|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Strzelić więcej niż jedną bramkę i co najważniejsze: nie stracić bramki w Krakowie, bo sytuacja się skomplikuje.
Pewny wynik 2:0 lub 3:0 załatwiłby sprawę. Mam nadzieję, że tak się stanie. W dzisiejszych czasach nie można być niczego pewnym. Tym bardziej wyeliminowania drużyn z Azerbejdżanu, itp. potęg piłkarskich. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
mitmichael wrzuciłeś rewanż w Krakowie czy pierwsze spotkanie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
bedzie transmisja z meczu w Baku
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
azerowie i turcy to bratnie narody, co ich bardzo zblizyło do siebie, cieżko doszukać się takich więzów w europie
pewności nie mam, ale jak napisałem nie zdziwię się jeżeli tak będzie, zależy na jakiego człowieka trafimy poza tym największym atutem azerów będzie ich boisko, a tam się ciężko gra ![]() edit: dokładnie tak jak mówi harthausen
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 23.07.2010 o godz. 19:57.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
te daty są być może bez znaczenia. Gorzej , że Azerowie to lud o czysto tureckich korzeniach. Coś tak jakby między nami a górolami. Czy w razie czego nie będą chcieli za swoimi gwizdać - jeden Allach wie. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dlatego trzeba wygrac Polsce 2,3-0 i jechac po remis i nie bedzie problemu z sedziami. W sumie to nie wiem czemu Turek jak gramy z Azerami ale to juz pytaine do UEFY
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
wg mnie Turek dlatego, że Azerbejdżan leży bardzo blisko Turcji. Prawdopodobnie zadecydowały względy geograficzne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() (To tak z przymrużeniem oka) http://pl.wikipedia.org/wiki/Azerowie
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 23.07.2010 o godz. 20:29.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mysle, ze Wisla moglaby sie postarac o zmiane sedziego, bo to naprawde jest niebezpieczne.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
najlepiej niech nam ktoś z wawki sędziuje, już on na pewno przypilnuje sprawiedliwego wyniku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
nasi mają wygrać bez względu na boisko czy sędziego ![]() lepiej tak niż na odwrót tj sędzia Azer ![]()
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bunoza dziś pojechał po wizę i powiedzcie mi jak się to ma do tego że chyba do dziś możemy zgłaszać zawodników do III rundy czy nie za późno ta wiza.
I jeszcze jedno czy nie lepiej by było zostać i zagrać w sparingu zamiast akurat dziś jechać po paszport . ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli do półtorej godziny nie zakontraktujemy żadnego stopera to już nie ma szans żeby go zgłosić do 3 rundy?
Coś mi sie o uszy obiło, że można skorzystać z jakiegoś prawa zgłoszenia zawodnika najpóźniej 24h przed meczem. Prawda to? Bunoza, Cleber, Kowalski - na Karabach to powinno wystarczyć ale z takim np. Chavezem czułbym się pewniej ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ale nawet jak bedzie Chavez to i tak nie zalatwia wszystkich papierkow...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Chodzi mi o to czy możemy na przykład na 2 dni przed meczem zgłosić kogoś w miejsce kontuzjowanego Burligi, albo na jakich zasadach może wystąpić zawodnik w nowym klubie w LM, jeśli zagrał już w LE... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Bunoza jest z nami od 3 tygodni i dopiero teraz ma wszystkie papiery , jeśli np. z tym Honduraninem coś nie będzie załatwione w super-hipe-extra tempie, to czarno widzę IV rundę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
na 24 h przed rozpoczęciem dwumeczu mozna zmienic jednego zawodnika , tylko na pismie musi pzpn wyslac potwierdzenie ze dany zawodnik jest uprawniony do gry w krajowych rozgrywkach (czyt.pozwolenie na prace)
gdyby Bunoza zalatwil sprawy do 24 , to moznaby bylo jeszcze zglosic za kogos Riosa no ,ale pewnie chodzi o Bunozę |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Matko, ja myślałem że z Bunozą wszystko załatwione, a tu taki numer...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja powiem tak ze to Szawle to poziom III ligi Polskiej a jednak do momentu jak grali w 11 ich gra wygladala lepiej od naszej.
Ja bym wiec radzil dalej Kasperczakowi nie spac i reszcie zespolu bo jest masa do roboty na czele z tempem wyjscia do akcjii i ich wykanczania. kazdy juz mysli o IV rundzie -halo ,halo gramy z Karabachem ,Azerami ktorzy sa takimi jezdzcami bez glowy jak im pojdzie i np strzelą bramke to moze byc roznie.A tam jest rewanz ... wiec spokojnie przjedzmy Azerow ,bo Szawle na czele z ich bramkarzem ktory nawet pilki zlapac nie potrafi to zaden przeciwnik. Tu trzeba uwazac ,bo zapomonamy poprzednie popisy ,juz widzielismy Debrecyn i Lewsi a skonczylo sie na Levadii. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Azerowie to będzie pierwszy test bojowy i tak jak spodziewałem się spacerku z Litwinami, tak tu jestem pełen obaw.
Inter ma skład taki bardziej międzynarodowy - Ten cały Karabach wygląda na zespół o wiele bardziej hermetyczny.To będą takie zadziory, bez jakiejś wielkiej techniki ale nie pękające przed burżujami z Polski ...taka Levadia 2, może trochę słabszaTen mecz to powinien być gdzieś tak za miesiąc, bo dziś drużyna to taki plac budowy Jest to banalne co napiszę ale ich po prostu trzeba stłamsić od 1 minuty, to nie może być takiego macania się jak wczoraj.Musimy zacząć tak jak Amica z Interem , tylko skuteczniej. Ogólnie to w Hucie trzeba sobie już awans zapewnić bo inaczej może być kiepsko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Karabach to myśle ze zespół klasy Dynama Tibilsi sprzed 6 lat, prawie sami Reprezentanci Azerbejdżanu .Rok temu ograli Rosenborg i Fińską Honke, dopiero Twente ich ograło 3-1 w Holandii ale w Karabachu był remis 0-0.
Trzeba im na Hutniku ze 3 gole nastukac i nie stracic nic
Ostatnio edytowane przez AYALA : 24.07.2010 o godz. 00:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Faktycznie goście ograli Norwegów i Finów...Cofam to co napisałem, to nie jest słabsza Levadia , tylko właśnie Levadia bądź Dynamo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Oni ograli Rosenborg Trondheim W takim razie pela mobilizacja ,bo oni moga byc cholernie grozni skoro tez z Twente u siebie NIE PRZEGRALI ja mysle Iq2 ze to moze byc zespol podobny do Dynama Tbilisi ,troche wariaci ,jak im cos wyjdzie to idą na calego pozniej Pierwszy mecz musimy wygrac i to wysko bez straty gola,a nie jak wtedy Dynamo nam strzlilo 2 bramki i potem musilsimy gonic wynik (ten pierwszy mecz wg mnie zdeycdowal o naszej klesce) ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tyle że Rosenborg od jakiegoś czasu szału nie robi = ale to nie zmienia faktu że trza się sprężyć bo inaczej będzie kolejna wstydliwa wtopa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|