The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2018, 07:57
Legia to jednak stan umysłu
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.07.2018, 08:53
Tymczasem Maor Melikson dla Hapoelu Beer Sheva też wczoraj strzelił grają dalej z Dinamo Zagrzeb. Ciekawe czy będzie cirkus.
Odpowiedz cytując
CrazyBoy96
Senior Member

Od: 03.2017

Stary 18.07.2018, 09:46
Cytat:
Dlaczego zdecydował się pan odejść z Wisły?

Carlitos: Po pewnym czasie każdy chce zrobić krok do przodu w karierze. I ja właśnie taki wykonałem. O transferze zadecydowały kwestie sportowe, nic więcej. Każdy wie, że Wisła ma problemy finansowe, ale szefowie klubu zawsze byli wobec mnie w porządku. Teraz zarobili na moim transferze i przynajmniej w ten sposób mogłem im się odwdzięczyć.
Co to jest za cham i przygłup zarazem, to nie mam pytań
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 18.07.2018, 10:06
Jebany słodzi.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.07.2018, 10:17
Skonczmy juz z tym pajacem. Wazelina leje mu sie po nogach i rekach.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.07.2018, 11:16
No tak teraz to pajac,ale jak mecze nam wygrywał to wszyscy na rękach go nosili
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.07.2018, 11:22
Najlepiej zapomnijmy o Carlitosie, bo takie wywlekanie jego wypowiedzi i pastwienie się nad nimi może świadczyć tylko o kompleksach i próbach zemsty porzuconej panny.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.07.2018, 11:35
temat transferu Carlitosa bedzie i tak wracal jak bumerang pewnie przez kilka miesiecy

Tym niemniej nie ma co tak narzekac, bo jakby nie patrzec:

- sprowadzilismy go do Wisly za darmo
- mial niewysoki kontrakt
- zdobyl 24 gole, dzieki jego grze moglismy sie ekscytowac liga do konca, zamiast paletac sie gdzies w dolnej osemce
- sprzedalismy do za pol miliona euro + ew. bonusy + 30% od nastepnego transferu
- za pol roku odszedlby za darmo

wiadomo, lepiej by bylo nie wzmacniac naszego jakby nie bylo ligowego rywala, ale skoro sie uparl na Legie i odrzucal wszystko inne, to jakie inne wyjscie? klub kokosa i placenie mu za nic? i odejscie za pol roku za darmo...

takze cala historia Carlitosa to i tak dla nas BARDZO DUZA korzysc na przetrzeni roku (a jak Legia sprzeda go za dobry pieniadz, to nawet dluzej).
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 18.07.2018, 11:37
Elendil napisał(a):Wyświetl post
temat transferu Carlitosa bedzie i tak wracal jak bumerang pewnie przez kilka miesiecy

Tym niemniej nie ma co tak narzekac, bo jakby nie patrzec:

- sprowadzilismy go do Wisly za darmo
- mial niewysoki kontrakt
- zdobyl 24 gole, dzieki jego grze moglismy sie ekscytowac liga do konca, zamiast paletac sie gdzies w dolnej osemce
- sprzedalismy do za pol miliona euro + ew. bonusy + 30% od nastepnego transferu
- za pol roku odszedlby za darmo

wiadomo, lepiej by bylo nie wzmacniac naszego jakby nie bylo ligowego rywala, ale skoro sie uparl na Legie i odrzucal wszystko inne, to jakie inne wyjscie? klub kokosa i placenie mu za nic? i odejscie za pol roku za darmo...

takze cala historia Carlitosa to i tak dla nas BARDZO DUZA korzysc na przetrzeni roku (a jak Legia sprzeda go za dobry pieniadz, to nawet dluzej).
Lepiej zarobić 500k niż nic, to wiadomo, niemniej powinien być sprzedany znacznie drożej. A skąd ta informacja o % z następnego transferu, bo wydaje mi się, że nie ma o tym mowy?
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 18.07.2018, 11:54
Panowie mam pytanie historyczne. Swego czasu zdobyliśmy MP juniorów starszych. Grali wtedy między innymi bracia Brożek Kuzera Husejko Wróbel Skrzekowski. Może ktoś przypomnieć cały skład i dalsze losy tych zawodników?
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 18.07.2018, 12:24
Do Weszło nie zdarzyło mi się linkować, ale dla Carlitosa tym razem zrobię wyjątek. Pogoda za oknem też nie nastraja optymistycznie, to przynajmniej tym tekstem trochę Wam, Panowie, poprawię humory.

Czytajcie całość: http://weszlo.com/2018/07/18/carlito...l-w-warszawie/
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 18.07.2018, 12:51
Nie byłoby tematu (poza psioczeniem że poszedł za tak małe pieniądze) gdyby tyle nie paplał i to trzy po trzy. Nie przypominam siebie nowego piłkarza Legi który od samego początku pokazywałby tyle razy L. Przypominam sobie za to Mąkę, który też za dużo gadał głupot czym zrobił z siebie pośmiewisko nie tylko tego forum.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
JendrusNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 18.07.2018, 13:09
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Panowie mam pytanie historyczne. Swego czasu zdobyliśmy MP juniorów starszych. Grali wtedy między innymi bracia Brożek Kuzera Husejko Wróbel Skrzekowski. Może ktoś przypomnieć cały skład i dalsze losy tych zawodników?
Z mistrzów Polski juniorów starszych z 2000 roku to kojarzę:

Wojciech Kaczmarek - parę meczów w ekstraklasie ma, bronił między innymi w Śląsku, Zawiszy czy sąsiadce.

Brożkowie - wiadomo.

Marcin Zarychta - bramkarz, najwyżej chyba w 1 lidze w Kolejarzu Stróze.

Tomasz Wisio - obrońca, kawał kariery w lidze austriackiej. Kopał też w Grecji i chyba nawet w niemieckiej Bundeslidze w barwach Arminii Bielefeld.

Strąk - też wiadomo, po Wiśle kilka klubów w Ekstraklasie, skończył karierę w Zawiszy.

Dariusz Zawadzki - chyba największy talent w tej drużynie, jeden z najlepszych młodych piłkarzy w Europie w tamtym czasie. Nigdy nie zagrał w Ekstraklasie, ma dobre kilka sezonów w 1 lidze np. w Pogoni, Płocku czy Stróżach. Ostatnio Sparta Kazimierza w okręgówce.

Piotr Stawarczyk - Przebił się do Ekstraklasy, był w Widzewie. Najbardziej znany z gry dla Ruchu Chorzów, obecnie chyba Puszcza Niepołomice.

Dawid Wisła - nie wiem jakie są jego losy.

Mateusz Kaźmierczak - do 25 roku życia był w rezerwach Wisły.

Kuzera - wiadomo.

Dominik Husejko - najwyżej chyba w 3 lidze grał na Pomorzu. Zmarnowany talent.

Hubert Skrzekowski - po wypadku z Kuzerą nie wrócił do piłki. Ponoć pracował jako piekarz.

Mariusz Rapacz - zwiedził wiele boisk w Małopolsce w takich klubach jak np. Cedron Brody czy Iskra Krzęcin. Najwyżej Puszcza w 3 lidze.

Sebastian Marzec - kluby 3 i 4 ligowe. Najwyżej to chyba awans z Niecieczą do 2 ligi.

Łukasz Pytel - nie wiem.

Łukasz Dudzik - nie wiem

Adrian Mrowiec - parę meczów w Ekstraklasie na koncie, obecnie chyba kopie w rodzinnym Wałbrzychu. Ciekawostką jest to że ma na swoim koncie mecze w ligach litewskiej i szkockiej.

Tyle nazwisk mogę wymienić.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 18.07.2018, 13:14
Jendrus NH dziękuję. Wojciech Kaczmarek w zeszłym roku grał w lubuskiej okręgówce w Carinie Gubin
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 18.07.2018, 13:18
Wisła grał lata temu w 2(3)lidze w barwach małopolskich klubów
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Stary 20.07.2018, 16:11
Co do tych chłopaków, którzy zdobyli MP juniorów w 2000, to chyba najwięcej nazwisk można wyłowić tutaj:
http://historiawisly.pl/wiki/index.p..._no%C5%BCna%29
A reszta informacji ... 90minut.pl i przycisk "szukaj" chyba nie bolą?
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.07.2018, 07:10
Łobodziński zaliczył asystę przy zwycięskim golu Miedzi - nawet się Łobo trzyma jak na prawie 36 lat.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 24.07.2018, 21:19
https://twitter.com/ARIS__FC/status/...192222208?s=19
velez w Arisie, razem z Cuesta.. pozostawie to bez komentarza, bo nie chce bluźnić
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Stary 24.07.2018, 22:03
Zaraz będzie z Grecji uciekał jak Ofoe
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.07.2018, 22:07
Czyli Velez blisko chorej córki. No tak...Ale filmik pożegnalny nagrał profesjonalny!
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.07.2018, 22:09
Velez mial jednak "horom corke".

takie prodoly opowiadac o chorobei dziecka? Zenada
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.07.2018, 22:10
Przeczuwalem, ze z tego odejscia wyjdzie jeszcze cos innego ale zeby na wlasne dziecko tak łgac zeby sie z Wisly wyrwac? najwieksze s....ysynstwo to klamstwo w ktore wciaga sie wlasne dzieci. I jeszcze ten filmik pozegnalny, szmaciarz ciekawe co teraz Imaz wywinie
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 24.07.2018 o godz. 22:13.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 24.07.2018, 22:31
no to jeszcze zostal Arsenic, Imaz i Halilovic , i moze Wojtkowski
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 24.07.2018, 22:37
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Przeczuwalem, ze z tego odejscia wyjdzie jeszcze cos innego ale zeby na wlasne dziecko tak łgac zeby sie z Wisly wyrwac? najwieksze s....ysynstwo to klamstwo w ktore wciaga sie wlasne dzieci. I jeszcze ten filmik pozegnalny, szmaciarz ciekawe co teraz Imaz wywinie
Może Tomek Frankowski mu podpowiedział : )
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 25.07.2018, 05:35
To oczywiste, że nikt nie będzie siedział 2tys czy więcej km od domu patrząc jak mu nie płacą i klub w którym jest się wywala. Pewnie dogadał się z zarządem i nagrali wzruszający filmik. A teraz on jest zły, a Wisła jest znowu "oszukana". Przestańcie wierzyć w te kiepskie manipulacje.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.07.2018, 07:37
Już od czasu Tomasza F. wiemy doskonale że nic tak nie działa na poprawę zdrowia dziecka jak większą wypłata
Swoją drogą 4 Hiszpan ściągnięty za darmo trafia teraz do lepszego klubu
Co by nie mówić to Kiko rozeznanie na rynku mial
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 25.07.2018, 08:05
Dopiąć Kiko na skauta, 1 dobry Hiszpan do składu raz na rok nam nie zaszkodzi
Odpowiedz cytując
Kristoferson
Member

Od: 06.2015

Stary 25.07.2018, 08:07
Mówiłem tydzień temu, że on zaraz będzie w Salonikach. Po co było nagrywać takie bzdury? Walnąć komunikat, że odchodzi i koniec! Nigdy więcej Hiszpanów w Wiśle! Imaz też może już iść!
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 25.07.2018, 08:12
arti napisał(a):Wyświetl post
". Przestańcie wierzyć w te kiepskie manipulacje.
I tez bym właśnie się nad tym zastanowił.Jaki sens był nagrywania takiego filmu skoro jakby odszedł po prostu,to pretensje kibiców mógłby mieć w poważaniu....
Teraz wyszło,ze Fran ble (może tak jest),a Wisła oszukana,a bez filmu rodziło by tylko domysły,ze przez to ze inni uciekli,albo Wisła nie płaciła.
Może też chciał przez to rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron...Ale posuwać się do czegoś takiego?Przecież Suljic rozwiązał,a nawet nie zaczął trenować....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 25.07.2018, 09:27
Stawianie w jednym rzędzie tych najemników z Frankiem to jest co najmniej poniżej poziomu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów