The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2009, 12:31
Ciacho - moim zdaniem Żuraw wybierze klub, który zdobędzie MP i zagwarantuje odpowiednich piłkarzy do gry. Czytaj, jeśli my sprzedamy Brożka, odejdą Baszczyński, Zieńczuk, Niedzielan i nikt w ich miejsce nie przyjdzie (Ćwielong straci formę, a Łobo jej wciąż nie będzie miał) - to jaki jest sens wracać do Wisły? Jeśli z Lecha odejdą Stilić, Rengifo, Lewandowski, Arboleda - i nie będzie kupionych za grube pieniądze zmienników, to jaki jest sens wracać do Lecha? Podejrzewam, że pomimo szumnych zapowiedzi, jeśli powyższe scenariusze się zrealizują (a wiemy, że większe są szanse na tak, niż na nie) Maciek jeszcze rok będzie grał w Grecji lub przeniesie się na wyspę Afrodyty.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 10.03.2009, 12:37
A moim zdaniem kluczowym w tym wywiadzie jest ten fragment: "Jeśli kiedykolwiek znów zagram w polskiej lidze". Przecież jakiś czas temu ktoś tu wrzucił wywiad, w którym Żuraw mówi, że w lecie idzie na południe. A na południe od Grecji (mniej więcej) jest Cypr. Miejsce, w którym gra i zarabia na pieluchy Kamil Kosowski- człowiek, który z Żurawia zrobił współczesnego modnisia w miejsce porządnego człowieka, i niewykluczone, że na Cyprze od lata grać będą Baszczu i Zieniu (tak mi się mocno wydaje, że gdzieś tam pójdą). Po co wracać do zimnej Polski, skoro można grzać kości tam, a przy okazji grać w lidze, która ciągle ewoluuje w dodatku- w towarzystwie kolegów.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 10.03.2009, 12:43
Jeśli miałbym typować co zrobi Maciek Żurawski po sezonie to podzielam zdanie eye63 .
Nie sądzę żeby piłkarz w dobrej formie, doceniany przez swój klub wracał tuż przed emeryturą do polskiej ekstra-klasy.
Jedyny ewentualny powód to mogłyby być sprawy pozasportowe.Z tym że to już jest czyste gdybanie.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.03.2009, 17:03
może pora przestać się kłocić o Franka, a zacząć kłocic na nowo o Dana Petrescu?
Podczas ostatniej kolejki Unirea zremisowała na wyjeździe z Arges 0:0 a karnego w ostatniej minucie nie wykorzystal Brandan
http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?v...428&autoplay=1
fantastyczna rekacja Dana na pudło!

btw:
w wywiadzie przed rozpoczęciem nowego sezonu Dan przynał, że ciężko mu bedzie z takim skladem utrzymać 2 miejsce - z takimi strzelcami na pewno...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 10.03.2009, 17:38
FraMat napisał(a):Wyświetl post
może pora przestać się kłocić o Franka, a zacząć kłocic na nowo o Dana Petrescu?
Podczas ostatniej kolejki Unirea zremisowała na wyjeździe z Arges 0:0 a karnego w ostatniej minucie nie wykorzystal Brandan
http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?v...428&autoplay=1
fantastyczna rekacja Dana na pudło!

btw:
w wywiadzie przed rozpoczęciem nowego sezonu Dan przynał, że ciężko mu bedzie z takim skladem utrzymać 2 miejsce - z takimi strzelcami na pewno...

A co w tym fantastycznego? Bo ja nie rozumiem chyba.... Fantastycznie to by bylo jakby pajacyka zrobil.
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 10.03.2009, 18:32
bo nie widziałeś poprzednich reakcji Dana? Np. w polskiej lidze?

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 10.03.2009, 19:33
Framat - po Twoim pierwszym poscie spodziewałem się jakiegoś hardcoru a tu stoicki spokój.
Szkoda tego gola a raczej jego braku, to tak jakby nam wbili w tej 93 minucie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 10.03.2009, 19:44
Hmm...

Archiwalny skan z mojej kolekcji

I artykulik na temat aktualnego dyr. sportowego Legii i wspomniane o naszym ex ;]

Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 10.03.2009 o godz. 20:17.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 10.03.2009, 19:46
No ja też - jednak rumuńskie media prześcigają się w zapodawaniu tego pliku video jako "niesamowitej" reakcji Dana. Przyznam, że to faktycznie niesamowite - taki spokój tego nerwusa!
Swoją drogą przypominam sobie podobną reakcję Dana, kiedy pod konec jego pobytu w Krakowie graliśmy z Lechem i zawodnicy przestali realizować jego założenia - stał przy linii bocznej i patrzył oszołomiony na to, co się dzieje.
Pewnie już się wtedy domyślił, że chłopcy go w koncu zwolnią. Czyżby coś podobnego teraz w Rumunii? A przecież nie ma powodu.

Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 11.03.2009, 16:17
Jak ktoś ma ochotę poczytac co słychac u Radka "nie tak się umawialismy" Matusiaka:http://www.futbolnet.pl/news/radosla...lem_81433.html
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 11.03.2009, 16:25
No motyw z Petrescu bardzo zaskakujący, można by się spodziewać, że będzie wyrywał z nerwów kolejne włosy z głowy, a tu proszę, chyba się załamał do tego stopnia słabością przy tym strzale, że nie miał siły skakać.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 11.03.2009, 19:50
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś ma ochotę poczytac co słychac u Radka "nie tak się umawialismy" Matusiaka:http://www.futbolnet.pl/news/radosla...lem_81433.html
On w tym wywiadzie twierdzi,że od odejścia z Wisły nie rozmawiał z mediami i nic nie mówił o zakończeniu kariery i wymyśliły to media.A czy to przypadkiem jego ojciec nie mówił,że Matusiak na jakiś czas kończy z futbolem?

Z innej beczki. Kuba wznowił dzisiaj treningi po no prawie 3 miesięcznej przerwie.Ten chłopak ma dopiero pecha. Ma wszystko czego potrzeba naprawdę dobremu piłkarzowi,ale jak go dopadły te nieszczęsne kontuzje,tak nie chcą go opuścić
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.03.2009, 13:17
Uche marzy o Realu i tęskni za Krakowem

"...Choć wydaje się, że słoneczna Hiszpania jest przyjemniejszym miejscem do życia, niż mroźna Polska, nigeryjski snajper tęskni za naszym krajem. A dokładnie Rynkiem w Krakowie. - Powtarzam wszystkim znajomym i w Hiszpanii, i w innych krajach, że krakowski Rynek jest najpiękniejszy w Europie - mówi i dodaje, że z chęcią wróci jeszcze w to miejsce. "

http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Uc...l?ticaid=17a96
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.03.2009, 15:17
http://www.weszlo.com/news/2595
Odpowiedz cytując
runner
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.03.2009, 16:13
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/2595
nawet nie pamiętałem o tym piłkarzu Paszulewiczu
Runner

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.03.2009, 16:15
runner napisał(a):Wyświetl post
nawet nie pamiętałem o tym piłkarzu Paszulewiczu
Młody musisz być jak go nie pamiętasz albo krótką pamięć masz.
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 13.03.2009, 16:38
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...akowem,1274614

Kalu Uche
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.03.2009, 16:41
DrewniaQ - zobacz trochę wyżej
Odpowiedz cytując
Maciejj
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.03.2009, 20:05
Grzela w Skawince Skawina.

http://www2.90minut.pl/news/87/news8...e-Skawina.html
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.03.2009, 20:34
Franek jest po prostu niesamowity i tyle w temacie...
Odpowiedz cytując
Sloth
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.03.2009, 20:40
Odpuszczenie Frankowskiego przez Bednarza, na pewno w jakiejś części dzięki idiotycznej, szalenie szkodliwej "kreciej robocie" SKWK, to była równie wielka głupota jak odpuszczenie Kosowskiego. Franek potwierdza, że w naszej lidze zawsze, obojętnie w jakiej nie byłby formie, gwarantuje regularne trafianie do siatki przeciwników. A w Wiśle, mógłby być też tak bardzo brakującym drużynie piłkarzem nieobliczalnym, doświadczonym przywódcą z autorytetem.

Osobiście bardzo chciałbym, aby Wisła sprowadziła go latem ze zdegradowanej Jagielloni, nawet tylko na póltora sezonu. Sportowo i tak by nam się to opłacało - Frankowski to klasa, której Ćwielong, czy Małecki nawet w 5 sezonów mogą nigdy nie sięgnąć.

Franek do Wisły!
Ostatnio edytowane przez Sloth : 13.03.2009 o godz. 20:42.
Odpowiedz cytując
__Cobra__
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.03.2009, 20:46
Podczas relacji C+ redaktor : "Smuda jak był w Legii składał oferte Frankowi ale Wislak nie przejdzie do Legii i Cracovii takim sie Franek uwarza

Ostatni program liga + extra gosc trener Płatek (Cracovia) złożył oferte Frankowi a on mu powiedział ze nie ma o czym gadać on grał w Wiśle, a Płatek ja nie wiedziałem ze tak jest w Krakowie pochodze ze slaska i sa transfery miedzy klubami .....
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.03.2009, 20:58
Ale brameczka palce lizać naprawdę I napinacze też nie mogą się nie zgodzić ;] Ani Brożek ani żaden inny nasz bramkostrzelny napastnik nie strzelają takich goli
Odpowiedz cytując
pemu
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 13.03.2009, 23:39
Sloth napisał(a):Wyświetl post

Osobiście bardzo chciałbym, aby Wisła sprowadziła go latem ze zdegradowanej Jagielloni (...)
Po pierwsze, gratuluję umiejętności przewidywania przyszłości...(obyś się nie zdziwił...)
Po drugie, gratuluję znajomości pisowni nazw klubów.
Jagiellonia Białystok
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.03.2009, 23:46
Przecież Jaga i tak leci za korupcję.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.03.2009, 23:46
pemu napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze, gratuluję umiejętności przewidywania przyszłości...(obyś się nie zdziwił...)
Po drugie, gratuluję znajomości pisowni nazw klubów.
JAGA została zdegradowana za korupcję
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.03.2009, 23:47
Odpuszczenie Frankowskiego przez Bednarza, na pewno w jakiejś części dzięki idiotycznej, szalenie szkodliwej "kreciej robocie" SKWK, to była równie wielka głupota jak odpuszczenie Kosowskiego. Franek potwierdza, że w naszej lidze zawsze, obojętnie w jakiej nie byłby formie, gwarantuje regularne trafianie do siatki przeciwników. A w Wiśle, mógłby być też tak bardzo brakującym drużynie piłkarzem nieobliczalnym, doświadczonym przywódcą z autorytetem.

Osobiście bardzo chciałbym, aby Wisła sprowadziła go latem ze zdegradowanej Jagielloni, nawet tylko na póltora sezonu. Sportowo i tak by nam się to opłacało - Frankowski to klasa, której Ćwielong, czy Małecki nawet w 5 sezonów mogą nigdy nie sięgnąć.

Franek do Wisły!

pusty śmiech i tyle
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
pemu
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 14.03.2009, 00:06
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
JAGA została zdegradowana za korupcję
Juz spadamy?

Mhmmm, poczekaj, Widzew też był zdegradowany...

No ,ale tak," Przecież Jaga i tak leci za korupcję"........
Jagiellonia Białystok
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 14.03.2009, 00:15
Ale Widzew miał takie plecy jak stad do Mediolanu więc nie polecieli, niestety nie podejrzewam, żeby Jaga miała jakieś układy.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.03.2009, 00:16
Franek do Wisły!
Ja wiem, że można go nie lubić, ale czemu od razu do Wisły go wrzucać?
A co jak się utopi?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów