|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Też nie mogłem zauważyć...szukałem przez google
![]() P.S. Też jestem ślepy ![]() ![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem po co na siłę Marcelo wystawiany jest jako DP. Ewidentnie widać że ta pozycja mu nie leży.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No to widzę ,ze zajebiscie bedziemy w tym sezonie grac ofensywnie ( zdwoma obrońcami w lini pomocy)...
Cos czuje,ze w tym sezonie wyniki typu 0:0 i 4-5 miejsce.Potem Skorża out(oczywiscie wg. niektórych mógł wygarac lige bez transferów ) i karuzela zacznie sie od nowa.![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Hehe!! 2:0!! Z tego co słychać, to Wisła pięknie gra..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Macie jakieś ale do Diaza hm ? Bramkę strzelił więc o co chodzi że obrońcy w pomocy to już bramek nie mogą strzelać ?
Ostatnio edytowane przez sayek89 : 20.02.2009 o godz. 17:40.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już wiemy czemu Jirsak nie gra..lekka kontuzja
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W Radiu Biała Gwiazda wspominali coś o lekkiej kontuzji Jirsaka, więc pewnie dlatego Marcelo ustawiony na DP. Chodź troszkę dziwi to, że gra środkowy obrońca, a nie nominalny pomocnik Cantoro.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może środkowy obrońca jest lepszy na tej pozycji, niż nominalny pomocnik...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mario jakiś taki dzisiaj "niepewny" znowu...przynajmniej wg relacji w Radio Biała Gwiazda
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja bym powiedzial że Mario niepewny jak zwykle.
) Diaz nam sie rozkręca coraz bardziej. Mozna powiedzieć że obie bramki jego. Paweł musi zacząć strzelać bo jeszcze go Junior przeskoczy w bramkach :] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co prawda to nasz zawodnik dopiero w przyszłości, ale nie zawadzi na niego popatrzeć - Garguła. Polsat Sport daje transmisję z Bełchatowa w ramach PE z Legią.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to pięknie....
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Potwierdzone na Radiu... No to kiszka...
Na boisku leży Łukasz Garguła, wcześniej otrzymał potężny cios piłką po uderzeniu Skaby info ze stronki Legii
Ostatnio edytowane przez CelticusABG : 20.02.2009 o godz. 18:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A już myślałem, że Mario kontuzji dostał i będą musieli kogoś sprowadzić (za: Radio Biała Gwiazda)
![]() P.S. z Gułą niedobrze to wygląda;/ ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ehh i przyjdzie do nas próchno.. Z dziurawym kolanem.. Mamy pecha do kolan chyba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Już nie pasuje, zaraz płacz, lament, wyzwiska pod adresem Bednarza kogo on ściąga
![]() Spokojnie, nie wiadomo co mu się stało. Zresztą on do nas przychodzi dopiero za .. ho ho ho... do tego czasu jeszcze pewnie w wielu meczach GKSu pogra. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeśli jakaś kontuzja musiała się przytrafić to dla nas lepiej że teraz niż pod koniec sezonu.
Oczywiście najlepiej byłoby, gdyby żadnej nie złapał. Te gry w zimie na śniegu to to ryzyko dla każdego grajka, chociaż kontuzja może przy każdej pogodzie przytrafić :( ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
No i znowu gola zdobywa Ćwielong .Bravo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ćwielong to narazie najwieksze wzmocnienie tej zimy.. dobrze ze wrócił.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
chyba w Bytomiu wyjdzie w podstawowej jedenatce w ataku z Broziem bo Beto wciąż bez gola
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Odnośnie Guły....
Zaraz na początku meczu kontuzji więzadła przyśrodkowego doznał pomocnik GKS-u - Łukasz Garguła. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale wg radia Beto gra całkiem nieźle, tylko mu brakuje bramki...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jest Marcelo umie też strzelić chociaż podobno kolanem ale jednak
![]()
Ostatnio edytowane przez martinius028 : 20.02.2009 o godz. 19:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wszechstronny jest i tyle. Jak by trzeba było to i tyłkiem by pewnie strzelił
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Od poczatku wiedziałem, ze jest dobrym szczelcem
![]() ![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Chyba pierwszy dobry mecz Beto..... Z relacji wynika ,że jest aktywny. Trochę mu szcęścia brakuje do zdobycia gola ale wypracowuje sytuacje kolegom. Dobry prognostyk przed rozpoczęciem rundy. Może jednak będzie wzmocnieniem ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i koniec meczu .Wynik mnie cieszy tuż przed startem ligi obyśmy umieli to co dzisiaj okazać w sezonie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I koniec meczu. 4:0. Teraz z pewnością trochę optymistyczniej wejdziemy w rundę wiosenną, bo widać, że kluby z naszej ligi to jeszcze Wisełka pokonać umie. I Ćwielong coś nam się rozstrzelał - on jeszcze wyjdzie na ludzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
widac że Skorża zbudował forme na start ligi.Oby takim wynikiem dla Wisełki zakończył sie mecz w Bytomi !!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|