|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|||
|
Cytat:
Cytat:
Edit: Wklejka z twitta Kmity: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jontek : 20.12.2018 o godz. 13:06.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to trop Magdziarza też odpada i rzuca jeszcze gorsze światło na niego, skoro nawet on o nim nic nie wie.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
River, Magdziarz zaprzeczyl bylo na TT. MaciejKmitaâ @kmita_maciej 40 min.40 minut temu Jedyny człowiek z polskiego środowiska piłkarskiego, który może cokolwiek wiedzieć o tym, co w Kambodży piszczy (nawet akurat tam jest), czyli Tomasz Magdziarz, powiedział mi, że nie słyszał o kimś takim jak Vanna Ly, a trochę popytał w ostatnich dniach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zaprzeczył o tym, że zna Vanna Ly. Nie zaprzeczył temu, czy do Wisły przyjdzie
Wiem, czepiam się słówek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Tez uwazam, ze juz wiecej o Kambodzanskich Szwedach nie uslyszymy. Gowno poszlow wentylator.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
W dodatku oczekiwanie że sytuacja zmieni się z godziny na godzinę to jak oczekiwac że nagle temperatura skoczy nam do +10. Jeśli to wal, to po co ten Pietrowski? Po co jutro jadą na stadion? Po co to spotkanie z miastem? Tu się nic kupy nie trzyma jeśli zakładamy że chcą nas orznac zanim jeszcze wpłaca pierwszy przelew. A jeśli chcieliby sobie pogadać z miastem to jest kilka lepszych sposobow niż umowa kupna Wisly . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W interesie Jacka byłoby teraz na miejscu zignorować wszystkie rozmowy do granicznego terminu. Czas sam by tych ludzi zweryfikował. Każdy z nas wyobraża sobie, w którym to kierunku pójdzie...
Jutro się okaże, że Van lub mini Van nie dotrze na czas, pojawi się za to jego pełnomocnik, który jak niegdyś Jacuś na zmiętej kartce wysmaruje przed komisją licencyjną "Dołożymy wszelkich starań by wraz z zarządem gmina.pl spelnić wymogi"...
Ostatnio edytowane przez Vinci : 20.12.2018 o godz. 13:13.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak sobie myślę, że śmieszne będzie jak Wanna pójdzie do Jacka z szantażem, że jak mu nie odda gruntów po okazyjnej cenie to nie uratuje Wisły jak każdy w Krakowie dobrze wie, że szantaż brzmieć powinien "jak mi nie oddasz gruntów za darmo to uratuje Wisle i będę klepal twoją Cracovię po kres twoich dni" .
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 20.12.2018 o godz. 13:15.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
No dobra, mówicie że wiele może zależeć od rozmów Majchra z Vanna Ly, ale na jakiej zasadzie mieli by dobić targu np w piątek przed meczem z Lechem? Przecież oni dopiero beda się poznawać i sondować, pogadają ogólnie, żadne decyzje nie padną w sprawie jakiś inwestycji. Chyba że Kambodżanin wyjedzie z jakimiś absurdalnymi propozycjami na które od razu padnie zdecydowane nie. Poważnych inwestycji w miasto nie załatwia się w 3 h na pierwszym spotkaniu, a już na pewno nie podpisuje się umów wiec nawet jeśli gość chce zrobić transakcje wiązana, to Majcher go przeczeka i rozłoży się to na kilka spotkań. A wtedy będziemy już wiedzieć czy kasa na spłatę piłkarzy przyszła czy nie
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
tylko my już tego czasu nie mamy.. Myślicie, że jeszcze z kimś TS rozmawia awaryjnie czy raczej trzeba się powoli godzić z graniem juniorami w przyszłej rundzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Dokładnie tak, polać mu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
mój scenariusz:
-jutro info że mimo starań nie udało się nikomu dotrzeć na mecz ale że pieniądze przyjdą na czas. -pieniadze nie przychodzą ale jest wymówka że okres świąteczny itp wiecej o inwestorach nie słyszymy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
I tak właśnie będzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Vinci : 20.12.2018 o godz. 13:25.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
im blizej konca tym coraz mniej w to wierze
w sumie w ogóle juz straciłem grunt pod nogami...do gwoździa w trumnie brakuje mi wypowiedzi Kuźby który nie kojarzy Piotrowskiego, Kowalskiego czy innego Liwanniego. i w ogóle, jak można było zwolnić Sarapatę skoro umowa jest warunkowa? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
skoro jakieś 90% tutaj gada bez sensu to i ja może dołożę swoją cegiełkę.
A nie zastanowiła WAS kto jako pierwszy puścił farbę o inwestorze z Kambodży? Przed wszystkim dziennikarzami Twitterami i forumowymi znawcami tematu? Zrobił to nikt inny, tylko prezydent Jacek Majchrowski w wywiadzie dla facebookowego profilu Radia Kraków. Wtedy kiedy wiedział, że umowa została podpisana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mi jedynie co przychodzi do głowy (ostatnia nadzieja), że rozmowy są tak tajne i żeby odwrócić uwagę od tego z kim rozmawiają to rzucili hasło Król Kambodźy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
rozmowy sa tak tajne ze nikt o nich nie wie?
no ma to sens ![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Hujowe święta nam PMS zafundowała. Sraprata łapie teraz oddech na to co będzie po, a będzie tylko gorzej. Przeciez ten cały inwestor to marketingowo już leży i kwiczy.
Ostatnio edytowane przez JacekFan : 20.12.2018 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rozmawiają z królem, tyle, ze nie Kambodży...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To zastanawia mnie dlaczego nie dementuje tego co napisał Białoński?
Albo to jest jej na ręke, albo to jest prawda a prawdą nie jest, albo ....a juz sam nie wiem co SZYMONIE JADCZAKU gdzie jestes jak jestes potrzebny!? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też sobie tak myślę,ze może chodzi o te grunty.Mimo,że jest to dzierżawa wieczysta,to kupić je za 12 mln. ma sens,rozwijać w perspektywie inne interesy lub w innym celu.
Dlatego przelew 28.12 i naleganie na wcześniejsze spotkanie z Prezydentem,który jak się nie zgodzi na pomysł "inwestycji",to przelewu nie będzie(czyt. umowy). Tłumaczenie proste ,ze znowu miasto stanęło na drodze ludziom którzy chcieli zainwestować w Wisłę... I tak do znudzenia.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 20.12.2018 o godz. 13:46.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|