|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ja mam 192cm i XL sięga mi prawie po kolana. Inna sprawa że wyglądam jak w worku. XL została wyprodukowana chyba dla nadludzi, ewentualnie dla mega-rosłego napastnika którego swego czasu szukał nasz sztab.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Zamówiłem L'kę w Wiślackim Świecie, mam nadzieję, ze będzie dobra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Bylem dzisiaj w Umbro w GK. XL i XXL maja jeszcze bardzo duzo. Z tym ze zostaly chyba jeszcze tylko dwie ze sponsorami - Bet i TFKable (chyba XL). Ja osobiscie kupilem XL (a jestem dosc postawnym chlopcem i wysokim i szerokim) bo w XXL plywalem (Choc zazwyczaj takowe nosze). Kupilem bez sponsora
Uwazam ze taka lepsza ![]() Podobno obnizki cen juz 'raczej' nie bedzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
czy istnieje może wersja strojów meczowych z koszulkami takimi jak mieli Czikos i Bunoza na prezentacji? Tzn z takimi czarnymi pasami? Muszę powiedzieć że są ładniejsze niż "zwykłe" meczówki.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy w WŚ na mniejscu zrobią mi nazwisko na orginalnej koszulce? Do której otwarte jest w tygodniu?
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak przyniesiesz koszulkę to Ci na miejscu zrobią. Cyfra kosztuje 5zł, a jedna litera 1.5zł.Sklep otwarty jest do 18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, jakby był ktoś zainteresowany to oddam za 40 zł koszulkę Wisły (UMBRO) bez sponsora.Kupiłem ja jakies 3 tygodnie temu, niestety jest ciut za duża, a dziś sobie zamówiłem przez internet w Wiślackim Świecie M, więc 2 koszulek nie będe potrzebował..Możliwy równiez odbiór osobisty na terenie Wadowic, Kalwarii, Sułkowic oraz ewentualnie w Myślenicach..
Ps.Temat już nie aktualny ![]()
Ostatnio edytowane przez MaThEuS : 20.07.2010 o godz. 11:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jest szansa, żę kupie gdzieś jeszcze meczówke S/M?
GK z tego co widze odpada.. TESCO, M1, G.KAZIMIERZ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba już nie kupisz za 49zł i takie rozmiary.Jedynie można iść do Wiślackiego Sklepu tam kupisz za 89zł
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam 'dobrą' informację. Gramy w takim samym wzorze jak Legia. Cieszycie się?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
w pore sie obudziłes ...
(roznica w tym ze mamy białe numery na plecach) ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Sorry, nie śledziłem uważnie tego tematu, po prostu teraz przeglądałem galerię z ich sparingu i nie było to dla mnie przyjemnym zaskoczeniem. Racja, oni mają czarne które wyglądają beznadziejnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
kurde i chyba nawet w tych samych kolorach..........
Ale wydaje mi się, że jak wisła zacznie walczyć, wszystko zacznie iść lepiej, cośtam osiągniemy Daj Boże Zdrowie na Arenie międzynarodowej, to za kilka lat wszyscy będziemy kojarzyć adidasa z dobrymi czasami ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o Adidasa, to ja akurat jestem zadowolony, że ta marka jest sponsorem technicznym Wisełki. Natomiast co do wzoru koszulek, to jak już było wielokrotnie mówione, jest to tymczasowy wzór, szkoda jedynie, że akurat Legia musi mieć taki sam. Dość malkontenctwa, trzeba przeczekać ten okres i może zostanie nam to wynagrodzone czymś naprawdę oryginalnym i niepowtarzalnym.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za rok Wisła zyska nowy, unikalny model koszulek, mam nadzieję, że już z Białą Gwiazdą na piersi (tak, nadzieja umiera ostatnia ;P )
W tym roku trzeba to jakoś przeboleć, bo sprzedaż tegorocznych koszulek "rekordowa" zapewne nie będzie. Ciekaw jestem czy w tym sezonie znajdą jakiegoś sponsora, bo dodatkowa kasa na pewno się przyda. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tematu Białej Gwiazdy na piersi wolałbym nie rozdrapywać, bo obawiam się, że zostanę zmieszany z błotem. Co do sponsora, to może w związku z tym, że ustawa dotycząca bukmacherów została uznana za niezgodną z europejskim prawem, na koszulki wróci bet-at-home. Choć nie wiem szczerze mówiąc czy jest to realne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To że maja być koszulki specjalne dla nas, to nie oznacze że będzie biała gwiazda na piersi.
![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy ktoś z nas coś takiego powiedział, że musi być biała gwiazda? Ja rozumiem, że biała gwiazda jest symbolem Wisły, ale osobiście uważam, że na piersi powinien się znajdować oficjalny emblemat klubu. Tak jest w tych najlepszych zachodnich klubach. Nie ukrywam jednak, że posiadam koszulki jedynie z białymi gwiazdami na piersi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Biała Gwiazda ostatnio była umieszczona na ramieniu - wilk syty i owca cała. Być może Adidas wpadnie na takie rozwiązanie? |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
A mi się podobała Gwiazda na strojach reprezentacji Ghany.
![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Moja ulubiona drużyna ze wschodu również gra w takim wzorze.
![]()
Ostatnio edytowane przez Bartosz : 21.07.2010 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No i wszytko poszło w WŚ z meczowych koszulek. Natomiast ostatnią koszulkę polo w rozmiarze M nabyłem dla żony...
Jak by ktoś miał na zbyciu meczową UMBRO w rozmiarze L proszę o priv ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nowe Transfery
już wkrótce takie banery powinni wrzucać ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ja jeszcze zdążyłem zamówić L'kę, zamówienie zrealizowane, czeka do jutra na wysyłkę Dobrze, że się nie zastanawiałem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
czy naprawde NIKT z tego forum nie pamieta tego kapitalnego wzoru adidasa z duzymi 3 pasami ?
byl najlepszy !!! chodzi o lata z poczatku TF |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...8_09_czerwona/
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...wszej_druzyny/ ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z meczówek jedynie XXL
Nieźle im schodzą te koszulki, ale wiadomo, cena robi swoje. Meczówki Adidasa będą po 250zł, a model taki jaki ma wiele innych klubów.Moja L'ka została dzisiaj wysłana, przy dobrych wiatrach dojdzie do mnie w poniedziałek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...08_09_TFKable/
Taka L-ka, nówka, na zamianę za rozmiar M obojętnie jaką -pilne! ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|