzy swojego klubu nie szanuja. Prosze moderatorow zeby zajeli sie ta sprawa i napisali swoje zdanie na ten temat, czy tacy kibice powinni sie udzielac na forum
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 22.07.2009 o godz. 22:26.
|
|||||||
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja bym do tego dodal posty uzytkownika Pysio "Krola Banicji". Mialbym tez prosbe zeby ktos mu odlaczyl prad, wyjal wtyczke z kontaktu i pozlozyl spac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Panowie moderatorzy prosze zadziałajcie juto z rana, bo dzisiaj to juz chyba nikt nie ma checi do czego kolwiek :( i tych narzekaczy ktorzy wyzywaja nasz klub ukazcie jakos. No to sie w głowie nie miesci jaka oni wystawiaja laurke kibicom Wisły :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=49570
ten uzytkownik chyba tez do kosza, jeszcze ogloszenie o szaliku wrypał do KIBIC POTRZEBUJE POMOCY.. :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Da się zmienić forumowiczowi podpis? O ten pod postem mi chodzi bo król banicji się chyba trochę zagalopował z tym apelem do Prezesa o "głosie kibiców Białej Gwiazdy"... Z tego co widzę to nie tylko mnie to razi w oczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kolegow od spraw technicznych prosze o przywrocenie tematu "oryginaly stadionowych piosenek"
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Proszę o odklejenie starego Typera:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4684 I przyklejenie Typera na nowy sezon: http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6082 |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Rzadko się ostatnio wypowiadam, ale teraz już muszę, bo i czytać się odechciewa. Ja wiem, że kolega Pysio jest znanym od lat prowokatorem, a każdy jego post jest co najmniej ironiczny, ale nie zmienia to faktu, że rozpieprza każdą dyskusję w sposób żenujący. Nie wiem, dlaczego jeszcze nikt mu odpoczynku od klawiatury nie zafundował. Dla mnie bez znaczenia jest jego staż i to, że może niektórzy mają ubaw, jak udaje mu się podpuścić i sprowokować praktycznie każdego. Przez niego każda dyskusja nadaje się do śmieci - czytać się nie da. Do tego chyba lekko przesadził ze swoim podpisem o Skorży - nie wiem, czy kogoś to jeszcze śmieszy, jak ten idiota (przepraszam za wyrażenie, ale inne określenie mi do głowy nie przychodzi) oczernia i kompromituje Kibiców Białej Gwiazdy?
Przeciętny użytkownik za chociażby jeden post pokroju tych Pysiowych wyleciałby z hukiem. Nie wiem zatem, co to za nietykalność mu przysługuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
ironiczny jak cholera :/
![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Gwarantuje Ci, że nic z tego, co on pisze nie jest pisane na poważnie. A czy jest to ironia czy denna prowokacja, to juz kwestia nazewnictwa. Sens ten sam
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy dałoby się zwiększyć ilość widocznych wątków w dziale "Armia Białej Gwiazdy"? Jest tam mnóstwo przyklejonych tematów, i pod spodem obecnie zostają zaledwie 4 "ruchome". I tak na przykład zginął wątek "To i owo, na luziku", "Muza o Wiśle" czy "Wiślacki projekt rapowy".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|