The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2011, 10:30
farben napisał(a):Wyświetl post
Psycholog: Małecki jest typem narcyza

http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...cyza,id,t.html

Fragment: Jest łasy na nagrody, podczas sukcesów wydaje mu się zapewne, że jest "bogiem", ale gdy zagra gorzej, to ma wrażenie, że jest nikim.
Trzymajcie się od tego tekstu z daleka. 3 powody:
1. To pseudonaukowy bełkot na poziomie studenta 1 roku psychologii. Ten pan psycholog specjalizuje się w zarządzaniu i tak naprawdę nie ma większego pojęcia o psychologii zaburzeń i psychologii osobowości. Ot dorwał go dziennikarz na korytarzu, to się wypowiedział. Gdybym ja miał postawić diagnozę byłaby zupełnie inna
2. Cały ten artykuł jest jaskrawym naruszeniem zasad etyki psychologa. NIE WOLNO upubliczniać diagnozy bez zgody zainteresowanego, a przypuszczam, że p. Makowski Małeckiego o taką zgodę nie prosił.
3. Profil psychologiczny mieści się w szerokiej definicji wrażliwych danych osobowych. Gdyby Małecki zaskarzył GK i tego psychologa to prawdopodobnie by wygrał i dostał sowite odszkodowanie.
rrr
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.09.2011, 10:33
hunter napisał(a):Wyświetl post
Kirm, Maaskant, Serge Branco, Łobodziński, ?, Kowalski
Pa. Brożek, Pi. Brożek, Bunoza, Wilk, Garguła, Jirsak
Sobolewski, Małecki, Jovanić, ?, ?, Boguski
Żurawski, Cleber, Burliga, Boukhari, Rios, Pawełek
Rado, ?, Paljić, Cikos, Chavez, Kurto

Tak wstępnie mi się kojarzy ;-)
Obok Boguskiego jest Basałaj : )
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.09.2011, 10:37
Pytanie dlaczego temat Małeckiego jest nadal wałkowany przez dziennikarzy. Pytanie co kierowało dziennikarzyną aby odgrzewać nieświeżego kotleta i w tym celu szukać jakiegoś społecznego psychologa z Uniwersytetu i w dodatku Ekonomicznego. Moze obaj siedza na tym samym sektorku kurnika przy ul. Kałuży ?
Komuś jak widać bardzo zależy żeby dokładać cały czas do pieca.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 09.09.2011, 10:44
Mocny napisał(a):Wyświetl post
fajne , moznaby wszytskie podpisac , bo wielu ciezko rozpoznac

a ja mam taka ciekawostke : stare zdjecie lady gagi - nie przypomina wam kogos ?

bo mi troche:

Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 09.09.2011, 10:46
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie, to cokolwiek by zrobić Patryczkowi, byłoby dla Ciebie ujmą godną harakiri. Im szybciej uświadomisz sobie, że na świecie żyją ludzie z innymi poglądami - i przede wszystkim "odmiennymi" nie znaczy niewłaściwymi, tudzież takimi, które trzeba wyplewić - tym lepiej dla Ciebie. Bez obrazy, po prostu lekcja na życie.
W tej akurat sprawie, ludzie jak ja mamy 100% racji. Jeżeli krytykujesz piłkarza, który Wisłę ma w sercu z powodu niewygodnej prawdy, to faktycznie sporo znaczy. W tej sprawie zmiany nie zmienię. Jesteś za młody, aby udzielać mi lekcji.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 09.09.2011 o godz. 10:49.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 09.09.2011, 10:53
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
W tej akurat sprawie, ludzie jak ja mamy 100% racji. Jeżeli krytykujesz piłkarza, który Wisłę ma w sercu z powodu niewygodnej prawdy, to faktycznie sporo znaczy. W tej sprawie zmiany nie zmienię. Jesteś za młody, aby udzielać mi lekcji.
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Koalik. Jakim najważniejszym meczu w sezonie? Jutro z Amiką? To ma być najważniejszy mecz w sezonie? Dobry joke
W walce o mistrzostwo na pewno tak.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 09.09.2011, 11:26
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Gdzie Małecki ma Wisłę ? w sercu ? Spójrz na jego grę on zachowuję się jakby grał dla siebie a nie dla Wisły. On bardziej cieszy się ze swoich dobrych zagrań niż z tego że Wisła wygrywa. Nawet po wygranych meczach często chodzi nadąsany bo nie strzelił bramki, ma pretensje bo ktoś mu gdzieś tam nie podał.
Na piłkarza z białą gwiazdą w sercu musimy jeszcze poczekać i to sporo. Del Piero on ma np w sercu ma Juvntus i można to z czystym sumieniem powiedzieć. Jego nie kochają tylko fanatycy lecz wszyscy kibice Juve, powiem więcej za swoją postawę szanuję go większość Italii.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.09.2011 o godz. 11:36.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.09.2011, 11:32
pzkwr napisał(a):Wyświetl post
Trzymajcie się od tego tekstu z daleka. 3 powody:
1. To pseudonaukowy bełkot na poziomie studenta 1 roku psychologii. Ten pan psycholog specjalizuje się w zarządzaniu i tak naprawdę nie ma większego pojęcia o psychologii zaburzeń i psychologii osobowości. Ot dorwał go dziennikarz na korytarzu, to się wypowiedział. Gdybym ja miał postawić diagnozę byłaby zupełnie inna
2. Cały ten artykuł jest jaskrawym naruszeniem zasad etyki psychologa. NIE WOLNO upubliczniać diagnozy bez zgody zainteresowanego, a przypuszczam, że p. Makowski Małeckiego o taką zgodę nie prosił.
3. Profil psychologiczny mieści się w szerokiej definicji wrażliwych danych osobowych. Gdyby Małecki zaskarzył GK i tego psychologa to prawdopodobnie by wygrał i dostał sowite odszkodowanie.
Każdy sposób żeby dokopać Małeckiemu jest dobry. niektórzy frustraci jeszcze nie zauważyli jednak, ze temat się wyczerpał. Tak po prostu, sam z siebie.

westersyl napisał(a):Wyświetl post
Gdzie Małecki ma Wisłę ? w sercu ? Spójrz na jego grę on zachowuję się jakby grał dla siebie a nie dla Wisły. On bardziej cieszy się ze swoich dobrych zagrań niż z tego że Wisła wygrywa. Nawet po wygranych meczach często chodzi nadąsany bo nie strzelił bramki, ma pretensje bo ktoś mu gdzieś tam nie podał.
Widzę, że kolejny specjalista. To, że nie jest zadowolony nawet po wygranych meczach może również wynikać z ambicji. Poszukaj w słowniku, to słowo to taki archaizm w naszym języku.
I myślę, że dzięki temu teraz jest lepszym zawodnikiem niż był dwa lata temu. Przykładów w drugą stronę jest masa.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.09.2011 o godz. 11:35.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 09.09.2011, 11:48
wolfy napisał(a):

Widzę, że kolejny specjalista. To, że nie jest zadowolony nawet po wygranych meczach może również wynikać z ambicji. Poszukaj w słowniku, to słowo to taki archaizm w naszym języku.
I myślę, że dzięki temu teraz jest lepszym zawodnikiem niż był dwa lata temu. Przykładów w drugą stronę jest masa.
Patryk Małecki ma zdecydowanie większy potencjał niż to co pokazywał w ostatnim sezonie i ostatnich meczach aktualnych rozgrywek. Jego jak to określiłeś "ambicja" wielokrotnie go gubi i przez to gra zbyt indywidualnie. Zastanówmy się też czy nie jest to przekładnie własnych ambicji strzelania bramek bycia na ustach wszystkich nad celami Wisły. Uważam że jemu to wielokrotnie przeszkadza w dobrej grze. Niech on ukierunkuje tą ambicje na dobro Wisły a nie swoje i będzie OK.

I jeszcze raz napiszę, to czy ktoś ma Wisłę w sercu oceniajmy po zakończeniu kariery piłkarskiej, tak będzie najlepiej.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.09.2011 o godz. 11:54.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.09.2011, 11:57
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Każdy sposób żeby dokopać Małeckiemu jest dobry. niektórzy frustraci jeszcze nie zauważyli jednak, ze temat się wyczerpał. Tak po prostu, sam z siebie.

Przypominam tylko, że piłka nożna jest grą zespołową. Jeśli znasz wyraz ambicja, to zapewne nieobce jest Ci również powiedzenie ślepa ambicja. Moim zdaniem, jeśli sobie ustalimy, iż celem nadrzędnym jest zespół (bo jest, prawda?) - to całe zaangażowanie Patryka i ta jego lepsza gra - niestety nie przekłada się na lepszą grę zespołu, również przez postawę naszego piłkarza na boisku.

Żeby było jasne, uważam, że Patryk jest ważnym elementem - ogniwem naszego zespołu, ale tylko wtedy, gdy jest rozsądnie prowadzony. Wydawało się, że w zeszłym roku został naprowadzony na właściwe tory i będzie się tylko rozwijał, również mentalnie. Teraz jednak obserwujemy spory regres, zarówno jeśli chodzi o formę sportową, jak i psychiczną.

KOALI napisał(a):Wyświetl post
Panie KOALIK. Dziękuję, teraz zrozumiałem z kim rozmawiam. Ma Pan pełne prawo nie przyjmować do wiadomości tej lekcji, której Panu udzieliłem. Ja w swoim skromnym wiekowo (przynajmniej w Pana mniemaniu) życiu nauczyłem się choćby tego, że czasem mądrze potrafi wypowiedzieć się i 18-latek, a mądre słowa zawsze warto przynajmniej przeanalizować.

PS. Małeckiego nie krytykuję za niewygodną prawdę i nie z tego powodu, że ma Wisłę w sercu. Krytykuję go z tego powodu, że chociaż ma Wisłę w sercu, to swoim zachowaniem wyrządza Jej krzywdę. Obracając Pana zarzut - "Jeżeli ma pan gdzieś dobro Wisły, byleby bronić piłkarza, który w Wiśle gra - to również wiele znaczy".

Chciałem również przypomnieć, iż była już taka jedna partia, która ma 100% racji, jest nieomylna, sprawiedliwa i bezwarunkowo cudowna. I nie chodzi mi tutaj wcale o PiS. Jak Pan taki stary, to pewnie Pan się domyśli o jaką chodzi.
Ostatnio edytowane przez eye63 : 09.09.2011 o godz. 12:07.
Odpowiedz cytując
vodzu91
Member

Od: 07.2009

Stary 09.09.2011, 12:05
Posiada może ktoś bazę informacji, jakimi samochodami wożą się nasi gwiazdorzy?
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko
uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło"

Gabriel García Márquez
Odpowiedz cytując
reav1982
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 09.09.2011, 12:09
Melikson - Renault Clio
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 09.09.2011, 12:18
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Przypominam tylko, że piłka nożna jest grą zespołową. Jeśli znasz wyraz ambicja, to zapewne nieobce jest Ci również powiedzenie ślepa ambicja. Moim zdaniem, jeśli sobie ustalimy, iż celem nadrzędnym jest zespół (bo jest, prawda?) - to całe zaangażowanie Patryka i ta jego lepsza gra - niestety nie przekłada się na lepszą grę zespołu, również przez postawę naszego piłkarza na boisku.

Żeby było jasne, uważam, że Patryk jest ważnym elementem - ogniwem naszego zespołu, ale tylko wtedy, gdy jest rozsądnie prowadzony. Wydawało się, że w zeszłym roku został naprowadzony na właściwe tory i będzie się tylko rozwijał, również mentalnie. Teraz jednak obserwujemy spory regres, zarówno jeśli chodzi o formę sportową, jak i psychiczną.
Ok - to co piszesz to prawda, regres też jest widoczny.Mały zresztą od dawna ma mecze w których jest wyraźnie przemotywowany i nad tym musi pracować, jednak z drugiej strony nasza dosyć zachowawcza gra w ataku, powoduje że często nie ma komu zagrać - podobnie na skrzydle szarpie się Iliew czy Kirm a nawet Melikson który zupełnie nie ma ciągot do zbyt indywidualnej gry

Jak się atakuje w 4 czy 5 a przeciwnik broni w 8 czy 9 to ciężko o jakąś wirtuozerię szczególnie że my na dziś mamy jednego wirtuoza a reszta(w tym Mały) to lepsi bądź gorsi ale jednak tylko rzemieślnicy

Gdzie ok - Mały na pewno ma za gorącą głowę, brak mu cierpliwości, jak dostaje piłkę to od razu chce coś zrobić a często trzeba się po prostu zatrzymać , odegrać piłkę do tyłu i próbować budować akcje od nowa.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.09.2011, 12:28
vodzu91 napisał(a):Wyświetl post
Milan Jovanić - VW Touran
Kew Jaliens albo Stan Valcx - 2 generacje wstecz Audi A6 na holenderskich blachach
Żurawski jak jeszcze grał to - Bmw M5
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 09.09.2011, 12:36
labtec napisał(a):Wyświetl post
Milan Jovanić - VW Touran
Kew Jaliens albo Stan Valcx - 2 generacje wstecz Audi A6 na holenderskich blachach
Żurawski jak jeszcze grał to - Bmw M5
Żuraw ma dużo aut. Kiedyś widziałem jak jechał z dziewczyną (swoją drogą bardzo ładną) sportową Alfą. Nie znam się na modelach, ale naprawdę fajnie to autko wyglądało.

Diaz podczas poprzedniego pobytu w Polsce jeździł czarnym Peugeot'tem chyba 206. Jeden z mniejszych modeli w każdym razie.

aha, Cleber ma BMW serii 1. Kiedyś mnie na pasach przepuścił
Ostatnio edytowane przez Proud : 09.09.2011 o godz. 12:46.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.09.2011, 12:39
Ponoć ma jeszcze Astona Martina DB9, ale to ponoć.
Ale info od pracownika klubu, nie z faktu ;p
No ale nawet jeśli to prawda, to kto bogatemu zabroni ?

Pareiko i Genkov zawsze jeżdżą po treningach razem taksówką.
Mały to samo.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 09.09.2011, 22:35
kara wyszla wszystkim na +
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 09.09.2011, 22:41
super decyzja Basałaja tylko szkoda, że karencja tak krótka. Miejmy nadzieje, że super piłkarz Patryk Małecki błyśnie niedługo swoją super inteligencją i powie coś fajnego co wykluczy go z kadry Wisły raz na zawsze. Nie dla chopoka z Wigier w Naszej Wisełce!!!!
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.09.2011, 22:56
chłopie przestań, bo się zaplujesz. Sam wolałbym Małego na ławce, ale bez przesady. To piłkarz Wisły, ma ja mocno w sercu, zawsze na boisku zostawia serce, nawet jeśli umiejętności nie te. To nie Łobodziński czy inny Dawidowski.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Stary 09.09.2011, 23:01
no nie wiem uważam, że Jego przywiązanie do barw to pic na wodę. m
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 09.09.2011, 23:01
Żuraw ma Astona
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Stary 09.09.2011, 23:11
Nie ulega wątpliwości, że czasami potrafi bardzo dobrze zagrać przechylić szalę na Naszą korzyść ale to jednak nie to o co nam chodzi. Całe clou sprawy to gra zespołowa coś czego Patryk nie potrafi i wątpie żeby kiedyś obczaił o co w tym wszystkim chodzi. Także jego walory sportowe giną w jego chorej psychice i ciężko będzie mu wygrać tą walkę w jego głowie Oby się udało HOWGH.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Stary 09.09.2011, 23:17
Idź pogwiżdż trochę.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.09.2011, 23:42
Ze skrajności w skrajność.
Dajcie już spokój z Małeckim, może ta przerwa dobrze na niego wpłynie, grał słabo i tak, grunt że wygraliśmy.
Odpowiedz cytując
Lemonek
Member

Od: 06.2011

Stary 09.09.2011, 23:44
vodzu91 napisał(a):Wyświetl post
Jechałem ostatnio przypadkowo alejami zaraz za Kirmem, a później stałem obok na czerwonym. Jeździ białym A5 na słoweńskich numerach.
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Stary 09.09.2011, 23:57
a pewnie że pogwiżdżę kto mi zabroni? na takich patałachów jak MAŁECKI (brawa) nawet trzeba wywierać presję i tak taki ludź to olewa i jeszcz sie stawia
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 10.09.2011, 00:06
nigdy nic nie wiadomo, więc obejrzyj się kilka razy zanim zrobisz się czerwony
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 10.09.2011 o godz. 00:09.
Odpowiedz cytując
kono
Member

Od: 12.2007

Stary 10.09.2011, 00:11
co tam fanatycy? Wygralismy bez maleckiego, pienicie sie juz?
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 10.09.2011, 00:23
Tak wszyscy z Młyna dziś trzymali za Amiką (w przyszłości planują zawieszenie wyjazdów i doping dla rywala gdy Małecki nie będzie grał)
a pienisz to się chyba sam (wystarczy wbić na ostatnie posty) poluzuj gumki internetowa napinarko
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 10.09.2011 o godz. 00:34.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 10.09.2011, 01:52
Wygraliśmy na trudnym terenie , a niektórzy nakręcacie się , że zrobiliśmy to bez Małeckiego.
Dalibyście sobie na wstrzymanie.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 10.09.2011 o godz. 01:59.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów