|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ciacho - moim zdaniem Żuraw wybierze klub, który zdobędzie MP i zagwarantuje odpowiednich piłkarzy do gry. Czytaj, jeśli my sprzedamy Brożka, odejdą Baszczyński, Zieńczuk, Niedzielan i nikt w ich miejsce nie przyjdzie (Ćwielong straci formę, a Łobo jej wciąż nie będzie miał) - to jaki jest sens wracać do Wisły? Jeśli z Lecha odejdą Stilić, Rengifo, Lewandowski, Arboleda - i nie będzie kupionych za grube pieniądze zmienników, to jaki jest sens wracać do Lecha? Podejrzewam, że pomimo szumnych zapowiedzi, jeśli powyższe scenariusze się zrealizują (a wiemy, że większe są szanse na tak, niż na nie) Maciek jeszcze rok będzie grał w Grecji lub przeniesie się na wyspę Afrodyty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A moim zdaniem kluczowym w tym wywiadzie jest ten fragment: "Jeśli kiedykolwiek znów zagram w polskiej lidze". Przecież jakiś czas temu ktoś tu wrzucił wywiad, w którym Żuraw mówi, że w lecie idzie na południe. A na południe od Grecji (mniej więcej) jest Cypr. Miejsce, w którym gra i zarabia na pieluchy Kamil Kosowski- człowiek, który z Żurawia zrobił współczesnego modnisia w miejsce porządnego człowieka, i niewykluczone, że na Cyprze od lata grać będą Baszczu i Zieniu (tak mi się mocno wydaje, że gdzieś tam pójdą). Po co wracać do zimnej Polski, skoro można grzać kości tam, a przy okazji grać w lidze, która ciągle ewoluuje w dodatku- w towarzystwie kolegów.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jeśli miałbym typować co zrobi Maciek Żurawski po sezonie to podzielam zdanie eye63 .
Nie sądzę żeby piłkarz w dobrej formie, doceniany przez swój klub wracał tuż przed emeryturą do polskiej ekstra Jedyny ewentualny powód to mogłyby być sprawy pozasportowe.Z tym że to już jest czyste gdybanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
może pora przestać się kłocić o Franka, a zacząć kłocic na nowo o Dana Petrescu?
Podczas ostatniej kolejki Unirea zremisowała na wyjeździe z Arges 0:0 a karnego w ostatniej minucie nie wykorzystal Brandan http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?v...428&autoplay=1 fantastyczna rekacja Dana na pudło! btw: w wywiadzie przed rozpoczęciem nowego sezonu Dan przynał, że ciężko mu bedzie z takim skladem utrzymać 2 miejsce - z takimi strzelcami na pewno... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
A co w tym fantastycznego? Bo ja nie rozumiem chyba.... Fantastycznie to by bylo jakby pajacyka zrobil. ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bo nie widziałeś poprzednich reakcji Dana? Np. w polskiej lidze?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Framat - po Twoim pierwszym poscie spodziewałem się jakiegoś hardcoru a tu stoicki spokój
.Szkoda tego gola a raczej jego braku, to tak jakby nam wbili w tej 93 minucie. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Hmm...
Archiwalny skan z mojej kolekcji ![]() I artykulik na temat aktualnego dyr. sportowego Legii i wspomniane o naszym ex ;] ![]()
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 10.03.2009 o godz. 20:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ja też - jednak rumuńskie media prześcigają się w zapodawaniu tego pliku video jako "niesamowitej" reakcji Dana. Przyznam, że to faktycznie niesamowite - taki spokój tego nerwusa!
Swoją drogą przypominam sobie podobną reakcję Dana, kiedy pod konec jego pobytu w Krakowie graliśmy z Lechem i zawodnicy przestali realizować jego założenia - stał przy linii bocznej i patrzył oszołomiony na to, co się dzieje. Pewnie już się wtedy domyślił, że chłopcy go w koncu zwolnią. Czyżby coś podobnego teraz w Rumunii? A przecież nie ma powodu. |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jak ktoś ma ochotę poczytac co słychac u Radka "nie tak się umawialismy" Matusiaka:http://www.futbolnet.pl/news/radosla...lem_81433.html
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No motyw z Petrescu bardzo zaskakujący, można by się spodziewać, że będzie wyrywał z nerwów kolejne włosy z głowy, a tu proszę, chyba się załamał do tego stopnia słabością przy tym strzale, że nie miał siły skakać.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Z innej beczki. Kuba wznowił dzisiaj treningi po no prawie 3 miesięcznej przerwie.Ten chłopak ma dopiero pecha. Ma wszystko czego potrzeba naprawdę dobremu piłkarzowi,ale jak go dopadły te nieszczęsne kontuzje,tak nie chcą go opuścić ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Uche marzy o Realu i tęskni za Krakowem
"...Choć wydaje się, że słoneczna Hiszpania jest przyjemniejszym miejscem do życia, niż mroźna Polska, nigeryjski snajper tęskni za naszym krajem. A dokładnie Rynkiem w Krakowie. - Powtarzam wszystkim znajomym i w Hiszpanii, i w innych krajach, że krakowski Rynek jest najpiękniejszy w Europie - mówi i dodaje, że z chęcią wróci jeszcze w to miejsce. " http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Uc...l?ticaid=17a96 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
nawet nie pamiętałem o tym piłkarzu Paszulewiczu
![]() ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Odpuszczenie Frankowskiego przez Bednarza, na pewno w jakiejś części dzięki idiotycznej, szalenie szkodliwej "kreciej robocie" SKWK, to była równie wielka głupota jak odpuszczenie Kosowskiego. Franek potwierdza, że w naszej lidze zawsze, obojętnie w jakiej nie byłby formie, gwarantuje regularne trafianie do siatki przeciwników. A w Wiśle, mógłby być też tak bardzo brakującym drużynie piłkarzem nieobliczalnym, doświadczonym przywódcą z autorytetem.
Osobiście bardzo chciałbym, aby Wisła sprowadziła go latem ze zdegradowanej Jagielloni, nawet tylko na póltora sezonu. Sportowo i tak by nam się to opłacało - Frankowski to klasa, której Ćwielong, czy Małecki nawet w 5 sezonów mogą nigdy nie sięgnąć. Franek do Wisły!
Ostatnio edytowane przez Sloth : 13.03.2009 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Podczas relacji C+ redaktor : "Smuda jak był w Legii składał oferte Frankowi ale Wislak nie przejdzie do Legii i Cracovii takim sie Franek uwarza
![]() Ostatni program liga + extra gosc trener Płatek (Cracovia) złożył oferte Frankowi a on mu powiedział ze nie ma o czym gadać on grał w Wiśle, a Płatek ja nie wiedziałem ze tak jest w Krakowie pochodze ze slaska i sa transfery miedzy klubami ..... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale brameczka palce lizać naprawdę
I napinacze też nie mogą się nie zgodzić ;] Ani Brożek ani żaden inny nasz bramkostrzelny napastnik nie strzelają takich goli |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Po drugie, gratuluję znajomości pisowni nazw klubów. ![]()
Jagiellonia Białystok
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przecież Jaga i tak leci za korupcję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
pusty śmiech i tyle ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Juz spadamy
Mhmmm, poczekaj, Widzew też był zdegradowany... No ,ale tak," Przecież Jaga i tak leci za korupcję"........ ![]() ![]()
Jagiellonia Białystok
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ale Widzew miał takie plecy jak stad do Mediolanu więc nie polecieli, niestety nie podejrzewam, żeby Jaga miała jakieś układy.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja wiem, że można go nie lubić, ale czemu od razu do Wisły go wrzucać?
A co jak się utopi? ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|