|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A - 511
B - 993 C - 952 (C4+C5), C1 zamknięte D - 0 E - 1172 F - 326 G - 411 + G2,3,4,5 zamknięte H - 817 ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie chcę wiedzieć co się będzie działo w sobotę.
Kolejka będzie chyba aż pod główną ulicę. No chyba, że zostaną same najdroższe wejściówki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie koniecznie. Może być tak, że nie będzie żadnej kolejki, bo wszyscy zainteresowani mają już bilety.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nie ma szans, na B, C, F i G zostało 1800, na pewno nie zejdzie wszystko do soboty. A jeszcze przecież kilka sektorów jest nieotwartych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
w sobotę będzie sajgon. Zawsze tak jest. Można mówić, prosić, nalegać i tak będzie kosmiczna kolejka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
Ludziom mówisz, a oni swoje. W sobotę będziemy się znowu z nich śmiać spod stadionu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A wystarczy sobie karte kibica wyrobić i załatwić wszystko bez wychodzenia z domu. No chyba,że ktoś lubi takie klimaty oldschool
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
do kiedy trwa sprzedaż online? i do której w piątek będzie można kupić bilety osobiscie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Sprzedaż online do soboty do 15.00. Strefa kibica w piątek chyba do 19.00. No chyba, że wydłużą czas pracy.
Swoją drogą sprzedaż dzisiaj znacznie zwolniła. od 11 sprzedano niespełna 1000 biletów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 10.08.2017 o godz. 20:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Boze kto ma bilet to juz ma,kto lubi stac w dzien meczowy to bedzie stać.Zawsze tak bylo,nic nowego.Grunt zeby ludzi bylo jak najwiecej.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Na C1 bez problemu można kupić w kasie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Od lat to pisz, napiszę raz jeszcze: trzeba być skończonym debilem, aby przed meczem stać w 500metrowej kolejce...
Rozumiem, że komuś coś wypadnie itd, ale nie wierze, że co mecz komuś coś wypada i to nie jest pare osób, a kilkaset.... Obstawiałem tydzien temu, czyli dobrze strzelałem, moze sie uzbiera, wstyd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
660 biletów zeszło od 15:30. Słabo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
No w .... słabo,upadamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
@Manhunt- jak na Derby to słabo, nawet pomimo wakacji.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pamiętajcie, że na derby przyjeżdżają osoby np. z:
Chrzanowa spod Kielc z Warszawy Wrocławia Konina Gdańska Szczecina Rzeszowa Zakopanego Bielska Chorzowa no i Barlinka ![]() i jeszcze z wielu miast, które się tu na forum nie ujawniają ![]() więc ile % Krakusów idzie na mecz? to jest odpowiednie pytanie. Co zrobić, by to poprawić? Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez ArturBarlinek : 11.08.2017 o godz. 07:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dokładnie, sam Kraków powinien zapełnić stadion.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
@Artur- najwięcej osób jest przeważnie z okolicznych miejscowości. Kraków ma strasznie duży potencjał, ale niewykorzystany, nie wiem w czym jest problem, tylko same Osiedla powinny zapełnić cały sektor C.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Klub musiałby zrobić sondę, skąd jedziesz na mecz:
np. 1. Kraków 2. okoliczne miejscowości 3. powyżej 100 km 4. powyżej 200 km 5. powyżej 300 km wtedy by zobaczyli |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Po podwyżce cen biletów o 10 zł frekwencja się zmniejszyła. Do tego dochodzą problemy ze zgodami i słaba gra drużyny, któryś sezon z rzędu. Każdy może sobie znaleźć łatwy powód, by nie iść na mecz - jest z czego wybierać. Ludzie popadli w marazm i przyzwyczaili się do tego, że oglądają Wisłę w telewizorze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
jakiej podwyżce cen biletów? nic takiego nie zauważyłem, kiedy ta podwyżka była?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Sezon 2014/2015.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ale dzięki problemom ze zgodami wiele osób się przeniosło na inne sektory, które są droższe i klub finansowo na tym zyskuje.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie chcesz chodzić zawsze znajdziesz powód, chcesz być na meczu? - ZAWSZE ZNAJDZIESZ SPOSÓB. Stara prawda, wymówek ,powodów , przyczyn i okoliczności zawsze może być tysiac.Nie ma sensu ich wymieniać. W takiej aglomeracji jak Krak i małopolska to wstyd żeby bilety nie były wyprzedane w tydzień.
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
No podwyżka 10 zł to strasznie dużo.Szkoda, że spora liczba kibiców przypomina sobie o Wiśle gdy gramy z Legią lub Cracovią bo trzeba pokazać znajomym jakim to sie jest wiernym fanem. Nie wiem dlaczego dziwicie się, że słabo idą bilety, przecież kibicowski Kraków umiera.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
W Krk liczy się basen,kino, dobre sushi, imprezka na Kazku lub na Rynku. Mecze to tylko dla zapaleńcow. Duzo ludzi jest przyjezdbych z pipidów, wiedzę o klubach czerpią z TVNów. Więc dzieciom na wszystko pozwolą, za wyjątkiem meczu. Itd.....
|
|
|