|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bardzo dobra inicjatywa,szkoda tylko,że dopiero teraz...no ale jak to mówią: lepiej późno niż wcale.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Hahahahahah .....ujawnisz się ? A co to w ogóle za tekst ? Nie mam nic wspólnego z instytucjami o które mnie posądzasz ! Pracuje w banku od 16 lat . A jeśli się zgłosiłęś to bardzo dobrze o Tobie świadczy . Bo to znaczy że wierzysz w to co piszesz i chcesz działać .Takie psotępowanie mogę zrozumieć . |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Abstrahując od tematu: ptaszki na mieście ćwierkają, że studio Obtułowicza będzie zamknięte. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czy wiadomo coś więcej nt. zbierania podpisów przy R22 pod petycją radnego Olszówki?
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
tak wiadomo..za mało chętnych do zbierania;;/;/;/;/ Mam nadzieje że PAN Darek Olszówka napisze nt. bo ja nie chce wychylać się przed szereg
Ostatnio edytowane przez vip2008 : 29.07.2010 o godz. 11:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak to ****a za malo chętnych?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Za mało chętnych, nie udało się też zorganizować 4 stolików i krzesełek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wstyd kibice, wstyd.
Zgłosiło się za mało chętnych do pomocy i akcja jest odwołana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to są dla mnie jaja.....
w internecie tysiące szczekaczy, którzy wynajdują miliony błędów na stadionie i o wszystko mają pretensje.. a przyjdzie co do czego to ****a 10 osób się nie zgłosi i nie poświęci swojego "cennego" czasu żeby zrobić coś dla Wisły... dla Stadionu!!! wstyd!!! jeszcze większy niż ta całą budowa!!! nie wierze że 10 osób nie znalazło czasu, wiadomo że praca itp.. ale zamiast siedzieć na necie i się mądrzyć to trzeba było ruszyć dupe wziaść ze sobą kolege i zrobić coś dla ogółu.... nie mowie o tych którzy naprawde nie mogą, są z poza Krakowa/są w pracy/wyjechali na wczasy itp.... ale ci co mogą a nie zgłosili się powinni naprawde uderzyć się w pierś!!!! ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
dokładnie.szkoda gadac..czekam teraz na to co wszystkie płaczki odpowiedzą na to... pewnie będą płakać, że nawet my jako kibice nie potrafimy się zorganizować..
żal mi się zrobiło jak odebrałem wiadomość od radnego Olszówki, że akcja odwołana. wstyd. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mi też radny odpisał że odwołana ...mam do Krk 50 km ale byłem skłonny przyjechać i pomóc...Krakusiki się mądrzą na forum a jak przyjdzie co do czego ,chętnych brak ...oczywiście nie mam na myśli osób pracujących ..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
podejrzewam że jak by t5o była akcja np. zbieranie podpisów pod petycją "jak bardzo jebiesz Lecha" to zgłosiło by się połowa forumowych napinaczy...
leczcie sie ludzie ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jest mi trochę niezręcznie o tym pisać, bo aktualnie nie jestem w Krakowie, ale to co dzisiaj od*******ono to po prostu wstyd na całą Polskę.Pokazuje to jakich Wisła ma kibiców na forum.
Ręce opadają i płakac się chcę. Proponowałbym zamknąć ten temat.Nie ma o czym pisać. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
zamknijcie ten temat
gdzie jest ten od trawy co mu nie pasowala ze zolta jak bylo 40 stopni ? stadion bedzie gotowy to otworza nie ma o czym gadac ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
I gdzie ci napinacze, którzy zmienią prezydenta i wielu radnych w nadchodzących wyborach? :]
Na wyborach będzie dokładnie tak samo. Nic nie znaczące głosy garstki ludzi. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No to k...a bravo!!! Brawo dla moderatorow i ludzi zwiazanych z ta strona.Temat petycji i poszukiwania ludzi jest mniej wiecej od wczorajszego poludnia.Mam pytanie ,czy nie dalo sie naglosnic tej sprawy na stronie glownej.Co moglo by spowodowac wiekszy odzew ze strony kibicow.Czy wy jako glowny portal zwiazany z Wisla zrobiliscie naprawde wszystko by wesprzec ta akcje?I nie mowcie ze i tak by to nic nie dalo ,ze dziesiec osob to zglosic sie powinno z posrod tutejszych forumowiczow .Panowie moderatorzy i ludzie zwiazani z ta strona ilu was jest, czyzby mniej niz 10? Czy "dobra prasa" jest wazniejsza niz dobro Wisly,bo temat np. zbiorki pieniedzy dla dzieci to szczytny cel ale czy najwazniejszy?A na to poswieciliscie juz duzo miejsca na stronie glownej.Wiem ja tez moglem sie zglosic zaciagnac zone i chodzic z lista no ale jakos nie mam w tej chwili takiej mozliwosci jak wiekszosc na tym forum.Ale wy nie zrobiliscie absolutnie nic choc macie takie mozliwosci.Brandzlujcie sie dalej przed klawiaturom i pilnujcie zeby ktos nie Off Topowal Bo do tego sie tylko nadajecie!
PS: Do pana Olszowki.Dziekuje panu za ta prace i wklad jaki jest pana udzialem bo mam swiadomosc jak trudne jest to co pan robi dla naszego ukochanego klubu.Zwlaszcza gdy jest sie osamotnionym w tej walce gdzie nie mozna liczyc nawet na pomoc ludzi ktorzy powinni wspierac pana w tej wspolnej sprawie.I mam sugestie czy nie probowal pan sie jakos porozumiec z SKWK bo wynika z tego ze oni nie tyle moga ale chca wiecej zrobic.
Ostatnio edytowane przez pajak : 29.07.2010 o godz. 12:48.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Co do ilości osób zgłaszających: nie było tak najgorzej, chętnych było sporo, jednak cała akcja byłaby strasznym "łataniem dziur". Niektórzy mogli przyjechać później, inni chcieli zerwać się wcześniej, ktoś miał kłopoty z dotarciem, niektórzy byli niepełnoletni itd... Generalnie zabrakło odrobinę czasu, żeby wszystko dograć.
Gdyby było 10-12 osób, które zadeklarowałyby, że staną od 18 do 19:40, to byśmy ruszyli. Osób było więcej, ale niestety czas wielu był bardziej ograniczony. Zatem z jednej strony trochę do d..., że nie wypaliło, ale jest też sporo pozytywów związanych z tą akcją. Chociażby są namiary na przyszłość do osób, które chcą coś robić. Kto się domaga informacji na stronie głównej, to chyba nie wie o czym pisze. To dopiero byłby obciach, gdyby wówczas nie wypaliło. Poza tym informacja była też na naszym profilu na Facebooku - ponad 1200 osób ją otrzymało. Ustaliliśmy, że robimy to w ten sposób i tyle. I tak już bardziej prywatnie. pajak, puknij się w łeb. Zrobiłem przy tej akcji więcej niż może Ci się wydawać, więc jeśli nie masz o czymś pojęcia, to nie pisz. A jeśli nie byłeś wśród osób, które zgłosiły się do Darka Olszówki, to już w ogóle lepiej zamilcz na kilka tygodni w tym temacie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
@pajak
Nie trzeba trąbić na głównej zeby znalazło się 10 chetnych osób, 2 razy tyle udzielało sie w międzyczasie w tym temacie a pewnie drugie tyle, jak nie więcej, czytało biernie. To tylko 10 osób. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Banita
Od: 04.2010
Offline |
|
|
A nie lepiej zrobic listy wysłać wszystkim na e-maila czysta lste kazdy by zebrał podpisy od znjomych i dostarczył by do punktu zbiurki list lub wysła poczta i załoze sie ze bysmy izbierali bardzo duzo. A takie zbieranie ludzi nie ma sensu bo ludzie pracuja. A niech z 1000 osób przyłaczy sie do akcji i zbierze podpisy znjomych kumpli rodziny i bedzie tego duzo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam taką sugestie do Admina!!
Jeżeli ktoś napiszę pytania typu że ****...a beton na elewacji że trawa żółta że tu jakaś cegła 2 mm wystaje itp te wszystkie *******enia o szopenie ktorych się czytać nie dało to ja bym odrazu bana na rok!!bo rozumiem napisać jakąs sugestie ze tu cos zle a tam dobrze i tyle a nie pierd co chwile to samo i na jeden temat wypisywac tysiąc rozmyslan i odpowiedzi!!jak by tu zrobic jabkby ten był taki to by napewno inaczej było!!!! Gdzie jestescie teraz Ci co *******iliscie przez 2 lata o tej budowie,co się wam nic nie podobało,co bawiliście się za projektantów i budowniczych!!!zamykać pyski i nie siedziec przed kompami tylko na mecz dzieci neostrady!!sory Admin ale masakrycznie się wkur... ![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2010
Offline |
|
|
popieram kolege bo co niektorzy juz przesadzaja nawet na zachodzie stadiony maja jakies wady wiec wrzucicie na luz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja tylko jednego nie rozumiem - niektórzy mają ogromne pretensje, że nie znalazło się 10 osób do zbierania podpisów, a sami w tym kierunku nic nie zrobili, pewnie nawet nie zapytali Pana Olszówki jak można pomóc. Wieje hipokryzją. I na tym powinna się skończyć ta dyskusja.
Ważne, że Pan Darek ostatecznie kładzie na biurko prezydenta swoją interpelację. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy w tej chwili można pisać o stadionie , ale jeśli tak to ja się chciałem spytać może ktoś wie , kiedy będą montować piłko chwyty za bramkami ?
Ciekawe jak będą wyglądać tak wolno stojące miedzy bramką a słupkami od kamer. Kiedyś wbudowane były w płot odgradzający trybunę od stadionu to nie rzucały się tak w oczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To Ci powiem że ja tu płaczów i żali nie wylewam! po drugie jak bym był z Krakowa to bym się na pewno zgłosil i jakby to było wczesniej zorganizowane i wiedział bym że braknie osób wczoraj to bym przyjechał pomimo to ze mieszkam 70km od Krakowa! Nie jeden na Reymonta ma 10min ja żeby zdażyć spokojnie przykładowo na taką 20 musze wyjechać o 17!! A to co wcześniej napisałem było do tych co tu się wypowiadają jakby conajmniej 20 lat wykładali budowlanke na jakimś uniwersytecie i mieli starz mistrza architektury od ładnych kilku lat!Ci co mieli właśnie najwięcej kontrowersji do tej budowy mogli to zmienic miedzy innymi przez to zbieranie podpisów!!a jak się ruszyć nie chciało to skończyć pierd.. !Pozdro... Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Królik-10 : 29.07.2010 o godz. 14:20.
![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Na kolejnym portalu piszą o naszym stadionie i akcji zbierania podpisów.
http://sportowetempo.pl/pn_malopolsk...ic_na_Reymonta Powód: literówka...
Ostatnio edytowane przez Markus : 29.07.2010 o godz. 15:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|