|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak otwierasz na Firofoxie to spróbuj na IE .. mi tylko na IE idzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
U mnie kamerka "robi" , a to że nie widać żeby na C coś sie działo to inna sprawa.
Dannato ,- dzięki za info. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No to zaczęli... Jest koparka, jest wywrotka, ba, nawet jacyś ludzie się tam kręcą
![]() Po za tym, fajniejsza kamerka od tej, która była rzucona na sektor D- tamta odświeżała się co minutę, półtorej, a tutaj mamy prawie live ![]() ![]()
"Kiedyś to się na takiego Lecha śpiewało, Kolejorz, Kolejorz, wpier(...) dzisioj mosz"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
proszę proszę...
To się nazywa praca pełną parą. Uwijają się, aż miło się patrzy. 5 wywrotek, które non stop wywożą coś (ziemie?)![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tych wywrotek to chyba nawet wiecej jest bo teraz podjechała jakaś niebieska przedtem jej nie było
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
nie musicie co chwile wrzucać screenów z kamerki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale sie serce raduje
budują nam dom.![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
wejdzcie do tematu zdjecia z budowy stadionu tam dokladnie widac co wywozą te wywrotki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ekipy pracują pełna parą. Jedni chodzą i wieszają banery na Polimeksu na wszystkich płotach, inni robią coś z jakimś kablem przy dachu na D. Jakiś traktor z czymś z tyłu szuka ropy
No i koparka ładuje ziemie do wywrotek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No to niedługo znajdą u nas zasoby ropy i budowa zostanie wstrzymana A tak poważnie to serce się raduje jak widzę na kamerce że jakaś koparka jeździ po placu budowy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
dajcie linka do kamerki
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz 9 postów wyżej...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
co oni sie pochowali że ich nie widać czy co
![]() Godzina 16.05 wielki powrót koparki ![]()
Ostatnio edytowane przez Bobic : 05.02.2009 o godz. 16:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Może się czepiam ale tą jedną koparką to troche zejdzie ...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dowiozą pewnie resztę sprzętu...
Powinni pracowac 24h :]
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 05.02.2009 o godz. 19:23.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie.. czy oni będą pracować przy sztucznym świetlne, czy jak tylko się ściemni to będą się zawijać.. no i przydałoby się żeby to ruszyło jak w Poznaniu i Warszawie bo ta jedna kopareczka jak na razie mizernie wygląda.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czytając Wasze posty nasunęła mi się myśl, że budowa stadionu Wisły to jedno z najbardziej stresujących prac na świecie. Budowlańcy maja tu lepszy nadzór niż w niejednym kiciu więźniowie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Jednak obecny kryzys na rynkach może mieć dwojaki efekt. 1. Stadion prędko nie powstanie co niweluje szanse na Euro w Krakowie( zresztą i tak Wisła jest ważniejsza niż Euro, bo Krakowa specjalnie już nie trzeba reklamować).2. Robole będą się uwijać jak w ukropie aby zdążyć na czas bo teraz każda złotówka na wagę złota. Być może jutro jeszcze przynajmniej 1 koparka wjedzie wjedzie, bo tą za rzeźbią. Trzeba jednak przyznać, że teraz nie mają za fajnie w tym bajorku robić i dziwie się, że ciężarówki się jeszcze nie utopiły. Trzeba jednak przyznać, że już trochę też ziemi wywieźli. Fundamenty to już raczej są w końcu po to była robiona ta ścianka szczelinowa(ale mogę się mylić) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Stresujących czy nie, chodzi o to żeby ruszyli mocno z kopyta i np byli te 2 tygodnie do przodu w stosunku do harmonogramu. Wtedy każdy będzie spokojny. A tutaj wielkie rozpoczęcie prac, kazdy niecierpliwie czeka i ... jedna koparka na razie
![]() |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
jezzzuuu ale bzdury
![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Prace się zaczęły tak jak zapowiadano - 5 lutego - i przyznam że jestem bardzo zadowolony i też się tym emocjonuję, ale powiedzcie mi po co takie głupoty tu wypisujecie komentując niemalże każdy ruch koparki
? To jest temat, w którym powinno pisać się coś rzeczowego - a postęp prac każdy może zobaczyć sam, czy to dzięki kamerce (trzeba przyznać bardzo dobrej i dającej fajny widok na budowany sektor C), czy dzięki galeriom które będą na bieżąco zamieszczane na paru stronach, czy dzięki ruszeniu tyłka i przespacerowaniu się osobiście na R 22 - jeśli ktoś ma oczywiście taką możliwość A po pierwszym dniu prac wiele efektów nie będzie... Mam nadzieję, że ta masa komentarzy nie z tej ziemi pojawiła się na skutek emocji, które udzieliły się wszystkim przez wznowienie prac budowlanych na naszym stadionie i radość z tym związaną... Ale lepiej jednak pisać mimo wszystko coś mądrego jak już;/ No i coś co wszystkich zainteresuje... Wklejanie screenów z kamerki internetowej też nie jest raczej zbyt trafione... Ale dobrą stroną w tym wszystkim jest to, że budowa będzie miała jak widać na prawdę gorliwych nadzorców Pozdrawiam! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No jest godzina tak jak widać przy moim poście, załączyłem kamerkę i coś się tak mocno świeci, co prawda nie widać dokładnie co się dzieje ale tak jak napisałem, świeci się (i nie jest to ufo). Wygląda na to że praca wre do późnych godzin co bardzo mnie się podoba!
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Byłem koło stadionu ok. 20:30. Był tylko 'cieć'.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Trudno sie spodziewać ze początkowe prace ziemne bedą wykonywane na 2 zmiany. Póki co bedzie sie powoli rozkręcać...ale ilosc czasu jaką mają do ukonczenia jest dla mnie przerazająca. Nie wiem czy ktoś z Was orientuje sie w temacie budowy stadionu żużlowego w Toruniu. Tam podobnie wykonawca ma bardzo krótki okres w umowie. I juz wiadomo ze nie jest on realny. Bodajże miesiac poślizgu bedą mieć. U Nas tez mi się wydaje ze bedzie z tym problem, mimo szczerych chęci...
Ale nie chce snuć drętwych teorii, byłem dzis, widzialem...serce sie raduje ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sami są sobie winni, opieprzają się to niech płacą za nie wykonanie w terminie.
Na budownictwie znam się tyle co z zadań matematyki, oraz z paru przedmiotów na uczelnii które można pokrewnie zastosować do zasobów ludzkich, i jak patrzę teraz na kamerkę to mi się w głowie nie mieści, czemu pracuje tylko jedna koparka? jedna koparka będzie wykonywać przez tydzień pracę którą zrobiło by 8 koparek w jeden dzień... jedna koparka jest w krakowie? trzy w małopolsce? nie, na wstępie masz zaoszczędzone 6 dni. Wiem, to Polska jest. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie wiecie że w kraju jest niedobór operatorów koparek
|
|
|