|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chyba nie było spalonego przy golu Quagiarelli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Kod:
www.tvp.pl/fifa2010/wideo EDIT: 3-2 i Włosi do domu ![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 24.06.2010 o godz. 16:51.
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wydupcyli Włochów!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Hahahahahaha!
Zajebiscie ze wszyscy wielcy odpadaja.. szkoda Anglii, Brazylii, Argentyny czy Niemcow, bo mialem nadzieje ze i oni odpadna.. ale i tak nie jest zle... Francja, Wlochy, kto nastepny ?! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
3! Włosi to są jednak frajerzy. Co oni zrobili przy tym aucie..
![]() ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ciao Italia Ciao Italia Ciao Italia
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Świetny mecz.Dla mnie jak na razie najlepszy na tych MŚ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Bramkarz Włochów to jest porażka jakaś. Italia odpada.
Ale bramka na 3:2 mistrz !!! ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
O ****a mać.
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ale mecz :O
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale urwał
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
najbardziej mi się obrońca Słowaków podobał, który do razu rzucił się do bramki by pomóc Musze i odciągnąć tego włoskiego chama. Szkoda, że mu naprawdę w dziób nie dał.
Cholera, 3-2 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Też strasznie nie lubię Włochów, ale Słowacy to także farciarze, bo umiejętności kiepściutkie
i juz 3:2!!! |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Druga połowa godna finału
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To drugi najciekawszy mecz po spotkaniu Dania - Kamerun. Oby teraz do konca wszystkie takie były.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
szkoda ze Webb po swojemu nei przedluzyl o 10 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słowacy to farta już mają od eliminacji
![]() Meczyk 1 klasa. Pepe mógł zapewnić remis Italii. Włosi odpadają w dużej mierze "dzięki" swojemu bramkarzowi. Buffon nie puściłby trzech bramek ![]()
Ostatnio edytowane przez John1906 : 24.06.2010 o godz. 16:56.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słowacja w 1/8
Piękny mecz nie nudny coś się dzieje jeeee oby tak było do końca ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jestem w szoku!! Taka dawka emocji to jest to!!!!
Jak widac wystarczy chcieć a można.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie ma to jak doliczyć 4 minuty a grać 7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pewnie uznał, że i tak Włochom nie wystarczy.
Ten sędzia to chodzący przekręt. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Webb jest dobry, znów doliczył kupę czasu jak w meczu Szwajcaria - Włochy. Chyba z 7 minut teraz grali.
Z jednej strony brawo Słowacy, pokazali charakter. A z drugiej mogli po frajersku odpaść. Przy 2-0 grali jak by lekceważyli Włochów... A potem brama na 3-2 zupełnie odpuścili krycie przed polem karnym no i ten wrzut z autu w końcówce i 100% sytuacja. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie pieprzcie że Słowacja nie zasługuje na ten awans - bo szczęście sprzyja lepszym.
Nasi by z szatni nie wyszli a już by dostawali dwa w plecy. A to że płaczki lecą jest jeszcze bardziej budujące ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cholera piszecie, że mecz świetny a ja po kilku minutach wyłączyłem TV bo wiało nudą...... Nosz kur*a
![]() Jacuś Gmoch w studiu: Masakra była, masakra- jakbym słyszał koleżanki z klasy w liceum po przypałowej bądź ciężkiej sytuacji. haha Czekam na mecz o 20:30!
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 24.06.2010 o godz. 17:07.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ale Wlosi sie oburzali ze Slowacja gra na czas. Oj oj jak mi ich szkoda, zostali pokonani wlasna bronia :(((
Słowacja co prawda to prawda jedzie na zajebistym farcie. Pewnie skonczy sie tak ze w 1/8 spokojnie ktos ich ogra bez wiekszego wysilku bo kiedys ten fart im sie musi skonczyc. Nie wiem jak oni dzisiaj te 3 bramki strzelili ale mogl stracic ze 4. Strasznie nieporadni w obronie. Jak tylko ktos ta ich nieporadnosc wykorzysta to dostana tak jak z Paragwajem 2:0 i w 1/8 i sobie ktos lekko awansuje ich kosztem Ale Włochom dobrze, aktorzy... Jednak troche to bez sensu, taka frajerska gra z tej pilki, dla frajerkow. Dzis duzo aktorzyli i grali na czas w koncowce Slowacy- sapy mieli Włosi- gdyby sytuacja byla odwrotna to sapy mieliby Slowacy. Czyli to jest tak: jak moj kolega aktorzy to spoko, jak ktos aktozy to **** mu w dupe, ale mojemu koledze nie bede pojerzdrzal. A jak chca skonczyc z tym aktorstwem to niech kazdy pilnuje swoich kolegow skoro mu sie tak to nie podoba i wtedy byloby ok ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
PSIA KREW
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Piękne chwile - FUTBOL wygrał z Włochami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słowacja na farcie i tyle w temacie. Słowacja trafi pewnie na Holandie i po mundialu.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
|
|