|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jest jakiś filmik ze spięć kibiców z brudasami w Londynie? czy po prostu tamci się obsrali?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jak w pierwszej połowie wypadł?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Niesamowity wyczyn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś co się dzieje teraz z Boguskim? W dzisiejszym "PS" przeczytałem, że leczy kontuzję, co mnie trochę zdziwiło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
hmm, to nie jest już 3 bramka Nalepy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogółem w oficjalnych spotkaniach Ruchu tak. 2 w PP i ta pierwsza w lidze. Pamiętam, że jak kiedyś graliśmy sparing z jakąś zagraniczną drużyną to też strzelił bramkę w ostatniej minucie. W reprezentacji też coś strzelał. Bramkostrzelny stoper, odkąd odeszli Głowacki z Marcelo żaden ze środkowych obrońców nie strzelił bramki. Gdyby jeszcze w obronie grał na poziomie Bunozy to byłoby bardzo fajnie. Tak to ciężko zweryfikować jego poziom. Podobnie jak Chrapek, który zagrał dzisiaj czwarty mecz i ma gola i 3 asysty (nie wiem, czy dzisiaj miał jakąś asystę).
Patrząc na same statystyki to Chrapek ma prawie takie jak Mączyński w całym poprzednim sezonie w pierwszej lidze. Ale to tylko liczby. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja niestety przy calej sympatii do tego zawodnika ,sadze ze z niego juz nic nie bedzie.. ale daj Boze zebym sie pomylił ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Borysiuk załatwił chłopaka na dobre...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Hehe...
Mówię dziś ojcu, że Boguski znów kontuzjowany, a On na to: "wszystko przez tego @$#$#$ ^&^$%$##Borysiuka" No ale chłopak rzeczywiście nie może się pozbierać od tego czasu. Szkoda, bo pomimo braków w przyjęciu piłki Rafał zawsze należał do myślących piłkarzy. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Owszem, tak myslacy ze po przyjeciu pilki ta mu odskakuje na 5 metrow, sorry ale w dzisiejszym futbolu nie ma miejsca dla tak slabych graczy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
przecież przed kontuzją Rafał był piłkarzem posiadającym najlepszą technikę użytkową ze wszystkich graczy Wisły, w ogóle, cały sezon 08/09 miał niezwykle udany.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Na Boguskim w klubie już musiano postawić krzyżyk , jak inaczej wytłumaczyć politykę dezinformacji . Śledzę oficjalną na bieżąco i nie znazłem ani jednej informacji w stylu "Booguski kontuzjowany , naciągnięcie przywodziciela będzie pauzował 2-3 tyg " . Zaliczył ładną asyste z Widzewem , a potem chłopak umarł dla świata . No , była jeszcze jedna wypowiedz po losowaniu , ale ani słowa o tym kiedy wraca do gry .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mateusz Kowalski zadebiutował w Termalice, grał 90 minut i uratował remis dla Termalici strzelajac gola w 81. minucie. Ciekawe jak zagrał w defensywie.
http://www.90minut.pl/news/167/news1...-Bruk-Bet.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Co do Boguskiego teraz to juz ciagle bedzie miał takie problemy - pilkarz szklanka.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 04.09.2011 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Patryk Małecki: nie chcę ich znać i tyle
Patryk Małecki w poprzednim tygodniu zaszokował po meczu z Lechią Gdańsk. Pomocnik Wisły Kraków niepochlebnie wypowiedział się o kibicach tego klubu. Kilka dni później wydał oświadczenie, w którym przeprosił fanów za swoje słowa, ale jak informuje "Dziennik Polski" było to skierowane tylko do niektórych. - Nie zmieniłem zdania. Dalej podtrzymuję to, co powiedziałem. Przeprosiłem tylko tych ludzi, którzy siedzieli tam i nie gwizdali na mnie, bo 20 tysięcy nie może gwizdać. Były tam też dzieci. Na drugi dzień przemyślałem to. Tych, którzy gwizdali na mnie i krzyczeli pewne słowa nie chcę znać i tyle - powiedział Patryk Małecki. Obecnie piłkarz Wisły Kraków przebywa na zgrupowaniu reprezentacji Polski, która przygotowuje się do towarzyskiego meczu z Niemcami. - Nie wiem, czy wystąpię przeciwko Niemcom, niech trener o tym powie - wyjaśnił Małecki. Dziennik Polski |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Mały jest nieprawdopodobny. Nieprzemakalny. Będzie gorąco, gdy wróci do Krakowa. Szkoda, ma wady jako piłkarz, ale lubię Go i cenię.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wypowiedż, o ile jest prawidziwa, ostatecznie wyjaśnia stanowisko piłkarza. Nie można już mowić o emocjach, działaniu w afekcie etc.
Szkoda , że to się tak kończy (myślę nie tylko o tej wypowiedzi). |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czy on nie ma dość, lubi prowokować czy jak?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Albo mu wisi(transfer) albo naprawde jest az taki porabany... .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ojej.... a wystarczyłoby, żeby kibice przez cały mecz zamiast gwizdac krzyczeli:
"A my swoje... Pa-tryk Ma-łecki" ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
"Święta krowa" której nikt nie potrafi porządnie utemperować....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Istotę rozumną ce..... to, że słowa swe waży niezależnie od sytuacji...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|