The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2009, 15:18
Jak otwierasz na Firofoxie to spróbuj na IE .. mi tylko na IE idzie.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 04.02.2009, 15:20
U mnie kamerka "robi" , a to że nie widać żeby na C coś sie działo to inna sprawa.

Dannato ,- dzięki za info.
Odpowiedz cytując
runner
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.02.2009, 10:12
http://www.krakow.pl/kamera/wisla/

kamerka działa..cały czas, nawet na mozilli
Runner

Odpowiedz cytując
Micek14
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.02.2009, 10:41
No to zaczęli... Jest koparka, jest wywrotka, ba, nawet jacyś ludzie się tam kręcą
Po za tym, fajniejsza kamerka od tej, która była rzucona na sektor D- tamta odświeżała się co minutę, półtorej, a tutaj mamy prawie live
"Kiedyś to się na takiego Lecha śpiewało, Kolejorz, Kolejorz, wpier(...) dzisioj mosz"
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 05.02.2009, 11:26
proszę proszę... To się nazywa praca pełną parą. Uwijają się, aż miło się patrzy. 5 wywrotek, które non stop wywożą coś (ziemie?)

Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 05.02.2009, 11:38
Tych wywrotek to chyba nawet wiecej jest bo teraz podjechała jakaś niebieska przedtem jej nie było
Odpowiedz cytując
AMF
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.02.2009, 12:05
nie musicie co chwile wrzucać screenów z kamerki.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Stary 05.02.2009, 14:57
ale sie serce raduje budują nam dom.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
matern
Member

Od: 07.2008

Stary 05.02.2009, 15:04
wejdzcie do tematu zdjecia z budowy stadionu tam dokladnie widac co wywozą te wywrotki
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 05.02.2009, 15:29
Ekipy pracują pełna parą. Jedni chodzą i wieszają banery na Polimeksu na wszystkich płotach, inni robią coś z jakimś kablem przy dachu na D. Jakiś traktor z czymś z tyłu szuka ropy No i koparka ładuje ziemie do wywrotek.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 05.02.2009, 15:42
Pero napisał(a):Wyświetl post
Ekipy pracują pełna parą. Jedni chodzą i wieszają banery na Polimeksu na wszystkich płotach, inni robią coś z jakimś kablem przy dachu na D. Jakiś traktor z czymś z tyłu szuka ropy No i koparka ładuje ziemie do wywrotek.

No to niedługo znajdą u nas zasoby ropy i budowa zostanie wstrzymana A tak poważnie to serce się raduje jak widzę na kamerce że jakaś koparka jeździ po placu budowy
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 05.02.2009, 15:46
dajcie linka do kamerki

Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 05.02.2009, 15:49
Masz 9 postów wyżej...
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Stary 05.02.2009, 15:52
co oni sie pochowali że ich nie widać czy co A może do domu już poszli
Godzina 16.05 wielki powrót koparki
Ostatnio edytowane przez Bobic : 05.02.2009 o godz. 16:05.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 05.02.2009, 18:59
Może się czepiam ale tą jedną koparką to troche zejdzie ...
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 05.02.2009, 19:06
Dowiozą pewnie resztę sprzętu...

Powinni pracowac 24h :]
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 05.02.2009 o godz. 19:23.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 05.02.2009, 19:12
Właśnie.. czy oni będą pracować przy sztucznym świetlne, czy jak tylko się ściemni to będą się zawijać.. no i przydałoby się żeby to ruszyło jak w Poznaniu i Warszawie bo ta jedna kopareczka jak na razie mizernie wygląda.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 05.02.2009, 19:36
Spokojnie. Nie od razu Kraków zbudowano. Na razie nie ma co do roboty dla szerszej grupy pracowników. Na początku będą pewnie kopać w ziemi i zalewać beton pod fundamenty.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 05.02.2009, 21:35
Czytając Wasze posty nasunęła mi się myśl, że budowa stadionu Wisły to jedno z najbardziej stresujących prac na świecie. Budowlańcy maja tu lepszy nadzór niż w niejednym kiciu więźniowie
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 05.02.2009, 21:55
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Czytając Wasze posty nasunęła mi się myśl, że budowa stadionu Wisły to jedno z najbardziej stresujących prac na świecie. Budowlańcy maja tu lepszy nadzór niż w niejednym kiciu więźniowie
Ktoś musi. Skoro Ci z magistratu tego nie robią Jednak obecny kryzys na rynkach może mieć dwojaki efekt. 1. Stadion prędko nie powstanie co niweluje szanse na Euro w Krakowie( zresztą i tak Wisła jest ważniejsza niż Euro, bo Krakowa specjalnie już nie trzeba reklamować).
2. Robole będą się uwijać jak w ukropie aby zdążyć na czas bo teraz każda złotówka na wagę złota.
Być może jutro jeszcze przynajmniej 1 koparka wjedzie wjedzie, bo tą za rzeźbią. Trzeba jednak przyznać, że teraz nie mają za fajnie w tym bajorku robić i dziwie się, że ciężarówki się jeszcze nie utopiły. Trzeba jednak przyznać, że już trochę też ziemi wywieźli.

4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie. Nie od razu Kraków zbudowano. Na razie nie ma co do roboty dla szerszej grupy pracowników. Na początku będą pewnie kopać w ziemi i zalewać beton pod fundamenty.
Fundamenty to już raczej są w końcu po to była robiona ta ścianka szczelinowa(ale mogę się mylić)
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 05.02.2009, 21:56
Stresujących czy nie, chodzi o to żeby ruszyli mocno z kopyta i np byli te 2 tygodnie do przodu w stosunku do harmonogramu. Wtedy każdy będzie spokojny. A tutaj wielkie rozpoczęcie prac, kazdy niecierpliwie czeka i ... jedna koparka na razie
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 05.02.2009, 22:04
UEFA oceniła Kraków
Odpowiedz cytując
dannato
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 05.02.2009, 22:17
jezzzuuu ale bzdury
WISŁA CHECKS
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Stary 05.02.2009, 22:53
Prace się zaczęły tak jak zapowiadano - 5 lutego - i przyznam że jestem bardzo zadowolony i też się tym emocjonuję, ale powiedzcie mi po co takie głupoty tu wypisujecie komentując niemalże każdy ruch koparki? To jest temat, w którym powinno pisać się coś rzeczowego - a postęp prac każdy może zobaczyć sam, czy to dzięki kamerce (trzeba przyznać bardzo dobrej i dającej fajny widok na budowany sektor C), czy dzięki galeriom które będą na bieżąco zamieszczane na paru stronach, czy dzięki ruszeniu tyłka i przespacerowaniu się osobiście na R 22 - jeśli ktoś ma oczywiście taką możliwość A po pierwszym dniu prac wiele efektów nie będzie... Mam nadzieję, że ta masa komentarzy nie z tej ziemi pojawiła się na skutek emocji, które udzieliły się wszystkim przez wznowienie prac budowlanych na naszym stadionie i radość z tym związaną... Ale lepiej jednak pisać mimo wszystko coś mądrego jak już;/ No i coś co wszystkich zainteresuje... Wklejanie screenów z kamerki internetowej też nie jest raczej zbyt trafione... Ale dobrą stroną w tym wszystkim jest to, że budowa będzie miała jak widać na prawdę gorliwych nadzorców Pozdrawiam!
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.02.2009, 23:32
element napisał(a):Wyświetl post
Właśnie.. czy oni będą pracować przy sztucznym świetlne, czy jak tylko się ściemni to będą się zawijać.. no i przydałoby się żeby to ruszyło jak w Poznaniu i Warszawie bo ta jedna kopareczka jak na razie mizernie wygląda.
No jest godzina tak jak widać przy moim poście, załączyłem kamerkę i coś się tak mocno świeci, co prawda nie widać dokładnie co się dzieje ale tak jak napisałem, świeci się (i nie jest to ufo). Wygląda na to że praca wre do późnych godzin co bardzo mnie się podoba!
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.02.2009, 23:40
Byłem koło stadionu ok. 20:30. Był tylko 'cieć'.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.02.2009, 02:45
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Byłem koło stadionu ok. 20:30. Był tylko 'cieć'.
Trudno sie spodziewać ze początkowe prace ziemne bedą wykonywane na 2 zmiany. Póki co bedzie sie powoli rozkręcać...ale ilosc czasu jaką mają do ukonczenia jest dla mnie przerazająca. Nie wiem czy ktoś z Was orientuje sie w temacie budowy stadionu żużlowego w Toruniu. Tam podobnie wykonawca ma bardzo krótki okres w umowie. I juz wiadomo ze nie jest on realny. Bodajże miesiac poślizgu bedą mieć. U Nas tez mi się wydaje ze bedzie z tym problem, mimo szczerych chęci...
Ale nie chce snuć drętwych teorii, byłem dzis, widzialem...serce sie raduje
What's new?

Odpowiedz cytując
MicK
Senior Member

Stary 06.02.2009, 12:37
Sami są sobie winni, opieprzają się to niech płacą za nie wykonanie w terminie.

Na budownictwie znam się tyle co z zadań matematyki, oraz z paru przedmiotów na uczelnii które można pokrewnie zastosować do zasobów ludzkich, i jak patrzę teraz na kamerkę to mi się w głowie nie mieści, czemu pracuje tylko jedna koparka? jedna koparka będzie wykonywać przez tydzień pracę którą zrobiło by 8 koparek w jeden dzień...
jedna koparka jest w krakowie? trzy w małopolsce? nie, na wstępie masz zaoszczędzone 6 dni.

Wiem, to Polska jest.
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Stary 06.02.2009, 12:43
To nie wiecie że w kraju jest niedobór operatorów koparek Może pozwólmy im robić swoją robotę i obserwujmy powoli postępy oraz komentujmy jakoś rzeczowo a nie płaczmy od 20 postów że jedna koparka pracuje. Jak budowali D to też jedna pracowała ale temp miała niezłe.
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 06.02.2009, 12:56
MicK napisał(a):Wyświetl post
Sami są sobie winni, opieprzają się to niech płacą za nie wykonanie w terminie.

Na budownictwie znam się tyle co z zadań matematyki, oraz z paru przedmiotów na uczelnii które można pokrewnie zastosować do zasobów ludzkich, i jak patrzę teraz na kamerkę to mi się w głowie nie mieści, czemu pracuje tylko jedna koparka? jedna koparka będzie wykonywać przez tydzień pracę którą zrobiło by 8 koparek w jeden dzień...
jedna koparka jest w krakowie? trzy w małopolsce? nie, na wstępie masz zaoszczędzone 6 dni.

Wiem, to Polska jest.
Może daj im te 10 miesięcy a jak az tak ci nie pasi to idz im pomóc? Jak w grudniu będzie opóźnienie to razem z Tobą ich o.......e ale na razie nie zostaje nic prócz czekania ,aż się rzygać chce od narzekania i biadolenia na tym forum na tą jedną koparkę malkontenctwo na poziomie 101%
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów