|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Tak jak pisałem, wynik 2:0 był o dziwo niezły dla nas. Dundee się cofnęło a nam gol dawał awans. Podobnie przy 3:1
Gratulacje |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jebał ich pies , tak jest!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jestem szczęśliwy. Dziękuję Śląsku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Brawo dla Śląska za ambitną walkę, mimo tak słabego początku, potrafili się podnieść i strzelić dwie bramki. To świadczy o klasie drużyny. Awansowali lepsi, gratulacje!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przegrali Przegrali!!! JEEEEEST
Fun_Fun - Po szkocku - Where are you? ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Brawo Śląsk;-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby WKS nie był momentami tak obrzydliwie flegmatyczny i niezdecydowany to by spokojnie mógł wygrać. Nie wiem na co oni czekali . Oklachów nie budiet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Brawo Śląsk! Po takich strzałach się podnieść..Szacun!
Teraz tylko opykać tych wszystkich Bułgarów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gratulacje
![]() Już dawno nie widziałem polskiego zespołu który po takiej rzezi jaką Szkoci zafundowali w pierwszych 10 minutach się podniósł ..ostatnia była Wisła ale to w mniejszym wymiarze z PAO bo i u siebie i z 1:0 . Jest super byle nie zlekceważyć Bułgarów bo ogórkami nie sa Powód: pomyłka Bułgarów ;)
Ostatnio edytowane przez djjamajczyk : 21.07.2011 o godz. 21:38.
![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
gratulacje dla Slaska za walke i determinacje i srodkowy palec wszystkim "kibicom" co znali juz wynik po pierwszej polowie.ja rozumiem wszystko, ale wylewanie wlasnych kompleksow przed kompem jest zalosne.jak sie czyta a nie mowilem, a mialem racje, a wiedzialem, ze tak bedzie to az sie chce liscia takiemu kibicowi wyslac na odmulke, bo co to za kibic co klubowi po szalu jedzie, choc dopiero pierwsza polowa sie skonczyla.to forum zeszlo na taka pokemoniade, ze trzeba by 70 procent do ignorowanych wrzucic, zeby sie dalo to czytac.pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Gramy z Bułgarami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Najważniejszy awans!!
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Slask potrzebuje lepszej obrony i troche spokojniejszego bramkarza - bo w przodzie maja niezłe pole do popisu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Brawo Bracia ! WKS ŚLĄSK !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Nie pisz już nic w tym temacie, proszę Ciebie I teraz to Ty powinieneś przeprosić m.in. palikota, pseudo-znawco, który faktycznie podał rzeczowe argumenty.Edit/ co do meczu, to faktycznei dużo szczęscia. Ale Śląsk był w całym pierwszy meczu lepszy, w drugim mysle że nie dużo gorszy. Awans się należał i dobrze, że Dudkowi udał się strzał życia. Najważniejszy awans!
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 21.07.2011 o godz. 21:45.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
djjamajczyk - nie przeszli. W ostatniej minucie Lokomotiv strzelił gola i awansował.
Wielkie gratulacje dla Śląska. Dla takich chwil żyje kibic! ![]() Wierzę, że ta przygoda potrwa dłużej. Ps. Straszny żal, że Jagiellonia tak dała dupy w tej pierwszej rundzie. Mogliśmy mieć wszystkie zespoły w trzecich rundach ... :( |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gratulacje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dużo szczęścia Śląska, ale zrobili to co nie umieją inne polskie drużyny - przegrywając awansowali. Wynik jest wynik. Rzeczywiście mecz bardzo podobny do PAO-Wisła, gol z dystansu Dudka jak Sobolewskiego, no ale nie stracili tego.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WKS+Wisła vs. "Bułgary".
Borkokołtonie mają doła bo w tym roku nie mogą krzyczeć "Kotorowski!!!!"
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.07.2011 o godz. 21:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Zapłaciliśmy frycowe w pucharach. Porównałbym ten mecz do Amiki z Baku, choć tu Kołtoń nie spuszczał się.
Mam wrażenie, że możemy namieszać w LE, zwłaszcza, że forma powinna rosnąć, ze względu na coraz bliższy start ligi. Lenczyk zemścił się po 31 latach.![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
For_FuN napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Uff brawo śląsk,był lepszy
A mecz super![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To teraz polski najazd na Bułgarię
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Moje biedne serce ledwo wytrzymało ostatnie 3 minuty.Byle Wisła nie miała takiej nerwówki z Litexem bo chyba tam zejdę na Stadionie
Gratulacje dla Śląska ![]() ![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
w 89 minucie zcieła mi się transmisja. Wchodzę na forum i czytam "4-2" a poniżej "niestety"
![]() Udało się. Dlaczego to my mamy zawsze pechowo przegrywać. Czym jest koncentracja? Niech Śląsk wyciągnie wnioski na przyszłość. Kibice Wisły Kraków gratują Śląskowi awansu, zasłużyli, nie wiem czy piłkarze ale na pewno kibice. Czy teraz Śląsk będzie musiał grać u siebie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Nerwy konkretne w końcówce, a o bramce na 3-2 słyszało chyba pół Oświecenia...
Gratulacje Bracia! ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Brawo !!! troche jechalem po Slasku ale po cichu wierzylem, ze przejda dalej - byli lepsi pilkarsko i kibicowsko
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
eksperci to ile warty jest ten Lokomotiv?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Już miałem na ustach okrzyk: "Hiszpan kończ ten mecz!", gdy ten zagwizdał po raz ostatni.
Wielkie propsy dla WKS. Spotkanie mega nerwowe, trochę kopaniny, ale fajnie się oglądało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Brawo Śląsk
Oczywiście gratulacje dla Ślązaków za doping. Chyba nie pamiętam takiej sytuacji, żeby cieszyć się z awansu innej drużyny niż Wisła do kolejnej fazy rozgrywek.![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|