|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czyli powiadacie, że jest opcja wejść na czyjś bilet?
Mam do oddania jeden na E, tatko się rozchorowali. Za darmo, w dobre ręce ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Od rana do ok. 12.30 kolejki non-stop pod kasami, wszystkie czynne, super miła i ładna Pani z kasy nr 6 mówiła, że aż zdjęcia sobie wychodzili robić bo takich kolejek to dawno nie pamiętali.
Do tego co chwila otwierane nowe sektory, obstawiam że te 23, może 24 K dzisiaj będzie ^^ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wychodzili zdjęcia robić, a w okienku karteczka, że niby "przerwa techniczna"
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
sytuacja awaryjna. Czy jezeli mam bilet kupiony na KK ale karta się zgubile to czy jeżeli wyrobie duplikat to ten bilet na niej bedzie czy trzeba nowy kupic?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Bilet nie jest fizycznie na KK, tylko na twoim koncie z danymi. Więc nie spinaj tylko leć wyrobić duplikat
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
TYLKO WISŁA
udzd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
24 k może być, bo do 12 jeszcze sprzedaż online działała
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kolejka juz skurvysynsko wielka, ruszac dupy!
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Od jutra rusza sprzedaż biletów na mecz z Górnikiem Zabrze i Termalicą! ![]() WISŁA PONAD WSZYSTKO? Przekonamy się już niedługo... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Są jeszcze bilety? Duża kolejka?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
32 tysiące sprzedanych.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Podobno maja dostawiac krzesełka wokół boiska
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na dachu ma byc jeszcze loza szyder... VIP
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jeszcze niech ktoś spyta czy można kupić bilet bez KK to będzie pozamiatane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To bylo wiadome. Zobaczymy w niedziele ilu Wisla ma KIBICÓW. Nie na Zaglebiu, nie na Legii. W niedzielę.
Do zobaczenia. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Patrząc na obecną sprzedaż to będzie ciężko 8 koła zebrać.
Kto ma być ten będzie, o reszcie nawet nie warto pisać. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
wychodząc z ostatniego Zagłębia tak sobie mówiłem, że na następnym meczu będzie znowu dyszka.
Nie ma co powtarzać tego co zawsze. Na Wiśle od lat są Ci sami ludzie, te same gęby. Czasem tylko trudniej je znaleźć jak jest trochę więcej ludzi jak na takim Zagłębiu. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Niech siedzą na dupach i czekają na kolejny sezon, aby znów pojawić się na 2 lub 3 meczach. Nic z tym nie zrobimy. Mi już tam obojętne, czy będzie 6, 7 czy 8 tysięcy. Będą te same osoby, z którymi oglądaliśmy porażki z Podbeskidziem czy z Pogonią. Przynajmniej z takimi ludźmi można o czymś pogadać, bo przeżyli i widzieli to samo. Znawcy od meczów z Legią czy ostatniego z Zagłębiem zostaną na facebooku. Szkoda jedynie finansowo dla klubu, jakości na trybunach i tak nie wnoszą.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie o te finanse się rozchodzi. Mamy 4 mecze u siebie, będzie na nich pewno łącznie ze 40 tys (jak dobrze pójdzie).
Gdyby było 80 tys to rachunek jest prosty, licząc bilety po 30 zeta to daje nam 1,2 mln extra. W naszej sytuacji bezcenne. Optymistycznie licząc, gdyby cały sezon lub dwa była średnia powyżej 20 koła to długów by już nie było. ![]()
the future's uncertain
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
(ironia on) Luke ale co Ty chcesz? To kibice maja wykupic Wolskiego?
(ironia off)![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A skąd! Tylko wymagać powinni!
![]() ![]()
the future's uncertain
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Czego wy chcecie ? Przecież porobili fotki na meczu z Zagłębiem, pokazali co to WIERNOŚĆ. A tak serio, to dramat. Liczyłem chociaż na 10000 tyś ludzi, a tu póki co nie ma nawet 9000. A szkoda gadać itd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie bylem na Zaglebiu bo nie moglem. Bylem wczesniej Na Piascie i Jadze. Planuje jutro zabrac dziewczyne i pojawic sie na meczu z Gornikiem bo mnie poprostu ciagnie. Szkoda ze po walce pilkarzy z Zaglebiem kibice sie odwracaja bo nie udalo sie wygrac. Jedynie dobra gra przyciagnie ludzi na stadion i walka o najwyzsze cele
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kupione! Kto jeszcze?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Niestety wyglada to dramatycznie. Slowa "czy wygrywasz czy nie" to dla wiekszosci puste haslo. Do zobaczenia jutro.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja mam jeszcze w planie aktualną koszulkę i bluzę.
Trzeba pomagać - ciężkie czasy. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W sumie to co mecz w tym temacie wielkie bicie piany pt. Wierności, barwy itp... nie ma co rozdzierać szat, zapraszajcie ludzi, rodziny, dzieciaki, kogo się da... na meczu też fajnie się da spędzić wolny czas bez dorabiania ideologii
![]() Jak zaczną w grupie spadkowej wygrywać, wpadnie więcej bramek i podtrzymają ten styl, to i więcej ludzi się zbierze. Mimo tego, że wylądowaliśmy w grupie spadkowej, to ostatnie mecze pokazały, że drgnęło coś w dobrym kierunku. Oby tak to wyglądało również w następnych tygodniach. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|