|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Mam nagrane, zaraz wrzuce na youtube i dam linka Edycja: Proszę, oto link do wywiadu z Milanem: http://www.youtube.com/watch?v=AyLlNKADJhM Powód: zacytowalem zly post
Ostatnio edytowane przez arytmetyk : 31.07.2011 o godz. 00:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kamilek którego nie stać na pampersy który tak obśmiewał poziom polskiej ligi brutalnie zderzył się z jej nowym obliczem i odbił się od niej z hukiem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=AyLlNKADJhM Wracajac jeszcze do kontuzji pachwiny - własnie Kolejne problemy ma Gerrard z Liverpoolu (oby z Meliksonem bylo lepiej) http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Pec...253,1,423.html
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 31.07.2011 o godz. 08:41.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Milan mi przypomina Ilie Cebanu, nawet trochę do siebie podobni. Nie wiem jak można mieć do Milana pretensje za stracona bramkę ? Dobrze wybronił pierwszy strzał Oziebaly ale przy dobitce bez szans. Gdzie byla wtedy obrona ? Moim zdaniem Milan dobrze się prezentuje jako bramkarz, trzeba sobie przypomnieć ze dłuuugo nie grał. Sympatyczny facet i chwała mu za to ze szybko się nauczył mówić po polsku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
I to jest wlasnie smutne.
Dzisiejsza Wisla jest oparta tylko i wylacznie na Meliksonie. Wiesci niosa ze Melikson ma kontuzje to wtedy zaczyna sie ogolna panika i placz... Wisla to nie tylko Melikson a jak tak ma byc to zle to wyglada... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Troche z innej beczki, taka ciekawostka wczoraj ogladając mecz z kumplami wymyśliliśmy ksywe dla Iliewa, Robert M
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
rychło w czas... dawno to pisałem
![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
mi bardziej przypomina postać z bajki "Potwory i spółka"
http://www.film.org.pl/images2/monsters/19.jpg |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Moze sie w koncu doczekamy napastnika, ktory potrafi zdobyc bramki strzelajac z pierwszej pilki. Wczoraj byl mecz Arsenalu w Emirates Cup i tak własnie padla bramka: podanie-podanie-strzał z pierwszej pilki i gol. Taki mlody Ramsey, ktory ma 21 lat tak wlasnie strzelił wiec moze i Biton tez bedzie tak potrafil. Patrzac na niektore bramki na youtube to tak własnie zdobywal gole
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czekam z niecierpliwością na wieści co ze zdrowiem Meliksona, bo bez niego ciężko o spokój w konfrontacji z Litexem. Jeśli dodamy jeszcze do tego fakt, że problemy ma Pareiko i Małecki naprawdę nie wygląda to dobrze, bo przecież to głównie ci piłkarze zapewnili nam mistrzostwo Polski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tak, trwajcie dalej w przekonainiu że kolega PWLK (jakoś tak) mówi prawdę...Melikson dziś normalnie trenował...informatorzy od siedmiu boleści..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ilka_z_kolanem
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja niestety obawiam się takiego scenariusza:
Na facebooku ktoś pośpieszył się z obwieszczeniem kontuzji Meliksona, Maaskant chcąc aby rywal myślał że jednak wystąpi chce zachować to w tajemnicy, a dla odwrócenia uwagi napisano że najbardziej ucierpiał Wilk. ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Urodziny Patryka Małeckiego
Dzisiaj swoje 23. urodziny obchodzi napastnik Wisły Kraków, Patryk Małecki. ![]() Fot. Maks Michalczak W imieniu kibiców, pracowników klubu i piłkarzy życzymy Patrykowi wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, a także sukcesów w życiu osobistym i na boisku. Sto lat, Patryk! Biuro Prasowe Wisły Kraków SA ____ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tak, i aby wszystko wyglądało normalnie, to Maor trenuje na pięciu różnych blokadach i 10 innych tabletkach przeciwbólowych...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Malecki zmiazdzyl w Polsacie Sport przed chwila rozmawiali z nim przez telefon na zywo kto oglada ten wie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Podbijam co Mały powiedział?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Borek pyta sie Malego czego zabraklo w meczu z Widzewem a MAly: "Patryka Maleckiego"
i w smiech poza tym powiedzial ze zna juz sklad na Litex i Borek zapytal sie go tylko czy gra on sam i byl taki moment ciszy myslalem ze sie wygada Malecki ale jednak nie powiedzial, poza tym Malecki powiedzial ze WSZYSCY w druzynie sa zdrowi i gotowi do gry (Takze nie wiem czy zapomnial o kontuzji Wilka czy to jakis wymysl w takim razie), powiedzial tez ze z Pareiko wszystko ok i jest gotowy do gry bo dzis z nim rozmawial, generalnie strasznie sie rozgadal az Borek juz byl tak delikatnie zniecierpliwiony ale pozytywnie wypadlP.S. Patryk powiedzial tez ze "ma nadzieje" ze Wisla zagra bardziej z kontry i na wlasnej polowie a nie otwarty mecz.
Ostatnio edytowane przez sportnh : 01.08.2011 o godz. 21:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja zrezygnowałem z oglądania tego programu Polsatu Sport poświęconego T-MOBILE EKSTRAKLASIE na rzecz Orange Sport Info, gdzie też była wzmianka na temat Patryka Małeckiego. Aktywny dzisiaj w mediach Patryk Małecki
W rozmowie telefonicznej przeprowadzonej przez jednego z dziennikarzy OSI z Patrykiem Małeckim "Mały" nawiązał do prowadzonego dopingu przez niego na meczu z Bełchatowem i Mistrzowskiej Fety 2011 przyznał, że ze 'śpiewaniem' u niego słabiutko i że w wolnym czasie będzie musiał popracować nad swoim głosem, bo jak na razie wygląda to tragicznie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
I trochę prawdy w tym jest. |
|
|