|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tyle, że Marcelo w PSV i Hannoverze grał znacznie słabiej niż w Besiktasie i Lyonie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Barcelona już sprowadziła Minę, więc Marcelo raczej odpada
Choć myślę, że realnie jego miejsce jest w solidnych europejskich zespołach, bardziej Lyon niż Atletico. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jakby nie bylo, w Besiktasie sie odbudowal wiec Charlie ma racje.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Krzysiowi udzieliła się atmosfera chwili.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...sciu,13103332/
Trzymam kciuki za Alana Urygę i mam nadzieję że uda mu się znaleźć swoje miejsce w Wiśle, chyba szkoda że nie w krakowskiej.
Ostatnio edytowane przez szczepans21 : 17.04.2018 o godz. 13:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie zmienia to faktu, że sportowo to on się nie obronił. Około 100 meczów w Wiśle i ile dobrych? 5? Myślę, że odejście mu wyszło na dobre. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Też nie jest tak, że Uryga odszedł i zaczął grać dobrze. Pamiętam, że na początku gdy już się przebił do składu Płocka kilka meczów im zawalił totalnie.
Moim zdaniem dobra decyzja o rozstaniu z nim - niestety piłkarz z niego przeciętny. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Alan w Wiśle będąc wychowankiem po prostu się spalał psychicznie, w Płocku gra na luzie....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Alan "woz z weglem" Uryga ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Rysiek sobie radzi. 10 meczów. Noga ułożona naturalnie
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=QAxh0moiXPI
Ostatnio edytowane przez Dariook : 20.04.2018 o godz. 18:49.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Z tego skrótu wynika, że Rysiek tam gra w ataku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nawet pomijając gole
To Alan jak sie okazuje potrafi nie tylko wybic sie w gore ale i przestal sie poruszac jak woz z weglem i ma nienajgorsze przyspieszenie Czyli same ofermy zatrudnialismy ostatnio w kwestii przygotowania fizycznego ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Prawie sto meczów u nas zagrał. Miał czas na pokazanie umiejętności.Ile zagrał dobrych meczów? 5? dziękuję,dobranoc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Podejrzewam ze nawet nie 3
Tylko moze to nie jego wina, skoro jednak ktos go potrafil fizycznie wyprowadzic na pilkarza Nie pisze przeciez, ze mial u nas zostac, sam sie spodziewalem ze skonczy obok Czekaja w Rozwoju W optymistycznej wersji ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak na szybko Panowie i Panie:
Alan Uryga ma na ten moment 3 gole, to o jeden więcej niż Rafał Boguski i Petar Brlek. Wisła Płock ma obecnie 53 punkty, to o 8 więcej od nas. Obraz nędzy i rozpaczy. To tylko luźne spojrzenie na obecną sytuację - to tak dla informacji ludzi chcących na podstawie mojego postu urządzić sobie eseje na temat tego jacy jesteśmy biedni, odbijamy się od dna i mogłoby nas nie być. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Alan wracaj!!! a nie czekaj....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To już 3 bramka Alana, a u nas ani jednej przez ponad 100 spotkań :O
Ale przynajmniej zgodnie z życzeniami kibiców Wisła liczy się w walce o europejskie puchary! Szkoda tylko, że ta z Płocka :/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pozostaje sie tylko cieszyc i trzymac kciuki. Skapnie nam przy transferze na zachód.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przepraszam bardzo. Piszesz jakies luzne smuty, pozniej jak ktos sie z nimi nie zgodzi to ma problem ze zrozumieniem. Problem ze zrozumieniem to moge miec czytajac Szekspira w oryginale a nie Ciebie.
Przywolujesz statystki Wisly bo wygladaja ciekawie i nie wyciagasz zadnych wnioskow na ich podstawie, po czym piszesz, cytuje : "obraz nedzy i rozpaczy". Do czego to sie ma niby odnosic ten obraz nedzy i rozpaczy? Naucz sie pisac z sensem bo widze, ze to ogolnopolski problem. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wislak2214 : 21.04.2018 o godz. 23:39.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|