The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2013, 17:48
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Ahh, no tak racja zapomniałem ze w Wiśle 5 minut znaczy cały sezon albo i więcej. Jego 5 minut to juz minęło. Z tej mąki chleba nie bedzie. A to ze kiedys był dobrym piłkarzem NIC nie zmienia.
Mąką tu niestety jest cała masa przepłacanych, przeciętnych, kiepskich, a nawet beznadziejnie słabych piłkarzy. Tak, z tej mąki nic nie będzie, tu nawet David Copperfield nie pomoże. O Kulawiku za wcześnie cokolwiek powiedzieć, dostał rozbitą, słabą drużynę i robił co mógł. Jedyne o co mogę mieć pretensje do Kulawika to o głupie gadanie. Powinien ograniczać słowa , bo daje pożywkę hejterom na wyśmiewanie go.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 01.03.2013, 18:18
Może Sobolewski ma za złe kibicom np. ich zachowanie w stosunku do Sikorskiego czy protest, który wiązał się z zostawieniem drużyny bez dopingu w bardzo trudnym dla niej momencie (koniec rundy jesiennej). Każdy kij ma dwa końce.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 01.03.2013, 20:29
Arked napisał(a):Wyświetl post
Może Sobolewski ma za złe kibicom np. ich zachowanie w stosunku do Sikorskiego czy protest, który wiązał się z zostawieniem drużyny bez dopingu w bardzo trudnym dla niej momencie (koniec rundy jesiennej). Każdy kij ma dwa końce.

To niech to powie a nie unika podejścia pod sektor nie po raz pierwszy.
Przez to tworzą się domysły i niedomówienia.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 04.03.2013, 04:58
W tak gównianej lidze, gdzie wszystko jest dziełem przypadku a nie umiejętności, może się okazać, że Kula jebnie lepszy wynik niż namaszczany tutaj Nawałka.
Ale już kiedyś pisałem, że Nawałka to przeciętny trener...jeśli się dalej chcemy kisić w tym samym gównie to prosze bardzo - brać go!
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 04.03.2013, 10:56
Rzecz nie w tym czy Kulawik zostanie na przyszly sezon. Tu chyba zdecydowana większość zgadza się, że są to jeszcze za wysokie progi dla tego trenera. Bardziej chodzi o to czy wystarczy na spokojne dogranie tego sezonu do konca i nie trzeba bedzie zmieniac trenera w trakcie rundy.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 04.03.2013, 14:45
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Ahh, no tak racja zapomniałem ze w Wiśle 5 minut znaczy cały sezon albo i więcej. Jego 5 minut to juz minęło. Z tej mąki chleba nie bedzie. A to ze kiedys był dobrym piłkarzem NIC nie zmienia.

Edit: Wiesz czym Bogusław Cupiał na przykład zasłużył się w Wiśle? NA TRENERA GO!
Kulawik przy Probierzu to super trener, jak tamten spieprzył dwa sezony to nie płakałeś...

To że kiedyś był przez lata kapitanem Wisły bardzo dużo zmienia, jeżeli tego nie rozumiesz to pogadaj z kimś kto grał kiedyś choćby w okręgówce.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 04.03.2013, 21:24
Dariook napisał(a):Wyświetl post
W tak gównianej lidze, gdzie wszystko jest dziełem przypadku a nie umiejętności, może się okazać, że Kula jebnie lepszy wynik niż namaszczany tutaj Nawałka.
Ale już kiedyś pisałem, że Nawałka to przeciętny trener...jeśli się dalej chcemy kisić w tym samym gównie to prosze bardzo - brać go!
To wymień chociaż jednego trenera (poza Moskalem), który nadawał by się po sezonie do objęcia Wisły? Chyba nie powiesz, że z tą trenerską miernotą (należy oddzielić grubą kreską zasługi sportowe, a trenerskie), mamy szanse za rok się utrzymać w lidze?
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 04.03.2013, 22:20
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Kulawik przy Probierzu to super trener, jak tamten spieprzył dwa sezony to nie płakałeś...

To że kiedyś był przez lata kapitanem Wisły bardzo dużo zmienia, jeżeli tego nie rozumiesz to pogadaj z kimś kto grał kiedyś choćby w okręgówce.
Chętnie się dowiem co zmienia i gdzie to widać. Poważnie bo tego zupełnie nie czaję.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 04.03.2013, 22:26
AKula dalej swoje : „Od samego początku było ciężko i pod górkę i tak też się skończyło, jak państwo widzieli”

Tomek ,pod gorke to ty miales chyba do kuleszowki...
Odpowiedz cytując
madziar
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 04.03.2013, 22:40
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Chętnie się dowiem co zmienia i gdzie to widać. Poważnie bo tego zupełnie nie czaję.
No zmienia bo to jest tak jak np. z siostrzencem Bedziesz mial firme i przyjdzie siostra i poprosi Cie o przyjecie jej syna... nie odmowisz wiadomo A siostrzeniec totalnie nie kumaty, spieprzy milion spraw i go dopiero wtedy zwolnisz ale przynajmniej dales mu szanse i tak to z Kulawikiem jest wlasnie
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 04.03.2013, 23:04

No akurat ja różnicy miedzy nimi nie widze. I co z tego ze był kapitanem Wisly przez kilka lat? Tamtej Wisły juz nie ma. Teraz ma prowadzic grupe najemników którzy to mają głęboko gdzieś. Szacunek kibiców bedzie miał zawsze ale to mu nie pomoże jezeli ma problemy z dotarciem do skorokopow czy przygotowania jakiejkolwiek taktyki na mecz.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.03.2013, 23:22
Kulawik jest piątym trenerem który ma problemy z tą hałastrą. Piątym! A skład ma najsłabszy.
Bez chwili wahania zamieniłbym Sikorskiego na Żurawia z jego ostatniego sezonu w Wiśle!
Czego wy ludzie oczekujecie?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.03.2013 o godz. 15:32.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 04.03.2013, 23:33
Ano chyba że w ta stronę. No ale niech się jeszcze Drozd wypowie czy to o to mu chodziło. Tyle że nadal nie wiem dlaczego Tomek musi kupony odcinać akurat na tym stanowisku. Rozumiem że Kulawik ma coś czego nie ma Benitez, Murinho czy Guardiola (czyli przeszłość w Wiśle) natomiast wątpię czy jest to cecha której bezapelacyjnie potrzebujemy u trenera. Widziałem jego konferencje pomeczową. Co mówi Tomek? Brakło Jaliensa, Kosy, wykończeń i strzelonej bramki. Gdyby nie to, to wynik 1:0 dowieźlibyśmy do końca. Brakło znów tylko 2-ch punktów do wykonania planu.

Wolfy - nie powiem złego słowa na Kulawika jak Ty się odczepisz od Sikorskiego. W końcu jeden i drugi niewiele wnosi do zespołu. Widzisz jakaś większą różnicę?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 04.03.2013 o godz. 23:35.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 05.03.2013, 01:56
Wolfy - nie powiem złego słowa na Kulawika jak Ty się odczepisz od Sikorskiego. W końcu jeden i drugi niewiele wnosi do zespołu. Widzisz jakaś większą różnicę?
IMHO Kulawik wyciska z tej drużyny maksa, albo coś koło tego.

Dla odmiany Sikorski... Co musiałby zrobić napastnik, by być gorszym od tego gościa? Strzelić samobója? Bo dwa razy już zablokował strzały naszych...

Grę Daniela można określić jednym słowem - dno. Mamy nędzny skład, a on i tak daje radę wyróżnić się in minus.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.03.2013, 07:57
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bez chwili wahania zamieniłbym Sikorskiego na Żurawia z jego ostatniego sezonu w Wiśle!
Zamienił stryjek siekierkę na kijek.
Żurawski w ostatnim swoim sezonie 21 występów i 1 bramka
Sikorski ma połowę występów Maćka i zero bramek.
Wszystko jeszcze przed nim !
Do spieprzenia oczywiście...

Do madziara - Wisła to nie firma Kulawika tylko Cupiała. On klepie tu ludzi i jeszcze daje im najwyższe
kontrakty za samo nazwisko.
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 05.03.2013, 11:43
IMHO Kulawik wyciska z tej drużyny maksa, albo coś koło tego.

Dla odmiany Sikorski... Co musiałby zrobić napastnik, by być gorszym od tego gościa? Strzelić samobója? Bo dwa razy już zablokował strzały naszych...

Grę Daniela można określić jednym słowem - dno. Mamy nędzny skład, a on i tak daje radę wyróżnić się in minus.
No dobrze, ale jak do tego dopasujesz bezsensowne wypowiedzi Tomka zależne od sytuacji? Raz piłkarze musza przepracować cały okres przygotowawczy i będzie git, by potem po obozach powiedzieć iż nie maja siły i dają z siebie maksa. Innym razem w kontekście Meliksona - jego sprzedaż ma plusy ponieważ musimy grac bardziej zespołowo,by chwile potem taktykę drużyny ustawiać pod Gargułę i narzekać na jego absencję.

Innymi słowy: na jakiej podstawie uważasz że jego metody treningowe i postępowanie nie jest tak chaotyczne jak jego wypowiedzi? Wie co robi, dlaczego to robi i ma to jakieś potem odzwierciedlenie w rzeczywistości?
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 05.03.2013, 12:04
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
To wymień chociaż jednego trenera (poza Moskalem), który nadawał by się po sezonie do objęcia Wisły? Chyba nie powiesz, że z tą trenerską miernotą (należy oddzielić grubą kreską zasługi sportowe, a trenerskie), mamy szanse za rok się utrzymać w lidze?
Z polskiej ligi ? Żaden ! Wszyscy są jednym wielkim gównem!
Jednym słowem - Jacy piłkarze, tacy trenerzy. Wszystko żyje w wspaniałej symbiozie.

Kiedyś byłem jednym z tych, który głośno domagał się wymiany Maaskanta. Brakowało mi stylu, brakowało schematów, choć prawdą jest, że punktował przyjemnie.
A teraz... nie pozostaje mi nic innego jak po prostu uderzyć się w pierś.

Ale kto mógł przypuszczać że wszystko tak się potoczy w dół? Kto mógł przypuszczać że pojawi się Łysy? i w końcu kto mógł przypuszczać że zwolnienie holendra pociągnie za sobą tak poważne konsekwencje? Ja osobiście nie przypuszczałem...

Kiedyś domagałem się stylu i krakowskiej tiki-taka. Obecnie nie wymagam już nic.

Moja recepta na sukces jest bardzo prosta.
1. Klasowy trener, któremu pozwoli się zbudować drużynę po swojemu.
2. Wyjebać wszystkich pseudo kopaczy.
3. Wyjebać żenujących wychowanków - prezentują poziom 2 ligowy.
4. Kupić 3-4 porządnych piłkarzy, na których będzie budowana siła drużyny. Niestety taki jest współczesny futbol.

Ps:
Najemnicy są na całym świecie...każdy piłkarz nim jest, jeśli spojrzy się na to z tej strony. Tajemnicą jednak pozostaje, dlaczego wszędzie grają tylko u nas nie...
Powód: ej steo
Ostatnio edytowane przez Dariook : 05.03.2013 o godz. 12:21.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 05.03.2013, 13:28
No dobrze, ale jak do tego dopasujesz bezsensowne wypowiedzi Tomka zależne od sytuacji?
Mam je gdzieś.
Do Holendra i Petrescu też dowalaliście się o konferencje. Liczy się to co na boisku, a teraz przynajmniej w dwóch meczach zobaczyłem jakieś sytuacje i zaangażowanie. Jak na ten skład to już jest nieźle...

Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ale kto mógł przypuszczać że wszystko tak się potoczy w dół? Kto mógł przypuszczać że pojawi się Łysy? i w końcu kto mógł przypuszczać że zwolnienie holendra pociągnie za sobą tak poważne konsekwencje? Ja osobiście nie przypuszczałem...
Ja. Wystarczyło mieć dwie szare komórki na krzyż żeby zauważyć kto prowadzi nagonkę na holendrów i kto ma w tym interes. Jedyny minus, to że Czesiu 777 się u nas nie załapał, ale przynajmniej polski Guardiola trochę pensji wybrał.
Są teraz młodzi Polacy, co mecz jest walka (o utrzymanie, ale nie bądźmy drobiazgowi), Wisła jest właścicielką...

Kto mógł pomyśleć, że wraz z PMS wróci taktyczny neolit oraz szemrane transfery?
:facepalm:
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.03.2013 o godz. 13:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.03.2013, 13:36
dwie najsłabsze drużyny i 2 pkt. I mówimy ze nie jest źle...
jest prze....ewsko źle, nie potrafimy strzelać bramek a tak sie zdobywa punkty.

dobrze ze wczoraj nie gwizdnął tego karnego, bo Maly by przestrzelił i byłby dzis krzyk na niego ,a tak to oberwie sie idiocie którego z pracy wyeliminuje czip w piłce.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 05.03.2013, 15:34
Mam je gdzieś.
Do Holendra i Petrescu też dowalaliście się o konferencje. Liczy się to co na boisku, a teraz przynajmniej w dwóch meczach zobaczyłem jakieś sytuacje i zaangażowanie. Jak na ten skład to już jest nieźle...
O.K. Poczekam jeszcze kilka kolejek aż zmienisz zdanie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 05.03.2013, 15:36
szprotson napisał(a):Wyświetl post
dwie najsłabsze drużyny i 2 pkt. I mówimy ze nie jest źle...
jest prze....ewsko źle, nie potrafimy strzelać bramek a tak sie zdobywa punkty.
Ogólnie - jest źle. W porównaniu do Bełchatowa, czy Lubina - jest lepiej. Choćby dlatego, że stwarzamy sytuacje, w czym wielka zasługa Boguskiego, Małeckiego i Kosowskiego.

Reasumując - jesteśmy na dnie (co odzwierciedla nasza pozycja w tabeli), ale wygląda jakbyśmy powoli szli w górę. Jednak bądźmy realistami - z tymi piłkarzami cudów nie będzie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.03.2013 o godz. 17:02.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 05.03.2013, 16:12
To zmienia, że oni wszyscy grają w Wiśle i taki Kulawik może im puścić siebie w koszulce z Białą Gwiazdą i pokazać do jakich piłek się biega grając z nią na piersi. Tylko tyle i aż tyle. Może to wytworzy zespołowość, podniesie zaufanie jednego do drugiego i taki Chrapek nie będzie zaskoczony podaniem piętą...

Każdy dobry, a może i nie tylko dobry piłkarz wie o co chodzi, problem w tym aby tak tajemnicę przekazać żeby sprowadzała się do schematów w których uczestniczy bezpośrednio 2,3,4 zawodników. Reszta odpowiednio asekuruje. Proste jak drut. Tylko, że niewielu potrafi.

Dlatego cóż może powiedzieć Kulawik po takim meczu? Walka była, chaotyczna ale z determinacją, ktoś się tam dziwił że ostatnie 15 minut coś się działo. Moim zdaniem ten fakt przy takim wyniku jest obowiązkowy i daje iskierkę nadziei.

madziar napisał(a):Wyświetl post
No zmienia bo to jest tak jak np. z siostrzencem Bedziesz mial firme i przyjdzie siostra i poprosi Cie o przyjecie jej syna... nie odmowisz wiadomo A siostrzeniec totalnie nie kumaty, spieprzy milion spraw i go dopiero wtedy zwolnisz ale przynajmniej dales mu szanse i tak to z Kulawikiem jest wlasnie
W pewnym stopniu masz rację Wisła w stosunku do Kuli, Moskala, Franka i innych swoich byłych piłkarzy winna jest szacunek i szansę. Nie za frajer tylko za lata ambitnej gry i postawę, którą prezentowali w koszulce Wisły. Więc wybacz ale Twoje porównanie jest delikatnie prowokujące i nie na miejscu. Bardziej by pasowało pół roku temu. Gdzie byłeś?

Nie twierdzę że Kula jest super, moim zdaniem Kazimierz był lepszy, a gdyby wzorem szwedzkim poprowadzili Wisłę, to tylko naprawdę fachowiec byłby lepszą alternatywą .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 05.03.2013 o godz. 16:56.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 05.03.2013, 16:44
To zmienia, że oni wszyscy grają w Wiśle i taki Kulawik może im puścić siebie w koszulce z Białą Gwiazdą i pokazać do jakich piłek się biega grając z nią na piersi. Tylko tyle i aż tyle. Może to wytworzy zespołowość, podniesie zaufanie jednego do drugiego ....
Ech... Dla mnie brzmi to jak motywowanie kadry narodowej za pomocą video drużyny Górskiego czy Piechniczka.
Choć mnie Twoja podpowiedź nie przekonuje to dziękuje za nią. Będę miał na uwadze Twoje słowa.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 05.03.2013, 16:53
Wiadomo, że na samej ambicji i zespołowości, wspólnej odpowiedzialności wyniku nie zrobisz, ale to jest fundament.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 05.03.2013, 17:23
Wiesz nie umiem ocenić warsztatu Tomka - nie jestem trenerem i się na tym nie znam. Jednak mogę ocenić czy to co mówi ma jakąś korelację z tym co robi czy nie. Dla Ciebie ma znaczenie ambicja i jedność na której buduje się drużynę. O.K. Wolfy np. kładzie nacisk na zaangażowanie na boisku i sytuacje. Każdy z nas jest jakiś i każdy ocenia trenera przez pewien bliki mu pryzmat.

Dla mnie dobry trener czy jakikolwiek dobry fachowiec umie dostrzec plusy i minusy drużyny. Pamiętasz jak Maaskant cementował drużynę? Brał ich na quady, jeździł rowerami po górach. Czyli jasno określił problem, wybierał pewne jego rozwiązania, konsekwentnie realizował. Wiadomo było że jak wychodzi jednocześnie Wilk i Sobolewski to jest obrona Częstochowy. Wiadomo było kiedy gramy ofensywnie a kiedy defensywnie. Wiadomo było kto jest boczny obrońca a kto środkowy. Jak ubzdurał sobie że każdy róg rozgrywamy płasko po ziemi to było płasko po ziemi. A u Kulawika?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 05.03.2013 o godz. 17:26.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 05.03.2013, 18:13
Nie porównujmy metod trenera z Holandii do metod Kuli. Tam taktycznie lepsi od naszych seniorów są trampkarze. Dlatego wystarczył tydzień obecności Maaskanta żeby było widać różnicę. No i potencjał był większy i poziom wiary w siebie... Kto zamiast Kuli na dzisiaj, a nawet na lato ?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 05.03.2013, 18:31
Nie wiem. Jest kilka opcji. Jest Nawałka, może jeszcze Tomek się ogarnie (w co wątpię). Może ktoś z zagranicy. Podstawowe pytanie - kim i gdzie będziemy chcieli być? IMHO Trzeba mądrze i sensownie wybrać, kogoś kto swoje poglądy jest w stanie urzeczywistniać.

A'propos - co będzie jak spadniemy? Kulawik powinien zostać czy nie? Wtedy dopiero będziemy mieli 'wybór' miedzy kandydatami. Jak nie urok to za przeproszeniem sraczka.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 05.03.2013 o godz. 18:36.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 05.03.2013, 19:03
Jak będzie tyle walki co ostatnio to nie spadniemy.

Uważam, że na naszą ligę potencjał mamy nawet na puchary. Trzeba tylko grać odważniej.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.03.2013, 19:14
Ligi nie oglądałem zbyt dużo w tym sezonie, ponieważ ograniczam alkohol, ale z tego co zdążyłem zauwazyć, absolutnie nikt nie wybija się poza poziom ligowej degrengolady.Może jeszcze faworyci zaskoczą, ale póki co to wygląda faktycznie tragiko-komicznie.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 10.03.2013, 20:37
No i sprawdza sie pomalu to co pisalem juz wczesniej. Nawalka to bardzo przecietny trener i jesli ma on byc następcą Tomka to uważam, że popelnimy kolejny błąd. Już niech lepiej Kula pozostanie.
Jeśli zmieniać, to tylko na fachowca z zagranicy. W każdym innym wypadku, będziemy taplać się w tym samym błocie.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów