|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W kronice mówili że następne rundy LE oraz poczatek sezonu na Hutniku.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Witam, mam takie pytanie, czy ten asfalt wokół boiska to rozwiązanie docelowe czy przejściowe
Masakra jakaś... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
wiem że nie ma co ciągle narzekać ale naprawdę myślałem że ten stadion lepiej będzie wyglądał po ukończeniu, wygląda tragicznie niestety :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A ja Cię chłopie pocieszę... Ten stadion nie jest jeszcze ukończony, mało tego, jeszcze daleka droga
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Weź człowieku przystopuj normalnie się zapytałem a ty na mnie naskakujesz... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak czytam i dochodzę do wniosku, że ci co mają okres nie powinni w tym czasie dokonywać wpisów na forum.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Panowie proponuje odwiedzić stronę SKWK, przedstawiają kolejne projekty przesłane im przez internautów.
Dwa pierwsze kicha. Natomiast o propozycjach 3 i 4 piszą że przedstawia w sposób subtelny literę W ![]() Dobre bo to jest szachownica ze Wschodniej tyle że odwrócona względem osi poziomej trybuny Wschodniej... Co do projektów z napisami ABG, to są nie poważni, jeszcze te gwiazdki, przecież jakby to zrobić z krzesełek to strasznie tępo to wyjdzie... P.S a będą korygować położenie stanowisk na kamery na trybunach północnej i południowej, bo na razie są po staremu, tzn. względem dawnego położenia boiska, tj. przesuniętego ku zachodniej. Tutaj to widać: http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...owosci//38585/
Ostatnio edytowane przez jutro : 19.07.2010 o godz. 17:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Poważnie tak powiedzieli? Czyli pewnie koniec września. A jak koniec września to pewnie przeciągnie się to na październik a jak już w październiku to może lepiej się nie spieszyć i skończyć trybunę wschodnią póki jest trochę czasu a Wisła zagra na Reymonta od następnej rundy. My (miasto) obiecamy że wszystko będzie juz wtedy gotowe....Serial trwa dalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jak to możliwe , że na nowej murawie są 'łyse placki' i ogólnie wygląda jak klepisko? ktoś tam pisał o upałach - nie wygląda to na wysuszoną trawe niestety..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
@Pawko nie płacz, to normalne, przy takich upałach cięzko żeby sie trawka od razu przyjęła. Za duże słońce było.
Teraz jestr troche deszczu i powinno być lepiej. Poza tym co sie martwisz ? Przeciez chyba jest na gwarancji. Pozatym jeszcze nie oddają stadionu do odbioru. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
nie płacze, tylko ciężko znaleźć rzecz która od początku do końca jest dobrze zrobiona na tym stadionie.. a wymiana gwarancyjna to kolejne opóźnienia odpukać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie murawa to pikuś dojdzie do siebie i bedzie git ,ale te słupy z kamerami na murawie to masakra,czy nie mozna było tych latarni zamontowacna murkach od fosy blizej trybun,przecież to wygląda jak alejka w parku jordana(boże widzisz i nie grzmisz).mam coraz większą ochote Majchrowskiego ,tego architekcika i cała bandę która jest odpowiedzialna za wygląd i estetyke naszego stadionu dopiąć akumulator na jaj ido wisły z baranami
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeglądam dzisiejsze zdjęcia ze stadionu na oficjalnej i nagle...
![]() ten ostatnia rząd krzesełek to na stałe? ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ten monitoring na słupkach na murawie tak sobie wygląda...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witoldon 2 ostatnie rzędy to właśnie te miejsca z pośród 269 na które nie będą sprzedawane bilety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Eh. Może chociaż akustyka dobra będzie ? Znaczy się, jak taka trybunka ryknie, żeby skóra cierpła
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Miejmy nadzieje, że piłkarze będą mieć cela i po kilku meczach tych słupków z kamerami już nie będzie
![]() A co do asfaltu wokół boiska to klub chce położyć tam sztuczną trawę. ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ten asfalt będzie pokryty sztuczną murawą. Nie jest to niestety rozwiązanie tymczasowe.
![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|