|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Pytanie do modów: Czy waszym zdaniem nie jest złamaniem regulaminu zamieszczanie zdjęć komunistycznych bandytów w rodzaju Che Guevary? Zauważyłem że jeden z użytkowników o nicku: DarekW zamieszcza w swoim podpisie jego zdjęcie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Co innego, gdyby gdzieś do che, próbował dokleić herb, czy inny symbol Wisły. Takie moje zdanie... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Jak to traktować, nie do nas pytanie choć myślę że niech się chłopaki lansują, tak z pod znaku Che jak i pewnego pana z wąsem.Byle to się kończyło na podpisie/nicku. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Nie chcę się czepiać ale kilka lat temu na forum które było protoplastą tego obecnie istniejącego zwróciłem modom uwagę na wpisy gościa promującego Hitlera. Wynikła z tego ogólna dyskusja i koniec końców gość zmienił podpis. Mając to na względzie poczułem się w obowiązku zwrócić uwagę na zauważone na obecnym forum elementy drugiego ekstremizmu. Niech modowie zdecydują. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czy nie można zrobić Malviego albo innej kompetentnej osoby modem, żeby kasowała i nagradzała posty typu "Szacun, szacun, wy** prace", albo "Gratulacje, prace supcio..." w temacie z grafami. Tematu się odechciewa oglądać jak po każdym wlepionym linku, wysyp gratulacji i wyznań miłości wobec autorów prac!
Poza tym chyba to podchodzi pod bezsensowne nabijanie postów.... ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...55&postcount=1
Znowu ten kretyn co wczoraj z 5 największymi klubami... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Za co zostałem zbanowany aż na miesiąc?
Za to , że chciałem link do archiwalnego forum z pamiętnikiem plantkona? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie ten kolega to idealny kandydat do zbanowania
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=49071 Reklamuje jakąś stronę, niekoniecznie swoją, ale robi to dość nachalnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6033
to chyba podchodzi pod spam.. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
każdy wie jaką robotę (dobrą) odwalają graficiarze i pisać 10 postów typu "zaj....biste" nie ma sensu chyba że ktoś ma konkretne pytania albo uwagi. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zróbcie porządek z tematem Oglądajcie mecze Wisły, bo jakiś chłopak płacze że Brożek ma kontuzje i już dyskusja...
![]() Uzupełnieniem http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=49144 ten pan.... ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Zróbcie coś z nim
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=49144 Bo mnie do szału doprowadza ;/ E: Nareszcie...
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 15.07.2009 o godz. 18:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Proponuję zamknąć forum na 2 dni. Niech się wszyscy otrząsną. Moim zdaniem to byłby dobry krok.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Chciałbym spytac czy komentarze na stronie głównej są jakoś moderowane? Czy za napisane tam idiotyczne komentarze modowie dają bany? Bo za to co niektórzy tam wypisują bany by się przydały. Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dlaczego niektórym użytkownikom, w tym również i mi poznikały avatary!?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Były przecież problemy z serwerem. Pewnie dlatego.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Może mi któryś z moderatorów powiedzieć dlaczego mój temat w sprawie uszkodzonych telefonów podczas meczu z Levadią został zablokowany
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
...poza tym onet czy inny dupelek to trzy zakładki w lewo. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Brutal!
A mogło być tak śmiesznie jakbyśmy policzyli ile sztuk zamokło... Nic zrozumienia .... Powód: E: nieśmiało się przyłączam do zapytania/prośby !!IRIVER!! :D ciekawość mnie zżera :D
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 17.07.2009 o godz. 01:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Błyskotliwa riposta... Prosiłbym jednak bez błędów ortograficznych...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z ciekawości - gdzie się dopatrzyłeś błędu ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pan, a może Pani moderator na pewno będzie wiedzieć.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ile max mozna miec wiadomosci prywatnych?
Powód: rzeczywiscie:)
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 17.07.2009 o godz. 10:09.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie nagroda Pulitzera a Nagroda Pulitzera
.Przecież jest napisane: "z 200 możliwych". Powód: szczegól Kobieto, szczegól ;) Miodek ponoć uznał "pisze" za poprawną :)
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 17.07.2009 o godz. 10:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie pisze, a jest napisane
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Te, szczebiotki, chcecie wakacji ?
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ze mną to trzeba najpierw pochodzić, łabędzie w parku pokarmić ...
aa i urlop mam dopiero we wrześniu ... świadoma praw i obowiązków wynikających z użytkowania forum ... ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|