|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A Cracovii nie kocha ?
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wojtkowskiego powinni do jakiegoś psychologa wysłać, może on być tu coś pomógł, wydaje mi się, że problem leży wlasnie gdzieś w sferze psychiki. Mam wrażenie że on ma gigantyczne rezerwy, a wygląda teraz na jakiegoś kompletnie nieobecnego.
Po prostu pomyłka jeśli chodzi o dział ![]() Jego mina dzisiaj podczas wchodzenia na boisko to było coś w stylu "naprawdę muszę?"
Ostatnio edytowane przez masada : 01.09.2018 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ale nie doceniasz nowego zaczesu
edit: czemu w dziale "byli" ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Do skasowania
Ja może dzisiaj już lepiej pójdę spać
Ostatnio edytowane przez masada : 01.09.2018 o godz. 20:43.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A tak z ludzkiej przekory i zawiści swojej wrzucę. Może ktoś będzie jeszcze chciał poczytać:
https://laczynaspasja.pl/jedna-decyz...ntanta-polski/ ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
O dzieki ze wrzuciles. Ciekawy artykul, choc nic nowego nie napisali. Maczynski nigdy nie byl liderem zadnej druzyny i mentalnie i pod wzgledem umiejetnosci. Na euro 16 byl naszym najslabszym zawodnikiem - co nie znaczy ze gral slabo. Byl pierwszy do zmiany. Nigdy nie byl kims w rodzaju Meliksona, Stilicia, Wolskiego czy kogos na kim mozna polegac w trudnych momentach. Mysle, ze wiele osob mialo troche bledne wyobrazenie Maki. Zwykly sredni zawodnik, ktory w Wisle Skorzy czy Maaskanta nie mial czego szukac, bo taki Jirsak przewyzszal go umiejetnosciami o dwie klasy. Nawalka forowal go i to spowodowalo, ze niektorzy uwierzyli ze Krzysiek umie grac w pilke na wysokim poziomie. Ja mu nigdy nie zapomne, ze sie tak sprzedal elce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nigdy nie był kimś w rodzaju Meliksona, Stilica Wolskiego, bo nie taka jest jego pozycja i zadania na boisku.
Nikt nigdy nie robił z niego ofensywnego pomocnika i zawsze bliżej mu było do defensywnego pomocnika. Kogoś w rodzaju Sobolewskiego, który był aktywny w odbiorze i w inicjowaniu asyst drugiego stopnia. Wybrał jak wybrał, los tak chciał, by gnił w (L) i niech siedzi tam dalej obciążając jej budżet, a samemu oglądając trybuny. To już nie nasz zawodnik i nie nasz problem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chvj mu w krzyż wiadomo , ale nigdy nie bede mu umniejszał
moim zdaniem to jest jeden z najważniejszych zawodników na boisku , a kompromitacja na MŚ wynikła właśnie z jego braku ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
mysle ze wyladuje w jakimd Gorniku albo Zaglebiu - temat Wisly nie wchodzi w gre - fajnie by bylo jakby jeszcze jakby ta .....e z hiszpanii odpalili .....majstersztyk
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie
Przecież on od zawsze kochał Cracovie ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Ciekawe ilu jeszcze takich mączyńskich kopie w piłkę po różnych klubach nie mogąc się nauczyć żeby trzymać mordę na kłódkę i że istnieje coś takiego jak "wierność" ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Judaszynski raz na zawsze zamknął sobie drzwi w Wiśle i jeśli sądził że jego transfer do legii zostanie inaczej odebrany to chyba jest idiota. Ewentualnie uważa kibiców Wisły za idiotow. Oba wyjścia są możliwe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karherop "spokojnie ja tu dla ligi mistrzów przyszedłem"
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
tak jak nie bylo przebaczenia dla Surmy tak nie moze byc dla Krzysia M.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Warto przypomnieć, że maka_cwks w jednym z pierwszych wywiadów po odejściu z Wisły zadeklarował, że nie wróci już tutaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Niech mu się wiedzie!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Co prawda nie został naszym piłkarzem, ale myślę, że warto wspomnieć. Krystian Popiela, którego testowaliśmy
w 2016 roku, zginął w wypadku samochodowym. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A kto go tutaj chciałby. Mąka trzymała Załuska a nie z Głową czy Brożkiem, co świadczy o nim.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chciałem tylko powiedzieć, że idąc tropem jego rozumowania kolejnym klubem w karierze będzie zapewne cracovia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
W wywiadzie, w którym deklarował, że już nigdy nie będzie nic deklarował, zadeklarował że w cracovii nigdy nie zagra. Więc cracovia jako jego następny klub to dobry trop.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dzis swoje 42. urodziny obchodzi legenda Wisly - Maciej Zurawski. Zdecydowanie najlepszy pilkarz jakiego widzialem na polskich boiskach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zdecydowanie nie
![]()
|