|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Przynajmniej już wiem czemu nic nie robią z betonem pomiędzy piętrami na trybunie. Będzie dla sponsora.
ehhh żebym ja tego doczekał.... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Trzecia - "Jednocześnie wskazujemy, iż wszelkie informacje zawarte w niniejszym wystąpieniu są przekazywane Państwu jako całkowicie poufne. Prosimy zatem - stosownie do art. 72 kc - o ich nieujawnianie i nieprzekazywania ich innym osobom. Prosimy również o niewykorzystywanie przekazanych informacji do swoich celów. Mimo dochowania starań Wisła Kraków SA zastrzega sobie prawo do niezawinionych przekłamań bądź błędów w niniejszym wystąpieniu." ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
W zasadzie kilka liczb i tylko jakie świadczenia. Zwykły młody startup jak pozyskuje nawet 100 tyś PLN z Inkubatorów ma zdecydowanie lepszą prezentację... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A to jest jawne czy ktoś wrzucił bo jest z firmy do której to Wisła przesłała?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Dostałem tą prezentację od jednego z przedstawicieli Wisły. Udostępniłem ją, ponieważ uważam że nie ma w niej żadnych wrażliwych punktów które szkodziłby bezpośrednio Wiśle, a nawet mogą jej pomóc. Jeżeli któryś z adminów uważa inaczej, usuńcie post.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Co można powiedziec o firmie Wisła Kraków patrząc na tą prezentacje? Jak ktoś nie rozumie słowa profesjonalizm przy prezentacji, to co to będzie jak dojdzie do rozmów i współpracy.... Imho prezentacja zrobiona przez pracownika markeitngu w ciagu 2h na odpieprz się. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś Wam wkleję o jakości pracy decydują też drobne szczegóły:
Pytanie i odpowiedź ze stycznia: P: Witam, jak można jeszcze odebrać szal z akcji „Wisła Kraków to nasza historia”. W jakich godzinach i gdzie? O: Informacja o odbiorze znajduje się na stronie Wisły Kraków . Pozdrawiam Po tej wyczerpującej odpowiedzi już nie wdawałem się dyskusję, że nie sposób znaleźć takiej informacji. A teraz z tego tygodnia: P: Dzień dobry, fans4club podał iż nadal można odebrać zaległe gadżety, niestety nie znalazłem na stronie Wisły żadnego info o tym. Czy jest taka możliwość? O: w poniedziałek po derbach rozpoczniemy komunikację związaną z odbiorem nagród z poprzedniej naszej akcji Da się? Da się !!! I jestem bardziej ucieszony z faktu, że uzyskałem satysfakcjonującą mnie odpowiedź dosłownie po paru minutach od samego faktu iż odbiorę szal. Ps. A kur..., spróbuj mi Szwagier jeszcze raz zgubić szal... ![]()
Porter
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
on go nie zgubił, on go przehandlował ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
...w sumie w stolycy to nawet rzecz bezcenna. A poważnie młody był, przyjechał z prowincji spod Białegostoku, pierwszy mecz i nawet dobrze zawiązać go nie umiał. Od tej pory wódę tylko on stawia. Może kiedyś mu wybaczę, za parę lat.
A co, niech stawia.![]()
Porter
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Myślałem, że mimo biedy klub będzie zarządzany sprawnie, profesjonalnie i godnie. Niestety wybór nowego trenera świadczy o jeszcze gorszej partyzantce niż za ostatnich miesięcy rządów TF...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
widocznie na taka partyzantke nas tylko stac
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Wybacz ale nie jestem w stanie uwierzyć że stać nas było tylko na jakiegoś ogórka z Hiszpanii. Jeśli tak to po co było w ogóle szukać kogoś jak był Sobolewski. A tak znowu jesteśmy pośmiewiskiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
A jakby zostawili Sobola to byłby płacz, gdyby Wisła przegrywała mecz za meczem bo trener bez licencji. Będzie asystentem hiszpańskiego trenera, ma się przy nim uczyć, ochłońcie trochę i dajcie czas nowemu szkoleniowcowi. Jak nie wyjdzie to nie wyjdzie kontrakt podpisał tylko na pół roku z opcją przedłużenia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Czego?
Jeżeli Kika powie: "gramy tak w takiej sytuacji", a Sobol powie: "ale mnie trener Kasperczak, Smuda, Skorża, Janas, Maaskant itd mówili, że trzeba robić dokładnie odwrotnie", co wtedy? Poważnie myślisz, że facet grający na mundialu, w europejskich pucharach będzie słuchał trenera, który w wieku 46 lat raz "prawie awansował" do drugiej ligi? ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jesli się zgodził być jego asystentem, mozna założyć że będzie słuchał . O wiele trudniej uwierzyć w twoją wersję.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Powiedzmy, że przez 20 lat piłkarskiej kariery wszyscy trenerzy wbijali mu do głowy, żeby np. jako defensywny pomocnik po przejęciu piłki, odgrywał ją na skrzydło do pomocników. Sobol tak przez całe życie robił i osiągnął to co osiągnał. Teraz przyjdzie Kiko i powie: "źle kolego, powinieneś po przejęciu od razu ładować dzidę na napastnika". Jak myślisz, czy Sobola olśni, że wszyscy poprzedni trenerzy go wprowadzali w błąd, czy pomyśli sobie "co ty gadasz gościu". Oczywiście jako asystent będzie musiał robić to co mu każe pierwszy trener - czyli w tym przykładzie, każe ładować dzidy do napastników. Ale niczego się nie nauczy, bo jak tylko treneiro odejdzie, to wróci do tego co pozwalało mu kiedyś zdobywać mistrzostwa. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Konrad
Pomysły taktyczne i "myśl" trenerska wbrew pozorom też się zmieniają ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Nie rozpaczam. Chciałbym za to wiedzieć czy Sobol nie czuł się pewnie za sterami Wisły czy go postawiono przed faktem dokonanym. Tak czy siak wyleczyłem się już kilka lat temu z roszczeniowej postawy którą widać wśród komentujących na facebook jakbyśmy wciaż byli na tym samym poziomie finansowym co za czasów tyskiego czy ery na koszulkach. Na razie zarząd nie dał mi powodu, żeby ich traktować niepoważnie wiec zakladam że wiedzą co robią. Argument o próbie robienia wałków przez junco i kolesiostwa odstawiam na półkę do działu literatura fantasy, TS odpowiada za klub i już widzę jak kultowi już "panowie w krótkich spodenkach" pozwalaja sobie na robienie się w hu j PS gorzej niż pawłowski być nie może.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Sam Lewy w wywiadzie mówił, ze Guardiola wymaga czego innego i kaze grac inaczej niz Klopp co nie zmienia faktu, ze obaj sa trenerami wybitnymi, mimo diametralnych roznic w trenerskiej filozofii Poczytajcie co pisze Cwiakala na swojej stronie, cytuajac dziennikarza hiszpańskiego To wcale nie musi być zły trener , dodatkowo był w sztabie szkoleniowym Gimnastic gdy, ten grał w Primera W Pucharze Króla mierzył sie jako pierwszy trener z Atletico chociazby To naprawde nie rolnik z pola kukurydzy , ktory dotychczas po zebraniu plonów wieczorami trenował druzyne zlozona z pobliskich pasterzy Sam mam watpliwosci czy to dobry wybór ale tez nieprzesadzajmy,nie ma co go teraz z góry skreślać, byleby tylko dostał wsparcie w klubie, zeby sie nie okazalo, ze pilkarze beda chceili udowodnić, ze on sie nie nadaje i trzeba sprawić, zeby szybko Sobol został ponownie trenerem
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 04.01.2017 o godz. 18:39.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawia mnie patrzac na komentarze na fb, tutaj na rozmowy na forum, skąd wielu z Was bierze taki optymizm odnosnie TS. Robi się z TS cudotwórców, a zapomina o jednej ważnej rzeczy:
Cytat:
Zostało wtedy 7,2mln, w tym ponad 4mln do miasta, które miasto rozłożyło na raty bo nie miało wyboru. Zostaje 3 miliony zadłużenia do reszty zewnętrznych - przy przychodach na poziomie 25mln, to już naprawde nie jest duże (a tylko tamci potencjalnie przekażą sprawę do komornika, miasto się do tego nie posunie co już wiemy po ugodzie). Później sytuacje sie poprawila bo weszlo 3 sposnorów - Lyoness, Profix, Artrans. Tylko z nimi by sie dogadał nawet byle student bo oni sami chcieli. Nie licze Oshee bo to połowa barter, jak nie więcej. To co takiego ten zarząd zrobił przez pół roku? - Zlikidował rezerwy, co długoterminowo może odbić się czkawką - Doprowadził do stanu w którym Wdowczyk zerwał umowe z klubem z winy klubu, z uwagi na to jak zarzad do niego podchodzil i nie wiadomo na ile to jeszcze sie odbije - zwolnil 2 asystentow i nie wiele brakowalo a sprawa by sie skonczyla w sadzie - zatrudnil na trenera kompletnego no-name'a przez co śmieje się z nas cała polska. A do tego przesuneli Wojtka Żuchowicza od przygotowania fizycznego do CLJ, podczas gdy fizycznie byliśmy najleplej przygotowani od jakiś 5 lat, a to dopiero bylo po pierwszym okresie przygotwyaczym Wojtka z 1 druzyna. ostatnie 2-3 mecze slabo, ale przy takiej kadrze mozna bylo sie spodziewac. Przeciez my nawet lidera Lechie zabiegalismy i dostali trojke, majac 2x szersza kadre - opowiadali bajki jak nie poprosili Lyoness zeby wszedl na rekawki bo tak blisko jest strategiczny. Wiem ze tak rozmowy trwaja chwile, ale o ile to byla prawda ze rozmowy byly, to dało sie uslyszec ze ten konkretnie zrezygnowal bo poprostu ciezko mu sie bylo z Wisla dogadac, jak rowniez kilku innym potencjalnym z uwagi na opieszalosc Wisly i brak profesjonalizmu - mimo wszystko slabo zrobiona i rozpromowana akcja 12bohater, odegrzewany kotlet z ktorego juz tak duzo Wisla nie bedzie miec Chciałbym być obiektywny i znaleść coś dobrego, ale nie za bardzo moge: - to ze poprawila sie w pewnym momencie sytuacja finansowa, wynikalo z tego ze Cupial wczesniej posplacal wiecele rzeczy, a pondato zeszla rata od C+/Ekstraklasy - odejdzie teraz dwóch ważnych zawodników, Rysiu i Boban, za których dostaniemy z jakieś 5-7mln i poprostu czesc z tych pieniedzy wykrozystaja na te transfery - dalej nie dogadano sie z miastem co do stadionu i caterigngu. No ale jak swego czasu pewna osoba z klubu chodzac na rozmowy do ZIKITu mowila ze jak miasto nie da tego, tego i tamtego to Wisla wychodzi ze stadionu, wiec do dzis mieli za zle, a nie potrafil obecny zarzad tego poprawic. Od 1 stycznia 2017 stadionem zarzadza ZiS wiec moze to pomoze. - budzet porpawil tez mecz z Cracovia, mobilizacja kibico samych w sobie, pozatym zero marketingu i niska frekwencja nawet jak tyle wygrywali Jedyna rzecz za ktora faktycznie mozna pochwalic, to podpisanie umowy z mybenefit, uderzenie w fajny target. Tyle ze jak juz sie weszlo, to trzeba mocniej to promowac. TS to nie swiete krowy, to nie sa wybitni biznesmeni - przy TS poprostu ten klub jakos bedzie wegetować... Oczywiscie, zaraz pojawi sie hejt od osob zwiazanych z TS i SKWK, ale takie sa fakty... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
WislaFan123 za to TELEFONIKA i Cupiał to były byzmezmeny które doprowadziły ten klub do ruiny, to fakt TS i SKWK to lepsi biznesmeni niż Cupiał czy poprzedni zarząd Wisły, tyle można mieć pewności.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w najblizszym stan futbolu, na kanale eleven, gosciem typów bedzie Marzena Sarapata.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zawsze wrzucają później na youtube'a, a w Eleven leci zdaje się w soboty.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Sobota 11:00 Eleven
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No Zarządzie jak wy mi ....a w tej chwili zaimponowaliscie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz jednak trzeba wziąć 2 rzeczy pod uwagę:
1.) Jak do nas przychodził w 2014 to był 3 lata młodszy 2.) Od prawie pół roku jeste bez klubu i jego forma może być dużą niewiadomą Mimo wszystko temu transferowi kibicuje, bo w Wiśle grał kapitalnie. A teraz poprostu testował i testował czy ktoś dam mu dużą kase, nie dal to byl pod presja i bierze Wisłę... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Całokształt nie Stolic.
|
|
|