|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No to teraz się zacznie.
Oby tylko nie okazało się, że to jeden wielki przekręt bo balonik pęknie z wielkim hukiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Hop!
13622 Dojedziemy do 20 tyś? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Naprawdę nieźle idzie sprzedaż, mocno zdziwiony jestem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Miej bilet w wersji elektronicznej na wypadek.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Ok, może jakoś wejdziemy z kumplami
![]()
... ale jest jeszcze jedna akcja, Kirm, jeszcze jest Boukhari i JEDEN DO ZERA dla WISŁY...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
trzeba założyć konto na stronie z biletami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Otworzyli do sprzedaży sektor B
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Może faktycznie niektórzy nie przychodzili ze względu na zarząd. Teraz jeszcze pozostaje czekać na powrót TKWM
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś kiedy rusza sprzedaż biletów na mecz ze Śląskiem?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W tym tygodniu, moze od dzisiaj a moze od jutra
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Można kupować bilety na mecz ze Śląskiem.
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.02.2019 o godz. 15:06.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Sprzedaż tylko dla posiadaczy Kart Kibica!
Co jest grane |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@nowak- taki system, musisz założyć im konta i wtedy kupisz z tych kont.
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.02.2019 o godz. 15:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
never mind
Ostatnio edytowane przez szym_ek : 13.02.2019 o godz. 16:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od lutego 2018 roku jest taka możliwość.
Kupuj bilety na mecze Wisły bez Karty Kibica http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._karty_kibica/ Aby nabyć wejściówkę wystarczy podać imię, nazwisko oraz numer PESEL. Do zakupu biletu przez internet niezbędne jest posiadanie konta na www.bilety.wisla.krakow.pl. Bilet bez Karty Kibica będzie jednak każdorazowo droższy o 5zł!
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.02.2019 o godz. 16:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
O widzisz - umknęło mi
![]() Sorki za zamieszanie i dzięki za poprawienie mnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś kontakt do kogoś kto ma dostęp do plików źródłowych strony z biletami? Trzeba poprawić jedną linijkę.
Załóżmy, że stoi sobie Kowalski na przystanku, widzi Kubę na billboardzie, dużo ostatnio czytał i słyszał w pracy o Wiśle, stwierdza a pójdę zobaczę tego Kubę i co z tą Wisłą. Póki jeszcze patrzy na niego Kuba wchodzi na telefonie na adres z billboardu https://bilety.wisla.krakow.pl/, klika "KUP BILET" a jego oczom ukazuje się: ![]() Stwierdza: a dobra, aż tak to mi nie zależy, może kiedy indziej. Oficjalna strona z biletami nie tylko nie powinna utrudniać zakupu poprzez błędnie wyświetlany komunikat o konieczności posiadania KK do zakupu biletu, ale wręcz powinno to być na głównej stronie eksponowane, że KK nie jest potrzebna. Mam znajomych (chyba każdy takich ma), którzy za bardzo się Wisłą nie interesują (piłką tak, ale ekstraklasę ogólnie hejtują), aczkolwiek byli kilka razy na meczu i - mam wrażenie, że to po ostatnim szumie medialnym - z własnej inicjatywy wyrobili sobie KK. Oczywiście nie dla zakupu karnetu, po prostu byli przekonani że jest niezbędna by móc kupować bilety przez internet. Ciekawe ile jest takich osób w Krakowie i okolicach, które nawet tego nie zrobiły i nie wiedzą że zostało to uproszczone i już można kupić bilet bez KK? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chyba coś zmienili:
"Zaloguj się aby zweryfikować niezbędne dane Kibica potrzebne do zakupu biletu. Załóż konto jeśli go nie posiadasz!" Aczkolwiek ja po zalogowaniu się (mam karnet) i kliknięciu KUP BILET mam identyczny komunikat. Coś jest nie tak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Przy tworzeniu systemu sprzedaży nikt nie wpadł na to, że posiadając karnet jeszcze się będzie chciało kupić komuś bilet ewentualnie dla programisty było to prostsze/szybsze (a dla nas tańsze) do zrobienia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Teraz to w ogóle nie można się zalogować do konta.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Dostałem właśnie informacje z suportu, że nie ma możliwości kupienia biletu dla innych osób z konta na którym jest przypisany karnet...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Biorąc pod uwagę, jakie możliwości stwarzają teraz smartfony, aplikacje i inne duperele ten system to mało śmieszny żart. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|