The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2009, 15:36
no z karnego strzelili...;/
Odpowiedz cytując
sharkey
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 27.06.2009, 16:16
Czy ktoś nie z redakcji mógłby napisać (jeśli widział) krótką ocenę z meczu. Nie chodzi mi oto, że w redakcji pisze się źle, albo coś ale chciałbym mieć jakieś szersze rozeznanie jak to wyglądało

Pozdrawiam

JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!!
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 27.06.2009, 16:43
sharkey napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś nie z redakcji mógłby napisać (jeśli widział) krótką ocenę z meczu. Nie chodzi mi oto, że w redakcji pisze się źle, albo coś ale chciałbym mieć jakieś szersze rozeznanie jak to wyglądało

Pozdrawiam
Mecz był nagrywany i to przez kilka osób, w najbliższym czasie zapewne pojawi się jakiś skrót.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.06.2009, 18:36
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post
Mecz był nagrywany i to przez kilka osób, w najbliższym czasie zapewne pojawi się jakiś skrót.
Proszę bardzo -filmik ze strony oficjalnej >>

Ostatnio edytowane przez rav : 27.06.2009 o godz. 21:27.
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 27.06.2009, 18:58
Jestem bardzo negatywnie zaskoczony postawą Marcelo. Popełnił kilka błędów, które kończyły się groźnymi sytuacjami, np. dał się wyprzedzić rywalowi w polu karnym( ok. 0:30 na filmiku), dał się mijać( ok. 0:41) i do tego łatwo oddany karny. Mam nadzieję, że to jednorazowy wyskok, a nie zwiastun kiepskiej formy, bo bez Marcelo w formie bylibyśmy w głębokiej czarnej rozpaczy.

Pozytyw, że Burliga dostał 90 minut, Leszczak też się kilka razy fajnie pokazał. Mam nadzieję, że obaj jadą na obóz. Bramkarz- dobre interwencje, ale po takim urywku trudno oceniać wyrokować, czy się nada.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 27.06.2009 o godz. 19:02.
Odpowiedz cytując
sharkey
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 27.06.2009, 21:19
Wie ktoś czemu Singlar się nawet na ławce rezerwowych nie pojawił?

JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!!
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 27.06.2009, 21:28
Problemy z kostką miał i nie trenował ostatnio...
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 28.06.2009, 10:52
Wie ktoś może o ktorej godzinie będzie podana kadra jaka wyjeżdza do Austrii?

Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 28.06.2009, 10:59
Mówcie, co chcecie, ale Nurković rozegrał naprawdę dobre spotkanie...
Odpowiedz cytując
Lukasz TSW
Junior Member

Od: 12.2008

Stary 28.06.2009, 11:18
Powiem wam szczerze ze na tym filmku podobała mi sie gra łobo kilka wrzutek i nawet niezły drybling mam nadzieje ze wreszcie pokaze na co go stac
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 28.06.2009, 11:21
Lukasz TSW napisał(a):Wyświetl post
Powiem wam szczerze ze na tym filmku podobała mi sie gra łobo kilka wrzutek i nawet niezły drybling mam nadzieje ze wreszcie pokaze na co go stac

Dokładnie to samo miałem napisać. Mam nadzieje , że ten sezon będzie bardziej udany bo potencjał ma.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.06.2009, 11:26
No byłoby fajnie gdyby Łobo złapał rowna, stała forme, wtedy Mały mogłby grac w ataku badz na lewej pomocy. Do tego zeby doszedł Bozok i juz mamy ciekawy skład, szeroka ławke ktora czesto decyduje o awansie badz jego braku do LM
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 28.06.2009, 11:38
Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje , że ten sezon będzie bardziej udany bo potencjał ma.
Podobnie jak Cantoro czy Jirsak. Nie zapominajmy jeszcze o Gargule ,choć nie wiadomo jak będzie sobie radził po kontuzji. Jeżeli wszyscy nasi pomocnicy dojdą do swojej optymalnej formy to trener Skorża może mieć problem bogactwa.

Sobolewski, Cantoro, Jirsak, Gaguła, Diaz,Varga , Małecki, Łobodziński- naprawdę mamy drugą linię o olbrzymim potencjale (tym bardziej jeżeli dojdzie Bożoki). Kłopot w tym ,że tacy zawodnicy jak Jirsak, Cantoro, Łobodziński czy Varga z różnych względów nie prezentowali w minionym sezonie pełni swoich możliwości. Mam nadzieje ,że w tym sezonie będzie lepiej.

Jestem bardzo ciekawy czy na liście zawodnikow , którzy wybierają się na zgrupowanie w Ausrii znajdą sie takie nazwiska jak Nurkovic czy bożok....
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 28.06.2009, 11:49
Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie to samo miałem napisać. Mam nadzieje , że ten sezon będzie bardziej udany bo potencjał ma.
mi też właśnie wydaje się że poprawił drybling oby tak dalej wydaje mi się że już pod koniec zeszłego sezonu było w miare dobrze

Odpowiedz cytując
dawidex44
Banita

Od: 03.2009

Stary 28.06.2009, 11:56
Skrót meczu z Ruzomberokiem z wisla.krakow.pl do pobrania. Foramt avi.
http://uploader.pl/?d=69C876B11
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.06.2009, 12:29
Po obejrzeniu skrótu meczu według mnie Nurković pozytywnie się zaprezentował. A to że puścił bramkę z karnego to pewnie i Pawełek by puścił. Dziwne że zwlekają z podjęciem decyzji.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.06.2009, 13:08
Łobo potencjał ma napewno, od połowy 2004 do połowy 2006 grał w Zagłębiu na bardzo wysokim poziomie, później wraz z powołaniami do kadry Leo coś się w nim zacięło. Większa presja, oczekiwania co do jego postawy, wszystko to spowodowało, że Wojtek nie potrafił ustabilizować formy, ale od czasu do czasu przebłyski miał. Mimo wszystko wydaje mi się, że nie ma dla niego w klubie przyszłości na skrzydle. Małecki i Ćwielong pokazali, że potrafią wnieść znacznie więcej jakości do gry zespołu.

Skorża powinien pomyśleć nad zmianą pozycji dla Łoba. Szukamy cały czas tego mitycznego, wysokiego, szybkiego, silnego, dobrze grającego głową napastnika. Czemuby nie przekwalifikować Łobodzińskiego na środkowego napastnika. Młody już nie jest, ale myśle że nie byłoby z tym problemu. W sytuacji strzeleckiej potrafi się znaleźć, piłka go szuka w polu karnym, często schodzi do środka, w poprzedniej rundzie jak wchodził na końcowe 15-20 minut zawsze z 2 setki przynajmniej miał. Ja bym zaryzykował.
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 28.06.2009, 13:51
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Po obejrzeniu skrótu meczu według mnie Nurković pozytywnie się zaprezentował. A to że puścił bramkę z karnego to pewnie i Pawełek by puścił. Dziwne że zwlekają z podjęciem decyzji.
Dziwne jest to że chcą kogokolwiek pozyskac na na tą pozycje .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.06.2009, 14:44
Ciekawe kiedy podadzą kadrę na obóz? Normalnie odbywało się to jakieś trzy-cztery dni wcześniej, a teraz jutro wyjeżdżają - kadry nie ma Pewnie wiąże się to z jakimis ruchami transferowymi
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 28.06.2009, 15:29
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe kiedy podadzą kadrę na obóz? Normalnie odbywało się to jakieś trzy-cztery dni wcześniej, a teraz jutro wyjeżdżają - kadry nie ma Pewnie wiąże się to z jakimis ruchami transferowymi
Zawsze oglaszano kadry na obozu dzien pzred wyjazdem...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 28.06.2009, 15:38
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Pamiętam słowa naszego super trenera że warto zatrudnic Australijczyka bo dobrze się ustawia i dobrze się rzucił przy karnym - to akurat że w meczu nie miał chyba żadnej interwencji go nie interesowało , więc idąc tym tokiem rozumowania z Bośniaka nic nie będzie bo nie dość że nie obronił karnego to jeszcze rzucił się w inna stronę niż powinien.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.06.2009, 12:43
a Nasi pilkarze juz w Austrii

http://wislasoccer.com/news_item_10818.htm
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 29.06.2009, 13:00
Cebanu pojechał na zgrupowanie.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 29.06.2009, 13:06
Jest gdzieś skład kadry która pojechała, na obóz?
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 29.06.2009, 13:06
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nie_w_austrii/
Odpowiedz cytując
opelopel
Banita

Od: 06.2009

Stary 29.06.2009, 13:58
Szkoda mi tego Drozdowicza, ze nie pojechal. Wydaję mi się, że to móglbybyć niezły transfer.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 29.06.2009, 14:02
opelopel napisał(a):Wyświetl post
Szkoda mi tego Drozdowicza, ze nie pojechal. Wydaję mi się, że to móglbybyć niezły transfer.
po jednym sparingu rezygnowac z chłopaka.Szkoda ze nie zakontraktowano go np. na rok bo z tych fragmentów jak strzela gole dla GKP widac że ma pojecie co zrobic z piłką w polu karnym.Pepe też od razu nie grał tak dobrze jak tej wiosny.Rok to myśle takie minimum jakie sie powinno dac zawodnikowi na wykazanie sie no chyba że jest to taki drewniany koleś jak Beto, tu sprawa była jasna po 3 miesiącach
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 29.06.2009, 14:48
hehe widzielsicie wogle tego drozdowicza w akcji piejecie z zachwytu zeby mu dac szanse, ba zeby go odrazu zakontraktowac... widocznie jest za słaby zeby mu dac sznase w jakims innym sparingu..

mysle ze jak by cos moglo z niego byc to by pojechał do Ausrii..

idąc waszym tokiem myslenia to kazdego zawodnika ktory jest u nas na testach nalezy zakontraktowac, bo moze akurat wyrosnie z niego swietny piłkarz pomyslicie troche
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 29.06.2009, 14:49
opelopel napisał(a):Wyświetl post
To zle Ci sie wydaje, facet prezentowal poziom gorszy niz w ME
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 29.06.2009, 15:21
Cytat:
Konrad Gołoś jest jednym z piłkarzy, który nie pojechał na zgrupowanie pierwszego zespołu Wisły Kraków do Austrii. Pomocnik w ubiegłym tygodniu przeszedł operację kolana - czytamy w serwisie wisla.krakow.pl.
- Ze względu na nasilający się, pomimo prób leczenia zachowawczego, ból w prawym kolanie, podjęliśmy decyzję o zabiegu operacyjnym. Konrad kilka dni temu przeszedł rekonstrukcję chrząstki stawowej w klinice w Poznaniu – powiedział lekarz pierwszej drużyny, Mariusz Urban.

Oznacza to, że pomocnika czeka ok. 4-5 miesięcy przerwy w treningach. Zawodnik będzie przechodził rehabilitację w Krakowie pod okiem sztabu medycznego Wisły.

źródło http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów