|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja słyszałem że drugie 400 zasponsorował Marcelo a trzecie 400 Zurawski
Tylko co to ma do tego o czym byla mowa. Nie ważne kto komu cos zasponsorowal. 5 tys rozdanych biletów na taki mecz jest głupotą i tyle. Mozna rozdac 1 tys max 2 a nie 5 tys. Dobrze ze chociaz ponad 1 tys zwrotow bylo i mam nadzieje ze nie byly to w wiekszosci na C P.s a jak chcemy cos z robic z pompą to za 2 tygodnie przyjezdza Sandecja za 3 Pogon a za 5 tyg Gornik. Wtedy nie nie polecam robić pół środków, tylko powinno się rozdac 15 tys i pochwalic frekwencja 30 tys na tych meczach. Z Marketingowego punktu widzenia jeszcze lepiej brzmi. Tak dokładnie robił Leszek-Amikorz. Rozdal raz 19 tys biletow dzieciom i mogli sie pochwalic 40 tys na jakiejs Arce czy czymś tam. Ale nie słyszalem zeby jakis mistrz biznesu wpadl tam na pomysl rozdac 5 tys na mecz z Legią! Ale oczywiscie u nas po meczu z Legia konczy sie swiat. Marteing klubu zwija interes. W.S zalozy temat dzien przed meczem a nie tydzien przed jak w chwili obecnej. Wszystkim wszystko nagle zacznie wypadać, odległość dla wszystkich z domu na stadion nagle sie powiekszy. U.W oprawe zrobi dopiero za rok a Fanatycy z C obraza sie na dzialania WSH i Ruch ale na Legie zawieszaja oczywiscie protest Przemyślcie to
Ostatnio edytowane przez regan : 22.10.2017 o godz. 10:56.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiscie w młodych trzeba inwestować. Tylko należy jeszcze dobrać odpowiednie środki do osiągnięcia celu
Jest jeszcze druga strona medalu. Mlodziez musi sie tez czyms wykazac a nie dostawac wszystko na tacy. O tym tez nalezy pamietac
Ostatnio edytowane przez regan : 22.10.2017 o godz. 11:26.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Dostaja wszystko na tacy.. Chyba naprawdę nie wiesz o czym mówisz |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Dzieci z domu dziecka na tacy ? Serio? Super, ze ida na mecz z Legia a nie Piastem. Oprawa, klimat, emocje. Takie mecze wspomina sie latami. Moze ktos z tych dzieciakow kiedys bedzie przez 20 lat kupowac karnet na golda ? hmm?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam wrazenie ze rozmawiam tu z polglowkami nie potrafiacymi czytac ze zrozumieniem. Mowa jest ogolnie o mlodzierzy w ktora 6 lat "inwestujemy". Zostawie to po meczu
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
1. Czy wyniki Wisły od 6 lat poprawiają są coraz lepsze? NIE 2. Czy frekwencja się pogarsza? NIE Powtórzę to jeszcze raz, Wisła nie gra w pucharach od 6 lat, wiele osób w tym moich znajomych przestało chodzić na mecze, a frekwencja się nie zmniejsza, jest niska, ale się nie zmniejsza. Jakieś efekty to inwestowanie w młodzież przynosi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Dzieci z domów dziecka dostają wszystko na tacy? Jakbym słyszał jakiegoś Korwina. Jak Ultrasi odpalą race i dostaniemy karę to też będziesz płakał, że to straty dla Klubu, czy wtedy będzie wszystko cacy?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Panowie. Przeciez problemem tu nie są dzieci ale parakibice, ktorzy idą na 1 mecz w sezonie.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Skończyły się wszystkie bilety na Lożę MAX-Fliz VIP Gold oraz VIP Silver.
Klub dokłada ciągle po ok 40 biletów, to miejsca niewykorzystane przez dzieci. Będzie nas ok 33 tysiące. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
I to jest bardzo dobra wiadomość!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
O 17.10 podszedłem pod E23 i wszedłem na trybunę akurat na hymn. Ponoć kołowrotek był zepsuł, nie zmienia to faktu, że to patologia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Za kolowrotki odpowiada miasto...klub zgłasza awarie, miasto je tak naprawia. Przez kilka meczów kolowrotek na e13 był popsuty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
Bilety dla dzieci ze szkół nie były darmowe, każdy rodzic płacił 55zł: 5zł dziecko + 30zł opiekun +15zł autokar. Nie wiem jak akademia płaciła więc nie pisze. Lepiej pisać o faktach, czy takie śmieszkowe posty jak Twój? nie odpowiadaj. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ile poszło biletów?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Siema,
Jako, że jedyną ciekawą kwestią pobytu Termalicy w ekstraklasie jest bliski wyjazd i możliwość wykupu biletów na sektory poza klatką to proponuję już rozpocząć akcję.Zróbmy to co ostatnio, wykupmy wszystkie bilety na sektory A B i C. Do klatki i tak będzie komplet, atmosfera swojska gwarantowana. "Co to za miasto, co to za wieś..." ![]() https://www.kupbilet.pl/sport/pilka_nozna/pn0780 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
....a, poniedziałek o 18... rewelacyjna godzina
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Kibole Termy już kończą wykupować swoją stronę
nie spać ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
da się do Niecieczy dojechać jakimś transportem zbiorowym (bus itp.)?
![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Jadę w piątek na Wisełke i nie wiem o której godzinie mam być pod stadionem, żeby na spokojnie kupić bilet i wejść przed rozpoczęciem. Druga sprawa to parking, o której trzeba byc, żeby zaparkować koło stadionu, albo hali?
![]() ![]()
... ale jest jeszcze jedna akcja, Kirm, jeszcze jest Boukhari i JEDEN DO ZERA dla WISŁY...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Dwie max trzy godzinki powinno Ci zająć cała ta operacja; na Pogoń nie przyjdą raczej tłumy:(
Btw: ciekawe czy będą jakieś pozdrowienia dla Sadloka. Mąka została zrugana koncertowo, ale lojalność Maćka powinniśmy pochwalić |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie byłem za Sadlokiem, gdy były jakieś plotki o rozwiązaniu kontaktu, bo wtedy klub mu nie płacił, jednak myślę, że teraz zyskał pełne poparcie wśród kibiców jak i u mnie
przyszły kapitan ![]() ![]()
... ale jest jeszcze jedna akcja, Kirm, jeszcze jest Boukhari i JEDEN DO ZERA dla WISŁY...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Tym bardziej po meczu powinien usłyszeć: "Maciej klask klask klask Sadlok!"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie
to raczej zaparkuje koło stadionu, jak będę 3 godziny przed meczem? ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bez najmniejszego problemu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
dobrym miejscem na zaparkowanie jest ul. Reymonta od strony ul. Piastowskiej, przy miasteczku AGH
na kilka godzin przed meczem powinny tam być miejsca ![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki, jak będzie miejsce to tam zaparkuje
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Widzę, że Klub rozpocżął sprzedaż biletów w "trójpaku" na wszystkie trzy grudniowe mecze.Orientujecie się, czy będzie także sprzedaż na pojedyncze spotkania? Mogę być tylko na najbliższym meczu z Górnikiem.
|
|
|